• Genre: Onbekende personen, komedie en romantiek.

    Acht beste vrienden en vriendinnen gaat samen naar het zonnige Spanje op vakantie. Het is de eerste keer dat ze samen gaan, want ze zijn net afgestudeerd van de middelbare school. Deze Nederlandse jongeren gaan voor vier weken plezier hebben, zonnen, feesten, nieuwe mensen ontmoeten. Hoe overleven zij dit?

    Niet het meest originele verhaal, maar dit lijkt me gewoon heel leuk om te schrijven. (:



    Rollen.
    Drie meisjes. Verschillende types, verschillend uiterlijk.
    Vier jongens. Verschillende types, verschillend uiterlijk.
    Je hoeft niet te vragen of je een bepaald type mag maken, gewoon doen. Ik hou van originaliteit en geen perfecte mensen.

    Informatie.
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam: Ze komen uit Nederland, dus een Nederlandse voor- en achternaam.
    Leeftijd en geboortedatum: Tussen de 17 en 19.
    Karakter: Wees origineel. (:
    Uiterlijk: Bekend persoon, naam erbij vermelden ajb.
    Hobby's:
    Extra: Alles wat ik nog moet weten van jouw personage. Bv. familie, crush, fandom, idk vertel me maar wat leuks. (:
    Titel?
    Mag ik je waarschuwen?

    Thanksya'll. Meerdere rollen per persoon is toegestaan.

    [ bericht aangepast op 12 feb 2012 - 21:31 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Wil je alsjeblieft een meisje voor me reserveren?(cat)
    Of heeft u veel geduld? Want ik MOET echt eerst Engels afmaken.:'D
    But rollen in jouw verhalen zijn zo leuk.:9~


    everything, in time

    Ik ga invullen (:


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Voornaam: Noah.
    Achternaam: Verstraeten. Yes, Sanne. Ik jat jouw achternaam.
    Volledige naam: Noah Ariane Verstraeten.
    Leeftijd en geboortedatum: Noah is pas negentien jaar geworden. Ze verjaart op 13 januari.
    Karakter: Noah is vrij jongensachtig. Ze is niet bang om haar handen vies te maken en heeft ze eigenlijk ook liever vies als schoon. Ze is wel iemand die met jongens én meisjes omgaat. Ze heeft met beiden dingen die ze leuk vindt en passies die ze met ze deelt. Ze is eigenlijk iemand die ertussenin staat, iemand die de groep 'sluit' en compleet maakt. Dat zeggen de meesten ook tegen haar, maar zelf ziet ze het niet zo.
          Noah heeft een heel apart soort humor. Bijna niemand snapt het, maar zijzelf kan er uren om dubbel liggen. Ja, ze heeft het trekje om om haar eigen grappen te lachen. Ze schaamt zich wel een beetje voor haar humor, omdat het ook niet altijd even 'leuk' is om te horen, maar ze is blij dat ze tenminste als enige van haar familie humor in zich draagt.
          Noah is liever lui als moe. Ze is actief, maar heeft eigenlijk nooit zin om van haar stoel op te staan. Het liefst brengt ze de zondag door voor de televisie met een paar chocoladerepen, maar doordeweeks speelt ze af en toe nog wel eens een potje voetbal.
          Noah is ook iemand die soms heel arrogant uit de hoek kan komen. Ze heeft altijd het woordje klaarliggen en voelt zich gedwongen om het laatste woord te hebben. Ze snauwt anderen helemaal af als ze commentaar geven en komt dan scherp uit de hoek. De meesten begrijpen dit nu wel en kijken haar niet meer zo gek aan als ze in één keer een bitchy opmerking uit haar mond laat vallen.
    Uiterlijk:


    Noah is een meisje met een vrij standaard uiterlijk. Dit haar ze juist, ze wil graag opvallen en apart zijn. Om één van deze redenen heeft ze haar haren felrood geverfd. Officieel is Noah ook geboren met rode haren, maar die hadden een lichte, kastanjebruine kleur die ze verafschuwde. Noah is lang en zeker niet dik. Ze weegt met haar 1,78M maar 50KG, wat dus vrij licht is voor een 19-jarig meisje. Ze is blij met haar lengte, hoewel ze altijd haar 5CM hakken bij haar lengte optelt. Eigenlijk is ze dus maar 1,73M. Noah houdt van make-up en zou ook niet zonder naar buiten gaan. Dit is eigenlijk het enigste meisjeachtige aan dit meisje. Haar lippen kleurt ze meestal in met felrode lippenstift. Haar lichtgroene ogen accentueert ze met eyeliner, mascara en soms wat glitteroogschaduw. Noah is dol op glitters. Bij feestjes gaat Noah ermee los en kan ze niet meer zonder.
          Noah's kledingstijl is vrij standaard. Meestal draagt ze een bloesje of een skinnyjeans maar met kleuren blijft ze vrij standaard. Het meeste heeft ze zwart en wit in haar kast hangen. Qua kleren hangen er meestal hoodies en spijkerbroeken, want veel meer qua kleren heeft ze ook niet.
          Liz Lee
    Hobby's: Noah is niet echt een meisje van hobby's. Als ze haar hobby's op zou moeten schrijven zou ze niet veel verder komen als slapen en eten. Ze is zelfs een beetje lui. In haar vrije tijd tekent ze wel, maar goed wil ze zichzelf niet noemen. Eén van haar tekeningen is deze. Dit is dan ook degene waar ze het meest trots op is, maar perfect wil ze hem niet noemen. Ze is ook dagenlang aan het experimenteren met verschillende potloden om schaduwen beter te maken.
    Extra: Noah komt uit een grote familie. Haar ouders hebben veel broers en zussen, maar zelf heeft ze er ook 3. Haar moeder is de drama-actrice Penelope Dupois. Haar moeder heeft officieel Frans bloed in zich. Haar rode haren heeft Noah ook geërfd van haar moeder. Heel goed kan Noah niet met haar moeder opschieten, maar veel tijd hebben ze ook niet met elkaar gedeeld. Vanaf jonge leeftijd heeft haar moeder rollen gehad in GTST en andere series, de meeste die nu al gestopt zijn. Ze hebben haar nu gecast voor een nieuwe ziekenhuisserie die te zien komt op RTL 4. Hierdoor heeft ze heel weinig tijd voor haar kinderen, vooral voor Noah. Noah krijgt hierdoor al het huishouden op zich geschoven, omdat haar beide ouders al het geld dat ze verdienen nodig hebben. Penelope is getrouwd met Frank Verstraeten. Hij werkt op kantoor en er gaan roddels door het dorpje dat hij een affaire heeft met zijn secretaresse. Haar vader is vaak 's avonds thuis, maar Noah moet dan alsnog voor haar 2 zussen en haar broertje zorgen. Noah is een tweeling en haar tweelingzus is Megan. Het enige zichtbare verschil tussen deze twee, zijn hun haren. Hoewel ze het beiden felrood hebben geverfd -ze hadden beiden officieel ook rood haar, maar hebben het geverfd-, heeft Megan kort haar en Noah halflang. De twee lijken wel elkaars tegenpolen, maar kunnen vrij goed met elkaar opschieten. Haar jongste zusje is Elisa Taylor. Eigenlijk is haar roepnaam Elisa, maar ze houdt zo van haar tweede naam dat ze Elisa Taylor genoemd wil worden. Elisa kan je omschrijven als een modepopje, ze loopt mee met elke trend en geeft om wat mensen van haar denken. Ze heeft een beste vriendin, Layla, die altijd bij haar is. Voor Noah lijkt ze meer deel van de familie, want Layla is er zowat altijd. Haar broertje is de jongste, namelijk de 12-jarige Denzel.
          Noah is fan de band All Time Low. Ze zijn vrij onbekend bij de meeste mensen, hoewel vrij veel het liedje 'Weightless' wel kennen. Ze is geen diehard fan, maar eigenlijk luistert ze altijd wel muziek van hen. Only Seven Left vindt ze ook wel leuk. Noah is niet een meisje die van standaard muziek houdt.
          Een echte crush heeft Noah niet, maar eigenlijk is ze nog nooit verliefd geweest. Qua jongens is Noah heel kieskeurig en niemand voldoet aan haar eisen. Ze wil een jongen die haar muzieksmaak niet verafschuwt en haar rode haren juist leuk vindt en niet gewaagd. Veel mensen denken ook dat Noah 'emo' is of iets dergelijks, maar volgens haar weten ze niet eens wat dat is. Noah is gewoon een waaghals en niet bang voor iets.
          Noah heeft vele rare obsessies. De eerste is All Stars. Bij elkaar geteld -hele en kapotte dan- heeft ze 70 paar in haar kast liggen. Haar favorieten zijn eigenlijk wel degene met de Amerikaanse vlag en die heeft ze dan ook het meest aan. Ze moest huilen bij toen haar gele All Stars overleden waren. Haar tweede, en laatste, obsessie is Pokémon. Ze houdt van de felgekleurde, getekende beestjes en zit vaak samen met wat anderen Pokémon te kijken achter de televisie. Haar bijnaam is Eevee, omdat dit haar lievelingspokémon is.
    Titel? Eeuh, ik ben slecht in titels.
    Mag ik je waarschuwen? Dat mag je bij ál je verhalen.

    [ bericht aangepast op 20 feb 2012 - 10:35 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Humble schreef:
    Wil je alsjeblieft een meisje voor me reserveren?(cat)
    Of heeft u veel geduld? Want ik MOET echt eerst Engels afmaken.:'D
    But rollen in jouw verhalen zijn zo leuk.:9~


    Ik heb geduld haha. Ik moet toch om half 5 weg en dan ben ik vanavond pas terug, dus dat geeft niks. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Yowic schreef:
    Voornaam: Noah.
    Achternaam: Verstraeten. Yes, Sanne. Ik jat jouw achternaam.
    Volledige naam: Noah Ariane Verstraeten.
    Leeftijd en geboortedatum: Noah is pas negentien jaar geworden. Ze verjaart op 13 januari.
    Karakter:
    Uiterlijk:


          Liz Lee
    Hobby's:
    Extra: Alles wat ik nog moet weten van jouw personage. Bv. familie, crush, fandom, idk vertel me maar wat leuks. (:
    Titel?
    Mag ik je waarschuwen?

    Ik maak hem af zometeen! Ik ga eerst even rolletjes bekend maken. (:



    Iewwwwwwwwwwl niet mijn achternaam, die is zo vercrackt. Echt niet. D:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    (...)


    Iewwwwwwwwwwl niet mijn achternaam, die is zo vercrackt. Echt niet. D:


    Lekker puh! Jouw achternaam is leuk, ghehe.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Yowic schreef:
    (...)

    Lekker puh! Jouw achternaam is leuk, ghehe.


    No me gusta. (nerd)

    Meer mensen?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik moet nog even wat voor school doen, maar ik zal de rol vandaag afhebben. (;


    i'm really try to make it more than what it is, cause everybody dies, but not everybody lives.

    Almanaccare schreef:
    Ik moet nog even wat voor school doen, maar ik zal de rol vandaag afhebben. (;


    Is goed hoor. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    (...)

    No me gusta. (nerd)

    Meer mensen?


    Mag je eigenlijk ook boys invullen? Waarschijnlijk krijg je trouwens een stuk of 4/5 rollen, maarja. :D


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Voornaam: Lisa
    Achternaam: Putten.
    Volledige naam: Lisanne Andrea Putten
    Leeftijd en geboortedatum: Er is maar een leeftijd tussen 17 en 19 en dat is 18. Dus 18 (cat) vanaf 24 juli geworden.
    Karakter: Het is een vrij levendig meisje, dat graag plezier heeft, maar niet met hulpmiddelen zoals alcohol en drug ed. Ze hecht heel veel waarde aan haar vrienden waar ze graag mee om gaat.
    Uiterlijk: Stana Katic.


    Hobby's: Lezen. Heel veel lezen. Vooral thrillers.
    Extra: Ze komt (oorspronkelijk) uit Limburg, waar ze haar hart heeft liggen. Ze wil geneeskunde gaan studeren in Maastricht op de FHML.
    Titel? -
    Mag ik je waarschuwen? -


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Yowic schreef:
    (...)

    Mag je eigenlijk ook boys invullen? Waarschijnlijk krijg je trouwens een stuk of 4/5 rollen, maarja. :D


    Haha tuurlijk mag dat, graag zelfs. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga zo beginnen met een jongen en een meisje invullen! (:


    "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

    Morsmorde schreef:
    Ik ga zo beginnen met een jongen en een meisje invullen! (:


    Yeah thanks. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga zo een jongen invullen. :')


    Tell me about it, stud.