• Eden Northwell is een doodnormaal meisje van 16 jaar oud, uit een middenstandswijk in district 4. Hoewel ze niet echt arm is, is ze ook niet rijk en daarom moet ze hard werken voor haar geld. Mensen zien haar als mysterieus, niemand weer hóe het meisje echt is. Districtgenoten noemen het meisje daarom ‘Mermaid’. Iedereen weet dat ze enorm goed en snel kan zwemmen. Wanneer de 70ste Hongerspelen er weer aan zitten te komen maakt zij zich erge zorgen over haar zusje, die dit jaar voor de eerste keer meedoet. Eden zou zich echter meer zorgen moeten maken over zichzelf. Als de naam van de vrouwelijke tribuut namelijk bekend gemaakt word bij de Boete is het niet haar zusje, maar Eden zelf.
    May the odds be ever in your favor.


    Wat ik nodig heb:
    •Tributen uit district 1 t/m 12.
    •De mannelijke tribuut uit district 4.
    •Het voorbereidingsteam van allebei de tributen.

    Wat je moet invullen:
    Rol:
    Naam:
    Bijnaam:
    Achternaam:
    District:
    Sociale laag:
    Geboortedatum + leeftijd:
    Uiterlijk (met een foto en beschrijving):
    Karakter (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen, niet iedereen is perfect):
    Familie:
    Specialiteiten:
    Zwaktepunten:
    Extra (denk aan hun districtaandenken, eventueel werk en school, vrienden):

    [ bericht aangepast op 9 april 2012 - 23:56 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    I will fill in (:


    ' Nyctophilia '

    Eevee schreef:
    I will fill in (:


    Thanks hun! (:
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vrouwlijk tribuut, district 10.
    Voornaam: Lieven
    Achternaam: Sawyer
    Bijnaam: Lieven krijgt door sommige spelers de bijnaam als Animal. Waarom Animal? Lieven weet hoe ze met dieren om moet gaan, hoe ze zich als hen moet gedragen, hoe ze onopgemerkt dichterbij moet komen. Maar door de mensen thuis word ze vaak Mace genoemd, haar tweede naam, of Liev.
    District: 10, Vee.
    Sociale laag: De middelste. Ze zijn bij haar thuis niet de rijkste, maar ook niet de armste. Ze moeten werken voor hun geld maar hebben bijna nooit te weinig.
    Leeftijd en geboortedatum: Vijftien jaar, ze is geboren op 24 november.
    Uiterlijk:


    Kylie Jenner
    Lievens zwart bruine haar helpt haar altijd in de camouflage, net zoals haar donkere ogen. Voor de rest heeft ze vrijwel een lichte huidskleur, maar het staat prachtig met haar haar. Ze heeft lichtroze gekleurde lippen. Ze is misschien net 1,70m.
    Karakter: Lieven is een vrolijke jongedame. Ze kan heel rustig zijn, iets wat in de arena altijd van pas kan komen. Het liefst is ze uren bij de dieren in haar district. Ze heeft de leegste agenda en staat altijd voor iedereen klaar die hulp nodig heeft. Ze weet dat ze dat moet veranderen, zodra ze in de arena is. Ze kan niet voor iedereen klaar staan, zo zou ze de verkeerden vertrouwen en haarzelf nóg sneller de dood injagen.
    Maar als tributen haar laten zien dat ze voor haar het vuur door gaan, of iets spectaculairs/speciaals kunnen/hebben gedaan, is Lieven in staat om bondgenootschappen te sluiten.
    Familie: Lieven leeft samen met haar broer Niall en zusje Mary. Hun moeder is vermoord door de vredebewakers, wat voor Niall, Lieven en Mary nog steeds een raadsel is, hun vader heeft Lieven nooit gekend.
    Niall Horan, Bailee Maddison.

    Specialieteiten: Camouflage en lenigheid. Doordat ze altijd bij de dieren is, weet ze hoe ze onopvallend dichterbij kan komen. Lieven turnt al haar hele leven, klimt naar de hoogste boomtoppen, rolt ze gemakkelijk onder alles door en duikt ze over alle obstakels.

    Zwaktepunten: Lieven kan slecht tegen pushers. Ze weet dat er heel veel gepusht gaat worden in het Capitool, voor de Arena, ze probeert zichzelf te veranderen.

    Extra: Lievens aandenken is een zilveren ring van haar oudste familie lid, aan een zilverkettinkje om haar te steunen tijdens de Spelen.
    Helaas voor Lieven, is ook haar beste vriend getrokken. Ze weten al dat ze een bondgenootschap gaan sluiten, maar ze houden het geheim.

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 15:29 ]


    ' Nyctophilia '

    Ik ga ook haar best friend, mannelijk tribuut 10, maken (:

    xo


    ' Nyctophilia '

    Rol: Mannelijk tribuut, 10
    Naam: Julian
    Bijnaam: Julian heeft niet echt een bijnaam, hij houd daar niet van. Toch gaat de naam Fox rond. Hij besteed er geen aandacht aan, nu niet, nooit niet.
    Achternaam: Greene
    District: 10
    Sociale laag: Hoogste.
    Geboortedatum + leeftijd: 17, achtentwintig mei, geboren en getogen in distrcit Tien.
    Uiterlijk:


    Jeremy Sumpter
    Julians grijs, blauwe ogen heeft hij geërft van zijn moeder, die hij op dezelfde, vreemde wijze heeft verloren als Lieven. Zijn blonde, warige krullen zijn kort, maar toch ook weer lang. Ze zitten nog net in een krul, die te zien is.
    He's got muscles!
    Karakter: Julian is heel erg behulpzaam, hij kookt namelijk veel voor het gezin en helpt zijn moeder altijd. Ookal zitten de in de hoogste stand, ook zij kwamen van de middelste. Hij is nog steeds niet echt gewend aan de veranderingen om niets meer te hoeven doen. Hij is soms erg agressief, zeker als hij de koeien bij elkaar drijft of als iets niet lukt. Julian is een type, dat eerst erg op zijn gemak moet komen bij vreemde mensen, maar zodra hij ontdooit is - is hij een vrolijke en spontane jongen.
    Hij zegt vaak precies de goede woorden tegen mensen - vooral meiden.
    Familie: Zijn moeder is ook overleden, hij heeft één oudere broer. Vader is bijna nooit thuis, hij werkt in het Capitool.
    Zac Elfron - broer.
    Specialiteiten: Julians specialiteiten zijn messenwerpen, met touwen omgaan en lichamelijk worstelen. In Tien is er een speciaal worstelteampje opgericht, voor de gene die zich vaak vervelen en door Tien zwerven.
    Zwaktepunten: Julians zwakte punten, tja, zijn agressieviteit. Ook heeft hij een schouder die niet helemaa mee werkt, hij had ooit een schouder uit de kom.
    Extra: Een zelfgevlochten kettinkje van een goede vriendin, Lieven. Hij draagt het altijd, zeker in de Arena.
    Waarom is hij beste vrienden met een meisje uit de middelste laag? Ieder meisje valt als een blok voor hem - zijn spierbundels en charmes spelen hier een grote rol in. Ze jaagden samen, ze dreven samen koeien bij elkaar. Ze deden alles samen.

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 15:53 ]


    ' Nyctophilia '

    Ik vul ook in!


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Vrouwelijk tribuut 12.
    Naam: Rumeysa.
    Bijnaam: Runner, omdat Rumeysa héél hard kan rennen.
    Achternaam: Lilokina.
    District: 12.
    Sociale laag: Rumeysa's ouders zijn arm. Ze moeten eigenlijk gewoon vechten voor hun voedsel, maar redden het wél.
    Geboortedatum + leeftijd: 16 jaar - 18 Februari.
    Uiterlijk:


    Demi Lovato.
    Rumeysa heeft halflang bruin haar wat altijd maar futloos naast haar hangt. Rumeysa doet werkelijk niks met haar haar, ze heeft er ook geen interesse in om het op te tutten.
    Rumeysa heeft bruine ogen die haar ouders vinden lijken als ogen van een weerwolf, erg glanzend en stralend. Rumeysa heeft volle lippen, die als ze lacht helemaal opvullen, ze heeft lichte lach rimpeltjes als ze lacht, wat velen jongens schattig aan haar vinden. Rumeysa heeft een grote hekel aan haar neus, ze vindt hem té groot. Rumeysa geeft niks om mode, mede ook omdat ze het niet kan betalen. Meestal draagt ze bruine onopvallende kleding waar ze lekker in zit, kleding waarmee ze hard kan wegrennen als het nodig is. Rumeysa is nou niet bepaald een meisje-meisje, daar kleed ze zich ook helemaal niet naar.
    Karakter: Rumeysa is een héél sociaal meisje, wat haar punten kan scoren bij de voorbereidingen voor De Spelen. Ze maakt eigenlijk wel met iedereen een praatje, zelfs met de mensen die ze diep vanbinnen helemaal niet mag. Rumeysa is best brutaal, dat ze zomaar gedecideerd op mensen afstapt. Rumeysa is een verschrikkelijke flapuit. Ze floept verschillende geheimen uit haar mond, wat ze helemaal niet mocht vertellen. Rumeysa heeft wél slechte eigenschappen, maar die verbergt ze liever en doet er alles aan om die niet te laten zien. Rumeysa is gewoon een spontaan meisje die zoveel mogelijk lol wilt maken totdat ze erbij neervalt. Ondanks haar armoede, is ze geweldig optimistisch, ze heeft geen cent te makken, maar blijft tot positief.
    Familie: Rumeysa's moeder is niet echt een goede hulp bij deze moeilijke tijden vol armoede. Rumeysa's moeder is 35 jaar en heet Logia. Rumeysa's vader is een hardwerkende vader die er alles aan doet om wat geld te verdienen, hij heet trouwens Leogh. Rumeysa heeft een 7-jarig zusje genaamd Leonanie. Ondanks alles is deze familie best sterk. Rumeysa probeert zoveel mogelijk bij te dragen aan de familie.
    Specialiteiten: Rumeysa is héél goed met messen, ze weet hoe ze messen op precies de goede plek te raken. Óók kan Rumeysa héél hard rennen, daarom haar bijnaam.
    Zwaktepunten: Rumeysa is slecht met vruchten, ze weet totaal niet welke giftig zijn en welke goed. Óók kan Rumeysa héél slecht boom klimmen.
    Extra: Rumeysa heeft véél vrienden, dat zijn allemaal jongens. Ze is totaal geen meisje-meisje en heeft daarom ook geen meisjes als vriendinnen. Rumeysa heeft héél veel jongens al vrienden.

    [ bericht aangepast op 10 april 2012 - 17:21 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Wat je moet invullen:
    Rol: vrouwelijke tribuut district 11
    Naam:Elizabeth
    Bijnaam: Liz
    Achternaam: Meyer
    District: 11
    Sociale laag: middenstand
    Geboortedatum + leeftijd: Liz is 16 jaar. Geboren op 17 Maart
    Uiterlijk (met een foto en beschrijving):

    Lyndsy Fonseca
    Liz is een mooi meisje met een lichte huid, wat niet veel voorkomt in district 11. Misschien dat ze daarom geneden wordt. haar haren vallen in mooie krullen over haar rug. ze hebben een kastanjebruine kleur. haar ogen zijn opvallend licht. Helder grijs die omlijst worden door een volle rand wimpers. haar lippen zijn roze en vol. Haar neus is iets groot en rond. ze heeft een lengte van 1.70 wat niet heel lang is, maar ook niet heel klein.
    Karakter (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen, niet iedereen is perfect): Liz is een meisje dat heel lief is. ze is geduldig en kan met iedereen opschieten. Misschien dat ze daarom wel zo populair is. Ze schept nooit op over zichzelf maar daardoor cijfert ze zichzelf wel weg wat haar heel onzeker kan maken. ook is ze verschrikkelijk koppig en nieuwschierig wat haar in de problemen kan brengen. dit was haar goede kant. Ook heeft ze een slechte kant die nooit echt aan het licht is gekomen maar die in de arena wel naar boven komt. Ze heeft een heel kort lontje waardoor ze snel ontploft en zo heel boos kan worden. In zo'n bui kan ze heel snel mensen vermoorden, waar ze later heel veel spijt van heeft. Ze wil niets liever dan vrede tussen de districten en het capitool en ze heeft haar hart op de tong liggen, wat haar heel diep in de problemen kan brengen...
    Familie: haar vader is heeft een eigen stukje land waar ze hun dingen verbouwen. een paar mensen werken daar. ook de jongen op wie ze al jaren verliefd is. laat hem nou net heel veel keer mee doen in de trekking... (zie maar wat je er mee doet :) ) ze heeft een oudere broer die zich altijd beschermend opsteld tegenover haar omdat hun moeder is overleden.
    Specialiteiten: Liz kan ontzettend snel in bomen klimmen, weet heel goed welke planten eetbaar zijn of niet. Ook kan ze heel goed overweg met een zwaard. vroeger speelde ze altijd met haar broer met houten stokken, nu kan ze het opnemen tegen de sterksten maar ze wint altijd.
    Zwaktepunten: Liz vertrouwd mensen te snel en laat zich makkelijk om de tuin leiden.
    Extra (denk aan hun districtaandenken, eventueel werk en school, vrienden): ze is verliefd op een jongen die bij hun werkt die ver onder haar stand is. verder heeft ze redelijk veel vriendinnen. haar district aandenken is een gouden kettinkje met een hangertje in de vorm van een appel

    [ bericht aangepast op 11 april 2012 - 16:31 ]


    Miep

    Rol:Vrouwelijk tribuut district 4
    Naam:Celeste
    Bijnaam:Klimboompje, omdat ze zo goed kan klimmen.
    Achternaam:
    District: 4
    Sociale laag: Ze behoort tot de iets rijkere kant.
    Geboortedatum + leeftijd:
    Uiterlijk (met een foto en beschrijving):
    Karakter (iedereen heeft goede en slechte eigenschappen, niet iedereen is perfect):
    Familie:
    Specialiteiten:
    Zwaktepunten:
    Extra (denk aan hun districtaandenken, eventueel werk en school, vrienden):

    [ bericht aangepast op 13 april 2012 - 20:29 ]


    Every human being has equal worth.

    Rol: Vrouwelijke tribuut district 5
    Naam: Amelia
    Bijnaam: Silence, ze is een stil meisje en valt dus ook niet snel op.
    Achternaam: Gracelyn
    District: 5
    Sociale laag: arm
    Geboortedatum + leeftijd: 14 Juli 17 jaar
    Uiterlijk:


    Ashley Tisdale
    Amelia is 1,70 lang en heeft een normaal postuur. Amelia gebruikt niet veel make-up. Het haar van Amelia doet nooit wat ze wilt en het is altijd en worsteling om het goed in model te krijgen.
    Karakter: Amelia is een meid met passie voor alles wat ze doet. Als je haar voor het eerste zou zien komt ze stil over. Amelia heeft een hekel aan mensen. Ze weet niet waarom, maar ze kan niet lang omgaan met personen. Ze doet haar best om aardig en lief over te komen en is er ook heel goed in. Haar valkuil is allen dat als een persoon haar irriteert dat ze zorgt dat die persoon zich tegen haar keert, daardoor heeft ze niet veel vrienden. Deze eigenschap kan zich in haar nadeel keren tijdens de spelen i.v.m. bondgenootschappen.
    Familie: Amelia heeft een vader Mason die werk bij een nucleaire bedrijf. Ook heeft ze een broertje Davy (9), de enige waarmee ze goed kan opschieten.
    Specialiteiten: Amelia kan bij mensen glashard in hun gezicht liegen terwijl die persoon het niet merkt. Ook is ze heel onopvallend.
    Zwaktepunten: Ze vertrouwd geen mensen en dus zlefs als iemand wil helpen zal Amelia haar eigen plan trekken.
    Extra: Amelia kreeg van haar broertje een gladde witte steen, het betekend veel voor Amelia


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Rol: Mannelijke tribuut district 5
    Naam: Casper
    Bijnaam: Ghost, omdat hij zich onopvallend kan voortbewegen
    Achternaam: West
    District: 5
    Sociale laag: midden laag
    Geboortedatum + leeftijd: 28 Juni 17 jaar
    Uiterlijk:


    Patrick Stump
    Casper is een jongen die niet heel sterk overkomt, maar als het erop aankomt is hij een sterke gast. Hij heeft zijn haar vaak warrig zitten.
    Karakter: Casper is een jongen die zijn eigen gang gaat en niet wie het niet echt uitmaakt wat iemand anders doet. Hij maakt snel vrienden en is ook graag onder de mensen. Hij geeft niets over wat mensen van hem denken, maar hij denkt ook niet snel aan anderen en komt dus nog wel eens egoïstisch over.
    Familie: Casper woont bij zijn vader en moeder Evan en Katey. Evan werkt bij een nucleair bedrijf(bij Amelia's vader)en katey is een huisvrouw.
    Specialiteiten:Casper kan zich stil voort bewegen en is erg getrained in het besluipen van mensen en ze te vermoorden met een mes.
    Zwaktepunten:Hij kan veel mensen tegen zich keren door zijn egoïsme.
    Extra: Hij heeft een oogje op Amelia.


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Weetje, ik ga voor jou ook nog een interviewsetje kleding maken (aa')
    Maar vanmiddag, moet zo weg xd.


    ' Nyctophilia '

    Ik vul de rol voor vrouwelijk district 2 wel in!

    [ bericht aangepast op 11 april 2012 - 15:19 ]


    You have never really lived until you have done something for someone who can never replay you.

    Rol: Vrouwelijk tribuut.
    Naam: Alexia Katia
    Bijnaam: -
    Achternaam: McCean
    District: 2
    Sociale laag: middenstand.
    Geboortedatum + leeftijd: Ze is zestien jaar, en jarig op vijftien mei.
    Uiterlijk (met een foto en beschrijving):


    ze heeft donkerbruin haar, een perzik-achtige huidskleur en bruine ogen. haar lippen zijn klein maar redelijk vol, ze is slank maar wel klein dus merk je het haast niet. Haar gezicht is bijna ei-vormig. Ze draagt haar haar vaak los op in een knot. Wat haar kleding betreft, draagt ze vaak kleurrijke kleding, wel stijlvol. Tijdens haar interview zal ze deze jurk dragen, maar dan in grijstinten.
    Karakter: Alexia is een romantisch type, flirterig enzovoort. Ze krijgt vaak jongens die zij wil. Omdat ze zo is mogen niet veel mensen haar. Ookal is ze heel erg lief, mensen denken dat ze een verschrikkelijk gemeen persoon is. Dit maakt haar heel erg onzeker, maar ze kan er wel mee leven. Ze is heel erg spontaan en dat maakt haar zo 'Alexia'. Ze is heel erg aanwezig wat voor sommige mensen best vervelend kan zijn. Vroeger was Alexia heel erg verlegen en saai, maar ze is uit haar schulp gekropen. Soms heeft ze moeite met zichzelf een beetje in bedwang te houden, en dat kan zorgen voor problemen.
    Familie: Haar vader is opgeleid tot vredebewaker en haar moeder werkt in het disctrict als lerares. Alexia heeft twee jongere zusjes van allebei drie jaar oud en een oudere broer van negentien. Haar ouders zijn allebei 49 jaar,
    Specialiteiten: Ze herkent alle planten en is heel goed met messen.
    Zwaktepunten: Alexia is niet een van de snelste, ze raakt vaak snel uitgeput.
    Extra: Ze draagt gevlochten armbandjes met aan elk armbandje een bedeltje. Verder heeft ze best wel veel vrienden op school, ookal mogen mensen haar niet zo snel.


    You have never really lived until you have done something for someone who can never replay you.

    Even invullen :) btw ik doe wel een meisje uit district 6

    [ bericht aangepast op 11 april 2012 - 16:53 ]


    Happiness can be found, even in the darkest of times... If one only remembers to turn on the light.