• Ik heb al eens een verhaal geschreven over vampieren, maar dan zonder One Direction en mijn obsessie voor die gasten is toch wel heel groot geworden hihi.

    Ik heb nog geen samenvatting, omdat ik dat even niet kan maken haha. Het gaat iig over een groep vampiers, waar de jongens in betrokken worden. Daarom zoek ik ook vampiers voor die groep en misschien één of twee vijandige vampiers, maar dat is niet echt nodig ofzo. Maar geef me niet allemaal vampiers van 16 of 17 jaar en allemaal meisjes, zodat de jongens iets met hun kunnen krijgen. Geloof me, dat gaat dan dus niet gebeuren. Ik zoek ook jonge, wat oudere en sowieso een leider, die echt al wat ouder is. Savvy?

    Informatie
    Volledige naam: Engelse, aparte namen. Achternaam moet erbij.
    Leeftijd: De leeftijd waarop diegene gebeten is, de leeftijd hoelang het geleden is. Bijv. 23 - 329
    Uiterlijk: Een beschrijving, geen foto.
    Karakter: Niet iedereen is de grappige en te drukke, echt waar. Maak het echte types.
    Speciale kracht: Niet iedereen kan gedachtes lezen en sommigen hebben niet eens een kracht.
    Relatie met hoofdpersoon: Dat is het vampiermeisje.
    Extra informatie:
    Waarschuwen?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ME GUSTA.
    Haha, ik maak er straks wel een paar, ik moet nu mijn zusje gaan halen van het speelplein en daarna ga ik me douchen...


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Volledige naam: Withney Gentle.
    Leeftijd: 19 - 88
    Uiterlijk: Een beschrijving, geen foto.
    Karakter: Niet iedereen is de grappige en te drukke, echt waar. Maak het echte types.
    Speciale kracht: Niet iedereen kan gedachtes lezen en sommigen hebben niet eens een kracht.
    Relatie met hoofdpersoon: Dat is het vampiermeisje.
    Extra informatie:
    Waarschuwen?

    Mag ik derest morgen avond invullen ? ;D


    all I want is the taste that your lips allow

    Tomlinson schreef:
    Volledige naam: Withney Gentle.
    Leeftijd: 19 - 88
    Uiterlijk: Een beschrijving, geen foto.
    Karakter: Niet iedereen is de grappige en te drukke, echt waar. Maak het echte types.
    Speciale kracht: Niet iedereen kan gedachtes lezen en sommigen hebben niet eens een kracht.
    Relatie met hoofdpersoon: Dat is het vampiermeisje.
    Extra informatie:
    Waarschuwen?

    Mag ik derest morgen avond invullen ? ;D


    Tuurlijk mag dat. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Volledige naam: Latika Lénina
    Leeftijd: 16 - 683
    Uiterlijk: Latika is maar een normaal meisje. Ze is geen beautyqueen en ook geen lelijkerd. Ze doet niets aan haar uiterlijk omdat ze er al wel eens smeriger heeft bij gelopen (zie extra informatie). Het enigste waar Latika zeer trots op is zijn haar lange krullende rode haren. Ze is zo trots op hen omdat, buiten dat iedereen er jaloers op is, de rest van haar biologische familie blondharig was, waardoor ze zich sowieso nooit thuis zou hebben gevoeld bij hen. Latika heeft daarbij nog de normaalste ogen die er te vinden, twee blauwe kijkers met een beetje groen erin, een zeer bleke huid, een heleboel sproetjes onder haar ogen, op haar neus en op haar wangen. Ze is ongeveer een meter negenenzestig, haat het op op hakken rond te lopen, loopt het liefst op sneakers rond, vindt All Stars uit de mode, draagt nooit rokjes alleen maar kleedjes of korte shortjes, nooit lange broeken of driekwartbroeken. Ze draagt altijd topjes of t-shirts met een leuke of catchy opdruk. Verder heeft Latika vier gaatjes in haar oren, drie rechts, ééntje links en kan ze redelijk goed zingen, ze is geen natuurtalent, maar dat is wel een van de weinige dingen die ze leuk vind. Daarbij heeft ze zichzelf ook nog de harp leren bespelen.
    Karakter:
    Speciale kracht: Latika kan zich, als ze zich heel hard concentreert, veranderen in iemand anders. Hierdoor kan ze vaak mensen afluisteren omdat niemand toch weet dat ze dit kan. Zelfs haar vampierenfamilie weet er niets van, zij denken dat Latika krachtloos is.
    Relatie met hoofdpersoon: Latika is een meisje op zichzelf, ze kan het wel met haar vinden, zoals de rest van haar "familie" maar ze heeft met niemand een vaste band. Ze is liever alleen, zoals dat ze altijd al was. Soms, heeeeeel weinig, heeft ze wel behoefte aan iemand en dan gaat ze naar hoofdpersoon.
    Extra informatie: Latika heeft haar ouders nooit gekend, ze was het ongewenste zevende kind in het gezin en ze lieten haar achter op straat. Ze zwerfde rond tot haar zestiende, zonder ouders, zonder vrienden, zonder ook maar iemand, waardoor ze keer op keer weer onder de modder en het roet rondliep. Toen werd ze gebeten door een vampier en had ze zich dagen achter een waterval verstopt. Toen ze volledig vampier was ging ze opzoek naar haar familie en vermoorde hen allemaal. Heel de familie Lénina werd in één dag uitgemoord. Daarna verhuisde ze naar Engeland, ze komt oorspronkelijk uit een staat in Latijns-Amerika. Latika is vaak te vinden bij water omdat ze daar de moeilijkste tijd van haar leven heeft beleefd en ze een kleine band met het water voeld.
    Waarschuwen? Yes please (:

    Karakter en uiterlijk komt er zo aan, ijsje eteeeeeen (:

    [ bericht aangepast op 6 juli 2011 - 20:56 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Volledige naam: Timothy Marcus Harris
    Leeftijd: 23 - 56
    Uiterlijk: Timo heeft blonde krullen, die hij nooit onder controle krijgt. Doordat hij een vampier is, heeft hij natuurlijk last van een lijkbleke huidkleur en donkere wallen onder zijn ogen. Boven die wallen heb je een paar felle, schitterende en ondeugende lichtblauwe ogen. Ze doen je denken aan de kust van Hawaii of elk ander tropisch gebied. Hij is slank en zijn postuur leunt eerder naar de magere kant. Hij is erg lang en smal. Timothy is niet gespierd, maar hij heeft wel een stel brede schouders. Het liefste draagt hij casual kledij die niet opvallen, zoals een gewone jeansbroer op een net hemd of een bermuda onder een T-shirt.
    Karakter: Timothy bedoelt het niet zo, maar hij denkt vaak te veel en te dubbelzinnig. Hij valt er wel geen mensen mee lastig, maar als er iemand is die een serieus moment met domme opmerkingen moet verpesten, is het Timothy wel. Hij is erg oplettend en zal altijd meteen merken wanneer er iets niet aan hem verteld wordt. Hij is nogal een leidersfiguur, maar treedt meestal maar op wanneer hem dat nodig lijkt. Timo is heeft een erg vlotte persoonlijkheid en maakte gemakkelijk en snel nieuwe contacten. Hij komt meestal erg zelfzeker over en laat iedereen geloven dat hij een ego heeft grote dan de Mount Everst, maar eigenlijk is hij een ontzettend onzeker persoon. Timothy is ook erg onzeker over de relaties die hij heeft. Hij weet niet zeker of je hem de waarheid vertelt wanneer je hem zegt dat hij jouw vriend is. Hierdoor is hij regelmatig nogal paranoid, maar hij weet zijn gevoelens perfect voor zichzelf te houden. Timothy is eigenlijk een hele hoop opgekropte gevoelens, die hij koppig dicht bij zich houdt en nooit aan de buitenwereld toont.
    Speciale kracht: Doordat Timothy als mens al zo opmerkzaam was, heeft hij beter ontwikkelde zintuigen dan de gemiddelde vampier.
    Relatie met hoofdpersoon: Timothy kan het eigenlijk niet zo goed met haar vinden. Hij irriteert zich eigenlijk vooral aan haar, net zoals hij zich aan zoveel mensen irriteert, trouwens. Maar Timo kennende, laat hij dit niet merken en doet hij normaal tegen haar. Hij zoekt haar wel nooit echt op en vraagt haar alleen iets wanneer hij dat nodig vindt.
    Extra informatie: Timothy is zo onzeker omdat hij eigenlijk nooit echt een puberteit gehad heeft. Zijn moeder stierf op zijn veertiende. Dan horen jongens zich zorgen te maken over meisjes en voetbal, maar niet over het feit dat zijn kleine broertjes en zusjes geen eten zullen hebben vanavond. Anthony's vader was alcoholverslaafd, dus op zijn hulp hoefde hij niet te rekenen. Timo stal voedsel, drinken en al het andere wat nodig was om te overleven. Op zijn achttiende had hij er genoeg van en liep hij van huis weg. Ja, hij liet zijn broertjes en zusjes alleen achter. Timothy reisde het hele land door. Op zijn twintigste besloot hij om werk te zoeken. Hij kwam aan bij een kroeg en verhuurde het kleine kamertje erboven, terwijl hij dienst deed als opdiener. Op een avond bleef een mysterieuze figuur zitten. Timo wou haar juist naar huis begeleiden wanneer ze hem in zijn nek beet.
    Waarschuwen? Yes, please!


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Volledige naam: Eliana Sophia Jones
    Leeftijd: 20 - 1026
    Uiterlijk: Eliana heeft heel lang krullend lichtblond haar,paarse ogen doordat ze eerst blind was,ze had vroeger een getinte huid dus is ze niet zo bleek als normale vampiers.Eliana draagt bijna geen make up alleen soms wat mascara.Eliana is heel slank en is 1,80 m lang.Ze draagt vaak schattige jurkjes en heeft soms een gekke bui en dan draagt ze ineens skate kleding.
    Karakter: ze is echt een moeder type.Ze is aardig tegen iedereen zelfs tegen vijanden.Ze wilt het liefst voor iedereen zorgen en is dan ook vaak bezorgd als iemand te lang wegblijft.Ze is ook erg beschermend waarom omdat ze vroeger vaak op haar zusjes en broertjes moest passen omdat haar ouders vaak weg waren
    Speciale kracht:Eliana heeft de kracht om gaves te kopieren als ze weet welke gave iemand heeft en ze raakt diegene aan heeft ze die gave gekopieert.
    Relatie met hoofdpersoon: een soort moeder omdat ze veel op het jongste zusje van Eliana lijkt
    Extra informatie:Eliana is vroeger blind geweest en heeft daardoor een hele rare oogkleur
    Waarschuwen? ja graag


    03-05-2013 <3 // 2-06-2013 // 16-02-2014 // 15-02-2014// 24-06-2014<3

    Volledige naam: Aphrodite DuCaine
    Leeftijd: 17 - 367 jaar geleden
    Uiterlijk: Aphrodite heeft lange golvende zwarte haren, heldere blauwe ogen, en een bleek gezicht. Haar volle rode lippen zorgen voor een charmante uitstraling. Aphrodite heeft een slank figuur, en lange benen. Aphrodite loopt er vaak netjes bij, met toch een gewaagd tintje eraan.
    Karakter: Ze is een type die niet goed tegen haar verlies kan. Ze is af en toe wat mysterieus en kan goed geheimen bewaren. Ze is erg zelfverzekerd, en zeker niet op haar mondje gevallen. Aphrodite hecht zich snel aan dierbaren personen, en kan dus niet goed afscheid nemen.
    Speciale kracht: Aphrodite kan zoal de toekomst en het verleden inzien.
    Relatie met hoofdpersoon: Een kennis, die graag ruzie zoekt met de hoofdpersoon, maar de hoofdpersoon toch helpt als het nodig is, (wel met tegenzin)
    Extra informatie: Aphrodite word gek als ze in kleine ruimtes zit.
    Waarschuwen?isgoed

    [ bericht aangepast op 7 juli 2011 - 19:25 ]

    Volledige naam: Jay Matthew Justices
    Leeftijd: 21 - 73
    Uiterlijk: Jay heeft zwarte haren die altijd alle kanten op staat. Hij probeert er altijd stekels van te maken maar het lukt hem nooit. Hij heeft bruine ogen die ongeïnteresseerd staan. Jay heeft een hekel aan een baard en als hij stoppels voelt scheert hij zich meteen weer. Jay is behoorlijk breed en gespierd. Hij doet veel aan zijn lichaam op het gebied van sporten. Hij rent vaak hard, houdt van honkbal, basketbal, rugby en zwemmen. Jay is lang. Hij is 1.94 meter lang. Jay heeft een behoorlijke bad boy uitstraling. Dat vindt hij zelf maar al te leuk en wil dit niet veranderen.
    Karakter: Jay ziet er dan wel uit als de badboy. Hij is dit niet zo zeer. Natuurlijk breekt hij wel eens regels en doet hij soms gevaarlijke dingen. Maar Jay is eigenlijk best aardig. Hij houdt dit badboy uiterlijk om te kijken welke mensen er gelijk op het uiterlijk af gaan. Als de mensen dan gelijk op het uiterlijk af gaan mag hij ze al meteen niet meer. Dit laat hij goed blijken door ze te negeren of ze gewoon voor paal te zetten. Jay is erg intelligent en probeert ook altijd anders dan andere op het leven te kijken. Vroeger heeft hij grote fouten gemaakt en die wil hij nu graag goedmaken door de juiste beslissingen te nemen. Maar de juiste beslissingen kunnen niet gemaakt worden zonder twee keer goed na te denken. Jay is een echte denker. Hij observeert graag mensen en heeft behoorlijk wat mensenkennis. Jay houdt op zijn tijd wel van een geintje. Omdat hij slim is kan hij zelf ook aardig wat geintjes bedenken maar doet dit niet. Jay is een sociale jongen waar je wel mee kan lachen. Hij geeft veel om zijn vrienden en zou voor ze door het vuur gaan. Jay is niet snel bang, alleen als een van zijn vrienden pijn leidt. Daar kan hij niet tegen en dan gaat hij door het lint. Dan gaat hij op degene in slaan die zijn vrienden pijn doet. En aangezien Jay sterk is, wil je dit liever niet.
    Speciale kracht: Jay kan door muren en dingen heen lopen. Alleen als hij wil en zich concentreert. Anders zou hij door elke stoel zakken waar hij op gaat zitten.
    Relatie met hoofdpersoon: De relatie met haar is goed. Jay vindt haar erg aardig en ziet haar als een soort van klein zusje. Ze is erg belangrijk voor hem en hij zou alles voor haar doen. Hij geeft haar advies en is een schouder om op te huilen. Jay zou haar altijd beschermen en zijn eigen leven voor haar wagen.
    Extra informatie: Jay is een hele vaste slaper.
    Waarschuwen? Ja zeker ;D


    To live doesn't mean you're alive

    Tomlinson schreef:
    Volledige naam: Withney Gentle.
    Leeftijd: 19 - 88
    Uiterlijk: Withney heeft niet zoals iedereen bruin of blond haar, maar echt fel rood haar die meestal stijl over haar schouders hangt tot over haar borst. Ze heeft een heel lichte huid waardoor ze vaak de bijnaam “snowwhite” krijgt. Ze heeft de mooiste ogen die sommige kunnen inbeelden. Ze zijn smaracht groen en als je in de zon kijkt krijgen ze soms een gouden tint. Ze is 1m78 lang en is heel mager gebouwd. Je ziet als ze in haar ondergoed staat haar ribben en ook haar jukbeenderen komen heel goed uit. Velen denken dat ze anorexia heeft, maar ze is gewoon mager. Van kledij draagt ze vaak lange broeken en tshirts want in kleedjes of rokjes ga je haar niet zien daar is ze veel te onzeker voor.
    Karakter: Witney is een heel furieuze, koppige meid, die toch wel een heel lief kantje heeft ook. Ze komt altijd uit voor haar mening en geen mens zal gespaard blijven. Ze beseft goed dat ze mensen daar soms mee kwetst, maar beter gekwetst door de waarheid dan door een leugen. Ze is ook goed in weerwoorden geven en maakt altijd de domste en droogste opmerkingen. Ze is heel koppig en zal altijd verder discussiëren tot ze haar gelijk krijgt want opgeven doet ze nooit. Als je With goed kent, en zij jou ook is Withney een volledig open boek. Ze zal altijd alles vertellen, haar gevoelens, haar mening, haar ideeën, .. Misschien deelt ze alles met iedereen, maar een geheim zal nooit worden door verteld door haar tenzij ze daarmee anderen kan helpen, maar dan nog zou ze het heel subtiel aan boord leggen want als ze ruzie heeft word ze gek. Withney is iemand die heel graag heeft dat ze het met iedereen kan vinden en daardoor heeft ze ook veel vrienden. With is een heel actief iemand die moeilijk kan stil zitten en zal altijd de eerste zijn met ideeën om gekke dingen te gaan doen. Ze maakt zich altijd zorgen om het kleinste detail en dan blijf je misschien beter uit haar buurt want dan kan ze dingen gaan zeggen uit stress die ze niet meent, maar als je haar kent word je dat wel gewoon en leer je leven met haar gebreken. Als je problemen hebt zal ze ook altijd de eerste zijn die psychologe voor jou zal spelen.
    Speciale kracht: Withney weet in een gevecht precies wat de andere vijf seconden later gaat doen.
    Relatie met hoofdpersoon: een beetje een haat-liefde relatie. De ene keer zijn ze close en de andere keer kunnen ze elkaar door de haren vliegen.
    Waarschuwen? Ja!


    all I want is the taste that your lips allow

    Volledige naam: Aria Elouise Boydell, haar roepnaam is Aria.
    Leeftijd: Aria is gebeten toen ze achttien jaar oud was, ze is geboren op één september 1900. Als ze nu nog zou leven zou ze om precies te zijn 111 jaar oud zijn, ze is gebeten in de nacht van 24 december 1918.
    Uiterlijk: Aria is zeker geen lelijk meisje en dat is ze ook nooit geweest. Ze heeft een slank postuur en is ondanks alles redelijk klein, zo’n 1.58. Ze weegt niet veel en is ongeveer 48 kilo. Hierdoor word ze vaak wel eens onderschat en ‘kleintje’ genoemd, maar Aria is eraan gewend en negeert het. Langs haar redelijk ronde gezicht, vallen bruine, gekrulde haren die stoppen op schouderlengte. Soms stijlt ze ze wel eens, als ze iets anders wilt, maar erg vaak komt dit niet voor. In haar ovale gezicht vallen grote, reebruine kijkers die worden omringd door donkere, gekrulde wimpers waar altijd wel wat mascara op zit. Tevens heeft Aria een redelijk bolle wipneus, dit is iets waar ze zelf een vreselijke hekel aan heeft, maar ze weet dat niemand nou eenmaal perfect is. Haar volle, roze gekleurde lippen vallen precies op de juiste plek en als Aria lacht is er een rij, rechte, witte tanden zichtbaar. Net zoals haar vrolijke, appelwangetjes waar altijd wel een roze gloed opzit. Ze heeft een licht gekleurd tintje op haar huid en is niet ontzettend wit, ze is gewoon normaal.
    Aria haar kledingsmaak kan je beschrijven als casual, modieus. Ze is dol op korte jurkjes met vrolijke bloemenprints of stipjes, streepjes. Ze vind het vrijwel allemaal leuk. Wél is ze niet zo dol op donkere en felle kleuren, ze gaat liever voor de lichtere pastelkleuren. Ook vind ze het prima om korte broekjes of skinny jeans te dragen, gecombineerd met hemdjes, tanktops of shirts waar ze vestjes overheen draagt. Als het om schoenen gaat draagt Aria voornamelijk hakken, laarzen en soms wel eens ballerina’s. Het komt zelden voor dat ze echt gympen draagt, sinds ze meestal wel hakken draagt om langer te lijken. Accessoires is iets wat Aria ook belangrijk vind. Zo draagt ze altijd wel een kettinkje en een armbandje waar haar naam in staat gegraveerd.
    Karakter: Aria is een vrolijk, eigenzinnig meisje met een zeer vaste mening. Overal heeft ze wel een woordje voor klaar staan en ze laat zich niet snel van dingen afbrengen, waardoor je haar redelijk eigenwijs kan noemen. Als je dit wel probeert, kan je zeker wel een botte opmerking naar je toe gegooid krijgen, want dat is iets waar Aria gewoon niet van houdt. Ze houdt er niet van om te worden omgekocht met dingen. Als het om haar vrienden gaat is Aria erg loyaal en trouw. Ze stelt haar vrienden op de eerste plaats en ziet ze al snel als haar eigen familie. Ze is een erg moederlijk type en als er ook maar iets met haar vrienden overkomt dat is degene die dit heeft veroorzaakt nog lang niet jarig. Hoewel Aria bekend staat met haar geduldige karakter kan ze dan soms nog wel eens wat kattig en chagrijnig reageren als je iets met haar vrienden doet. Doordat haar vrienden haar alles zijn, verwaarloosd ze zichzelf nog wel eens en gunt ze zichzelf minder dan de rest. Dit wordt haar vaak genoeg gezegd, waardoor ze er nu wel op let, maar over zal het nooit gaan. Zo is Aria nu eenmaal geboren. Hoewel Aria erg vrolijk is, is ze niet erg druk. Ze is eerder rustig en straalt dit dan ook uit. Als er iemand is die gekalmeerd moet worden, kan je zo bij Aria terecht die je dan wel wat geruststellende woordjes toefluistert. Een sportief type is Aria zeker niet, ze is eerder lui en vind het heerlijk om op de bank te hangen en een boek te lezen. Ze is wel geïnteresseerd in sport, maar kijkt er gewoon liever naar. Slim kan je Aria zeker wel noemen, ze heeft een talenknobbel en is erg virtuoos. Zo heeft ze in de tijd der jaren geleerd piano te spelen en viool. Ze is een echte perfectionist en streeft ernaar dat alles er op en top uitziet. Ook kan je haar zeker wel creatief noemen en komt ze altijd met originele ideeën. Ze is niet iemand die voor simpel gaat, maar juist voor uitbundig en vind het geweldig om dingen te organiseren en mensen bij de groep te trekken. Ze is iemand die mensen snel tweede kansen gunt en vergeeft dingen snel. Ze is een echte levensgenieter en ziet overal het positieve van in.
    Speciale kracht: Aria is een erg moederlijk type en kan ervoor zorgen dat mensen snel worden gekalmeerd, ook ziet ze direct wanneer je liegt. Dit is niet echt een speciale kracht of een gave van haar, ze had het al toen ze een mens was, alleen heeft het zich nu iets beter ontwikkeld.
    Relatie met hoofdpersoon: Aria is dol op ieder mens of persoon en ziet nooit het slechte van iemand in, wat af en toe toch wel eens een minpunt kan zijn. Hierdoor is ze toch zeer goed bevriend met hoofdpersoon en ziet ze haar als haar enige, echte, kleine zusje. Ze is erg beschermend tegenover haar en vind het heerlijk om haar in de watten te leggen. Ondanks dit heeft ze soms toch nog wel een klein meningsverschil met haar, maar dat lossen ze al snel op.
    Waarschuwen? Graag


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.