• https://data.whicdn.com/images/310372423/original.jpg

    VEE      LAURIER



    Name
    Vivianne Laurier is gekend onder vele aliassen — waarvan Vee veruit de meest bekende is.

    Onder andere Raven, Beasty en Rogue zijn namen die zij stuk voor stuk heeft verworven door de reputatie die ze inmiddels heeft opgebouwd op de Schaduwmarkt.


    Age
    25.

    Vee is geboren op 6 augustus, wat haar het sterrenbeeld leeuw heeft meegegeven.


    Creature
    Vee is een wolvin. Geboren, niet gebeten — wat haar zeker sterker maakt dan de gemaakte variant. In de hiërarchie zou zij onder alfa vallen. Ze is echter een rogue, wat betekent dat zij geen pack heeft, maar de natuurlijke dominantie blijft desondanks aanwezig.

    Haar wolvin is een eigen entiteit, een wezen waarmee zij twee huiden deelt. Op de Schaduwmarkt heeft zij geleerd dat haar soort hierdoor ookwel skinwalkers, of shapeshifters wordt genoemd. Vee heeft haar roofdier volledig omarmt en is hierdoor ten alle tijden een combinatie mens/wolf — ook wanneer zij op twee benen rondloopt.

    Als lycanthrope is Vee sneller en sterker dan een mens. Haar reflexen en zintuigen zijn zo verscherpt als die van een bloedhond. Ook kan zij perfect zien in het donker, in beide lichamen. Ze geneest sneller, heeft een hogere lichaamstemperatuur en kan selectief onderdelen van haar lichaam laten veranderen in haar dierlijke spiegelbeeld. Denk bijvoorbeeld aan klauwen of tanden.
    Daarnaast is Vee hartstikke sterfelijk, al doet ze graag alsof ze dat niet is. Waar ze met de hulp van de meeste wapens wel gevloerd zou gaan uiteindelijk, is Vee bovengevoelig voor vrijwel alles dat magisch versterkt is of geen aardse oorsprong kent. Dit kan vooral fataal zijn wanneer het in haar bloedbaan terecht komt: gezien de bestaande magie (het wolvengen) hier een hevig afstotende reactie op heeft. Het meest bekende wapen voor haar soort is wolfsbane, hoewel kleine dosissen van dit spul vooral hallucinaties opwekt, bijna als een soort drugs.

    Tijdens een volle maan wordt Vee maanziek, waarbij haar menselijke kant naar de achtergrond verdwijnt en ze als het ware geroepen wordt door de volle maan om haar beest vrij te laten. Een dag later heeft ze een hangover from hell en kan ze zich weinig herinneren van wat ze heeft gedaan, vergelijkbaar met een blackout.
    De rest van de tijd is zij over het algemeen wel volledig in controle.

    MADE OF FIRE AND LIGHTENING AND EVERYTHING FRIGHTENING


    Inner
    Eerlijk tot op het botte af | Sarcastisch | Slim | Onverschillige houding | Koppig is een understatement | Dominant | Onverschrokken | Loyaal | Doorzetter | Recht door zee | Kort lontje | Gehard | Lijkt nergens om te geven, maar geeft eigenlijk te veel om anderen | Scherp | Vechter | Instinctief | Vind zichzelf grappig | Humeurig | Eigenwijs | Snelle leerling | Niet vergevingsgezind | Onvermurwbaar | Moeilijk te peilen | Rebels | Slechte verliezer | Lomp | Territoriaal | Gesloten | Heeft haar woordje altijd klaar



    Outer
    Vee is in een eerste oogopslag een lange en intimiderende vrouw, met haar 174 centimeter en voorkeur voor zwarte kledij. Door haar uitstraling lijken anderen standaard op hun hoede in haar nabijheid. Ze heeft een slank maar sterk getraind frame dat slechts een glimp verraad van de kracht die verborgen gaat onder haar ivoren huid. Mede door de bleekheid van haar gelaat en de zwarte kleur van haar krullende lokken is de helderblauwe tint van haar ondoorgrondelijke irissen een bijna angstaanjagend detail. Wat daar enkel aan meedraagt is het litteken dat over haar linker jukbeen loopt, maar wat niet altijd volledig te bezichtigen is dankzij de ontembare, zwarte bos krullen die haar gezicht iets mysterieus meegeven. Deze draagt zij vrij vaak in een knot wanneer ze bezig is met het sleutelen aan haar motor, of werkt. Door de onstuimigheid ervan hangen er ook altijd lokken in haar gezicht.
    Verder heeft Vee eveneens volle wenkbrauwen die haar vaak een wat boze expressie geven. Als er geen scowl op haar gezicht te vinden is, lijkt haar schoonheid haar echter tot een geheel ander persoon te maken.
    Vee heeft een prominente botstructuur en opvallend genoeg een constellatie aan sproetjes rondom haar neus, en een volle, ronde mond welke ze maar al te graag opentrekt.
    Qua versieringen heeft zij verscheidene piercings in haar oren en een tattoo op haar rug van de maancyclus. Ook heeft zij dit woord op haar ribben aan de linkerkant laten zetten. Haar rechter onderarm telt drie klauwachtige markeringen, en over de lengte haar linker dijbeen loopt een rafelige lijn. Ze zou veel meer littekens dragen mocht ze niet zo snel helen: dit zijn dus trofeeën van situaties die dodelijk hadden kunnen aflopen.

    In haar wolvinnenvorm is Vee groter dan een normale wolf en zo stevig dat anderen vaak denken dat ze een man moet zijn. Het kost haar normaliter ongeveer een vijftal minuten om volledig te transformeren — maar Vee's persoonlijke record ligt aanzienlijk lager. Door de adrenaline van een leven of dood situatie kan dit proces versneld worden, maar dit is niet aan te raden gezien het achteraf meer schade lijkt toe te brengen. Wanneer Vee naar haar menselijke vorm veranderd, heeft ze vaak even nodig om te acclimatiseren en is haar gehele lichaam zo gevoelig dat ze niet wil bewegen of aangeraakt wil worden.
    Ze is niet één van de snelste, maar heeft wel een enorm uithoudingsvermogen. Ze is volledig zwart en heeft dezelfde, indringend blauwe ogen als in haar mensenvorm, al lijkt hierin een bijna lichtgevende gloed te hangen.

    * DISGUSTED NOISE *


    History
    Father | ?
    Mother | Cara Laurier

    Vee, of eigenlijk voluit Vivianne, is geboren ten het zuiden van de States. Zij is als baby van slechts een paar dagen oud afgestaan door ene Cara Laurier — die niet veel meer heeft achtergelaten dan een briefje met daarop haar naam. Zodoende is Vee in het systeem terecht gekomen. Vee was nooit normaal. Al voor ze überhaupt kon praten had ze een ijzeren wil en was ze niet tam te krijgen. Ze heeft hierdoor veel huizen aan de binnenkant mogen zien, maar nog vaker heeft ze haar tijd gespendeerd binnen de muren van een tehuis. Vee kon zich maar moeilijk aansluiten bij anderen. Ze vond het eigenlijk wel oké dat de meesten bang voor haar waren. Ze was een vechtersbaasje, als tienermeisje al, en is vaak weggelopen. School was geen plek voor haar. Ze kon wel leren, en ze was echt geen domme student, maar alles wat haar niet interesseerde legde ze naast zich neer. Een groot deel van haar pubertijd heeft ze geprobeerd haar moeder te vinden — al is ze hierin nooit geslaagd. Ze weet niet eens of Cara Laurier echt bestaat, al heeft ze er wel voor gekozen haar meegegeven naam te behouden, echt of niet, het is háár naam.

    Vee's wolvin was altijd een aanwezigheid in haar hoofd, maar op haar dertiende transformeerde zij na een woede uitbarsting voor het eerst. Ze heeft zelf moeten uitvogelen hoe ze in elkaar zat en hoe ze terug kon keren — één van de meest angstaanjagende periodes van haar leven. Vee was in de eerste instantie totaal niet in harmonie met het beest onder haar huid. Ze heeft zich zelfs fel verzet tegen de tweede entiteit. Hierdoor werd Vee onrustiger en onrustiger, schoten haar emoties alle kanten op en werd ze uiteindelijk zo ziek dat haar wolvin haar kon overmeesteren.
    Vee bracht een jaar door in haar wolvenvel, leerde het beest daardoor aan alle kanten kennen, maar vond vooral een verbintenis die ze nooit eerder was aangegaan.
    Ze vond haar aansluiting bij een roedel in Fulgur Falls, het plaatsje waar haar innerlijke kompas haar naartoe had getrokken. Tot deze roedel behoorden niet enkel wolven, maar ook Nox Zion. Na acht jaar viel de demoon Hadeon haar voor het eerst aan, hij verwondde haar zodanig dat zijn gif ervoor zorgde dat de connectie met haar wolvin danig afgesloten werd.
    Om deze reden — en een nog veel pijnlijkere waarheid — verdween Vee van de aardbodem.

    De Schaduwmarkt is een plek die zij een jaar geleden voor het eerst na menig sterke verhalen bezoekt. Ze gaat er op zoek naar een manier om Hadeons gif uit haar systeem te krijgen, om de wolvin te helen die hij zodanig heeft toegetakeld dat ze niet langer in haar kan transformeren. Dit lukt — maar de prijs die zij hiervoor moet betalen is in bloed. Vee moet in opdracht van een duistere magiër een ander monster ombrengen. Vee blijft plakken, ziet de Schaduwmarkt als een verstopplek waar niemand haar kent. Ze verdiend goed geld aan smerige diensten, staat niet lang daarna bekend als de Beasty van de Schaduwmarkt die haar slachtoffers ombrengt met haar blote klauwen.

    Vee is op de Zielennacht omdat ze heeft gehoord dat de meest krankzinnige Zieneres haar gezicht er zal laten zien, en Vee heeft vragen voor haar die niemand anders kan beantwoorden.



    WICKED & WILD


    Extra
    Likes
    Rennen ● Motoren ● Alcohol ● Weddenschappen ● Flirten ● Wolf zijn ● Onweersbuien ● Chocolade ● Wildernis ● De geur van olie
    Dislikes
    Huilen ● Kaneel ● Koken ● De Schaduwmarkt ● Hadeon ● Valsspelers ● Zwemmen ● Drukte ● Vroege ochtenden

    [ bericht aangepast op 5 april 2020 - 13:55 ]


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Die had ik al eens gezien :'D


    And in that moment, we were infinite.

    Ik kijk zo uit naar die film(krul)


    You've got to realize: you're the Devil as much as you're God.

    dulcetly schreef:
    Ik kijk zo uit naar die film(krul)


    Ik wil écht dat Daniele, Katniss gaat spelen en Sav Rue. Want ze doen het echt goed, ze zouden zo de hele film kunnen doen ='p


    Feel the fire, but do not succumb to it.

    Wauw... Ik vind hem erg mooi. Ik moest zelfs huilen.
    Dat deuntje dat Katniss zingt, bestaat dat echt? Of alleen uit het boek?


    Your make-up is terrible

    Wauuw het is echt heel mooi..
    Ik ben zo benieuwd naar die film.


    What's so bad about being different?

    NeedYouNow schreef:
    Wauuw het is echt heel mooi..
    Ik ben zo benieuwd naar die film.


    "You'll stay with me?" "Until the very end."