• Ik ben dus al bezig met twee andere 1D-verhalen, maar ik had toch nog een ander idee voor een nieuw verhaal. Hier komt alvast het idee:

    Yasmine Lawrence, een beroemd actrice en de dochter van Blake Gardner en Brayson Lawrence. Na een laatste keer helemaal losgaan word ze naar Engeland gestuurd om bij haar tante te gaan wonen. Het lijkt het einde van de wereld voor haar. Als ze aankomt in Engeland, wilt ze eigenlijk vrijwel meteen weer terug naar huis. Dat word helaas voor haar niet toegestaan door haar ouders. Onder de naam Madison Lane gaat Yasmine een jaar in een penthouse in London wonen. Ze verft haar haren, neemt een voorraad kleurlenzen en veranderd haar kledingstijl. Dat allemaal om afgesloten te zijn van alle fotografen. Zou er iemand kúnnen zijn die haar ware identiteit kent?


    Rollen die ik nodig heb:
    -Beste vriendin van Yasmine. Ze is ook een actrice. Het is een echte bitch die iedereen en alles commandeerd. Alleen tegen Yasmine is ze aardig. Ze is een echte vriendin waar je echt op kunt rekenen.
    -Vriendin van Niall. Het is een echt meisjesmeisje. Yasmine kan het al gelijk goed vinden met haar.
    -Vriendin van de jongens. Het is een echte bitch die Yasmine al gelijk niet aardig vind. Ze weet zeker dat er iets mis is met Yasmine en gaat op onderzoek uit. Ze is al heel lang verliefd op Harry.
    -Vriendin van Liam. Een niet al te aardig meisje. Alleen als ze daar zelf zin in heeft. Tegen Yasmine is ze niet zo aardig. [Vriendin Liam] en [Vriendin van de jongens] zien Yasmine als bedreiging. Ze bedriegt Liam achter zijn rug om, wat eigenlijk niemand hoort te weten. Deze rol is maar tijdelijk.
    -Vriendin van Louis. Ze is echt een aardig meisje en net als [Vriendin van Niall] kan ze het goed met Yasmine vinden. Zij is degene die erachter komt dat Liam's vriendin hem bedriegt.

    Dit zijn op dit moment de rollen die ik nodig heb, als ik er meer nodig heb zet ik die er bij.

    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:
    Karakter:
    Hobby's:
    Familie:
    Extra:
    Leuke titel?:

    [ bericht aangepast op 6 okt 2011 - 15:48 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Vriendin Niall komt eraan. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: vriendin yasmine
    Volledige naam: Quinn Arian Blackrose
    Bijnaam: Quinie
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk


    Karakter: Ze is ontdekt toen ze jong was en stond al jong voor de camera's. Door dit alles en veel geld is ze een grote bitch geworden. Alles wat ze wilt zal en moet ze krijgen. Eigenlijk van binnen is het een meisje met een klein hartje Ze is bang dierbaren te verliezen en heel ongelukkig te worden. Haar angst reageert ze af in andere commanderen. Als ze Yasmine ontmoet lijkt die erg op haar zusje en is ze spontaan lief voor haar.
    Hobby's: Acteren, zingen en dansen
    Familie: Haar zusje aimy die vroeg is overleden. Vader george en moeder Emma
    Extra: niet echt iets.
    Over wie moet het verhaal gaan, Louis, Harry of Liam?: maakt mij niks uit.
    Leuke titel?: .
    how you can change everything


    Change is for weirdos ~ Niall Horan

    Rol: Vriendin Niall.
    Volledige naam: Isis Rosalie Rebecca Rutherford.
    Bijnaam: Isis wordt vaak Isi genoemd, op een kinderachtige toon.
    Leeftijd: Isis is zeventien jaar oud, nog net geen jaar jonger dan Niall. Ze is namelijk jarig op 8 juni en geboren in het jaar 1994.
    Uiterlijk:



    Isis heeft iets. Ze is echt niet het knapste of het mooiste meisje dat je tegen zult komen in je leven. Ze heeft een verlegen en rustige uitstraling. Ze is een klein meisje van 1.60M lang en is erg slank gebouwd. Dit heeft haar dus geen prachtige vrouwelijke vormen meegegeven, iets waar ze ontzettend van baalt. Isis heeft opvallende, lichtblonde krullen. Deze vallen vaak nonchalant, maar schattig over haar schouders. In haar lieve gezichtje vallen twee, bruine kijkers. Deze zijn vrij groot en rond van vorm. Ze zijn omringd door lichte wimpers, wie ze meestal een beetje opmaakt. Haar lach is misschien wel iets wat er mooi aan haar is. Ze heeft nooit een beugel gehad, maar had het geluk dat haar gebit vrij normaal was. Ze verzorgt haar tanden goed en als ze dus haar mondhoeken opkrult, komen er witte tanden te voorschijn. Isis draagt vrij simpele outfits, meesetal niet met teveel erop en eraan. Vaak bestaat dit uit een spijkerbroek, vans en een t-shirt met een print erop. Ze heeft wel iets met vans. Deze heeft ze wel twaalf paar, allemaal verschillende en zelfs een paar deluxe versies.
    Karakter: Isis is een vrij normaal meisje. Hoewel ze graag van aandacht houdt, is ze een rustig iemand en doet ze niet de onnodige dingen die nergens op slaan. Ze is namelijk verstandig aangelegd en doet het liefste wat haar zo ver mogelijk op de achtergrond houdt, gewoon om niets fout te doen. Ze heeft er namelijk een hekel aan om iets fouts te doen, wat dus negatieve aandacht trekt. Ze wil zichzelf namelijk van haar beste kanten laten zien en zorgt er voor haar reputatie, die op het moment op zijn beste is. Isis is een zeer intelligent meisje en laat ook altijd weten dat ze veel gezond verstand heeft. Ze verbetert mensen en wijst hen altijd op hun fouten, meestal niet op de meest vriendelijke manier. Ze wil namelijk altijd beter zijn en zal er ook voor zorgen dat er niemand beter is. Ze kan goed om gaan met een beetje competitie en vindt het ook heerlijk om een beetje moeite te doen en om vervolgens dan eerste te worden. Toch heeft Isis iets wat mensen aantrekt om wel met haar bevriend te horen. Waarschijnlijk is het haar sarcastische humor en haar vaak droge opmerkingen, die zowel kwetsend als lachwekkend kunnen zijn. Isis is een sociaal meisje en weet mensen gemakkelijk om haar vingers te winden. Ze is vaak opgewekt en je zult haar vaak met een glimlach zien rondlopen, net zoals ze altijd 'hoi' tegen iedereen zegt en vrij bekend is op school. Ze is zorgzaam en zorgt er dan ook voor dat haar vrienden het beste van het beste krijgen. Daarnaast is ze een ontzettende uitsloofster en doet ze er alles aan om erbij te horen. Ze praat gauw haar mond voorbij, is baziger dan ze denkt dat ze is en is niet bang voor wat uitdagingen. Ze weet haar grenzen goed en zal dus nooit dingen doen die ze niet aan kan, behalve als ze zichzelf echt wil bewijzen. Zo zit ze namelijk vol met veel doorzettingsvermogen en zal ze door gaan tot het einde.
    Hobby's: Isis is al sinds dat ze zeven is bezig met kunstschaatsen. Eens was het een hobby, nu meer iets waar ze uren lang voor moet trainen en zichzelf er helemaal voor in moet zetten. Ze volgt een special dieët en elke avond moet ze een uur de split, spagaat en andere lenigheidsoefeningen doen. Daarnaast doet ze hockey, waar ze zich veel minder voor inzet. Ze gaat graag met vrienden weg en vindt het super gezellig om samen uit eten te gaan.
    Familie: Isis woont in een vrij groot gezin, welke officieel afkomstig is uit Schotland. Ze wonen al jaren lang in London, zo ongeveer vanaf dat Isis vier was. Isis' vader is Stan Rutherford. Hij is een vrij rustige man, ontzettend fan van FC BARCELONA en kan het niet zo super veel schelen hoe hard Isis traint voor haar sport. Hij is al jaren lang getrouwd met Gwen Jones, wie onzettend haar dochter pusht om goed te trainen en wie eigenlijk er erg streng door wordt. Ze hebben samen vijf kinderen, waarvan Isis precies de middelste is. De oudste in het huis is de intelligentie en bijdehandte Mitch. Na hem komt Jonas, met wie Isis een bizar slechte relatie heeft. Na Isis komt Mika en als laatste is er Tyra.
    Over wie moet het verhaal gaan, Louis, Harry of Liam?: Harry.
    Leuke titel?: Auntie -naam van de tante-

    [ bericht aangepast op 5 okt 2011 - 19:41 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Laat mr

    [ bericht aangepast op 5 okt 2011 - 19:58 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul Louis in. Ik begin vandaag, maar zal derest morgen invullen (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Liam
    Volledige naam: Selena Maria Montgomery
    Bijnaam: Sel
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk met foto graag :


    Selena heeft lange zwarte haren die vaak in een vlecht zitten, ze heeft bruine ogen en een getinte huid.
    Ze is volgens veel jongens het knapste meisje dat ze ooit gezien hebben, ze heeft en bitchy uitstraling wat veel mensen afschrikt.
    Ze heeft veel vrouwelijke vormen maar is toch dun ze heeft een mooie en witte lach.
    Haar kleding kast bestaat uit vele jurkjes en hakken een paar sneakers zou je niet vinden in haar kleding kast.

    Karakter:
    Selena is een ras echte bitch ze kan lief zijn als ze het wilt.Ze geeft er niets om als mensen worden gekwetst in tegendeel ze houd er van om mensen te kwetsen of ze echt om Liam geeft weet ze nog niet maar hij is populair en daar gaat het haar om.
    Ze heeft veel zelf vertrouwen, ze is erg sluw ze is iemand die in je gezicht aardig doet en slijmt maar achter je rug om over je roddelt.
    Ze heeft tot nu bij elke jongen waar ze een relatie mee heeft gehad vreemd gegaan, de jongens durven dit niet te zegen bang dat Selena hun leven verpest.
    Ze geeft er niet om hoe het met haar vrienden gaat maar zal altijd vragen wat er is om daarna er weer roddels over te kunnen verzinnen.
    Ze weet iedereen snel om haar vingers te binden, ze maakt nooit haar huiswerk dit laat ze altijd andere mensen doen.
    Ze is een erge uitsloofster en houdt er van om mensen wie minder hebben op hun neus te drukken dat ze een nieuwe Chanel tas heeft.
    Liam's vrienden snappen niet hoe hij zo dom kan zijn om verliefd op haar te worden, maar liefde maakt blind.

    Hobby's: Selena heeft geen hobby's behalve de hobby om mensen het leven zuur te maken en te roddelen.
    Familie: Haar vader Riley is van Engelse afkomst haar moeder Leonor is een huisvrouw van Spaanse afkomst Selena is de oudere zus van de tweeling Mia en Santana van 14 jaar oud en de 13 jarige Carol en als laatste het jongere zusje van 19 jarige Avian
    Haar familie is heel rijk en Selena krijgt dan ook alles wat ze wilt, Avian is net het huis uit om als model te werken, Mia en Santana zijn de twee grappen makers thuis en Carol is de rustige wie het liefst haar gezicht verbergt achter een camera.
    Over wie moet het verhaal gaan, Louis, Harry of Liam?: Harry

    [ bericht aangepast op 5 okt 2011 - 23:12 ]


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Rol: Vriendin Louis
    Volledige naam: Charlotte Isabelle Denison
    Bijnaam: Isa
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    Charlotte heeft lichtblond haar en licht groene ogen. Ze is ongeveer 1.65 m lang. Charlotte heeft een lichte huid en zoekt ook altijd kleding die bij haar huid past.
    Karakter: Charlotte is heel lief, aardig en behulpzaam. Ze staat voor iedereen klaar. Maar als je het bij Charlotte het hebt verprutst dan heb je het ook cht verprutst en zal ze niet meer voor je klaar staan. Maar als je echt spijt hebt en wat je hebt gedaan niet al te erg is dan zal Charlotte het je vergeven. Charlotte beoordeelt mensen niet op hun uiterlijk maar op hun karakter. Iemand die heel mooi is maar een slecht karakter heeft zal nooit een vriend of vriendin van Charlotte kunnen zijn. Ze kan goed voor zichzelf op komen en zegt ook altijd eerlijk wat ze van iets of iemand vind. Ze zal nooit over iemand roddelen maar het gewoon tegen diegene zeggen.
    Hobby's: Muziek luisteren, tekenen en schrijven
    Familie: Haar ouders zijn Grace Pudney-Denison en Oliver Denison. Ze heeft nog een oudere zus Joanna, die als bijnaam Jo heeft en die 19 jaar oud is. En nog een zusje Lucy die 13 jaar oud is.
    Extra: Charlotte luistert vaak muziek en heeft haar ipod dan ook altijd bij haar. Ze is zeer gehecht aan haar zus en zusje. Voor haar zijn het niet alleen familieleden maar ook twee goeie vriendinnen. Charlotte laat soms heel wat mannen hoofden om draaien maar trekt zich van deze aandacht weinig aan. Charlotte zal nooit ofte nimmer vreemd gaan en droomt al jaren over haar bruiloft en die jurk die ze zal aantrekken. Maar ze vraagt zich nog steeds af met wie ze uiteindelijk zal trouwen


    Physics is awesome

    Rol: Maakt me niet zoveel uit. ;p
    Volledige naam: Madison Olivia MontClaire.
    Bijnaam: Maddie.
    Leeftijd: Madison is net 18 geworden, waar ze natuurlijk héél erg trots op is. Ze houdt er van om mensen jaloers te maken, met het feit dat zij al auto mag rijden.
    Uiterlijk:


    Karakter: Madison is écht een lief meisje, tenzij ze je niet uit kan staan. Dat laat ze dan ook merken. Tegen degene die ze niet mag zal ze zich als een echte bitch gaan gedragen en er is niemand die haar kan overtuigen dat diegene 'best' aardig is. Als iemand tegen Madison zegt dat ze bijvoorbeeld ordinaire kleding aantrekt, moet je uit haar buurt blijven. Ze kan er namelijk niet tegen als mensen wat over haar kleding zeggen en vooral als ze bedoelen dat ze er een beetje als een slet uitziet.
    Tegen haar vrienden is Madison wel altijd heel aardig, alhoewel ze af en toe ook weleens lullige opmerkingen maakt en niet merkt dat ze diegene dan pijn doet.
    Hobby's: Ze luistert graag naar muziek, het liefste 24/7 en ze zingt dan graag mee. Velen mensen vinden dat Madison wel mooi kan zingen, maar zij zelf vind dat wel meevallen.
    Familie: Josie, Madison's moeder, mag er dan heel jong uitzien. Ze is wél al wat ouder dan 40 jaar. Ze gedraagt zich jong, maar gaat ook niet te ver. Haar vader is de 45e jarige Daniël. Madison is enigst kind en wordt daarom verwend. Ze krijgt alles wat ze hebben wilt, ook omdat haar vader erg rijk is.
    Extra: --
    Over wie moet het verhaal gaan, Louis, Harry of Liam?: weetikniet. :')
    Leuke titel?: //

    [ bericht aangepast op 6 okt 2011 - 15:28 ]


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Ik ga Louis' vriendin invullen ^^


    all I want is the taste that your lips allow

    Strobe schreef:
    Ik ga Louis' vriendin invullen ^^


    Oke! ;r


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Pff, ondertussen gaan er dan al twee zijn voor Louis ):


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vriendin van de jongens.
    Volledige naam: June Cathrina Murray.
    Bijnaam: -
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen:


    June heeft mooi golvend zwart haar, waar ze 's ochtends maar een keer doorheen hoeft te kammen. Haar lichaam is mooi slank, lange benen en een mooie boezem. Doordat ze altijd ligt te zonnen is ze best getint.
    Karakter: June is wat je makkelijk zegt een kreng. Ze kan mensen makkelijk om haar vinger winden, ze knipt met haar vingers en voor je het weet zit je al de wc schoon te poetsen met een tandenborstel. Ze doet er echt alles voor om haar zin te krijgen. ze veracht mensen die mooier zijn dan haar. En bij mensen die niet volledig 'zuiver' zijn, onderzoekt ze hem/haar tot in de puntjes uit. Als ze haar zin niet krijgt stampt ze met haar voeten op de grond of gaat ze huilen, soms kan ze best aardig zijn. Maar dan wel heel soms...
    Hobby's: Uitgaan, bezig zijn met uiterlijk, dansen en tekenen.
    Familie: Ze woont in een typisch gezinnetje, een grote broer, en een moeder en vader.
    Extra: Ze doet vaak modellenwerk, omdat ze zo makkelijk mensen om haar vinger kan winden, lukt het haar vaak om baantjes te vinden. En om mensen dingen te laten doen wat ze wil.
    Leuke titel?:Her real identity

    [ bericht aangepast op 6 okt 2011 - 16:27 ]


    NO ALCOHOL ONLY FIZZY JUICE

    Rol: Louis’ vriendin.
    Volledige naam: Alie Garcia Parker.
    Bijnaam: Alie heeft niet echt een bijnaam, maar als troetelnaampje gebruikt Louis wel eens Carrot voor haar.
    Leeftijd: Alie is 17 en word 18 op 11 december. Ze is dus twee jaar jonger dan Louis.
    Uiterlijk


    Alie’s haarkleur is velen een raadsel. Het is een combinatie van blonde lokken, lichtbruine en donkerbruine lokken door elkaar. Ze is heel fier ip haar haar want het loopt altijd perfect stijl naar beneden, maar ze zet ze altijd door middel van wax wat wilder omdat ze dat nonchalant en mooi vind . Alie heeft grote, bruine ogen die ze altijd nog eens extra in de verf zet door veel lagen mascara erop te doen. Velen vinden het ‘fake’ maar zij vindt het gewoon mooi. Het laat haar ogen beter uitkomen. Alie is van nature redelijk bruin van huid omdat haar vader spaans is. Alie staat gekend voor haar volle, zalmroze lippen. Alie is een heel klein, fijn meisje. Ze is 1m60 en zeer slank gebouwd. Van kledij draagt ze graag dingen die sexy zijn, maar ze zorgt er altijd voor dat het niet sletterig is. Hakken, korte kleedjes en deccoltés zijn haar niet vreemd.
    Karakter: Er wordt vaak gezegd dat Louis en Alie net twee dezelfde zijn. Alie is een echte wilde bras. Ze is niet bang van zichzelf eens vuil te maken en is zeker niet bang om zichzelf publiekelijk belachelijk te maken. Ze vindt gewoon dat je van het leven moet genieten en net zoals Louis is ze bang om op te groeien daarom blijft ze zolang mogelijk kinds. Er is geen moment dat Alie niet actief is. Als je een groepje hebt en je hoort iemand overal boven uit lachen, gillen, .. zal het meestal wel Alie zijn. Er zijn weinige momenten dat Alie zich serieus kan houden, alleen als het echt moet. Dan is ze echt wel een luisterend oor en probeert ze mensen zoveel mogelijk advies te geven. Ze is een heel koppige en het is best dat je niet begint te discussieren met haar want dan doet ze verder tot ze gelijk krijgt van jou ookal beseft ze zelf als de beste dat ze totaal geen gelijk heeft, ze kan niet tegen haar verlies. Ze is ook heel competitief ingesteld, dit komt misschien door haar sport, maar als er ergens een wedstrijdje mee te pikken valt, zal ze er wel altijd bij zijn en zal ze er alles aandoen om te winnen. Alie is heel ruimdenkend en ze denkt best wel dat dingen kunnen zoals homo’s die trouwen etc en daar komt ze dus ook allemaal voor uit. Alie zegt altijd haar mening want ze vindt dat je die niet moet verstoppen voor anderen. Als het mensen zou kwetsten zal ze het ook zeggen, maar probeert ze het iets subtieler of minder kwetsend aan boord te leggen, maar soms als Alie een actieve bui heeft kan het er wel eens uitflappen maar dan bied ze onmiddellijk haar excuses aan van zodra ze het beseft. Alie is echt iemand die niet alleen kan zijn. Iedere keer je haar op straat ziet lopen zal er wel iemand bij haar zijn. Ze geeft ook veel om hem en zou haar hand in het vuur steken voor hun. Ze vindt hen echt het belangerijk. Alie is een zeer trouw persoon, ze zal mensen niet beliegen en bedriegen. Omdat ze ten eerste helemaal niet kan liegen, maar ook ten tweede vind dat mensen dat niet verdienen. Ze kan soms wel wat naïef zijn omdat ze vind dat mensen altijd een tweede kans verdienen en daardoor word ze snel gekwetst. Ze mag misschien zo’n actieve losbol zijn, ze is een zeer gevoelig meisje die niet achteruit deinst om haar gevoelens te tonen aan mensen of te zeggen dat ze bepaalde dingen niet tolereert of niet graag heeft. Ze komt dus heel erg uit voor haar mening. Ondanks dat Alie de indruk niet geeft is ze ook een zeer onzeker persoon. Ze vindt haarzelf echt niet mooi, maar daar zeurt ze ook niet over omdat ze vindt dat mensen die dat doen echte aanstellers zijn.
    Hobby's: Alie speelt gepassioneerd basketbal. Het is haar ook met de paplepel ingegeven. Haar vader, ondanks hij spaans is, was vroeger een veel beloofd basketbalspeler in Engeland. Hij wou kost wat kost dat zijn twee zoons en dochter deze passie van hem erfde. Samen gaan ze naar zoveel mogelijk basketmatchen en ook Alie en haar twee broers spelen basketbal. De parkers staan dan ook bekend als basketfamilie. Als je bij hen thuis bent staat er wel altijd een basketbalmatch op tv. Alie is misschien niet het type die je als basketbalspeelster bestempelt maar ze wilt dat basketbal word aangezien als een sport voor iedereen niet alleen voor jongens en “manwijven.” Haar coach is dan ook haar vader. Voor de rest is Alie een echt feestbeest.
    Familie: Zoals eerder vermeld komt Alie uit een echte sportieve, basketballende familie. Haar vader is half spaans en ondanks dat Spanje een voetballand is, was hij een belovend basketbalspeler in Engeland. Marco Garcia Parker is 45 en kwam naar Engeland toen hij 2 jaar was. Hij mist Spanje niet heel erg, maar toch gaan ze er elke vakantie heen om hun familie daar te bezoeken want familie is een zeer belangrijk aspect bij hen. Ook wou hij zo graag dat zijn kinderen met hem zijn passie basket deelden en dat is hem heel goed gelukt. Juliet Swan is 43 en echt puur Brits. Ze is de enige in het gezin die niet aan basketbal doet/deed, maar dat wil niet zeggen dat ze niet sportief is. Juliet gaat 4 keer per week naar de fitness en heeft haar personal coach want de familie is ook niet bepaald arm. Simon Garcia Parker is de jongste van het gezin en een echt belovend talent volgens zijn vader in basketbal. Hij is 15 en op school vreselijk populair bij alle meisjes en daar neemt hij ook smakelijk gebruik van. Elke week komt er wel een nieuw meisje over de vloer. De familie Parker is dan ook geen klassiek gezin, maar heel modern. Vrienden en vriendinnen zijn altijd welkom, de kinderen zijn vrij opgevoed, maar ook goed. Achter Simon komt Alie zelf en dan heb je nog de negentienjarige Jake Parker. Jake is de echte ster van zijn basketploeg en dan ook het favorietje van zijn vader. Hij zelf is een heel lieve, zorgzame jongen en zorgt zo goed mogelijk voor zijn zus. Hij is heel bezorgt over haar omdat ze het enige meisje is, vraag hem niet waarom. Jake en Alie hebben een hele goede bang. Jake komt ook heel goed overeen met Louis.
    Extra: Alie heeft een tattoo hier staAT Dalia. Van de bloem Dalia, maar dit verwijst eigenlijk naar Delilah haar beste vriendin die twee jaar geleden zelfmoord heeft gepleegd.
    Leuke titel?: Undercover.

    [ bericht aangepast op 8 okt 2011 - 20:03 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Vriendin Louis; Strobe.
    Vriendin Niall; Bro.
    Vriendin van de jongens; Edition.


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Carolinehale schreef:
    Vriendin Louis; Strobe.
    Vriendin Niall; Bro.
    Vriendin van de jongens; Edition.


    Senkjoe!


    Big girls cry when their hearts are breaking