• Hee peeps,
    Ik zat even in een dipje, maar nu heb ik weer ongelooflijk veel zin en inspiratie om een verhaal te schrijven! Hehe ;3


    Ellis Gaunt begint onbewust haar 6e jaar aan Hogwarts. Haar vader gaf haar een ring voor haar verjaardag. Een familie erfstuk.
    Niet wetend dat de ring die ze draagt, de ring is waar Tom Riddle jaren geleden zijn ziel in stopte. Het stukje donkere en gebroken ziel die er pas in kon door te moorden.






    Wat ik vooral nodig heb:
    - 2 à 3 vriendinnen/vrienden van Ellis.
    # Cloudburst met Jen Vyoletha Pancratius
    # Eurydice met Eve Jeanine Norris
    # mikechang met Catalina robin Patton
    # Rum met Brodie Elouise Isbella Vergara
    - Verzin zelf maar wat.
    # Elke rol zal gebruikt worden als leerling (;


    Wat wil ik weten?
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd: Ellis is 16 - 6e jaar. 1996.
    Afdeling & waarom: Ellis zit in Griffoendor.
    Uiterlijk: Beschrijving & foto. Onbekende personen mag, maar een duidelijke foto!
    Karakter:
    Favoriete vak:
    Hatelijkste vak:
    Toverstok:
    Patronus:
    Huisdier:
    Extra: Ouders, hobby's, ... Schrijf maar wat leuk (;

    [ bericht aangepast op 18 juli 2011 - 19:59 ]


    Forlife.

    Vriendin van Ellis
    Voornaam: Sammy
    Achternaam: Banks
    Volledige naam: Sammy Abriana Banks
    Leeftijd: 16 - 6e jaar.
    Afdeling & waarom: Sammy zit in Griffoendor omdat, ze ontzettend moedig is en een echte doorzetter is. Ze geeft niet zomaar op en zou er alles aan doen om haar vrienden, familie en haar wereld; de toverwereld te redden.
    Uiterlijk:

    Sammy heeft behoorlijk lang donkerbruin haar, blauwe ogen en een ontzettend leuke lach. Ze is niet zo'n ontzettende fan van het schooluniform en probeert hem dan ook steeds op haar eigen manier te dragen.
    Karakter: Sammy is echt een meisje die het leven niet te serieus neemt en graag een beetje lol wilt hebben in haar tiener jaren. "Je bent maar 1x jong." zoals ze wel eens wilt zeggen. Ze is een meisje waar je ontzettend op kan vertrouwen en iemand die er altijd voor iedereen zou zijn. Wel is het zo dat je een goede eerste indruk moet maken want anders moet ze je echt niet en dan kan ze behoorlijk Bitchie zijn. Sammy heeft een grote vrienden groep en kan het altijd met iedereen vinden. Ze zet een gesprek makkelijk op gang, kan zichzelf overal altijd uit praten en is een ster in het slijmen bij leraren.
    voor de rest vind Sammy het heerlijk om Draco Malfoy te irriteren en hem met vanalles uit te dagen. Ze kan het ontzettend goed met de Wemel-tweeling vinden en komt regelmatig in "het nest" als het vakantie is..
    Favoriete vak: Toverdranken, ze vind Snape ontzettend cool.. velen vinden dat maar raar, maar dat interesseert haar niet zo.
    Hatelijkste vak: Geschiedenis van Toverkunsten
    Toverstok: Wijnstok, Drakenbloed, 26 cm.
    Patronus: Een paard
    Huisdier: Sammy heeft het normaal niet zo met huisdieren of iets in die trant. Maar ze kreeg dit katje van haar tante die een week later overleed. Ze heeft hem Noendoe genoemd. Ook is Noendoe een magisch soort, iets wat 'm al een stuk leuker maakt als je het Sammy vraagt.


    Extra: Sammy is een halfbloedje: haar moeder was heks en haar vader een dreuzel. Haar vader had er geen idee van en schrok ontzettend toen 'ie er achter kwam.

    [ bericht aangepast op 18 juli 2011 - 0:03 ]


    ed westwick <3

    Zal ik er ook een invullen (:?
    Dan is hij waarschijnlijk niet vandaag al af.. ik ben nogal langzaam en uitgebreid met dit soort dingen.
    Sounds nice, btw :Y)


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Eurydice schreef:
    Zal ik er ook een invullen (:?
    Dan is hij waarschijnlijk niet vandaag al af.. ik ben nogal langzaam en uitgebreid met dit soort dingen.
    Sounds nice, btw :Y)

    Neem je tijd! ;3


    Forlife.

    i like it, zo lijkt het alsof hp nog niet is afgelopen ;D

    heb je rollen waar je écht vanaf moet ?
    niet dat ik gelijk dan een zelfverzonnen rol invul, maar dat je bijvoorbeeld eerst de rollen van de vriendinnen op wilt ?
    dan kan ik die invullen met misschien nog een aanpassing met eventueel een vriendinnetje van (..) ?(aa')


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Ik zal een rol invullen! Mag een nichtje van Ellis ook? (en vriendinnetje van ... (bvb Fred fzo) )

    [ bericht aangepast op 17 juli 2011 - 22:43 ]


    All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.

    mikechang schreef:
    i like it, zo lijkt het alsof hp nog niet is afgelopen ;D

    heb je rollen waar je écht vanaf moet ?
    niet dat ik gelijk dan een zelfverzonnen rol invul, maar dat je bijvoorbeeld eerst de rollen van de vriendinnen op wilt ?
    dan kan ik die invullen met misschien nog een aanpassing met eventueel een vriendinnetje van (..) ?(aa')

    Vriendinnen zijn het hardst nodig, maar leef je uit. Meerdere rollen invullen mag ook ;D

    [ bericht aangepast op 17 juli 2011 - 22:59 ]


    Forlife.

    iVampire schreef:
    Ik zal een rol invullen! Mag een nichtje van Ellis ook? (en vriendinnetje van ... (bvb Fred fzo) )

    Leef je uit (;
    Of je personage dan met die persoon blijft verkeren kan ik je niet garanderen.

    [ bericht aangepast op 17 juli 2011 - 22:58 ]


    Forlife.

    Rol: Vriendin Ellis
    Voornaam: Jen
    Achternaam: Pancratius
    Volledige naam: Jen Vyoletha Pancratius
    Leeftijd: 16 - 6de jaar
    Afdeling & waarom: Griffoendor. Jens ouders zijn vermoordt door Vaalhaar. Diep vanbinnen zit de moed om hem te vermoorden wanneer ze ooit tegenover elkaar staan, dus heeft de sorteerhoed haar in Griffoendor geplaatst zodat haar moed vergroot zal worden en ze ooit haar doel zal bereiken; komaf maken met Vaalhaar, want door hem zijn de dierbaarste mensen uit haar leven haar ontnomen.
    Uiterlijk: Jen heeft een heel schattig, onschuldig gezicht. Haar grote mond zorgt ervoor dat haar glimlach nog aanstekelijker is. Ze heeft golvend haar dat steeds goed ligt en donkere ogen die mooi uitsteken door haar lichte huidskleur. Ze heeft een normaal postuur en draagt voornamelijk alternatieve kledij; veel bloemenprinten, strikjes, frulletjes, kant, ... over the top meisjesachtig.



    Karakter: Jen wordt door velen het liefste meisje van heel Hogwarts genoemd. Ze glimlacht altijd en kan het met iedereen erg goed vinden. Jen kan bijna nooit kwaad worden, als ze kwaad of verdrietig is, gaat ze ergens alleen zitten en verdringt ze de gevoelens. Ze vergeeft andermans fouten en gunt iedereen een tweede kans. Sommigen maken ook misbruik van haar goedheid en naïviteit. Gelukkig is er haar beste vriendin Ellis die het steeds voor haar opneemt wanneer het fout gaat.
    Favoriete vak: Waarzeggerij. Hoewel velen dit een nutteloos vak vinden, gaat Jen er helemaal in op. Ze vindt het geweldig om de toekomst en kleine details die nog moeten komen te voorspellen.
    Hatelijkste vak: Verweer tegen de zwarte kunsten. Jen vindt het moeilijk om zich te verdedigen en pijnlijke/dodelijke spreuken af te vuren, het zit namelijk niet in haar aard anderen pijn te doen. Zij zou liever willen vluchten in plaats van haar toverstok te pakken en de spreuken uit te spreken.
    Toverstok: Toverstok gemaakt uit het hout van een es, met als kern drakenhartenbloed.
    Patronus: Een vlinder, want ook die straalt door zijn pracht en onschuldigheid.
    Huisdier: Van haar moeder kreeg ze in de vakantie voor het eerste schooljaar een kleine, witte, pluizige kitten die ze Apollo noemde (genoemd naar de zonnegod van de Romeinen). (Twee weken later werden haar ouders vermoord)



    Extra: Jen koestert al heel lang gevoelens voor George. Alleen Ellis is hiervan op de hoogte. Maar onzeker als ze is, durft ze geen kans te wagen. Wanneer hij in de buurt is, wordt ze helemaal warm vanbinnen en voelt ze honderden vlinders door haar buik gieren. Ze vindt hem helemaal geweldig; zelfs de grappen die hij uithaalt. Ze hoopt stiekem dat hij hetzelfde voor haar voelt, maar durft hem dit niet te vragen. Ellis probeert haar wel telkens te pushen, maar Jen is niet dapper genoeg.

    [ bericht aangepast op 20 juli 2011 - 11:47 ]


    If we had not a soul, music would have created it.

    Rol: Vriendin
    Voornaam: Anouk
    Achternaam: Stephens
    Volledige naam: Anouk Amelie Rose Stephens
    Leeftijd: 16
    Afdeling & waarom: Griffoendor, door haar kennis en moed te gebruiken op de juiste momenten.



    Uiterlijk: Lang zwart haar maar dan steekt ze altijd in een knot op, rond gezichtje en blauwe ogen. Ze heeft mooie lange benen en een slank postuur. Haar uiterlijk word vaak beschreven als schattig.
    Karakter: Spontaan, lief, zorgzaam, moedig en een doorzetter. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden en zal er alles voor doen zodat die veilig zijn. Ze heeft weinig familie dus haar vrienden zijn haar familie. Ze is altijd wel in voor een leuk grapje of iets spannends dat eigenlijk niet mag. Je zou haar ook wel ondeugend kunnen noemen. Ze doet vaak dingen die mensen niet van haar verwachten omdat ze altijd als schattig gezien word maar dat is echter niet zo!
    Favoriete vak: Verweer tegen d zwarte kunsten, er zijn donkere tijden en het kunnen verdedigen van haarzelf en haar familie/vrienden vind ze heel belangrijk. Daarom is Verweer tegen de zwarte kunsten haar favoriete vak.
    Hatelijkste vak: Toverdranken, simpel weg omdat ze echt een hekel heeft aan de manier van lesgeven van Sneep.
    Toverstok: Donker berkenhout met een kern van eenhoorn-haar, 25 cm lang.
    Patronus: Een zwaan. Een zwaan is een sterk dier maar dat vergeten mensen soms door de elegantie van het dier, netzo als Anouk. Ze is een sterk en dapper meisje maar mensen onderschatten haar vaak door haar schattige uiterlijk.
    Huisdier: Een goud bruine uil genaamd Ginger.
    Extra: Anouk heeft al een zwak voor Harry Potter sinds leerjaar 1, maar dat heeft ze nog nooit iemand verteld, hij is ook de reden dat ze zwerkbal is gaan spelen en ze bleek een natuurtalent! Ze is jager in het team van Griffoendor!

    [ bericht aangepast op 18 juli 2011 - 16:18 ]


    -

    Rol: vriendin en nichtje van Ellis (en vriendin van Fred bvb)
    Voornaam: Celeste
    Achternaam: Drews
    Volledige naam: Celeste Andy Drews (Bijnaam: Les)
    Leeftijd: 16 - 6e jaar
    Afdeling & waarom: Celeste zit in Ravenklauw, ze is ontzettend wijs doordat ze heel veel heeft meegemaakt.
    Uiterlijk: Celeste heeft van zichzelf donkerblond haar maar heeft dit geverfd (zie foto) ze heeft een neuspiercing en kleine tunneltjes in haar oren. Haar ogen zijn donker blauw. Ze heeft een normaal postuur en een normale lengte. Ze draagt vaak stoere laarsjes onder haar schooluniform. En in haar vrije tijd draagt ze alternatieve kleding; jeans met scheuren, oversized topjes met een legging etc.


    Karakter: Celeste is heel eigenwijs en koppig, misschien zelfs een beetje rebels. Maar ze is heel lief voor haar vrienden en familie. Ze is erg op zichzelf en heeft maar een aantal echt goede vrienden. Celeste is erg slim en betrouwbaar. Ze is iemand die altijd tussen beide komt wanneer er ruzie is, en ze kent geen vooroordelen en ze gaat niet uit van uiterlijk. Ook is ze erg trouw aan de mensen van wie ze houd. Ze is erg rustig, maar staat nooit op de achtergrond. Ze bereikt altijd haar doelen, hoe dan ook. Ze houdt namelijk niet van falen.
    Favoriete vak: Toverdranken, transfiguratie
    Hatelijkste vak: waarzeggerij
    Toverstok: Meidoorn, 27,4 cm, feniksveer.
    Patronus: een zwaan
    Huisdier: een kat, genaamd Celia
    Extra: Celeste heeft haar moeder verloren en woont dus alleen nog samen met haar vader en oudere broer die niet meer op zweinstein zit.

    Weer eens wat anders. (:

    [ bericht aangepast op 17 juli 2011 - 23:33 ]


    All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.

    Rol: (Beste)vriendin van Ellis
    Voornaam: Catalina 'lina'
    Achternaam: Patton
    Volledige naam: Catalina robin Patton
    Leeftijd: 16 jaar
    Afdeling & waarom: Catalina zit in Griffoendor, meer een deels omdat haar hele familie in Griffoendor zat en ook haar twee oudere broers bij de 'Griffoendor familie' zaten. Maar Catalina werdt ook om haar karakterpunten in de afdeling gekomen, want ze durft zo ontzettend veel en zet haar angsten omzij om haar dierbaren te helpen. En ookal heeft ze dan haar hart in haar keel zitten en het zweet haar uitbreekt ze zal desnoods haar leven geven als dat het enige is wat écht kan helpen.
    Uiterlijk:


    Catalina heeft een getinte tot licht bruine huid, en een ovaal gezicht. Haar neus is recht en heeft een wipneus. Ze heeft normale lippen dat vaak ingesmeerd zijn met roze lipgloss, daarbij heeft ze als ze lacht een soort kuiltjes wat haar schattig maken. Catalina heeft donkerbruine haren waar een slag in zit en reikt tot het midden van haar rug. Je ziet haar zelden met haar haren vast, maar áls ze haar haren vast heeft is dat bij vakken zoals ; toverdranken. Verder heeft ze donkerbruine chocolade bruine ogen, waar boven vaak oogschaduw zit in de kleur paars. En heeft Catalina geëpileerde wenkbrauwen die door de tijd nooit zijn veranderd qua model/vorm. Op school zie je haar altijd in haar uniform, binnen de lesuren dan. Daarbuiten heeft ze jeans aan met leuke tops en sneakers of andere leuke schoenen. Ze houdt van fashion maar ze vindt dat je het wel zelf leuk moet vinden.
    Karakter: Dat Catalina -wordt meestal Lina genoemd- een pittige dame is dat weten de meeste wel, maar Catalina heeft nog meer in haar mars. Ze is oprecht en zal eerlijk tegen je zijn, ookal is dat soms in een slechte vorm. Ze kan goed de realiteit van het fantasie onderscheiden en kan niet goed tegen mensen die te veel in hun eigen wereld zitten. Als je bij Lina bent heb je altijd gesprekstof en als je liever een avondje samen met je bff een rustige wandeling wilt maken kun je haar maar beter niet uitkiezen. Ze is enthousiast en best aanwezig, en soms wel té enthousiast en aanwezig. Daardoor is ze best wel een bemoeial en wilt graag alles weten en hoe en wat. En als ze haar buien niet heeft kun je maar beter niet storen, want dan is alles wat je doet in haar ogen fout. Als je vraagt wat er is krijg je scheldwoorden naar je hoofd, als je haar uitlacht kunt ze zomaar je een duw geven en boos weg lopen. Meestal krijgt ze erna spijt maar dat laat ze niet echt blijken, niet met woorden teminste. Ze weet nooit zo goed hoe ze haar excuus moet aanbieden en gaat zich dan nerveus en verlegen gedragen. Soms heeft ze ook het gevoel dat ze niks kan en dat ze minderwaardig is, dan is ze extra gevoelig en lukt niks meer. Iedereen heeft goede kanten en iedereen heeft slechte kanten, maar één van haar slechte kanten is dat Catalina mensen te snel achterdochtig vindt. Ze zoekt te snel iets achter mensen, zo vertrouwd ze je niet zo snel. Maar áls ze je vertrouwd dan vertrouwd ze je ook goed, en kun je bij haar vele fouten maken. Maar als je je laatste fout hebt gemaakt zult ze je ook niet meer snel vergeven. Catalina is vaak niet echt bezig met school, ze gaat liever op avontuur uit. Ze houdt daarom ook zoveel van de praktijk lessen omdat ze dan de actie op kan zoeken. Ze is gedreven naar avontuur en staat paraat om te helpen als haar dat gevraagt wordt.
    Favoriete vak: Verweer tegen de zwarte kunsten en Toverdranken, het laatste enkel omdat dat -voor haar gevoel- lijkt op koken. Iets waar ze erg van houdt in de dreuzelwereld.
    Hatelijkste vak: Kruidenkunde, ze vindt het geklier met zand/aarde niet echt haar ding. En ze vindt de Mandragora's eng
    Toverstok: 23.8 cm lang, redelijk soepel, kern van een eenhoornhaar, palissander hout.
    Patronus: Catalina's patronus is een Vlinder, haar oma had ook een Vlinder als patronus.
    Huisdier: heeft een simpele uil genaamt 'snooks
    Extra: Catalina wordt vaak Lina genoemd, iets wat ze niet erg vindt. Maar ze wilt geen Cat genoemd worden omdat dat haar doet denken aan de bitch van Zwadderich die vorig jaar was afgestudeerd. Zweinstein is haar tweede huis en ze zou het nog een keer overdoen als dat haar werdt gevraagt. Ze was zó blij toen er een brief op de mat lag met haar naam en een mooie rode stempel achterop, ze was zo enthousiast toen ze door de magische muur ging en bij perron 9¾ kwam. Maar ze was het gelukkigst toen ze haar vriendinnen ontmoeten, met ééntje in het bijzonder ; Ellis. Ze is na 6 jaar nog hartstikke blij dat hun beste vriendinnen zijn en zou zich geen leven zonder Ellis kunnen bedenken. Verder heeft ze twee volbloed ouders en twee irritante broers die haar een beetje doen denken aan Fred en George Wemel. Catalina gaat vooral om met mensen uit Griffoendor, maar soms ook uit de andere afdelingen. Ooit heeft ze geprobeerd met iemand van Zwadderich aan te pappen maar toen dat compleet mislukte, heeft ze een soort haat gecreërd. Ze weet dat ze niet echt lelijk is en dat er jongens op haar vallen maar ze is op dit moment alleen maar geïntereseert in Ron Wemel. Volgens de Zwadderaars een 'bloedverrader' maar bij haar gaat haar bloed sneller stromen als hij tegen haar praat of aanraakt. Ze loopt niet ontzettend achter hem aan, maar probeerd wel seintjes te geven. Zo helpt ze hem als hij weer eens onhandig zijn ketel heeft om laten vallen, en helpt hij haar met toverschaken. In het begin hield ze er helemaal niet van, maar sinds ze weet dat Ron dat doet en er goed in is. Is ze van roer veranderd en laat ze Ron haarfijn uitleggen hoe ze schaakmat kan krijgen. En haar vriendinenn ? Die lachen er om, want een verliefde Catalina hebben ze nog nooit gezien!

    Ik heb er echt lang over gedaan zie ik nu pas, haha.
    Sorry als hij te lang is en ik hoop dat je er wat mee kunt!

    [ bericht aangepast op 18 juli 2011 - 0:24 ]


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Speelt het in het jaar 1996? (aka, is ze even oud als Potter?)


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Rol: beste vriend Ellis
    Voornaam: Julian
    Achternaam: Manyer
    Volledige naam: Julian Dominic Manyer
    Leeftijd: 17 jaar (is een jaar blijven zitten)
    Afdeling & waarom: Gryffindor, Julian zette 5 jaar geleden zijn eigen leven op het spel toen hij zijn zusje van verdrinkingsdood redde. Hier was veel moed en durf voor nodig. Omdat dit twee bekende eigenschappen voor gryffindor zijn, plaatste de sorteerhoed hem bij gryffindor.
    Uiterlijk:


    John O'Callaghan/the maine

    Julian heeft donkerblond haar en lichtgroene ogen. Zijn haar heeft hij soms warrig zitten maar meestal netjes gekampt. Julian heeft een slank, maar gespierd postuur en is ongeveer 1.87. Zijn kledingstijl kun je beschrijven als casual-chique. De ene dag houd hij van nette blousje en de andere dag van een lekker zittende baggybroek.
    Karakter: Julian is het beste wat je kan overkomen. Hij is trouw,loyaal en heeft een geweldig gevoel voor humor. Wat je ook dwars zit, bij Julian kan je het allemaal kwijt, hij zit altijd met een luisterend oor klaar, no matter what! Julian heeft het echt allemaal voor mekaar. Hij heeft een leuke vrienden groep, liefdevolle ouders en presteert boven niveau op school. In de liefde heeft hij wat minder geluk. Meisjes vinden hem aantrekkelijk en Julian houd van flirten, maar verder gaan dan een knuffel, daar doet hij niet aan. Julian wilt wachten tot hij de ware heeft gevonden en gelooft daarom ook standvastig dat er ergens op de aardbol één iemand speciaal voor hem bestaat. Hij is een lieve gevoelige jongen, die gerust zijn gevoelens toont. Hij trekt zich weinig van mensen aan en blijft zijn dromen volgen, wat andere mensen er ook van vinden.
    Favoriete vak: transfiguratie
    Hatelijkste vak: Julian heeft niet echt een vak dat hij haat, hij staat voor alles open en is bereid om te leren. Al vindt hij astronomie toch een beetje saai!
    Toverstok:Een 32cm lange toverstok van de houtsoort mahonie met de kern van het bloed van een noendoe. Zijn vader overleed tijdens de strijd tegen dit fabeldier. Wat is een noendoe? klik
    Patronus: Een witte tijger, omdat deze staan voor moed en kracht.
    Huisdier:

    Een bruingevlekte babyuil genaamd Adalrik, wat nobele vriend betekend.
    Extra:


    Op Julian's pols staan de woorden : Amor vincit omnia gegraveerd. Dit betekend : liefde overwint alles. Zijn vader is omgekomen tijdens de strijd tegen een fabeldier. Zijn moeder had het er erg zwaar mee maar door de steun van haar zoon (Julian) en haar dochter(Elena)kreeg zij de kracht om verder te gaan. Daarom de woorden liefde overwint alles!

    [ bericht aangepast op 18 juli 2011 - 0:48 ]


    A kiss is the beginning of cannibalism - Georges Bataille

    Eurydice schreef:
    Speelt het in het jaar 1996? (aka, is ze even oud als Potter?)

    Jep, even oud, zelfde jaar (;
    Zal het ook snel even vermelden.


    Forlife.

    Onevoice schreef:
    (...)
    Jep, even oud, zelfde jaar (;
    Zal het ook snel even vermelden.
    Ah, mooi! Dat komt handig uit^^


    Carry me away, I hope that you don't break.