• Haaaaay. (:
    Voor mijn verhaal Something about you is so addictive. • Draco Malfoy heb ik nog twee rolletjes nodig.
    Dus vandaar dat ik even een topic open.

    Ik heb nog nodig;
    # Een vriendin voor Olivia. (Olivia zit in Slytherin.)
    # Een bitchy meisje.


    Lekker standaard, hihi.

    Rol;
    Volledige naam;
    Bijnaam;
    Leeftijd;
    Afdeling & Reden;
    Uiterlijk;
    Innerlijk;
    Eventueel huisdier;
    Extra;


    Ik kies niet gelijk de eerste. (;

    IK HEB NOG EEN BITCH NODIG.

    [ bericht aangepast op 21 aug 2011 - 12:54 ]


    Winter is coming.

    Rol Bitchy meisje
    Volledige naam: Maya Cathrina Valdes
    Bijnaam: M.
    Leeftijd: 17
    Afdeling & Reden: Slytherin. M. is een arrogant iemand, ze wilt in alles de beste zijn en wilt het aanzien van iedereen. Ze gaat voor alles en als ze iets niet krijgt manipuleert ze en chanteert ze de mensen zo, met als uiteindelijk resultaat: she get's everything. Ze is een enorme jongensaantrekker, maar ze heeft liever niet dat ze aan haar zitten. Maya haalt veel streken uit en komt vaak in de problemen, als ze iemand niet mag laat ze dat duidelijk merken. Een echte slytherin als je het mij vraagt.
    Uiterlijk:

    Maya heeft lange bruine haren en een bruine huid, ze is dan ook half Spaans. Haar groene ogen lijken op de ogen van een kat, een reden waarom haar patronus een cheeta is. Ze heeft een tattoo in haar nek en draagt vaak merkkleding.
    Innerlijk: M. is arrogant, sluw, gevaarlijk en een durver. Ze kan zonder enige moeite de verboden vloek uitspreken en laat mensen vaak pijn lijden. Ze houdt ervan om alles in handen te hebben en wordt gevreesd door vele mensen. Maar dieper in haar is ze eigenlijk bang om af te gaan en haar ouders teleur te stellen. Ze heeft een hevig spaans temperament.
    Huisdier: een zwarte uil, Wizard
    Extra: haar ouders zijn enorm rijk en verwachten enorm veel van hun favoriete dochter, Maya's kleinere zusje Melissa krijgt amper aandacht van hun ouders en is helemaal het tegenovergestelde van Maya, maar net zoals haar drie jaar oudere zus zit ze in slytherin.

    [ bericht aangepast op 16 aug 2011 - 14:37 ]


    Out of sight but not out of mind

    Kijk je inbox. (:


    I'm tired of trying, sick of crying, I now I've been smiling, but inside I'm dying.

    Rol; Vriendin van Olivia
    Volledige naam; Mila Makayla Garden
    Bijnaam; Mil
    Leeftijd; 17
    Afdeling & Reden; Gryffindor, omdat ze nergens bang voor is en zeer nieuwschierig is dus is ze niet bang om nieuwe dingen te proberen ook is ze zeer moedig.
    Uiterlijk;


    Mila heeft mooie bruine haren die over haar schouders vallen en als je goed kijkt zie je stukjes blond in haar haren. Ze lijkt 20, maar dat komt vaker door haar lengte en kledingstijl. Ze heeft een blanke huid die erg zacht is. Haar huid wordt smel bruin dus vaak na de zomer heeft ze een getinte huid. Ze heeft volle lippen die mooi langwerpig is. Haar ogen hebben een groene kleur en een amandel-achtige vorm. Ze draagt vaak jurken, maar als ze geen jurken draagt dan heeft ze meestal skinny jeans aan met een bijpassende top. Mila heeft een mooie stem waar je een beetje aan kan horen dat haar moeder in Oekraïne is geboren net als zij zelf. Ze heeft neus van een normale grootte en haar haar is vak los zodat het over haar schouders valt. Ze kleedt zich erg stijlvol en hoe ze zelf wilt.
    Innerlijk; Mila is erg nieuwschierig wat de meest mensen leuk aan haar vinden. Mila is een erg intilligent iemand die haar intilligentie dan ook verstandig gebruikt zodat ze niet in de knoei komt. Ze is dapper wat ze vooral te danken heeft aan haar grootouders die ook zeer dapper waren. Ze is heel lief, maar als je haar vriendelijkheid wil misbruiken laat ze duidelijk merken dat ze dat niet toelaat, want ze is erg goed in weten wanneer iemand haar vertrouwen of vriendelijkheid misbruikt. Ze is erg trots op het feit dat haar moeder een beroemde heks is, maar Mila misbruikt haar moeders roem niet om als een godin te behandelt worden want daar houdt ze niet van. Ze ziet iedereen als gelijk en heeft dus een hekel eraan als Slytherins haar bloedverrader noemen omdat ze een volbloed heks is maar veel omgaat met mudbloods en halfbloedjes. Ze houdt ervan om mensen te helpen, maar sommige mensen vatten dat niet op als vriendelijkheid maar dat is vaak omdat ze haar nog niet goed kennen. Ze laat zoch noet snel beïnvloeden door iemand anders en ze is ool een geboren leider.
    Eventueel huisdier; Een oranje dikke kat met groene ogen genaamdt Nala
    Extra; Haar toverstok is van de houtsoort Palissander, de kern is een hoofdhaar van Glamorgana en is 23,5 centimeter. Ze is een erge goede zoeker bij zwerkbal. Haar favoriete vak is Astronomie omdat ze erg geïntreseerd is in sterren en de maan. Haar ouders zijn erg rijk maar daar maakt ze gebruik misbruik van, want ze weet dat als ze dat toch doet dat ze dan snel blut worden en weg moeten uit hun villa. Ze heeft 1 zus die al bij The Order Of The Phoenix zit en 1 broertje van 14 die ook op Hogwarts zit maar nooit echt met haar praat omdat hij bij Slytherin zit en zij bij Gryffindor. Ze is dol op haar vrienden en zou een kogel voor hun opvangen. Ze is kwart Amerikaans, kwart Oekraïnisch en kwart Russisch.

    [ bericht aangepast op 14 aug 2011 - 13:48 ]


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    rol; olivia's dinnetje
    Volledige naam; Dana Elisabeth Forward
    Bijnaam; Daan
    Leeftijd;16?
    Afdeling & Reden; Slytherin. Omdat ze sluw en fel reageerd als mensen ook maar een net iets te onaardigge opmerking maken naar haar zin. voorderest is ze niet zo leergierig en houd ze niet van het domme moedigge macho gedrag van de gryffindor's
    Uiterlijk;


    Innerlijk;Alleen tegen haar close friends is ze aardig maar ook hun moeten niks verkeerds zeggen. Als ze je echt mag is ze een goede vriendin en kan ze er voor je zijn maar als ze je niet mag laat ze dat ook sterk merken en ze zal iemand niet zo snel accepteren. De reden dat ze zo is geworden is omdat ze bang is gekwetst te worden.
    Eventueel huisdier; Ze houd niet zo van dieren.
    Extra; Ze kende Olivia al vanaf het eerste jaar dat ze op Hogwarts zaten en Olivia is dan ook haar beste vriendin. Alleen Olivia weet dat achter die bitch nog een best lief meisje zit omdat ze dat vroeger nog wel was. Haar ouders zijn vermoord omdat ze zich verzette tegen Voldermort, niemand weet dat behalve Olivia. Zelfs tegen olivia kan ze nog wel eens fel uitvallen maar Olivia weet inmiddels wel dat ze het niet zo bedoeld. Ze is al sinds het eerste jaar in het geheim verliefd op Blaise zabini.

    [ bericht aangepast op 14 aug 2011 - 14:28 ]


    Just because it burns doesn't mean you're gonna die.

    Bedankt voor het invullen. Ik wacht nog even tot er meer mensen reageren.


    Winter is coming.

    Rol; Vriendin Olivia
    Volledige naam; Bonnie Rebecca Morgan Rutherford
    Bijnaam; Bonnie heeft niet echt een bijnaam, omdat haar naam al een soort van verklein naam is. Ze wordt regelmatig 'liefje' door haar moeder genoemd, maar daar houdt het meestal wel bij op. Ze heeft namelijk een hekel aan troetelnaampjes.
    Leeftijd; Bonnie is zestien jaar oud. Ze is geboren op een sneeuwende dag in december, de negentwintigste om precies te zijn om 9 minuten over tien 's ochtends.
    Afdeling & Reden; Bonnie is ingedeeld bij Slytherin. Dit is niet om de meest bekende reden dat ze gemeen of sluw zou zijn, want dat valt heus wel mee. Bonnie is namelijk een meisje dat streeft naar perfectie en een erg uitgesproken mening heeft. Ze laat niet over zich heen lopen en staat stevig in het leven. De voornaamste reden bij haar is dat ze erg lui is en nooit echt moeite doet voor dingen die ze niet leuk vindt. Daarnaast is het een verwendnest en dit gecombineerd met haar luiheid bracht haar overduidelijk naar Slytherin.
    Uiterlijk;


    Innerlijk; Bonnie is een van die meisjes die heerlijk is om rondom je te hebben, op de momenten waar je er veel behoefte aan hebt. Bonnie kan zich namelijk erg goed aanpassen aan het humeur van haar medemens en weet dit op een goede manier te doen. Als je haar nodig hebt als steun, is ze je steun. Als je haar nodig hebt als grappemaker, is ze de grappemaker waar je om vroeg. Bonnie is iemand die iemand goed kan bezig houden en met haar vlotte praatjes vaak haar mond voorbij praat. Ze houdt van grapjes en is iemand die mensen gemakkelijk accepteerd als vriend of vriendin. Toch heeft Bonnie haar arrogante kanten, die haar vrolijke naam totaal geen eer doen. Ze is namelijk erg gesteld op haar goede humeur en als iemand dit weet te verpesten, weet Bonnie ook heel veel dingen voor diegene te verpesten. Ze is namelijk een meisje dat erg gesteld is op wraak en ook altijd net iemand zal overtreffen, met wat het ook is. Hoe dan ook is Bonnie een vrij intelligent meisje en weet haar intelligentie altijd op een plagende manier te gebruiken. Ze vindt het namelijk heerlijk om mensen te wijzen op hun fouten en hen te verbeteren, omdat ze haar ego een beetje streelt. Zo is ze dus erg verslaafd aan complimentjes, omdat ze er een goed gevoel bij krijgt, maar eigenlijk geeft ze nooit zo vaak complimentjes terug. Dit komt omdat Bonnie vrij veel met zichzelf bezig is en niet erg sociaal is aangelegd, ookal maakt ze vrij gemakkelijk vrienden. Ze is namelijk zo iemand die ergens rondloopt en echt veel mensen kent, om vervolgens tegen iedereen 'hoi' te zeggen en te glimlachen. Bonnie is voor de rest erg eigenwijs, nieuwsgierig, een roddelmachine en gebruikt vaak een leugentje voor haar eigen best wil. En als laatste, maar zeker het belangrijkste. Bonnie is een echte flirt.
    Eventueel huisdier; Bonnie heeft misschien wel het meest bekende huisdier van de school. Haar huisdier is een dikke, witte kat genaamd Drizzle. Deze kat is zo goed als altijd kwijt en het enige wat hij wil is eten, slapen en eten. Je komt hem overal, behalve bij Bonnie tegen.
    Extra; Bonnie's toverstok is gesneden uit eikenhout en is 22 centimeter lang. Als kern is er een veer van een hippogrief gebruikt, die lichtgrijs van kleur was. De toverstok is vrij licht van kleur en onbuigbaar. Bonnie is een vrij rustig gezin opgegroeid. Haar vader, Joshua, is een man die bij de Daily Prophet werkt en hier veel geld mee verdiend. Hij is getrouwd met Kimberly, ook een heks. Ze hebben samen Bonnie, die oudste van de kinderen is, en April.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol; vriendin
    Volledige naam; Neveah Allison Chevalier
    Bijnaam; Nené
    Leeftijd; 17
    Afdeling & Reden; Slytherin; veel mensen zijn verbaast omdat zij in deze adds ing komt, maar dat komt omdat niemand har echte ik ziet.
    Uiterlijk; Ze heeft Lang blond haar een leuk en aan de onderkant, met enorme lichtblauwe ogen die ze accentueerd met mascara en eyeliner. Ze heeft lenzen, maar is Vaal te lui om die in te doen dus draagt ze vaak zo'n enorme nerd bril. Ze draagt altijd haar ketting van haar moeder met een Klein muzieknootje waar 'Neveah' in staat gegrafeerd.
    Innerlijk; ze heeft een heel aardig karakter en is heel positief. Ze ziet het beste in mensen maar je moet haar niet kwaad maken, dan heb je het echt gedaan! Ze kan vals uit de hoek komen. Haar vader is altijd weg en heeft nooit tijd voor haar en har moeder overleed toen ze 8 was, daarom heeft ze nooit echt liefde gekend. Hierdoor probeert ze bij iedereen goedheid te zien! Ze heeft nog nooit een vriendje gehad, omdat ze hun op afstand houdt. Muziek is haar grootste passie, die ze van haar moeder heeft gekregen. Ze speelt piano op hoof niveau en heeft een prachtige stem.
    Eventueel huisdier; Nachtegaal, genaamd Hope
    Extra; ze heeft een zusje Roselynn in huffelpuf.


    Nobody important? In nine hundred years of time and space I've never met anyone who wasn't important - The Doctor

    Rol; vriendin
    Volledige naam; Lillianne Alice Saeders
    Bijnaam; Lil
    Leeftijd; 16
    Afdeling & Reden; Zwadderich. Lillianne houdt van plannetjes uitbroeden. Ze is niet iemand die eerlijk en recht door zee is. Ze houdt van stiekem rondsluipen en mensen bekijken. Ook roddelen kan ze goed.
    Uiterlijk; Lil heeft van nature rood haar. Ze heeft een spits gezichtje met sproeten en lichtbruine ogen. Ze is maar 1.57 groot en redelijk mager.
    Innerlijk; Lillianne zit in Zwadderich door haar stiekem aard, maar ze is niet kwaadaardig. In tegendeel: Lil kan er niet tegen als ze iemand pijn ziet leiden. Vooral bij dieren niet, want Lil is verzot op elk beest.
    Het is moeilijk om Lils vertrouwen te winnen, maar als je dat hebt kan ze echt trouw zijn. Lil is meestal ernstig en serieus.
    Eventueel huisdier;Lil heeft een kat: Whisper
    Extra; Lillianne is jager in het Zwerkbalteam.


    Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow on it.

    Ellisxjoanna schreef:
    ...


    Zou je misschien een foto willen zoeken?

    [ bericht aangepast op 15 aug 2011 - 13:40 ]


    Winter is coming.

    Ik heb voor de vriendin de rol van Romanian gekozen. Voor de bitch heb ik nog niet echt beslist. Dus vul gerust in.


    Winter is coming.

    STUDIO schreef:
    Ik heb voor de vriendin de rol van Romanian gekozen. Voor de bitch heb ik nog niet echt beslist. Dus vul gerust in.


    Aaaah dankje. Mag ik misschien proberen voor de bitch? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Romanian schreef:
    (...)

    Aaaah dankje. Mag ik misschien proberen voor de bitch? (:

    Ja, natuurlijk. ;p


    Winter is coming.

    Rol; Bitch
    Volledige naam; Sunshine Valerie Montgomery
    Bijnaam; Sunshine heeft niet echt een bijnaam, zeker niet omdat mensen haar eigenlijk altijd bij haar voornaam noemen. Soms korten ze het af naar 'Sun' of 'Shine', maar dat komt niet zo vaak voor. Professors noemen haar vrij standaard Miss Montgomery.
    Leeftijd; Sunshine is zestien jaar oud. Ze is geboren op 21 April.
    Afdeling & Reden; Sunshine is ingedeeld bij Gryffindor. Het is niet zo dat ze erg moedig en dapper is, laat staan dat ze veel van uitdagingen houdt. Sunshine is ingedeeld bij Gryffindor omdat ze een levendig meisje is dat goed is met sociale contacten en graag een vlot praatje maakt. Daarnaast is ze redelijk slim, maar ontzettend lui.
    Uiterlijk;


    Lea Michele
    Innerlijk; Komt. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking