• unfair. •ft- one direction.

    1D bestaat!

    [..] heeft een leven van niets. Haar broertje heeft al heel lang leukemie en haar ouders zijn gescheiden en hebben trouwens ook niet veel geld. Haar moeder is hertrouwd en heeft een schat van een zoontje gekregen, waar [..] continu voor moet zorgen. Haar leven is een hel. Ze is vaak in het ziekenhuis voor haar oudste broertje en ze spreekt haar vader nauwelijks meer. Op een dag raken haar moeder, haar oudste broertje en zijzelf betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk. Haar broertje overlijd, haar moeder en zijzelf komen in het ziekenhuis terecht. [..] raakt in coma en haar moeder is na een paar dagen weer redelijk op de been. Als [..] uit haar coma ontwaakt weet ze niet waar ze is en komt ze erachter dat haar broertje overleden is en haar moeder gaf haar er de schuld van, omdat haar broertje de autogordel niet om had en komt steeds minder vaak op ziekenbezoek. [..] is helemaal van slag, ze vraagt zich af waarom dit soort dingen nou precies haar moet gebeuren.
    Op een dag komt ze in het ziekenhuis Louis tegen. Louis en zijn vrienden veranderen haar hele leven.


    Ik heb dus rollen nodig voor dit verhaal. En willen jullie misschien ook nadenken over een leuke naam voor het hoofdpersonage? Ik weet er namelijk niet echt een. Ik ga ernaar opzoek en misschien kunnen jullie mij helpen? (:

    Nodig:
    -Één beste vriendin van de hoofdpersonage, die ook regelmatig op bezoek komt in het ziekenhuis.
    -Één of twee vriendinnetjes van de jongens (:behalve louis.
    -Een paar tieners die bij de hoofdpersonage op de afdeling liggen. dan er trouwens wel bijschrijven waarom je in het ziekenhuis ligt
    -Andere personages, bijvoorbeeld medewerkers van het ziekenhuis ofzo (:

    De meeste mensen krijgen wel een rol, maar het kan zijn dat ik je rol ergens anders voor gebruik. En ik kies trouwens niet de eerste maar de beste (:

    Rol:
    Roepnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd + geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk: ( foto liefst beroemdheid, hoeft natuurlijk niet +beschrijving)
    Familie:
    Extra: (schrijf hierbij waarom je in het ziekenhuis ligt, als je zo iemand invult)
    Namen voor hoofdpersonage?:
    Waarschuwen als het begint?:

    [ bericht aangepast op 15 jan 2012 - 14:18 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    Ik vul zo vriendin Zayn in (bloos)


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin Niall
    Roepnaam: Melinda, Mel
    Achternaam: Harrison
    Volledige naam: Melinda Vanessa Harrison
    Leeftijd + geboortedatum: 17, haar verjaardag is 21 mei
    Karakter: Melinda is prettig gestoord. Stilzitten is niet een bezigheid voor haar en het liefst zou ze de hele dag door praten, ook is ze erg aanwezig. Ze is liever niet alleen, en staat dus ook vaak met een grote groep vrienden. Ze stelt niet graag iemand teleur, en doet overal graag haar best voor, ze zegt dus ook bijna nergens nee tegen. Ze is erg zorgzaam, als er iets met iemand gebeurd kan ze dat zich er aantrekken, en zichzelf de schuld ervan geven. Daar word ze soms ook wel onzeker van, maar over het algemeen is Melinda heel gelukkig.
    Uiterlijk:

    Diana Agron
    Melinda heeft halflang blond haar, waar ze erg trots op is. Ze verzorgt het dan ook heel erg goed. Het is ook echt handelsmerk, haar haar wat elke dag anders zit. Ze doet er nooit iets drastisch mee, zoals verfen of kort knippen, maar ze heeft al wel zo'n beetje elke soort staart en vlecht ingehad. Lillian heeft een lief gezichtje, waar ze niet veel make-up opdoet. Meestal alleen mascara, oogpotlood, lipgloss en een beetje blush. Ze houd het het liefst naturel. Lillian is 1,65 en is 62 kilo. Haar kledingstijl is casual. Het liefst gewoon een shirt en een broek gecombineerd met haar lievelingsschoenen: Vans. Maar voor een feestje vind ze het wel leuk om een leuk jurkje aan te doen en op hoge hakken te lopen.
    Familie: Melinda's moeder Hannah is nu 46. Ze is advocaat. Melinda's vader heeft haar en haar moeder verlaten toen ze twee maanden was, dus zij heeft hem nooit gekend. Wel heeft ze een hele lieve stiefvader, Danny, zij ziet hem ook als haar echte vader en hij is nu 47. Danny is een architect. Melinda heeft ook nog een stiefbroer Peter. Hij is de zoon van Danny en is nu 21. Peter zit nu bij de marine en komt een keer in het halfjaar voor een week terug. Haar familie is best rijk en dus wonen ze in dit huis in Liverpool.
    Extra: Melinda's grootste passie is zingen. Haar droom is dan ook om later in musicals te spelen. Haar ouders steunen dit idee niet en zien haar liever studeren. Omdat ze ook heel veel van dieren houd, heeft ze besloten dierenarts te worden. Zelf heeft ze ook dieren. Een hond Bennie twee katten Rock en Roll en een papegaai Cindy
    Namen voor hoofdpersonage?:Denise, Jane, Caitlin, Emma, Mandy
    Waarschuwen als het begint?: heeel graag!

    [ bericht aangepast op 15 jan 2012 - 12:32 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: Vriendin Zayn!
    Roepnaam: Chanel
    Achternaam: Avery
    Volledige naam: Chanel Alexis Avery
    Leeftijd + geboortedatum: 17, ze is geboren op 12 December 1994
    Karakter: Ze is erg sociaal, en kan over bijna alles meepraten. maar kom niet aan haar vrienden, want dan laat ze haar andere kant zien. Ze is ook best sportief, en kan voetballen als een van de jongens. Omdat ze er zo meisjesachtig uitziet met haar jurkjes en heels, weten de meesten niet dat ze best stoer is. Ze durft haar mond open te doen tegen echt iedereen, het maakt haar echt niet uit wat de gevolgen zijn. Ook is ze niet snel bang. Maar denk niet dat ze perfect is ofzo, want ze heeft ook slechte eigenschappen. Ze is erg ijdel, ze kan niet langs een raam of spiegel lopen zonder haar haar te checken. Ook heeft ze haar momenten dat ze heel arrogant of bitchy is. Maar dat doet ze nooit tegen vrienden. Op school is ze best dominant als ze met iemand moet samenwerken, ze wil dan altijd gelijk hebben en de baas zijn. Ze zal als het echt moet, met mensen vechten. Maar dat zal meestal zijn om haarzelf of een dierbaar iemand te beschermen. Ze houdt ook wel van feestjes, vooral in clubs of discotheken. Ook is ze niet gek van een breezer of cocktail. Ze houdt van gek doen, en schaamt zich niet snel. Ze kan druk EN rustig zijn. Als er bijvoorbeeld allemaal mensen druk doen voor een uitverkoop, loopt zij gewoon rustig een winkel in. Maar voor haar favoriete tv-serie Glee duwt ze iedereen van de bank. Ze heeft de vreemde gewoonte om op de binnenkant van haar wang te bijten, als ze zenuwachtig of nerveus is. En ze is niet snel bang zoals ik al zei, maar ze vindt spinnen en andere insecten toch eng. Ze houdt van voetbal, shoppen en make overs. Vooral als zij de make overs bij anderen mag doen. Iedereen vindt dat ze een proffesioneel sporter moet worden, omdat een van haar grote talenten is dat ze bijna elke sport goed kan. Maar haar grote droom is om model te worden, ze heeft al een paar fotoshoots gedaan. Daarom volgt ze nu ook de studie mode, en op haar middelbare school deed ze havo niveau.
    Uiterlijk:


    ]Barbara Palvin
    Chanel heeft lang bruin haar, en blauwe ogen. Ze heeft haar haar meestal los of in een strakke staart. Ze heeft een slank figuur, en is best lang. Ze is 1,75 , en weegt 53 kilo.
    Familie: Haar vader is een beroemde regisseur, en haar moeder is een model. Daarom is ze behoorlijk rijk. Haar zusje en zij dansen veel met vrienden. En omdat Chanel liever model werd, ging haar zusje in een show dansen.
    Extra: Ze rookt.
    Namen voor hoofdpersonage?: Brooke, Cleö.
    Waarschuwen als het begint?: sure.


    El Diablo.

    Rol: Vriendin Zayn
    Roepnaam: Beau
    Achternaam: Exposito Sànz
    Volledige naam: Beaudyn Exposito Sànz
    Leeftijd + geboortedatum: Beaudyn is achttien jaar jong en is geboren op 23 November 1993 in Valencia, Spanje.
    Karakter: Beaudyn is een lieve en vriendelijke meid die altijd op komt voor de mensen die zwakker zijn of toebehoren aan haar vrienden. Beaudyn kan soms wat overbezorgd reageren als er iets met haar dierbaren gebeurd en dan raakt ze in de stress. Beaudyn heeft altijd zin in avonturen en wilt graag alles uitproberen. Beaudyn houd van gelijkheid en voorkomt vaak ruzies van klasgenoten. Wanneer Beaudyn boos is, reageert ze nogal agressief en daar kunnen sommige mensen nog wel eens van schrikken. Beaudyn is brutaal en test graag mensen uit, wanneer ze een jongen aantrekkelijk vind gooit ze toch redelijk snel al haar charmes in de strijd. Ook kan Beaudyn heel snel jaloers worden.
    Uiterlijk:


    - Lauren Conrad
    Beuadyn heeft lang donkerblond haar en groene ogen, iets wat je niet vaak ziet bij de gemiddelde Spanjaarden. Dit komt doordat haar moeder van Engelse afkomst is.
    Ze is één meter eenenzestig, niet zo heel groot dus. Daarom draagt ze vaak hakken.
    Verder draagt ze alles wat in de mode is, maar als ze thuis zit draagt ze gewoon een joggingsbroek met een hoodie.
    Familie: Beaudym komt uit een groot gezin. Ze is zelf de oudste en heeft twee jongere broertjes en twee jongere zusjes. Doordat haar moeder op jonge leeftijd overleed, heeft Beaudyn op haar twaalfde de huishouding overgenomen. Doordat ze op jonge leeftijd de zorg voor haar broertjes en zusjes moest overnemen is ze mentaal een heel sterke vrouw geworden.
    Haar vader werkt zes dagen in de week, acht uur lang per dag op het stadskantoor van Valencia.
    Extra: Ze is op haar zestiende naar Londen verhuisd om daar een opleiding te volgen. Ze volgt nu een modeopleiding, wat goed bij haar werk past. Ze werkt drie dagen in de week bij een kledingwinkel in hartje Londen.
    Met de inkomsten die ze daarmee krijgt, kan ze haar appartement betalen, die een paar straten van het centrum ligt.
    Ze heeft een hond, Bello, een blonde labrador.
    Namen voor hoofdpersonage?: Nora, Sophia, Marell, Blake, Brooke
    Waarschuwen als het begint?: Ja *O*


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik ga vriendin Harry invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Harry (:
    Roepnaam: Charlie
    Achternaam: Brown
    Volledige naam: Charlotte Zanna Brown
    Leeftijd + geboortedatum: Charlie is negentien geworden op 12 januari, wat haar een jaartje ouder maakt dan Harry ongeveer (:
    Karakter: Charlie staat recht in haar schoenen. Ze weet altijd op alles een antwoord en weet er wat er reilt en zeilt in de wereld. Ze trekt zich er niet veel van aan wat anderen van haar denken en doet altijd haar eigen zin. Ze is zeer koppig, maar opzich een vreselijk lief meisje. Ze staat altijd klaar voor anderen, rapper dan ze haar eigen problemen oplost, en zal altijd helpen waar ze kan. Charlie is een dromerig iemand. Ze leeft in haar eigen wereldje volgens sommige. Als je een gesprek met haar voert lijkt het soms alsof ze niet luistert, maar aan het dromen is, maar vijf minuten later kan ze je exact navertellen wat er gezegd werd in dat gesprek. Charlie mag dan kinderachtig lijken door haar dromerigheid, maar ze is ook perfect nuchter. Ze vertouwt mensen niet onmiddellijk, is niet naïef. Charlie is ook een heel actief iemand. Ze kan geen minuut stil zitten, maar zal nooit opvallen in een groepje. . Als je Charlie voor de eerste keer ziet, zal je eerste indruk zijn dat ze vreselijk verlegen is. Ze zal dan amper een volledige zin tegen je zeggen. Ze is altijd bang dat ze haar belachelijk maakt, een verkeerde indruk geeft, etc.. Charlie kan niet liegen, je ziet het altijd onmiddellijk aan haar uitdrukking en ze vindt het ook vreselijk om te moeten doen, daarom dat ze het ook niet doet. Charlie is vreselijk competitief ingesteld en is altijd in voor een wedstrijdje en kan totaal niet tegen gaar verlies.
    Uiterlijk:


    Charlie haar vader is half Italiaans en dat kan je perfect aan haar uiterlijk zien. Ze is een echte latina en lijkt dan ook het hardst op haar vader. Ze heeft van haarzelf een gebruinde huid wat al vertoond dat ze van een andere afkomst is en is dan ook nog eens een donkertype. Ze heeft donkerbruine haren die altijd helemaal stijl over haar schouders hangt en een froufrou die altijd haar voorhoofd bedekt. Haar ogen zijn ook chocolade bruin en ze draagt bijna altijd zoals op de foto smokey eyes. Charlie is 1m73 en is heel slank gebouwd. Ze staat vooral gekend voor haar ellelange benen en die ze dan af en toe met hakken nog doet verlegen. Het is iets waar velen jaloers op zijn. Charlie is erg gesteld op haar uiterlijk en haar kledij. Ze draagt graag bloemenjurkjes of dingen met dierenprints. Ze doet graag iets heel modieus wat anderen nu net niet zouden durven net zoals jumpsuits, etc.
    Familie: Charlie is opgegroeid in een rijk gezien met haar tweelingsbroer Oliver. Zoals er al eerder stond is hun vader half italiaans op. Alessandro Figo Zora is een 43 jarige zakenman en is getrouwd met de engelse modejournaliste Ellie Jasmin Goulding. Ze twee leerden elkaar kennen op Ellie’s vakantie in Italië en Alessandro is haar later achterna gereisd naar Engeland. De twee bouwden daar een rijk leven op en kregen de tweeling: Charlie en Oliver. De twee ouders zijn vaak weg van huis dus zijn de twee kinderen heel vrij opgevoed, maar toch zijn ze heel verstandig. De twee hebben een geweldige band. Ze zijn twee handen op één buik.
    Extra: Charlie en Harry hadden eerst een haat-liefde relatie. De twee konden elkaar geen seconde zien of ze hadden alweer ruzie. Ze vonden elkaar arrogant, verwend, maar dat waren eigenlijk excuses om hun gevoelens voor elkaar te verbergen. Ze zijn beiden een erg gesloten boek en het was niet makkelijk de gevoelens toe te geven naar elkaar toe, maar op een dag was er een feestje en Charlie zat na een uur of twee uit de bol te gewoon wat rustig buiten en Harry kwam onverwacht naast haar zitten. Ze hadden elkaar al dagen zitten negeren, maar dan gaven ze het eindelijk toe.
    Namen voor hoofdpersonage?: Mila, Delilah, Clara, Caro, .. (:
    Waarschuwen als het begint?: JAA!

    [ bericht aangepast op 15 jan 2012 - 13:51 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul straks in.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Ik vul GF Niall in. (:


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Damn it, ik had alles geschreven en nu is het weg omdat ik ergens klikte. Youknow, lot beslist. (: Je hoeft niet meer op mij te wachten.

    [ bericht aangepast op 15 jan 2012 - 14:17 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Beste vriendin hoofdpersonage/Vriendin van een van de jongensik heb geen voorkeur
    Roepnaam: Sienna
    Achternaam: McCarry
    Volledige naam: Sienna Ariana McCarry
    Leeftijd+geboortedatum: 14-02-1995 , 16/bijna17
    Karakter: Sienna is een vrolijk meisje en leeft ervoor om mensen aan het lachen te maken. Ze is best wel hyper en sommige mensen vinden het best irritant. Ze reageren dan best geirriteerd, Sienna vindt dat helemaal niet leuk. Sienna is snel gebroken en ze voelt zich niet zo snel aangesproken.
    Uiterlijk:


    Ariana Grande

    Familie: Ze heeft een broer die op tour is in een band. En een vader die fulltime als dokter werkt en een moeder die thuis werkt. Dus er is altijd iemand in huis. Haar vader heet Tim. Haar moeder heet Joy. En haar broer heet Jonas.
    Extra: Ze heeft ooit haar arm en been in het gips gehad omdat ze zo hyper was toen ze aan het snowboarden was; Ze heeft ADHD.
    Namen voor hoofdpersonage?: Jenna, Fea, Fay of Joy?
    Waarschuwen als het begint?: JAA!

    xx


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Beste vriendin hoofdpersonage die vaak langs komt/Toekomstige vriendin Niall (als dat kan)
    Roepnaam: Coco
    Achternaam: Rudge
    Volledige naam: Chloé Cato Claire Rudge
    Leeftijd + geboortedatum: 17, 11-10-1994
    Karakter: Coco is een vrolijk iemand, die heel positief is. Ze kan niet goed tegen verdrietige, sombere mensen en probeert altijd iemand vorlijker te maken. Ze is heel lief en aardig. Voor anderen staat ze altijd klaar maar je kan zeker geen misbruik maken van haar hulp want dan verandert ze in een bitch. Ze bekijkt dingen bijna altijd van de positieve kant. Ze kan goed luisteren en geeft mensen graag advies. Coco is ook niet op haar mondje gevallen, ze zegt alles wat ze denkt maar nooit op een manier waardoor iemand gekwetst kan worden. Ze kan heel erg gemeen zijn maar is dat alleen tegen mensen die ze niet mag. Verder is ze ook heel leergierig en ook wel heel erg eigenwijs & koppig. Coco is heel betrouwbaar maar ze kan erg goed liegen en is een beetje terug houdend bij vreemden. Ze kan heel bezorgd zijn vooral om vrienden en familie en is ook gevoelig voor stress
    Uiterlijk:


    Lang blond stijl haar, dat ze vaak los draagt maar ze vlecht haar haren ook regelmatig. Ze heeft donkerblauwe ogen, waar ze trots op is. Ook heeft ze een hele lichte huid. Ze epileert haar wenkbrauwen maar alleen om bij te werken omdat ze de vorm van haar wenkbrauwen niet wil veranderen. Ze draagt make-up maar dat is meestal naturel. Ze houdt van casual kleding en houdt van armbandjes & andere accesoires. Ze is ongeveer 1.65 m lang
    Familie: Samuel Rudge is haar vader en Rosie Melton-Rudge is haar moeder. Haar moeder werkt als fotograaf voor verschillende tijdschriften en is daarnaast ook nog columniste. Haar vader werkt is een zakenman en houdt zich vooral bezig met zaken in de muziekwereld. Kian Rudge is haar twee jaar oudere broer.
    Extra: Kian & Coco zijn heel close met elkaar. Kian is soms iets bezorgd volgens Coco maar ze kan vaak bij hem terecht wat jongens betreft. Ze begrijpen elkaar heel goed ondanks het leeftijdsverschil. Ook lijken ze in sommige opzichten op elkaar maar qua uiterlijk niet echt. Coco doet aan paard rijden in haar vrije tijd, ze doet weliswaar niet mee aan wedstrijden maar is toch wel goed. Ze doet het namelijk voor de lol en het vrije gevoel dat het haar geeft. Ze vind het verschrikkelijk dat haar beste vriendin in het ziekenhuis ligt en is een enorme fan van One Direction. Coco is haar roepnaam ondanks dat dit niet een van haar officiele namen is
    Namen voor hoofdpersonage?: Eva, Skye, Maya, Layla & Sophie
    Waarschuwen als het begint?: Ja!


    Physics is awesome