• District 1- Luxe voorwerpen voor het Capitool -Jongen&Mentor*-
    District 2- Wapens en Vredeshouders trainingen -Jongen&Meisje-
    District 3- Elektronica, technologie-Jongen&Meisje-
    District 4- Vis en ander zeevoedsel-Jongen&Meisje-
    District 5- DNA Manipulaties en mutatie’s-Jongen&Meisje-
    District 6- Medisch onderzoek en wetenschappen-Jongen&Meisje-
    District 7- Hout-Jongen&Meisje-
    District 8- Textiel-Jongen&Meisje-
    District 9- Productie van voedsel-Jongen&Meisje-
    District 10- Vee-Jongen&Meisje-
    District 11- Landbouw-Jongen&Meisje-
    District 12- Steenkool-Jongen&Meisje-



    Naam en achternaam:-Geen namen als Megan,Justin-
    leeftijd:-12 tot 18-
    district:
    karakter:-Geen perfect iemand-
    uiterlijk :-geen opgetutte personen en geen perfect iemand-
    strategie en talenten :-goede uitleg-
    zwaktepunten:-goede uitleg en minimaal drie zwaktepunten-
    Extra informatie over thuis:


    *Denk bij de Mentor aan een leeftijd van 20-30
    Story; This is war || The Hungergames

    [ bericht aangepast op 9 sep 2011 - 19:04 ]


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Waarom maken we niet gewoon een lijst met welke hongerspelen allemaal al wel niet geschreven zijn? :'D Niet lullig bedoeld hoor


    "Ignite, my love. Ignite."

    Naam en achternaam: Kerilynn "Keri" Darns

    leeftijd: 14

    district: 8

    karakter: Keri is een typisch meisje meisje, ze is dol op make-up en jongens, ze is heel lief en vriendelijk en kan slecht tegen mensen die nep doen. Ze is vredelievend, maar als het er op aankomt, zal ze vechten voor haar leven.

    uiterlijk: Kort (1,56), een lichte huidskleur, nauwelijks zichtbare sproetjes, zandblonde warrige krullen, modderbruine ogen, met nauwelijks wimpers en erg dun, je zou haar gemakkelijk over het hoofd zien.

    strategie en talenten: Keri wil liever niet vechten, haar strategie is om van gevechten weg te rennen en zich te verbergen. Ze kan redelijk omgaan met een mes en is een goede klimmer.

    zwaktepunten:
    -Water: Keri is vroeger bijna verdronken en is doodsbang voor water.
    -Rennen: Keri heeft korte benen, en is dus erg langzaam.
    -Nachtblind: Als het donker is, ziet ze totaal niets, alleen zwart.

    Extra informatie over thuis: Keri komt uit een gezin van 6 meisjes. Een van haar zussen heeft al meegedaan aan de spelen, maar heeft verloren. Keri is de op een na jongste en het gezin is niet arm, maar ook niet rijk.

    @heyapple inderdaad, dat zou wel handig zijn..

    mag je trouwens meerdere tributen maken? dan ga ik nog even door. xd

    Lenobia schreef:
    mag je trouwens meerdere tributen maken? dan ga ik nog even door. xd

    Ja vul er nog maar in


    You keep breathing, that doesn’t mean you’re alive - TABLO (Tommorrow)

    Mag ik de jongen voor District 11 reserveren? Dan ga ik die even uitgebreid maken (:

    [ bericht aangepast op 9 sep 2011 - 19:43 ]


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    HeyApple schreef:
    Waarom maken we niet gewoon een lijst met welke hongerspelen allemaal al wel niet geschreven zijn? :'D Niet lullig bedoeld hoor


    zelfs al zijn de 11ste, 18de, 20ste, weet ik veel welke Hongerspelen hier op Q al geschreven, dan kan een ander dat alsnog doen. daar hoeven ze geen rekening mee te houden lijkt me.

    [Sorry Fellow Pony, moest even/]


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    11ste hongerspelen? Dat zorgt er al voor dat ik geen zin meer heb om het te lezen ;X


    In the end the only person we love is ourselves, that's why we choose to love someone who can please us the most.

    Naam: Ardere Grata(meisje) betekend: vuurige stijl.
    Leeftijd: 16.
    District:2.
    Karakter: Ardere is nogal opvliegend en raakt snel in gevecht. Omdat ze veel weet van wapens en vechten wint ze ook meestal. Ze is verwend en heeft last van een te groot ego. Maar achter dit ego ligt een kwetsbaar meisje. Ze heeft geen vrienden, omdat ze bang is dat ze die toch alleen maar kwijt raakt. Wil zichzelf graag bewijzen.
    Uiterlijk: Ruw roodbruin haar en katachtige groenblauwe ogen. Ongeveer 1.70 meter lang en erg mager. Rond gezicht met dunne roze lippen. Niet echt heel knap, maar een gezicht dat je niet vaak ziet.
    Strategie en talenten: Ze is erg snel en gebruikt haar snelheid dan ook in een gevecht. Haar grootste talent is zwaardvechten, maar ze kan ook redelijke vallen zetten en een beetje koken. Ook heeft ze het talent, dat ze ondanks haar lengte en postuur in staat is mensen angst aan te jagen. Dit komt metname door haar vreemde gezicht en katachtige manier van bewegen. In de strijd is ze een echt roofdier en heeft geen medelijden met haar tegenstanders.Laten we zeggen, dat ze zo hun bloed zou drinken.
    Zwaktepunten:-Ardere is vrij tenger en daarom niet goed opgewassen tegen iemand die veel sterker is dan zij. Ze kan dit wel nog iets compenceren met haar snelheid, maar dat is wel vrij lastig.
    -Ze heeft geen vrienden en ook geen erg leuke persoonlijkheid. Hierdoor zullen sponsors haar niet zo snel gaan sponseren en in de arena is dit toch echt een probleem. Want als je moet vechten en je bent helemaal op jezelf aangewezen is dat niet echt handig.
    -Ardere heeft niet zo heel veel kennis van eetbare planten en kruiden. Hierdoor zal het voor haar extra lastig worden om eten te vinden. Zonder eten verzwak je en heb je dus niet meer zoveel aan je snelheid. Simpelweg omdat je dan niet meer snel bent.
    Extra informatie over thuis: Ardere heeft een moeder, vader en twee zussen. één tweelingzus waar ze constant mee in conflict is en dus geen goede band mee heeft en een jonger zusje. Om zichzelf te bewijzen heeft Ardere de plaats van haar tweelingzus Hyale ingenomen. Bij Ardere thuis is het een strijd om aandacht en daarom heeft ze de neiging om zich hoe dan ook te bewijzen. Op haar vijfde is Ardere begonnen met zwaardvechten en heeft het van haar vader geleerd. Haar vader is een belangrijke wapensmid. De thuissituatie bij Ardere is goed. Ze zijn rijk en hebben genoeg te eten. Het was puur toeval dat haar zus werd getrokken.

    *hoop dat je er wat mee kunt*


    May the odds be ever in your favour.

    NurseJoy schreef:
    (...)

    zelfs al zijn de 11ste, 18de, 20ste, weet ik veel welke Hongerspelen hier op Q al geschreven, dan kan een ander dat alsnog doen. daar hoeven ze geen rekening mee te houden lijkt me.

    [Sorry Fellow Pony, moest even/]


    Ja i know.
    Maar ik bedoel alsof het wat uitmaakt dat je nou de 10ste schrijft of de 40ste alleen met de kwartkwellingen maakt dat wat uit denk ik.


    "Ignite, my love. Ignite."

    Naam en achternaam: Layton Porter

    leeftijd: 16

    district: 7

    karakter: Layton is heel stil, hij houd zijn gevoelens liever voor zichzelf, hij is liever op zichzelf en kan niet zo goed tegen gezelschap, vooral niet tegen gezelschap dat veel praat. Ook vergeeft hij mensen niet snel en denkt hij goed over de situatie na voordat hij actie onderneemt.

    uiterlijk: bruin haar, dat bijna voor zijn ogen hangt, zwarte ogen, lang (1,87), en dun, hij heeft bijna geen spieren.

    strategie en talenten: Layton heeft geen strategie, hij heeft het al opgegeven, het maakt hem niets meer uit, waarschijnlijk rent hij gewoon weg. Hij kan heel goed omgaan met pijl en boog, hij heeft er een aangeboren talent voor en kan zich goed camoufleren.

    zwaktepunten:
    -Groepsdrang: Layton kan slecht tegen groepsdrang, hij kan er ook niet goed tegen om op plekken te zijn waar meer dan 4 mensen aanwezig zijn, dan krijgt hij rare zenuwtrekjes en praat hij nog minder dan normaal.
    -Klimmen: Layton heeft gewoon niet genoeg kracht om te klimmen, hij kan het gewoon bijna niet en valt heel snel.
    -Wonden: Layton heeft een tekort aan bloedplaatjes, hierdoor kan het bloed niet goed stollen als hij bijvoorbeeld een wond heeft, hij moet heel goed uitkijken dat hij niet gaat bloeden, want het bloeden gaat niet over.

    Extra informatie over thuis: Layton komt uit een klein, rijk gezin, hij zondert zich af en zijn familie denkt soms zelfs dat hij er niet is.

    Naam en achternaam: Saverio Mylan
    Leeftijd: 17
    District: 11
    Karakter: Saverio is een jongen die voor bijna niets bang is. Hij gaat graag de confrontatie aan en zoekt die ook regelmatig op. Echter is hij geen persoon om mee samen te werken, omdat hij erg egoïstisch (niet arrogant) is en dus niet aan zijn bondgenoot zal denken op momenten dat het nodig is.
    Uiterlijk: Saverio is niet zo heel groot, ongeveer 1.70, maar is wel erg gespierd dankzij het zware werk op het land. Hij heeft halflang, donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Hij is echter weleens door een ongeluk op het land met een machine een paar vingers verloren, waardoor hij aan zijn linkerhand alleen nog een duim en wijsvinger heeft.
    Strategie en talenten: Saverio werkt alleen en probeert zijn tegenstanders te intimideren met zijn uiterlijk, door heel veel te bluffen en dan te hopen dat het goed uitpakt. Hij is niet de slimste, maar heeft zijn kracht echt in zijn voordeel.
    Hij is erg goed met bijlen en andere grote wapens, maar mijn kleinere dingen, zoals kleine messen, weet hij geen raad.
    Zwaktepunten: Eén van zijn zwakten is hij feit dat hij niet snel van richting kan veranderen. In een achtervolging moet hij dus rechtdoor gaan, want als hij wil afslaan naar bijvoorbeeld links, flikkert ie op de grond.
    Verder houdt hij niet van vuur. Zodra hij dat ziet, vergeet hij even waar hij mee bezig is en zal hij proberen te vluchten, zonder op te letten. Dat maakt hem een makkelijk doelwit.
    Zijn laatste zwakte is toch wel het feit dat hij een aantal vingers mist. Hij kan hierdoor moeilijk tot onmogelijk klimmen en hele grote en zware voorwerpen niet optillen, omdat hij daarvoor maar één hand kan gebruiken.

    Extra informatie over thuis: Saverio komt uit een groot gezin van 10 kinderen. Hij is het zevende kind en de eerste die meedoet aan de Hongerspelen. Alle kinderen van 12 tot 18 doen echter mee voor bonnen, want ze zijn heel arm, alleen had hij de pech dat hij gekozen werd.

    Genoeg informatie? :3
    & laat je weten of ik de rol heb? (:


    Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen

    Naam en achternaam: Eirian Jerfield
    leeftijd:17
    district: District 12
    karakter: Eirian is eigenwijs en koppig, als ze iets wil, dan gaat ze er meteen voor zonder er echt over na te denken. Ze maakt altijd sarcastische en gemene opmerkingen en laat aan niemand zien hoe ze echt over dingen voelt. Dit is doordat toen ze klein was haar vader had zien sterven.
    uiterlijk : Eirian heeft stijl, halflang bruin haar en groenbruine ogen die meer bruin zijn dan groen. Ze heeft een klein litteken bij haar rechterslaap van toen ze nog 5 was en gevallen was op een tafelrand. Ze heeft een licht getinte huidskleur.Ook heeft ze een kleine bult (bobbel) zitten op haar kaak omdat ze daar ooit op gevallen was. (hij is klein en niet echt zichtbaar vanaf de voorkant, maar vanaf de zijkant is hij wel te zien). Ze is klein voor haar leeftijd
    strategie en talenten : Eirian is vooral goed in zwaarden, ze vind ze goed bij haar passen, ze zijn net zo scherp als haar mond. Haar strategie is dat ze zich laag houd en niet gezien wilt worden: ze gaat voor het idee spook. Wanneer nodig neemt ze de persoon in zich op voor een paar secondes en gaat dan voor de directe aanval zodat ze die niet verwachten. Ze wil onverwachtse dingen doen die niemand snapt zodat niemand hoogte van haar kan krijgen.
    zwaktepunten:-goede uitleg en minimaal drie zwaktepunten-
    Ze kan er niet tegen wanneer iemand iets over haar te weten komt omdat dit aan haar vader doet denken, niemand kende haar beter dan hij en sinds zijn dood heeft ze niemand ook meer binnengelaten.
    Haar koppigheid en eigenwijsheid zorgt ervoor dat ze niet haar standpunt wil loslaten ook al heeft ze het fout, dit zorgt dat als andere haar op haar fouten wijzen dan ze dan helemaal het niet wilt toegeven waardoor ze opmerkingen gaat zeggen. Dit leidt dan weer tot ruzie en duwt mensen steeds verder van haar weg.
    Ze laat mensen niet binnen omdat ze bang is dat ze kwijt kan raken waardoor ze alleen is en daardoor sneller foute beslissingen maakt en niet goed mensen kan vertrouwen.
    Ze kan minder goed met links werpen en is soms zo op haar doel gericht dat ze de rest vergeet waardoor ze haar 'schilden' laat vallen.
    Extra informatie over thuis: Ze woont met haar moeder en haar oudere broer in huis. Haar broer is de enige die nog enige moeite doet om als een gezonde familie over te komen omdat hij veel om zijn kleine zusje geeft. Haar moeder is net als een vreemde voor Eirian en beide doen ze geen moeite voor een moeder-dochterrelatie.

    Hoop dat hij goed is -vul namelijk niet echt vaak rollen in


    To the stars who listen and the dreams that answered

    Naam en achternaam±Buttercup Moranta
    leeftijd:15
    district:1
    karakter: Buttercup is arrogant en denkt alleen maar aan zichzelf. Ze heeft een hekel aan slijmballen en laat iedereen haar klusjes doen. Ze is niet strek en kan nauwelijks een emmer water dragen. Ze is ook niet slim en is erg naïef. Ze denkt helemaal nergens bij na en stapt er altijd in. Ze is de grootste roddelaar van het district. Ze is de dochter van de burgemeester en daarom heeft iedereen veel belangstelling voor haar. Haar vader is een van de rijkste mannen in Panem en daarom heeft ze alle make-up en jurken,rokken en andere kleding stukken die ze maar wil. Ze heeft haar eigen bediende en personen die haar moeten vermaken. Ze doet met het minimale totaal van de bonnen mee en heeft zich er nooit zorgen over gemaakt. Ze heeft van haar vader zwaardlessen gehad en ze kan ook prima met een pistool om alleen doet ze altijd erg lomp. Ze heeft vaak niet door dat het allemaal gevaarlijk is.
    uiterlijk :Buttercup heeft roodbruin haar. en draagt vaak een strik in haar haar. Ze heeft een bleke huid maar in de zomer is hij meestal redelijk bruin. Ze heeft groene ogen. Ze is slank en lang. Alle jongens vinden haar leuk en knap en zijn stapel op haar.
    strategie en talenten :Buttercup is goed in tekenen en ontwerpen. Ze is gek op bloemen tekenen en kan ze heel echt laten lijken. Ze weet veel van giftige planten. Buttercup kan goed overweg met Zwaarden en pistolen omdat ze dat van haar vader moest leren om zichzelf op straat te kunnen verdedigen. Ze gaat proberen wapens en eten te verzamelen en probeert zich vooral bij de getrainde te voegen. Ze kan mensen goed verleiden.
    zwaktepunten:-Buttercup is heel erg emotioneel en kan soms op onverklaarbare momenten huilen. Ze huilt als ze haar zin niet krijgt, als ze dingen moet doen die ze niet wilt en ze moest huilen toen ze werd uitgeloot.
    -ze heeft een hekel aan insecten en dieren. Maar dan alleen de vieze dieren zoals vee. Hoewel ze vlakbij weilanden woont. Haar vader vindt dat niet erg fijn maar probeert zich er niks van aan te trekken. Ze heeft haar eigen paard maar daar rijdt ze op en het verzorgwerkwoordt door de werkers gedaan.
    -Ze is erg speels. Ze weet nooit wanneer iets serieus is.
    Extra informatie over thuis:
    : Buttercup is enigs kind en wordt vertroeteld door haar ouders. Ze heeft geen huisdieren en ze woont vlak bij de winnaarswijk. Ze gaat veel om met de winnaars van de Honger Spelen waarvan er best veel uit haar district komen. Buttercup is vernoemd naar de boterbloem omdat die altijd groeien in hun tuin. Ze heeft heel veel vrienden die allemaal niet echt zijn.



    naam en achternaam:Malin Andrey
    leeftijd: net 12
    district:3
    karakter:Malin is lief en aardig. Ze is erg jong en speels. Ze speelt het liefst en ziet alleen de leuke dingen van het leven in. Ze heeft een klein broertje waarvoor ze vaak zorgt. Ze is slim maar niet erg zelf verzekerd. Ze heeft een hekel aan de winter. Ze is heel goed in zingen en lokt graag leuke dieren. Ze heeft een hekel aan arrogante mensen. Ze haat haar moeder omdat ze altijd de schuld aan Malin geeft. Malin doet zo goed mogelijk haar best om in alles de beste te zijn. Als ze dat niet doet geeft ze zichzelf de schuld en verzint dan nog lastigere klusjes die ze precies moet uitvoeren. Daardoor is ze wel heel precies geworden. Ze komt vaak buiten omdat ze op een boederij woont en heeft daar haar eigen plekje waar ze bloemen kweekt. Ze probeert die te verkopen in de stad zodat ze nog wat extra geld verdient. Ze heeft een paar goede vriendinnen waarmee ze erg close is. Uit haar vriendinnen groepje is een meisje vorig jaar uitgeloot. Haar vriendin heeft het toen niet gered en iedereen was verslagen. Ze lijkt qua karakter veel volwassener dan ze is. Soms denken mensen dat ze nog 10 is en dat ze nooit echt volwassen wordt.
    uiterlijk :Malin heeft lang blond/bruin haar en groene ogen. Ze is erg klein gebouwd en ziet er jong uit. Ze draagt haar haar vaak los waardoor het wild zit. Maar als ze werkt heeft ze het meestal in een staart zitten.
    strategie en talenten : Malin is goed in lokken van dieren met haar stem. Ze kan hele lastige klusjes doen omdat ze heel precies is. Ze is slim en daarmee komt ze vaak ergens van weg.
    zwaktepunten: Malin is niet sterk en niet groot. Ze is klein en daarmee erg zwak. Ze weet dat het voor haar erg moeilijk zal zijn om de eerste dag te redden.
    Extra informatie over thuis:Malin heeft een klein broertje waarvoor ze graag zorgt. Haar vader is heel erg lief. Maar haar moeder is heel gemeen. Ze woont op een boerderij waar haar vader graan verbouwt en dieren slacht waardoor ze niet erg arm is. Maar ze zullen nooit genoeg geld hebben om zich uit de Honger spelen te kunnen redden. Ondanks dat ze zwak is en niet erg stevig is wil ze wel een wapen en voedsel pakken zodat ze niet zomaar sterft. Ze hoopt een pact te kunnen sluiten met iemand.

    [ bericht aangepast op 10 sep 2011 - 10:49 ]

    Endure schreef:
    11ste hongerspelen? Dat zorgt er al voor dat ik geen zin meer heb om het te lezen ;X


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.