• © Copyright xMirrorMan.



    3 groepen.
    3 concurrenten.
    op 1 terrein.


    De verhaallijn.

    Drie concurrerende danscrews zijn met drie grote bussen onderweg naar een groot oefenterrein in Amerika. Daar verblijven ze op een groot terrein waar ze niet alleen oefenen, maar ook genieten. Het is een oefenterrein om je trucs en danspassen te verbeteren of om juist nieuwe te leren. Op dat terrein staat ook een groot hotel waar iedereen overnacht en eet. Wat gaan de danscrews doen? Sluiten ze vriendschap met een andere crew? Ontstaan er liefdes? Ontdekken ze de geheimen van een aantal crew leden? Dat ligt allemaal in jullie handen.

    Crews:

    Shooters:
    - Ashleigh Heather Mayes • LovingStyles.
    - Marylinn Noah Carter • Rooba/
    - Violet May Connor• Coast.
    - Sven Micheal Morrison • MirrorManx.
    - Zachary David Meltsings• Flounder.

    Shakers:
    - Rossella Sofia Ravia. • xMirrorMan.
    - Summer Melody Black • DracoMalfoyx.
    - Liam Jayden Cox • xHaribo.
    - Jason Note • Squib.
    - Rafeal William Pearce • LovingStyles.

    Heartbeat:
    - Ailynn Hope Gailes • Cybele.
    - Alison McCathy • Lemmiwinks.
    - Artemis Eliza Autumn Wood • Squib.
    - James Andrew Night • DracoMalfoyx.
    - Benjamin Jacob Parker • xHaribo.

    Topics:
    [RPG] Just Dance ~ Rollentopic.
    [RPG] Just dance. [1]

    Regels:

    ~ Maximaal 2 personage.
    ~ Als je een personage heb en je verandert je gebruikersnaam, moet je het even doorgeven.
    ~ Als je een personage heb en je bent voor een tijdje afwezig, moet je het melden (Anders gaat je personage weg).
    ~ Je personages mogen niet té perfect zijn.
    ~ Je bent een concurrent van de andere danscrews, dus ga niet meteen gezellig kletsen met iemand van een andere crew.
    ~ Je mag ruzie hebben met een personage, maar zorg dat je wel eerst toestemming hebt van diegene met wie je ruzie gaat maken of wilt maken.
    ~ Geen one-liners, het liefst meer dan 3 regels.

    Omgeving:

    Op het terrein staan twee gebouwen. Een gebouw wat gebruikt word als slaapplek en eet plek ook wel het hotel genoemd. Het andere gebouw is voor het dansen bij slecht weer, wat nauwelijks voorkomt in dit gebied. Het gebouw is niet alleen daarvoor bedoeld. Er liggen zachte en grote matten waardoor je als je bijvoorbeeld, een gevaarlijk lift oefent daar zacht valt. Met een gevaarlijke lift is het zo en zo niet verstandig om het buiten te doen, behalve als je een van de attributen nodig hebt die er staan. Op het terrein zijn er niet alleen twee gebouwen te vinden. Ook is er een bos te vinden, waar je bijvoorbeeld kunt freestylen. Als je last krijgt van het warme weer kun je een verfrissende duik maken in de zee die bijna aan het terrein ligt. Het is zo ongeveer vijf minuutjes lopen. Daar kun je lekker zonnen of in het water dansen wat een special effect geeft. De oefenvelden buiten zijn kaasrecht met geen enkel kuiltje of heuveltje. Er is één oefenveld met een paar obstakels zoals een halfpipe, een paar tonnen en grote kisten.

    © Copyright xMirrorMan.

    [ bericht aangepast op 28 maart 2012 - 20:13 ]


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    James

    "Je kan mij niet overtreffen met domme opmerkingen maken net ook als ik wist niet waar ik heen moest en vroeg het aan Benjamin terwijl er een bord met een pijl voor me hing" zei ik lachend "Maar ik dacht dat we ergens anders om bekend stonden" zei ik


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Rossella.

    "Ik was pas twee, ik kan me herinneren dat ze altijd naar baklucht rook en liedjes zon, meer niet" Antwoord hij. Een zucht rolt over mijn lippen. "Ik merk gewoon dat ik ben veranderd" Prevel ik. Het liefst zou ik willen dat ik het hem niet verteld heb, maar ik weet gewoon dat ik hem kan vertrouwen. Voordat ik met mijn vader en zus ergens anders ging wonen was ik altijd heel behulpzaam en zette ik de meeste mensen op de eerste plek en was ik erg aardig, maar nu?


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    Benjamin

    "Mond vol" herhaalde ik, "Mag ik kiezen met wat mijn mond vol zit ?" vroeg ik onschuldig. Ik keek haar afwachtend aan, ze viel best mee hoor. Ze zijn ook gewoon mensen.

    [mijn topics]


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Ashleigh
    'Mond vol,' herhaalt ben. Ik knik. 'Mag ik kiezen met wat mijn mond vol zit?' vraagt hij dan. Ik schud even met mijn hoofd om wat foute gedachten weg te krijgen. 'Je zegt het maar,' zeg ik lachend.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Weer: Zonnig met een vleugje wind.
    Tijd: Etenstijd.
    Bijzonderheden: De bel voor het eten word geluidt door de kokkin van het hotel, genaamd Fiona.

    [ bericht aangepast op 27 maart 2012 - 20:21 ]


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    Benjamin

    Ik kijk raar op als ik een bel hoor. "Wat is dit hier ? Middelbaar ?" vroeg ik verbaasd. Ik stond op en keek rond. "ETENSTIJD !" riep ik vrolijk, "Eens kijken met wat mijn mond vol gaat zitten" zei ik lachend, "Maar wees gerust, ik ben een beleefde jongen" zei ik dan. Ik glimlachte en stak mijn hand uit, "Kom je ?".

    Artemis Eliza
    Ik ga weer verder dansen. 'O ja ik sta bekend om ht vallen, tegen een verkersbord opgelopen, een gast geplet toen ik achter een bed bleef haken en geflikkert toen ik achter een spijl van de trap bleef haken.'

    Jason
    'Niemand verwacht dat je niet veranderd,' zeg ik. 'Ik zou nooit zijn gaan dansen als ik me niet zo eenzaam voelde en jij mist je moeder meer als ik voor mogelijk kan houden want ik heb geen echte ouders die er voor me zijn geweest.'
    Ik weet dat ik slecht ben in troosten.

    [ik ga, NCIS!]


    Remember to be ridiculous.

    Ailynn Hope Gailes

    Ik volgde het gesprek tussen James en Eliza niet helemaal, maar kon het niet helpen zachtjes te lachen om Eliza's opmerking over waar zij bekend om stond. Op dat zelfde moment klonk er een luide bel. 'Volgens mij..' begon ik en glimlachte flauw. 'Is het eten klaar,' zei ik tegen beide en keek even om me heen.


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    James

    Ik stopte het gesprek toen Ailynn begon over eten. "Eten" riep ik vrolijk en liep in de richting van het gebouw. Ik keek om "Komen jullie nog" vroeg ik "Trouwens Ailynn die is Summer en Summer dat is Ailynn" zei ik snel


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Ashleigh
    'Wat is dit hier ? Middelbaar ?' vraagt Ben verbaasd als er een bel klinkt. 'ETENSTIJD !' roept hij vrolijk waardoor ik in de lacht schiet. 'Eens kijken met wat mijn mond vol gaat zitten. Maar wees gerust, ik ben een beleefde jongen'. Hij glimlacht en steekt zijn hand uit, 'Kom je?' vraagt hij. Ik knik en neem dan zijn hand aan. 'Ik vraag me af wat we gaan eten,' zeg ik, 'ik hoop dat het beter is dan wat ik op de middelbare voorgeschoteld kreeg. Ughh, wat was dat smerig,'


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Benjamin

    "Daarom nam ik altijd mijn boterhammetjes mee" zei ik lachend. Ik liep vooruit en dacht na. "Oeeh, hopelijk is er dessert" zei ik toen grijnsend.

    Sven.

    Ik kijk op van een luide bel. "Dit meen je niet hé. Serieus, als we ook nog eens van dat verlepte voedsel krijgen voorgeschoteld ga ik een klacht indienen" Zeg ik lachend, waarna ik van het bed afspring en met beide benen op de grond terecht kom. "IS er iemand van plan om mee te gaan?" Vraag ik meer aan Zach en Mary.


    'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

    Ashleigh
    'Daarom nam ik altijd mijn boterhammetjes mee,' lacht ben, 'Oeeh, hopelijk is er dessert,' vervolgt hij grijnzend. Ik glimlach even. 'Ik hou van dessert,' grinnik ik, 'tenminste alleen als het in taart, fruit en chocolavorm enzo is. Van gewoon vla en yoghurt ben ik niet echt een fan'. Ik merk dat ik nog steeds Ben's hand vast heb en laat die snel los.


    To the stars who listen — and the dreams that are answered

    Benjamin

    "Ik verkies Tiramisu" zei ik lachend, "Iets wat ik toevallig heel goed zelf kan maken, maar dat is puur toeval" vervolgde ik. Ik lachte zachtjes toen ze merkte dat ze mijn hand nog steeds vast had, maar eerlijk ? Ik had het zelf niet door.