• heey, mensen die dit lezen (:
    ik ben pas begonnen aan een nieuw One direction verhaal, maar ik heb ook inspiratie voor een ander one direction verhaal. het probleem ik weet dus echt niks aan rollen. daarom dus de vraag of jullie iets weten.

    ok ik wist inmiddels dat dromen echt waar konden zijn, maar dit is toch niet te geloven. ik een normaal nederlands meisje die een engelse beroemdheid ontmoet. ik vond het wel leuk, maar ook raar. wat als ik straks wakker word en dit allemaal een droom blijkt te zijn?


    dat was dus effe een korte inleiding. het word een Harry styles love story. de rollen die ik nodig heb zijn:
    - hoofdrol meisje (nederlands)
    - vriendinnen meisje (nederlands)-
    - vriendin zayn, louis, niall en liam

    - gestoorde fan


    wat je moet invullen =

    Rol:
    Voornaam(en):
    Bijnaam:
    leeftijd:
    Verjaardag:
    Uiterlijk: (graag met foto als het kan)
    Karakter:
    Familie:
    Extra:

    ik stuur een berichtje met de rolverdeling of ik stuur een link met het verhaal waar de rol verdeling instaat. je mag trouwens als je wilt meerdere rollen invullen

    [ bericht aangepast op 20 sep 2011 - 17:12 ]


    I HATE IT WHEN PEOPLE SAY THINGS ABOUT YOU THAT AREN'T TRUE

    Rol: Vriendin Liam.
    Voornaam(en): Serena
    Bijnaam: Angel
    leeftijd: 17
    Verjaardag: 6 September
    Uiterlijk: Lang bruin haar met golven er in,grote bruine ogen,normaal figuur,niet te lang niet te klein, en normaale kleding stijl.
    Karakter: Lief,Zorgzaam,Grapig,niet snel boos,gaat door het vuur voor mensen waar ze van houd.Foto
    Familie: Moeder 'Carola' 'Vader Fred' 'Broer Alex',Serena heeft een hele goede band met haar familie dit is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven.
    Extra: Serena heeft een navel piercing.


    You are free. Free to dream, to love, to laugh and find peace. Free to be you and happy.

    Rol: Vriendin van hoofdrol meisje.
    Voornaam(en): Victoria Elisabeth McJohnson
    Bijnaam: Tori, zo noemt bijna iedereen haar.
    leeftijd: 17
    Verjaardag: 26-02-1994
    Uiterlijk:


    Karakter: Tori is een heel behulpzaam meisje. Ze is erg sportief, ze kan soms heel scherp uit de hoek komen. Tori kan soms heel stil zijn, dan denkt ze bijvoorbeeld aan haar ouders. Maar meestal is ze gewoon heel vrolijk en lekker gek.
    Familie: Tori's ouders zijn gestorven toen ze 8 was. Ze heeft een tien jaar oudere broer, Mike, ze heeft een bijzonere band met hem.
    Extra: Ze heeft een tattoo.

    Ik vul er zometeen nog eentje in, want nu ga ik eten. (:

    [ bericht aangepast op 19 sep 2011 - 16:52 ]


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Rol:Vriendin Liam
    Voornaam(en): Jacilyn Lacy Chrisantium
    Bijnaam: Lacy.
    leeftijd: Ze is net 16 jaar geworden.
    Verjaardag: op 12 September.
    Uiterlijk: (graag met foto als het kan)


    Karakter: Jacilyn houdt heel veel van muziek, tekenen, dans en dromen. Ze heeft veel geheimen waar niemand vanaf weet en ze kan ze ook heel goed bewaren. Ook is ze een heel erg meisje meisje, ze heeft meestal jurkjes aan en kettingen. Mensen vinden haar heel lief, gezellig en leuk om in de buurt te hebben. Soms is ze veel te druk en houdt dan niet op met stuiteren.
    Als het haar te veel is, gaat ze rustig een dikke roman lezen in een hoekje met muziek op.
    Familie: Jacilyn heeft 2 jongere zusjes (Coraline en Louisianna.) Haar moeder werkt in het ziekenhuis als specialist en haar vader werkt in een laberatorium,
    Ze heeft haar oma nog, die vroeger in een band zat, die best wel beroemd was. Haar opa is overleden toen ze 4 was.
    Ook heeft ze drie nichtjes. (Leslie, Velosity en Alora.)
    Extra: Ze is vaak verhuist.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Rol: Hoofdrol meisje.
    Voornaam(en): Isa Elisabeth Claire Winters
    Bijnaam: Isa is al zo een beetje afgekort, dus verzinnen haar vriendinnen allerlei andere namen.
    leeftijd: 16
    Verjaardag: 24 April
    Uiterlijk:


    Karakter: Isa is echt een schat van een meid. Ze is thuis degene die voor iedereen zorgt, sinds haar moeder twee jaar terug overleden is. Ze kan soms erg koppig zijn en ze kan heel moeilijk iets toegeven. Maar ze zet zich al snel over die koppigheid heen. Ze is heel moeilijk boos of aan het huilen te krijgen. Vooral omdat ze op de basisschool gepest werd is ze daar sterker uit gekomen. Ze zorgt altijd voor haar kleine zusjes Liv en Madelin. Isa's hobby's zijn vooral winkelen met vriendinnen en naar het strand gaan, ze is een heel sociaal meisje. Wat Isa zelf niet door heeft is dat ze enorm koppig is en niet snel iets toegeeft. Als iemand haar zusjes pest of zo, dan gaat ze er gelijk op af. Voor de rest houd ze erg van muziek. Als ze niet naar muziek aan het luisteren is, zingt ze zelf ook. Natuurlijk is ze niet altijd de brave en altijd lieve Isa. Soms heeft ze chagerijnige buien. Als ze uitgaat met haar vriendinnen dan drinkt ze ook mee. Ze heeft ook een rebelse kant.
    Familie: Ze heeft twee zusjes; Liv van zes jaar en Madelin van twaalf. Ze wonen bij hun vader Alec. Toen Isa elf was, is hun moeder Leanne aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Hun vader begon met drinken om het verlies te verwerken en toen nam Isa de leiding in huis. Inmiddels heeft haar vader een nieuwe vriendin. Omdat ze nog maar net samen zijn doet Evy, de nieuwe vriendin van Isa's vader, nog helemaal niets in huis. Isa doet nog altijd alles. Nu heeft ze hulp van Madelin, die is nu oud genoeg om te helpen.
    Extra: Isa heeft een hekel aan spinnen en andere insecten. Wat ze zelf het grootste minpunt van zichzelf vind is dat ze rookt.

    [ bericht aangepast op 19 sep 2011 - 18:06 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: De vriendin van Liam of Louis <3
    Voornaam(en): Eliane Olivia Strycks
    Bijnaam: Eli
    leeftijd: 16
    Verjaardag: 12 Maart
    Uiterlijk: (graag met foto als het kan)


    en


    Eliane heeft lang blond haar. Ze heeft grote blauwe ogen met een egale huid. Ze is 1.67 lang en groeit nog maar een klein beetje. Ze heeft een slank postuur.
    Karakter: Eliane is het soort meisje dat het liefste wat meer op de achtergrond blijft. Ze is slim en erg musicaal. Ze speelt sinds haar 6e klassiek piano en doet dat nog steeds met veel liefde. Verder kan ze erg naief en koppig zijn, ze geeft extreem veel om haar vrienden en familie. Eliane is een gevoelig meisje. Ze weet wat ze wilt in het leven en heeft passie voor fotografie, muziek en bloemen. Dit laatste heeft ze van haar moeder.
    Familie: Eliane heeft geen broers of zussen. Dit vind ze erg jammer. Haar vader is advocaat hij reist hierdoor veel en is maar afentoe thuis. Haar moeder heeft echter op de hoek van de straatb een bloemenwinkeltje waar Eliane zelf in haar vrije tijd ook werkt
    Extra: Eliane heeft vroeger Anorexia gehad.

    Ik ga er gelijk meerdere invullen, want ik ben lief (:

    Rol: Vriendin Louis
    Voornaam(en): Ashanti Veronique
    Bijnaam: Shantie
    Leeftijd: 19, bijna 20 -6 november-
    Verjaardag: 6 November
    Uiterlijk:


    Ze draagt een zwarte, nerdachtige bril. Ze heeft lange blonde haren met een slag erin. De onderkant van een paar haarplukken zijn ge-dip-dyed in het paars en blauw. Ze heeft groene ogen met bruine spikkels erin.
    Karakter: Door Ashanti's kledingsstijl ziet ze eruit als een echte rebel, terwijl ze dat niet is. Het enige rebelse aan haar is de wolventattoeage op haar rechterheup -die wil ik zelf-. Ze is in het echt een erg vriendelijk meisje die makkelijk in de opgang is. Ze is zo iemand aan wie je - je geheimen wel wilt vertellen en die je steunt door dik en dun. Ze heeft een goed gevoel voor humor en is niet bang voor zelfspot.
    Familie: Haar ouders zijn vlak na haar geboorte omgekomen bij een brand, de brandweer kon alleen haar redden. Ze had geen broertjes en zusjes. Ze is opgevoed door haar opa en oma in Doncaster. Inmiddels woont ze op zichzelf in Londen. De jongens zijn vaak in haar appartement te vinden.
    Extra: Mag ik please, please, please met je meeschrijven? Dat zou dan onze eerste samenschrijf story worden *kijkt smekend* I don't care if I have to write a boys point of view, ik heb er ervaring mee *pruillipje* *puppy-eyes*

    Nog een rol:
    Rol: Hoofdrol meisje
    Voornaam(en): Lissane Monica
    Bijnaam: Lizzy, Lizz
    Leeftijd: 17 jaar -Harry is 17, hij wordt freaking 3 dagen voor mijn 16e verjaardag 18-
    Verjaardag: 09 - 04, negen april
    Uiterlijk:


    Haar tattoeage:


    Ze is een beetje een gothic qua uiterlijk, maar totaal niet qua innerlijk.
    Karakter: Ze is erg onzeker over zichzelf en kropt altijd al haar emotie's op. Ze heeft gevoel voor humor.
    Familie: Ze is enigskind en haar ouders zijn vrij rijk, waardoor ze altijd alles krijgt wat ze wil. Vader Stephan, moeder Anita.
    Extra: Ze doet aan buikdansen. En wat ik ook bij de vorige heb gezet


    The way that you flip your hair gets me overwhelmed - One Direction, What Makes You Beautiful

    Rol: Vriendin Niall.
    Voornaam(en): Emanuelle Lola Autumn.
    Bijnaam: Em.
    Leeftijd: 16.
    Verjaardag: 10-12-1994
    Uiterlijk:


    Karakter: Em is echt overbezorgd, als iemand ook maar een sneetje heeft (ofso) wilt ze dat gelijk verbinden. Ze is een heel vrolijk meisje, is heel makkelijk in de omgang. Em is ook echt een erge flapuit, ze zegt namelijk alles wat ze denkt, daardoor heeft ze vaak snel ruzie maar de mensen die dit van haar weten kunnen daar ook mee leven.
    Familie: Em spreekt haar ouders zelden omdat ze het niet accepteerde dat ze een relatie had met een 'bekend' iemand. Alleen haar zus, Aileen, spreekt ze nog wel eens.
    Extra: Ze houd van Chocolade milkshakes.


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Message schreef:
    Rol: Vriendin Niall.
    Voornaam(en): Emanuelle Lola Autumn.
    Bijnaam: Em.
    Leeftijd: 16.
    Verjaardag: 10-12-1994
    Uiterlijk:


    Karakter: Em is echt overbezorgd, als iemand ook maar een sneetje heeft (ofso) wilt ze dat gelijk verbinden. Ze is een heel vrolijk meisje, is heel makkelijk in de omgang. Em is ook echt een erge flapuit, ze zegt namelijk alles wat ze denkt, daardoor heeft ze vaak snel ruzie maar de mensen die dit van haar weten kunnen daar ook mee leven.
    Familie: Em spreekt haar ouders zelden omdat ze het niet accepteerde dat ze een relatie had met een 'bekend' iemand. Alleen haar zus, Aileen, spreekt ze nog wel eens.
    Extra: Ze houd van Chocolade milkshakes.

    Taylor Swift :9~


    The way that you flip your hair gets me overwhelmed - One Direction, What Makes You Beautiful

    FilmReel schreef:
    (...)
    Taylor Swift :9~


    Haha, inderdaad ja. ;p


    stay safe because I like being alive at the same time as you

    Ik vul even vriendin Zayn in, wacht hé.

    Rol: Vriendin Zayn
    Voornaam(en): Yasmine Taylor York
    Bijnaam: Yaz of Tay
    leeftijd: 17
    Verjaardag: 17 december 1993
    Uiterlijk: Yasmine Taylor York
    Yasmine is een mooi meisje met lang bruin krullend haar. Ze heeft chocolade bruine ogen en lacht bijna altijd. Hier lijkt het alsof ze een gigantisch dikke nek heeft, maar dat is verre van waar. Ze apprecieert haarzelf, maar loopt lang niet met haar lichaam te pronken.
    Karakter: Yasmine is een verlegen meisje, maar eenmaal je haar goed en wel kent kan ze bij wijze van spreken de oren van je lijf praten. Ze is een heel behulpzaam en betrouwbaar persoon dat een ongelofelijke hekel heeft aan leugenaars en dikke nekken. Aan de andere kant is Yasmine een heel koppig persoon en kan ze ook vrij jaloers worden. Boos word ze niet snel, maar als je haar blijft pushen en irriteren, kan ze enorm scherp uit de hoek komen. Ze is een heel vrolijk iemand met altijd een lieve glimlach op haar gezicht. Haar vrienden en familie zijn alles voor haar en ze zou dus ook voor hen door het vuur gaan. Raak hen aan en je hebt een gigantisch probleem. Yasmine heeft het moeilijk met het uiten van haar gevoelens en is soort van een 'opkropper'. Ze kropt haar gevoelens op, maar uiteindelijk barst ook bij haar de bom en kan ze uren aan een stuk huilen. Ze houdt enorm veel van muziek
    Familie: Yasmine heeft een jonger zusje, Emilia genaamd. Haar ouders zijn gescheiden en ze woont in Bristol met haar vader en zijn nieuwe vriendin Kathrine. Ze beschouwt Kathrine als haar echte moeder en kan alles kwijt aan haar.
    Extra: Yasmine speelt al sinds haar zevende piano en houdt van zingen, al vind ze dat haar stem verschrikkelijk klinkt, en fotografie. Ze is niet graag alleen en is verslaafd aan aardbeien.

    [ bericht aangepast op 19 sep 2011 - 18:38 ]

    Rol: Vriendin Niall Horan
    Volledige naam: Charity Merrilynn Evans
    Bijnaam: 'Char''Lynn'
    Leeftijd: 17
    Verjaardag: 21 januari 1993
    Uiterlijk met foto graag, het liefst onbekende mensen: Licht Bruine haren, blauwe ogen, volle lippen en een mooie egale huid.


    Karakter: Ze straalt misschien uit dat ze een bitch is, maar eigenlijk is ze het complete tegengestelde. Ze is lief, verlegen en zorgzaam. Het liefst van al sluit ze zich op, omdat ze onzeker is. Soms is ze wel eens koppig, maar je zal haar nooit horen tegen spartelen. Een meid dat iedereen accepteert is ze zeker. Voor haar is iedereen het waard en ze luistert naar iedereen, zelfs naar haar grootste vijand.
    Hobby's: Uitgaan met de boys, tekenen, shoppen en basketten.
    Familie: Haar vader overleed vier jaar geleden en samen met haar moeder zorgt ze voor haar kleine broertje Max die vijf jaar oud is.
    Extra: Ze leerde One Direction kennen, voor ze bekend werden. Ze kende al heel lang Harry en zo is ze in contact gekomen met de boys, al snel bleek dat zij en Niall gevoelens hadden voor elkaar. Ze kan het goed vinden met Abbi het vriendinnetje van Harry, en met Emma het vriendinnetje van Louis maar heeft wat problemen met het vriendinnetje van Zayn.

    Rol: hoofdrol
    Voornaam(en): cloe kimberly
    Bijnaam: iedereen noemt haar bij haar eerste voornaam
    Leeftijd: 17
    Verjaardag: 31 mei
    Uiterlijk:


    Cloe heeft blond haar met blauwe ogen. Met kleding is ze nogal apart. De ene keer draagt ze jurkjes en rokken met hakken en de andere keer baggy kleding met sneakers. Mensen zeggen vaak dat ze iedere jongen kan krijgen die ze wilt, maar zelf vind ze dat niet.
    Karakter: cloe is nogal een dromer. Ze is behulpzaam en beschermt iedereen van wie ze houdt. Bij haar vrienden is ze hyperactief terwijl ze ook heel rustig kan zijn. Ze is niet zo snel boos te krijgen. Daardoor zien mensen haar als het altijd blije meisje.
    Familie: cleo vind dat ze in een saai en normaal gezin woont. Ze heeft een klein broertje waar ze eigenlijk alleen maar ruzie mee heeft. haar ouders zijn gescheiden. Ze woont samen met haar broertje bij haar moeder.
    Extra: ze houd van tekenen. Ze luister vaak naar muziek. Haar tekeningen baseerd ze op haar muziek. Als ze droevige muziek luister zijn het vaak donkere tekeningen en met vrolijke muziek zijn ze juist vrolijk ingekleurt.


    life is like a dream, sometimes good and sometimes bad.

    Rol: Vriendin Zayn.
    Voornaam(en): Abbigail London
    Bijnaam: Abbi, Abbs.
    leeftijd: Abbigail is zeventien jaar.
    Verjaardag: Ze is jarig op 15 juni.
    Uiterlijk:


    Vanessa Hudgens.
    Karakter: Abbigail is het type meisje dat vaak glimlacht, maar zich vanbinnen helemaal niet gelukkig voelt. Ze heeft haar vader verloren, toen ze nog maar een klein meisje was. Alleen haar vriendinnen weten van haar dat ze zich nooit geweldig voelt, als ze zich weer té blij gedraagd. Abbigail wordt altijd vooroordeelt. Iedereen denkt altijd dat ze fake is, omdat ze nooit ruzie zoekt en altijd aardig is tegen iedereen.
    Familie: Abbigail heeft één klein broertje, waar ze altijd graag mee knuffelt en speelt. En een oudere zus. Ook heeft ze een moeder, die één van haar beste vriendinnen is en die ze altijd alles verteld.
    Extra: Abbigail is gek op gamen, en speelt het liefst altijd schiet- oorlogspellen op haar PS3 samen met haar zus of Pokémon op haar DS. Natuurlijk doet ze ook andere dingen. Ze zit op voetbal en dat doet ze één keer per week.


    'A journey of a thousand miles, begins with a single step.'

    Ik ben echt blij dat er steeds meer 1D verhalen komen :9~
    ik ga vriendin van Zayn invullen, maar ik schrijf altijd tráág dus ik hoop dat ik hem over een uur af heb.

    dat wou ik even melden ;x


    Listen to your heart and your dreams come true ~