• Het verhaal:
    Een vriendengroep raakt in de wereld van de drank en drugs. Ze waren eerst allemaal brave kinderen. Totdat ze wat ouder werden en alles 'ontdekten'. Zal het hun lukken om weer op het goede pad te komen?

    Hoi hoi! Hier zijn de benodigheden:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk-metfoto:
    Drugs/&Drankprobleem?/Ietsanders:
    Extra:

    Tha Rules:
    - Have Fun
    - En geen ruzie maken, ;P
    - Gewoon lol hebben ;P

    DE ROLLEN!:
    Leave: Madeline Sarah McClain , 16
    MustacheMe: Brain Charles Luwissun , 17
    Micheal James Lonés , 18
    Fae: Abigail Lillith Pierce (Abby) , 19
    Aesthetic: Vivian Nathalia Larson , 19
    Jackal: Murlaugh Danson Upgraye , 25
    Primerose: Aiden Marslow , 19
    Paynelicous ;P: Charles (Chaz) James McKnight, 18
    JaiRy: Kaitlynn (kate ) Brooks , 22

    We gaan morgen beginnen! Maakt niet uit wie er gaat beginnen!
    Hier is nog wat informatie:
    -Als iemand offline is en je praatte met hem/haar, 'loop' dan niet weg of doe iets wat diegene niet wil.
    -Praat met duidelijke zinnen.
    -Niet schelden, of het hoort bij het persoon.

    Hier is de link van het verhaaltopic!: Klik

    Meer meisjes nodig =3
    xx

    [ bericht aangepast op 18 nov 2011 - 20:10 ]


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Volledige naam: Madeline Sarah McClain
    Leeftijd: Zestien
    Karakter: Madeline komt uit een welvarend, rijk gezin. Toch zocht ze de ruwe, grauwe en ergens ook spannende straattrekken op, en heeft ze haar opvoeding volledig teniet gedaan. Ze is een erg impulsief en koppig meisje. Haar waakzaamheid, en eigenwijsheid brengen haar vaak in onmogelijke situaties. Toch is ze slim genoeg om overal een oplossing voor te vinden. Ze word beschreven als mysterieus en stil meisje. Een meisje dat alleen op de voorgrond komt wanneer iemand haar nodig heeft. Verder zorgt ze prima voor zichzelf.
    Uiterlijk:


    Drugs/&Drankprobleem?/Ietsanders: Maddi heeft niet echt een 'probleem'. Ze is er meer als een redster, iemand die voor mensen zorgt, ongeacht hun problemen. Al verdiend ze haar geld niet altijd eerlijk, en soms zelf op een walgelijke manier, ze heeft nog altijd hetzelfde dezelfde blik op de toekomst die ze ooit wil.
    Extra: Haar ogen zijn amandelgroen, en haar haren donkerblond. Ze is erg verfijnd gebouwd, maar totaal niet zwak. Ook is het een 'swag' en 'skater' girl.

    [ bericht aangepast op 18 nov 2011 - 18:59 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Ik vul morgen mijn mannetje wel in. (bloos)


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    Die van mij komt er binnekort aan :)


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Volledige naam: Brain Charles Luwissun
    Leeftijd: 17
    Karakter: Neemt niks sirieus en maakt overal een lolletje van. Hij vind zichzelf geweldig en geeft geen bal om andere. Hij vind het leuk om mesen die hij niet mag voor schut te zetten. Hij ziet meisjes als een lust object. Als Brain in een goede bui is kan je misschien een kort gesprekje met hem aanknopen. Brain is niet heel open
    Uiterlijk-metfoto:


    Brain (Rechter) Heeft donker bruin licht krullend aar. Hij heeft fel blauwe ogen die in blacklight, die je in zijn meeste favo clubs hebt, paars lijken. Hij draagt meestal een overhemd of een simpel t-shirt.
    Drugs/&Drankprobleem?/Ietsanders: Hij heeft een drankprobleem en rookt.
    Extra: Brain is door de weeks altijd thuis, maar in het weekend in zijn huisje in [De stad waar het vriendengroepje woont]. Zijn ouders zijn erg rijk.


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Volledige naam: Abigail Lillith Pierce, maar iedereen noemt haar Abby en zo stelt ze zich ook meestal voor.
    Leeftijd: 19
    Karakter: Abby is meestal een vrolijk, spontaan meisje. Ze is erg eigenwijs en nieuwsgierig. Tegen bijna iedereen is ze aardig als ze hen voor het eerst ontmoet, hoewel het even duurt voor ze je echt vertrouwd. Dan is ze echter een geweldige vriendin, ze zou zonder aarzelen voor haar dierbaren door het vuur gaan. Ze is erg behulpzaam en betrokken bij problemen van anderen. Ze kan er alleen niet tegen om genegeerd te worden door mensen die ze aardig vind. Ook is ze best slim, maar ze kan niets van wiskunde.
    Uiterlijk:


    Op deze foto heeft ze een piercing, die heeft ze in het verhaal niet.
    Abby draagt graag kleding die lekker zit. Ze moet het zelf wel mooi vinden en ze wil ook niet uitgelachen worden, maar ze volgt de mode niet. Ze draagt meestal sweaters en spijkerbroeken, of shirts met lange mouwen. Als het warm is draagt ze een hemdje met een afgeknipte spijkerbroek.
    Probleem: Abby is zwanger. Ze rookt niet, drinkt niet en gebruikt geen drugs. Vroeger dronk ze wel op feestjes en rookte ze af en toe een sigaret, maar nu niet meer. Ze is bang dat ze de baby beschadigd.
    Extra: Abby had een redelijk standaard jeugd. Als je gaat zoeken naar dingen die opvallen, kom je bij haar ouders uit. Het waren mensen wiens wereld vooral draaide om 'wat de buren wel niet zouden denken.' Desondanks heeft Abby een sterke persoonlijkheid en laat ze niet over zich heenlopen. Op haar zeventiende ontmoette ze een jongen waarmee het meteen klikte en al snel kregen ze een relatie. Het was de langste en meest serieuze relatie die ze ooit gehad had en ze was tot over haar oren verliefd. Na twee jaar ging het echter uit, Abby's hart was gebroken. Ze was nog altijd verliefd op hem, maar hij wilde haar niet meer zien. Een week of twee later ontdekte ze haar zwangerschap. Haar ouders waren woest en eisten abortus, maar Abby weigerde. Ze hield al van haar baby. Toen kreeg ze een kwartier om haar spullen te pakken en dan hoefde ze 'haar sletterige gezicht hier nooit meer te laten zien.' Abby pakte al haar spaargeld, kleren en andere persoonlijke bezittingen in in een paar weekendtassen. Sindsdien heeft ze haar ouders nooit meer gesproken en ook haar ex weet niets van de baby. Inmiddels is ze twee maanden zwanger en ze red zich prima op straat, ook omdat ze geld en spullen mee kon nemen. Ze zet haar baby altijd op één en wil voor hem of haar een zo goed mogelijke toekomst, daarom spaart ze altijd voor nieuwe babydingen.


    Als iemand de ex van Abby wil spelen, lijkt dat me heel leuk. Daarom is er ook weinig over hem verteld in dit stukje. Er zijn wel een paar dingen die belangrijk zijn.
    -Hij is degene die het heeft uitgemaakt, en dit kwam niet door een fout van haar kant
    -Hij is ongeveer haar leeftijd, het hoeft niet precies hoor
    -Hij weet niets van de baby, heeft ook geen vermoeden, maar hij is wel echt de biologische vader


    Our Father who art in Heaven. Our Father who art buried in the yard.

    Mensen hierboven hebben de rol ^^

    xxx


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Ik vul 'm later in -tweede keer- moet werken. D:


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    @Fae Ik zou haar ex wel willen spelen, alleen ze zitten dan wel in het zelfde vriendengroepje...


    "I have written you down. Now you will live forever, and all the world will read you."

    Volledige naam: Vivian Nathalia Larson
    Leeftijd: 19
    Karakter: Onvoorspelbaar.
    Uiterlijk:


    Probleem: Vivian komt uit een nogal conservatief gezin waar vrijwel niets werd toegestaan. Al op haar twaalfde sloop ze echter al 's avonds uit huis om naar vriendinnen toe te gaan. Vriendinnen veranderden in jongens en soms was ze wel dagen weg, waarbij haar ouders geen idee hadden waar ze nu eigenlijk uithing. Ze neemt vrijwel niets serieus en ziet het leven als één groot spel. Eigenlijk heeft ze geen idee wat ze allemaal met haar eigen lichaam aanricht. Ze rookt minimaal een pakje per dag en drinkt ook wel, maar minder als de anderen, nadat ze in een dronken bui van een soort muur naar beneden sprong en haar been brak. Ze heeft vrijwel altijd wel één of andere scharrel, want als ze érgens aan verslaafd is, dan is het wel "liefde" (zo noemt het zelf tenminste). Of al haar onenightstands ook werkelijk een vorm van liefde zijn valt te betwijfelen, want als ze een week met dezelfde jongen heeft begint het haar al te benauwen.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 18 nov 2011 - 19:09 ]


    there is a certain beauty in setting the world on fire and watching from the center of the flames.

    [Ik wil spelen ^-^]


    Feel the fire, but do not succumb to it.


    Volledige naam: Murlaugh Danson Upgraye.
    Leeftijd: 25.
    Karakter: Murlaugh is een gecompliceerde persoonlijkheid die niet houdt van makkelijkheid. Hij lost graag raadsels op, maar hijzelf kan hij niet kraken. Murlaugh heeft stemmingswisselingen, waardoor hij soms poeslief is, en de andere keer dat hij je wel kan neersteken. Zijn drankproblemen helpen ook niet echt bij het beheersen van zijn moeilijke persoonlijkheid en zijn korte lontje, maar volgens hem is er niks aan de hand. Dat werd er ook bij hem ingeprent. Niets aan de hand, lachen en zwaaien, Murlaugh. Zijn ouders werkten allebei nonstop, en als ze thuis waren, tiranniseerden ze de arme jongen. Daardoor werd hij wat verdraaid, zoals hij nu is. Gestoord.
    Uiterlijk-metfoto:
    Murlaugh heeft een oud-Victoriaanse/ kledingstijl, bijna vampier-achtig. Hij draagt graag licht-gekleurde pakken, die aansluiten bij zijn koelbloedige uitstraling. Als hij alleen is, loopt hij shirtloos rond, en dan kun je eigenlijk zien wat hij de afgelopen jaren gedaan heeft: Vechten en trainen. Zijn blauwe ogen branden zo een gat door je hart heen als hij grote ogen op zet, om je te kwetsen. Dat is wat hij doet. Voor zijn pleziertje. Ook draagt hij veel leer.
    Drugs/&Drankprobleem?/ Murlaugh rookt als een ketter, drinkt als een beest, en snuift cocaïne. Hij neemt medicijnen voor zijn paniekaanvallen.
    Extra: Rouwt nog steeds om zijn broertje die is omgekomen bij een auto-ongeluk. De jongen die het heeft gedaan loopt nog steeds rond.

    [ bericht aangepast op 18 nov 2011 - 18:54 ]


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    [Oh, ik zoek nog een broer voor Maddi dus als iemand geïnteresseerd is, graag ^-^]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Leave schreef:
    [Oh, ik zoek nog een broer voor Maddi dus als iemand geïnteresseerd is, graag ^-^]

    Sure? c:


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)

    [Een ja? ^^]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Leave schreef:
    [Een ja? ^^]

    Ja. c:


    (USER WAS BANNED FOR THIS POST)