• voor mijn story; Is Anybody Out There?

    Het gaat over 2 tieners, die niet alleen een trein stoel delen, maar ook hun leven.

    Wie heb ik nodig?
    - actrice, speelt bitch, maar heeft goede band met hoofdpersonen.
    - actrice, heeft goede band met hoofd personen.
    - vriendin hoofdpersoon.
    - figuranten of andere personages.
    - allemaal tussen 15 en 18 jaar graag -

    wat wil ik weten?
    - rol:
    - voornaam:
    - achternaam:
    - hele naam:
    - leeftijd (+geboortedatum):
    - karakter:
    - uiterlijk (+foto):
    - extra:

    ga jullie gang maar.

    [ bericht aangepast op 23 april 2012 - 21:34 ]


    We define ourselves by the best that is in us, not the worst that has been done to us.

    - rol: Vriendin hoofdpersoon
    - voornaam: Livia
    - achternaam: Davids
    - hele naam: Livia Michella Davids
    - leeftijd (+geboortedatum): 17, 05-09
    - karakter: Livia is een uitgaand meisje. Ze flirt graag maar als ze eenmaal een vriend heeft is ze daar ook echt trouw aan en zal ze alles doen om hem bij haar te houden. Ze komt vaak heel bitchy over tegen mensen die ze niet zo goed kent maar als je haar goed kent dan zul je ook merken dat ze heel lief, rustig en behulpzaam is. Haar favoriete bezigheden zijn uitgaan met haar vriendinnen, shoppen en fotografie. Hier is ze ook erg goed in. Ook krijgt ze vaak te horen dat ze een mooie stem heeft en dat ze daar echt iets mee moet gaan doen maar hier is ze echter toch iets te verlegen voor.
    - uiterlijk (+foto):


    Ashley Benson
    Livia is een mooi, slank meisje. Haar prachtige blauwe ogen vallen meteen op. Ze is slank en klein, rond de 1.60. Ze heeft blonde haren die ze vaak stijlt omdat ze het niet mooi vind als ze zo slordig zitten. Ze draagt niet heel veel make-up, vaak alleen een beetje mascara, eyeliner en lipgloss. Ze kleedt zich best meisjesachtig maar kan zich ook zeker thuis voelen in een simpele skinny-jeans en een oversized shirt. Ze voelt zich wel veel vrouwelijker als ze hakken draagt en dit doet ze dan ook vaker dan dat ze bijvoorbeeld Vans aantrekt.
    -extra: -

    [ bericht aangepast op 23 april 2012 - 21:55 ]


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    - rol:Actrice (bitch)
    - voornaam: Faith
    - achternaam: Harris
    - hele naam: Faith Sue Harris
    - leeftijd (+geboortedatum): 17, 16 juli 1994
    - karakter: Faith houdt heel erg van toneel. Ze is heel hard bezig met het te maken, maar het wilt nog niet zo lukken. Ze vindt het lastig om zicht een houding te geven als er onbekende mensen bij zijn, dus bitcht ze tegen alles wat los en vast zit. Als je eenmaal wat dichterbij haar komt, blijkt ze heel lief en grappig. Ze gaat door het vuur voor de personen waar ze van houdt. Ze flirt veel met jongens, maar heeft geen vaste vriend. Ze heeft bijna geen zekerheid in haar leven, omdat ze geen vaste baan, woonplek en vriend heeft. Soms klampt ze zich te veel vast aan haar vrienden omdat ze bang is ze kwijt te raken. Faith kan heel goed toneelspelen, maar ze kiest de verkeerde audities uit. Op de audities waar zij heen gaat, zoeken ze meestal naar een andere persoon. Ondanks dat iedereen zegt dat ze heel goed is, gelooft ze daar niet in. In haar hoofd verandert ze elke opmerking die ze krijgt. Als iemand tegen haar zegt: 'Mooi jurkje!' Denkt ze: 'Oh, dus je vindt mijn schoenen lelijk?' Ze vindt praten over haar gevoelens moeilijk, maar als ze met {hoofdpersoon} is, vertelt ze alles.
    - uiterlijk:


    Leighton Meester
    Faith is 1.65. Ze draagt altijd eyeliner, mascara en zachtroze lippenstift. Haar donkerbruine haar golft, maar ze stijlt het ook vaak. Ze heeft een vrouwelijke, chique kledingstijl. Ze draagt altijd hakken. Ze is slank, maar heeft wel rondingen.
    - extra: Faith heeft een goede band met haar familie en als ze een jongen leuk vindt, zal ze hem eerst door hen laten keuren, voordat hun relatie echt serieus wordt.

    I hope you like it! xoxo


    What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?

    - rol: actrice, heeft goede band met hoofd personen.
    - voornaam: Elisa.
    - achternaam: Berry.
    - hele naam: Elisa Lily Berry.
    - leeftijd (+geboortedatum): 17 jaar. 16 augustus 1994.
    - karakter:Elisa is een meelevend persoon. Bij elk probleem snapt ze wel waarom. Zelfs bij de de stomste problemen snapt zij nog waarom en kan ze heel goed meeleven met een persoon. Elisa kan erg goed luisteren. Ze luistert en denkt meer dan dat ze praat. Soms kan een gesprek met Elisa nogal stil vallen en een beetje ongemakkelijk worden. Ze heeft dan geen idee van wat ze moet vertellen. Meestal zegt ze dan iets zoals; 'Lekker weertje vandaag he?' Om het gesprek nog een beetje op gang te laten gaan. Elisa is erg verlegen en praat eigenlijk alleen goed met iemand als ze diegene echt vertrouwd. Ze zou niet snel iets zeggen tegen mensen die ze niet goed kent. Elisa kan soms erg nieuwsgierig uit de hoek komen en kan dan een beetje opdringerig doen. Ze wilt graag alles weten wat er om haar heen gebeurd en vraagt totdat ze haar zin krijgt. Dat is zeker een slechte eigenschap van haar.
    Elisa verbergt het als ze zich verschrikkelijk voelt. Ze kan zich dan niet goed uiten en houdt het voor haarzelf, dat is eigenlijk het slechtste wat je kunt doen. Je zal Elisa bijvoorbeeld nooit zien huilen, dat zou ze alleen op haar kamer doen waar niemand bij is. Elisa verteld bijvoorbeeld ook bijna nooit geheimen tegen haar vrienden, waardoor ze weinig over haar weten.
    Elisa is iemand die je kan vertrouwen, ze zal zelf niet snel een geheim doorvertellen omdat ze er zelf ook veel verborgen houdt. Veel mensen gaan naar Elisa voor problemen of om een schouder om op te houden.
    - uiterlijk (+foto):


    Candice Accola.
    Elisa is het typische meisje: blond haar en blauwe ogen. Ze heeft voor haar leeftijd nog best een kinderlijk gezicht en wordt soms jonger geschat dan dat ze daadwerkelijk is.
    Elisa draagt meestal de schattige jurkjes en de parel oorbellen, het is best een tutje. Velen meiden nemen een groot voorbeeld aan Elisa. Elisa draagt alleen maar échte merken en dure merken, wat haar misschien een beetje verwend maakt. Elisa loopt altijd op hakken, je zal haar nooit op sneakers of platte zolen zien lopen, want dat vind ze juist minder fijn lopen omdat ze aan hakken gewend is.
    Elisa heeft prachtige bleke tanden.
    - extra: Elisa is een echte sloddervos, ze is iemand die niks kan weggooien en nooit opruimt. [

    [ bericht aangepast op 3 mei 2012 - 18:19 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    - rol: Actrice - Bitch.
    - voornaam: Liv
    - achternaam: McCloud
    - hele naam: Liv, Rose McCloud
    - leeftijd (+geboortedatum): 3-3-1993 (18 jaar)
    - karakter:
    Leuk en spontaan meisje. Ze heeft een kort lontje en is ongeduldig, maar dat zorgt er wel voor dat ze vaak dingen snel voor elkaar krijgt.
    - uiterlijk (+foto):


    - extra: Ze is een verwend meisje en krijgt alles van haar ouders omdat ze nooit thuis zijn. Daarom heeft ze vaak de neiging om de grens op te zoeken en te laten zien dat spullen en geld niet alles zijn in het leven.

    [ bericht aangepast op 3 mei 2012 - 18:56 ]


    The odds are néver in our favor.