• Hi (:
    Na een hele tijd denken, heb ik besloten om een nieuwe story te maken en daarom zoek ik rollen. Hij is helemaal niet gebaseerd op de film Remember Me, de titel past gewoon goed bij mijn story.
    Ja, het is alwéér een One Direction story maar idgaf.
    Alleszins, ik heb nog enkele mensen nodig die graag een rolletje willen in mijn story (:. Dit heb ik nodig;

    Vriendin Liam Bloomsbury
    Niall Dumbledore
    Harry SofieSaade
    -Beste vriendin hoofdrol (+ vriendin Louis) Netsky
    En ja, als je zelf nog iets weet dan mag je dat ook altijd invullen, ik zie wel of het in het verhaal past.

    Vul even dit in dan;
    Naam (volledige!);
    Rol;
    Leeftijd + geboortedatum;
    Uiterlijk (foto!);
    Karakter;
    Extra's;

    Ik kies NIET de eerste maar de beste!
    (flower)

    [ bericht aangepast op 14 sep 2011 - 20:33 ]

    Ik vul straks een rol in, ik zit nu op mobiel (:


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Naam (volledige!); Giula Nora Cruz
    Rol; Vriendin Niall
    Leeftijd + geboortedatum; 17 jaar, 1-03-1994
    Uiterlijk (foto!);


    Karakter; Ze lief en betrouwbaar, maar echt heel eigenwijs ze heeft altijd haar eigen mening over iets en weet wat ze wilt in haar leven. Bang is ze zeker niet.
    Extra's; Haar ouders zijn gescheiden en voelt zich in de steek gelaten door haar vader, omdat hij alleen maar aandacht aan zijn nieuwe vriendin besteed. Ze kan uitzonderlijk goed piano spelen en houdt van videogames.

    [ bericht aangepast op 14 sep 2011 - 13:07 ]


    I let him go. And. It. Felt. So. Damn. Good.

    Naam (volledige!); Abbigail Jane Bright
    Rol; Vriendin van Harry
    Leeftijd + geboortedatum; 8 april 1995, zestien
    Uiterlijk (foto!); Lang donkerbruin/zwart haar, grote pikzwarte ogen, fijn neusje, moedervlek in de nek en naast de wenkbrauw, ongeveer 1m68.


    Karakter; Ze is heel erg beschermd over iedereen. Ze heeft een enorm groot moederhart, ze doet enorm veel voor de mensen waar ze het liefst van houd. Ze is misschien soms een beetje te lief waardoor mensen ervan profiteren. Als iemand haar vrienden of familie kwetst of aanraakt veranderd ze van dat lief meisje naar gewoon een monster. Ze kan er niet tegen dat de mensen van wie ze houd gekwetst of down zijn. Ze zal altijd de mensen die daar verantwoordelijk van zijn eens goed aanpakken. Misschien soms een beetje te hard. Je kan altijd op haar rekenen, ze is heel erg grappig. Een echte dramaqueen. Soms kan ze van een vlieg een olifant maken en is ze soms heel erg prikkelbaar als er iets niet gaat hoe ze wil en dat is niet zo een goed ding. Ze denkt niet ze doet het gewoon daardoor gebeurd er soms dat ze kwetsende dingen zegt maar dat het eigenlijk totaal haar bedoeling niet was om mensen te kwetsen. Als ze iets wil gaat er er volledig voor en niemand zal haar kunnen stoppen of tegenhouden. Met vallen en opstaan. Ze is heel erg betrouwbaar, daardoor gaan mensen veel met hun problemen, geheimen of roddels naar haar toe. En dat is een beetje te overdreven aan het komen. Ze is heel erg actief, en ze kan altijd de mensen opbeuren. Ze is daarbij ook wel heel erg koppig, en als haar iets niet aantstaat gaat ze dit ook gewoon zeggen.
    Extra's; Haar vader heeft hun laten zitten toen ze heel klein was. Dus herrinert ze haar er niet zo veel meer van hem maar toch nog een beetje, ze heeft wel een beeld van hem. Haar grote broer(Anthony) heeft haar voor een grootdeel eigenlijk opgevoed omdat haar moeder nadat haar vader hun heeft verlaten haar in de alcohol gestort. Haar broer is daarbij ook verslaafd aan weed maar vind dat niet zo erg. Ze houd enorm veel van haar broer en niemand zou hem moeten proberen kwetsen want met die persoon of personen zou het wel eens niet zo goed kunnen aflopen. Ze houd ervan om op te playstation te spelen en ze rookt.


    Stop trying to control everything and just let go.

    Ik vul beste vriendin en vriendin Louis in zodra ik klaar ben met leren.:9~


    all I want is the taste that your lips allow

    Naam (volledige!); Olivia Zoey Parker
    Rol; Beste vriendin + vriendin Louis.
    Leeftijd + geboortedatum; Olivia wordt 18 op Veertien februari, ze verjaard dus op Valentijn. Ze kan niet wachten tot ze achttien is en eindelijk zelf kan beslissen en alleen gaan wonen en autorijden.
    Uiterlijk (foto!);


    Olivia haar vader is half Italiaans en dat kan je perfect aan haar uiterlijk zien. Ze is een echte latina en lijkt dan ook het hardst op haar vader. Ze heeft van haarzelf een gebruinde huid wat al vertoond dat ze van een andere afkomst is en is dan ook nog eens een donkertype. Ze heeft donkerbruine haren die altijd helemaal stijl over haar schouders hangt en een froufrou die altijd haar voorhoofd bedekt. Haar ogen zijn ook chocolade bruin en ze draagt bijna altijd zoals op de foto smokey eyes. Olivia is 1m73 en is heel slank gebouwd. Ze staat vooral gekend voor haar ellelange benen en die ze dan af en toe met hakken nog doet verlegen. Het is iets waar velen jaloers op zijn. Olivia is erg gesteld op haar uiterlijk en haar kledij. Ze draagt graag bloemenjurkjes of dingen met dierenprints. Ze doet graag iets heel modieus wat anderen nu net niet zouden durven net zoals jumpsuits, etc.
    Karakter; Olivia is een heel vrolijk en optimistisch meisje. Ze ziet van elke probleem de goede kant in. Als je je down voelt, moet je bij haar in de beurt zijn want zij heeft altijd een vrolijkheid over haar. Ze is een hele actieveling en kan geen minuut stil zitten. Als ze zelf een probleem heeft zal niemand het zien, ze zal het voor zichzelf houden en opkroppen in zichzelf. Als ze dan dat probleem heeft gaat ze het vaak gaan sporten in de sportschool om alles van zich af te sporten. Olivia is een heel nuchter persoon. Ze weet wie ze niet kan vertrouwen, ze weet heel goed wat er in realiteit gebeurt, maar dat steekt niet weg dat ze ook een dromerig kantje heeft. In een gesprek kan het zijn dat het lijkt alsof ze totaal niet luistert maar dat ze erna alles perfect kan nazeggen. Ze heeft ook bergen fantasie, dus is geweldig in dingen verzinnen die zouden kunnen gebeuren. Olivia is de rust zelf. Als ze net voor een belangrijk optreden staat, kan ze zich heel rustig voordoen terwijl ze vanbinnen gek word van de zenuwen. Dit komt doordat ze faalangst heeft. Ze is toen ze heel klein was veel gepest en dus ligt al haar zelfvertrouwen beneden pijl. Haar lage zelfvertrouwen probeert ze vooral weg te steken door dat ze er zelfverzekerd uitziet. Olivia is een heel slim meisje. Ze is wel altijd degene die met een goed antwoord of argument komt. Olivia is heel goed in talen. Ze spreekt spaans, Duits, Frans en Engels, maar als je haar één ding niet moet vragen is het Wiskunde. Ze is een vreselijk iemand met getalletjes. Ze houdt er ook van om mensen wat te plagen. Mensen plagen is liefde vragen, zegt ze altijd, maar het nadeel is dat ze soms niet weet hoever ze daar in gaat. Mensen die Olivia niet kennen denken dat ze verlegen is, mensen die haar wel kennen wouden dat ze het is.
    Extra's; Olivia heeft een tweelingsbroer Aiden. Hij betekend echt alles voor haar en hij is nogal een losbol dus ze probeert toch af en toe eens een oogje in het zeil te houden.

    [ bericht aangepast op 14 sep 2011 - 13:03 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Naam: Blake Elisch Lynch
    Rol: Vriendin Liam
    Leeftijd: 17 | 23 Mei 1994
    Uiterlijk:


    Blake heeft lang rood haar, dat in golven over haar schouders hangt. Ze heeft lichtgrijze ogen, waar dunne rode wenkbrauwen boven hangen. Rond haar neus lichtten in de zomer kleine sproetjes op. Ze heeft mooie zalmroze lippen, waar vaak een laagje lippgloss over zit. Ze heeft een mooi figuur, waar elke ander meisje jaloers op zou zijn. Ze heeft een lichte huid, die snel verbrandt in de zon.
    Ze draagt vaak jurkjes of korte shortjes, waar haar mooie benen dan goed in uitkomen. Het is een meisje van de merken, altijd merkkleding. Ze heeft vele verschillende schoenen, vaak loopt ze toch op ballerina's of sneakers, omdat ze zelf al best lang is, 1.73 meter, en vindt dat ze te lang is als ze hakken draagt.
    Ze draagt veel make-up, ze haat het om zonder de deur uit te gaan.
    Karakter: Blake is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Blake dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Blake die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Blake is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Blake stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Blake straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Blake vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Blake ook best een grote mond hebben.
    Extra's: Ze woont samen met haar zusje Brook bij haar oma. Haar ouders zijn omgekomen bij een autoongeluk, haar moeder was meteen overleden, en haar vader zijn geheugen is permanent beschadigd. Haar vader zit in een verzorgingstehuis. Ze gaat vaak bij hem op bezoek, maar hij herinnerd haar niet. Omdat ze nauwelijks tot geen familie meer heeft, is ze extra 'zuinig' op haar zusje, die tien jaar jonger is.


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Ik vul straks beste vriendin in, als dat nog mag..


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Antwerpen schreef:
    Ik vul straks beste vriendin in, als dat nog mag..

    Tuurlijk mag dat nog ^^ Hoe meer mensen invullen, hoe beter (:

    Nog? (flower)

    Evaporate schreef:
    Nog? (flower)

    Ik zal vriendin Harry ook nog invullen (: x


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik vul vriendin Niall in. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Vul even dit in dan;
    Naam (volledige!); Cloë Newton
    Rol; Vriendin Harry
    Leeftijd + geboortedatum; Cloë is 16 en word 17 op 11 januari.
    (foto!);


    Karakter; Cloë staat recht in haar schoenen. Ze weet altijd op alles een antwoord en weet er wat er reilt en zeilt in de wereld. Ze trekt zich er niet veel van aan wat anderen van haar denken en doet altijd haar eigen zin. Ze is zeer koppig, maar opzich een vreselijk lief meisje. Ze staat altijd klaar voor anderen, rapper dan ze haar eigen problemen oplost, en zal altijd helpen waar ze kan. Cloë is een dromerig iemand. Ze leeft in haar eigen wereldje volgens sommige. Als je een gesprek met haar voert lijkt het soms alsof ze niet luistert, maar aan het dromen is, maar vijf minuten later kan ze je exact navertellen wat er gezegt werd in dat gesprek. Ze mag dan kinderachtig lijken door haar dromerigheid, maar ze is ook perfect nuchter. Ze vertouwt mensen niet onmiddellijk, is niet naïf. Cloë is ook een heel actief iemand. Ze kan geen minuut stil zitten, maar zal nooit opvallen in een groepje. . Als je Cloë voor de eerste keer ziet, zal je eerste indruk zijn dat ze vreselijk verlegen is. Ze zal dan amper een volledige zin tegen je zeggen. Ze is altijd bang dat ze haar belachelijk maakt, een verkeerde indruk geeft, etc.. Cloë kan niet liegen, je ziet het altijd onmiddellijk aan haar uitdrukking en ze vindt het ook vreselijk om te moeten doen, daarom dat ze het ook niet doet. Cloë is vreselijk competitief ingesteld en is altijd in voor een wedstrijdje en kan totaal niet tegen gaar verlies.
    Extra's; Cloë zie je nooit zonder haar Nikon. Ze is dol of fotografie en houdt van de manier waarop je je herinneringen kunt vastleggen op foto. Ze neemt dan ook foto's van alles. Thuis heeft ze dan ook bergen met albums waar ze die foto's in plakt. Ze heeft aparte albums voors alles: Vrienden, one direction, Harry, zichzelf,..


    all I want is the taste that your lips allow

    Naam; Jules Jólé Montgomery. Haar voornaam spreek je uit als Djuuls.
    Rol; Vriendinnetje Niall.
    Leeftijd en geboortedatum; Jules is zeventien jaar oud. Ze is geboren in het jaar 1993 en jaren op 11 November.
    Uiterlijk;


    Het meisje op de foto is Dakota Fanning.
    Karakter; Jules is een vrij normaal meisje. Hoewel ze graag van aandacht houdt, is ze een rustig iemand en doet ze niet de onnodige dingen die nergens op slaan. Ze is namelijk verstandig aangelegd en doet het liefste wat haar zo ver mogelijk op de achtergrond houdt, gewoon om niets fout te doen. Ze heeft er namelijk een hekel aan om iets fouts te doen, wat dus negatieve aandacht trekt. Ze wil zichzelf namelijk van haar beste kanten laten zien en zorgt er voor haar reputatie, die op het moment op zijn beste is. Jules is een zeer intelligent meisje en laat ook altijd weten dat ze veel gezond verstand heeft. Ze verbetert mensen en wijst hen altijd op hun fouten, meestal niet op de meest vriendelijke manier. Ze wil namelijk altijd beter zijn en zal er ook voor zorgen dat er niemand beter is. Ze kan goed om gaan met een beetje competitie en vindt het ook heerlijk om een beetje moeite te doen en om vervolgens dan eerste te worden. Toch heeft Jules iets wat mensen aantrekt om wel met haar bevriend te horen. Waarschijnlijk is het haar sarcastische humor en haar vaak droge opmerkingen, die zowel kwetsend als lachwekkend kunnen zijn. Jules is een sociaal meisje en weet mensen gemakkelijk om haar vingers te winden. Ze is vaak opgewekt en je zult haar vaak met een glimlach zien rondlopen, net zoals ze altijd 'hoi' tegen iedereen zegt en vrij bekend is op school. Ze is zorgzaam en zorgt er dan ook voor dat haar vrienden het beste van het beste krijgen. Daarnaast is ze een ontzettende uitsloofster en doet ze er alles aan om erbij te horen. Ze praat gauw haar mond voorbij, is baziger dan ze denkt dat ze is en is niet bang voor wat uitdagingen. Ze weet haar grenzen goed en zal dus nooit dingen doen die ze niet aan kan, behalve als ze zichzelf echt wil bewijzen. Zo zit ze namelijk vol met veel doorzettingsvermogen en zal ze door gaan tot het einde.
    Extra's; Jules is als sinds haar zevende actief met kunstschaatsen. Dit doet ze nu dus al negen jaar en ze is ondertussen uitgegroeid tot een goede schaatster. Ze schaatst solo en moet sowieso iedere maand op wedstrijd, waar ze maak met minstens de derde prijs mee naar huis komt. Daarnaast speelt ze hockey en gaat ze graag met vrienden afspreken.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Naam (volledige!); Emmelia Lieke Scott
    Rol; Vriendin Harry
    Leeftijd + geboortedatum; 16 15-08-1995
    Uiterlijk (foto!);


    geen idee wie het is ;D
    Karakter; Emma kan heel hyper zijn en is bijna nooit rustig.. ze houd het liefste slaapfeestjes met haar vrienden. je moet haar niet boos krijgen want dan is ze niet te houden.. ze is al heel vaak de les uitgestuurd omdat ze niet oplette in de les of omdat ze gewoon zat te klieren.. Emma kan ook heel aardig zijn als je haar eenmaal kent. als je haar vijand bent kom dan niet te dicht in de buurt.. ze heeft heel vaak dingen gekneusd met sporten of freerunnen. doet graag gevaarlijke dingen.
    Extra's; Freerunnen, Paardrijden, dansen, zingen, snoep eten, drummen. Vader, Robert (49), Moeder, Jenny (45), Broer, Michael (22), Tweelingzus, Mayala (Maya) (16), Zusje, Luna (13). Ze gaat nooit weg zonder haar iPhone, handschoentjes en haar oordopjes.

    wil je me laten weten als ik de rol heb??


    "Because I'm with you until the end of the line." - Stucky