• Rollen nodig :)



    Prologue: Bound to Darkness

    Verhaallijn:

    Het is een zonnige winterdag in Vittoria als om klokslag twaalf uur de zon compleet verdwijnt van de hemel. Paniek breekt uit, van de steden tot in de diepe bossen.

    Daar verschijnt Clotho aan 2 van de hoofdpersonen, twee broers die in eht bos wonen. Clotho is een van de 3 Fates. De Fates zijn de 3 krachten die het lot sturen. Clotho onthult dat de Diamond of Balance, een diamand van 3 meter doorsnee die beladen is met magische krachten. Deze diamand regelt de balans van goede en slechte dingen in de wereld.

    Clotho verteld ze dat de Diamon of Balance vergiftigd is. Hij zit vol met Bloed magie nu, en straalt een donker rood light uit. Ze zegt dat bepaalde mensen een element vertegenwoordigen. Alleen de 5 mensen die deze elementaire magie bezitten kunnen de Diamond purificeren.

    Clotho laat alleen die hint achter, samen met een witte steen. Er staat een pentagram in gekerft. Delen van het pentagram lichten op als de persoon die die elementair magie bezit in de buurt is.

    De twee broers gaan op zoek naar de andere Elementen, waarna ze door de rest van het land moeten, om hun magie te activeren in hun "Checkpoints".

    Dat is het verhaal in het kort, en ik heb rollen nodig :)Natuurlijk verklap ik niet alles wat er gaat gebeuren, maar toch.



    Ik kies de BESTE rollen en niet de eerste! Graag alles heel uitgebreid

    Rollen nodig:

    Element: Vuur - Jongen - BEZET: SofieSaade
    Element: Water - Meisje
    Element: Lucht - Meisje - BEZET: Prime
    Element: Aarde - Jongen - BEZET

    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Element:
    Karakter:
    Uiterlijk: (Foto + uitleg)
    Extra:


    UITGEBREIDE ROLLEN please :)

    [ bericht aangepast op 7 juli 2011 - 18:26 ]

    [ bericht aangepast door een moderator op 8 juli 2011 - 19:09 ]


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Rol: Jongen die vuur beheerst

    Naam: Liam Gryfter

    Leeftijd: 17

    Element: Vuur

    Karakter: Liam is spontaan en erg sociaal. Hij is sportief en kan het met bijna iedereen goed vinden. Hij heeft echter soms wat moeite met zich concentreren. Hij haalt voor school gemiddelt goede cijfers al moet hij er dan wel erg zijn best voor doen. Liam weet wat hij in het leven wilt maar is soms koppig en ontzettend naief. Hij heeft het niet door als een meisje meer dan vrienden wilt zijn en denk dat ze hem gewoon aardig vind. Als een meisje naar hem kijkt denkt hij dat ze 'toevallig' naar hem kijkt. Hij weet wel dat hij zijn uiterlijk mee heeft maar word daar niet arrogant of ego van. Liam haalt gemiddelt goede cijfers maar is wel bij veel leraren het lievelingetje. Zijn klas genoten vinden dat echter niet erg omdat zij er ook van profiteren. Hij is een geboren leider en weet wat hij in het leven wilt. Toch heeft hij soms nog wel eens zijn 'down' moment. Dan is hij heel stil en weet ineens niets te zeggen. Dit gebeurt gelukkig niet vaak maar ongeveer 4x per jaar en dat duurt dan 2 a 3 dagen.

    Uiterlijk: Liam Payne

    Liam heeft bruin haar en licht bruine ogen. Hij heeft een normaal tot licht getinte huid. In de zomer word hij erg snel bruin, rond zijn neus heeft hij een paar kleine sproetjes die je alleen van heel dichtbij ziet. Verder is hij 1.87 lang en opzich wel goed getraint. Hij weet van zichzelf dat hij niet lelijk is maar vind zichzelf ook niet heel bijzonder terwijl (sommige) andere dat wel vinden.

    Extra: Toen Liam nog klein was heeft hij een ogeluk gehad met het vuur dat hij beheerst. Hij heeft daardoor en litteken dat lijkt op een rode streep. Meestal draagt hij daar een armband overheen of zijn mouw. Hij vind het vervelend om er over te praten.

    Mag ik meerdere rollen invullen??

    [ bericht aangepast op 6 juli 2011 - 19:48 ]

    Rol: Meisje die Water beheerst.

    Naam: Juliette Feline Gardener.

    Leeftijd: 16, is jarig op 12 augustus.

    Element: Water

    Karakter: Zelfverzekerd, intelligent en heeft goed gevoel voor humor. Is vrolijk en perfectionistisch. Koppig en lief. Zorgzaam en zegt wat ze wil. Creatief en avontuurlijk en kan in benauwde situaties heel kalm blijven.Heeft veel wilskracht, staat graag in het middelpunt , heeft een charmante en vlotte manier van doen. Nieuwschierig, actief, erg slim en pikt de leerstof snel op. Betrouwbaar, praatgraag en zegt wat ze denkt. Is erg artistiek.

    Uiterlijk: Miranda Kerr
    Juliette heeft lichtblond haar met een paar karamelkleurige lowlights. Ze heeft blauw/grijze ogen die je doorgronden. Ze is niet heel groot maar ook niet heel klein. Ze heeft een schattig klein mondje met roze volle lippen.

    Extra: Toen ze klein was is haar vader overleden, nu heeft ze alleen haar moeder en een oudere broer, Spencer, waar ze heel erg close mee is.

    Dit lijkt me trouwens echt een heel gaaf verhaal, wel een orgineel thema!

    [ bericht aangepast op 5 juli 2011 - 11:37 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Lucht - Meisje
    Naam: Azura loenetta Aira
    Leeftijd: 16
    Element: Lucht
    Karakter: Azura is een best verlegen meisje, ze is koppig en betrouwbaar. Ze kan heel nieuwsgierig zijn en wil alles weten. Azura is een boekenwurm, die het liefst de hele dag een boek leest, maar als het nodig is, is ze heel actief en kan je op haar rekenen. Ze is heel goed in leren en staat gemiddeld voor de meeste vakken een 8 of 9, maar ze laat niemand het merken, want ze staat niet graag in de belangstelling.
    Ze is snel bezorgd om iemand, waardoor ze snel verdrietig is.
    Uiterlijk: (Foto + uitleg)
    http://s598.photobucket.com/albums/tt63/daemons666/?action=view¤t=AlexisBledel2.jpg¤ttag=Alexis%20Bledel
    Azure heeft donker bruine haren tot over haar schouders en ze heeft lichtblauwe diepe ogen. Ze heeft mooie donkere wenkbrauwen en kleine rode lippen.
    Extra: Azura loopt het liefst op sleehakken, want ze is rond de 1m 60.


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    SofieSaade schreef:
    Rol: Jongen die vuur beheerst

    Naam: Liam Gryfter

    Leeftijd: 17

    Element: Vuur

    Karakter: Liam is spontaan en erg sociaal. Hij is sportief en kan het met bijna iedereen goed vinden. Hij heeft echter soms wat moeite met zich concentreren. Hij haalt voor school gemiddelt goede cijfers al moet hij er dan wel erg zijn best voor doen. Liam weet wat hij in het leven wilt maar is soms koppig en ontzettend naief. Hij heeft het niet door als een meisje meer dan vrienden wilt zijn en denk dat ze hem gewoon aardig vind. Als een meisje naar hem kijkt denkt hij dat ze 'toevallig' naar hem kijkt. Hij weet wel dat hij zijn uiterlijk mee heeft maar word daar niet arrogant of ego van.

    Uiterlijk: Liam Payne

    Liam heeft bruin haar en licht bruine ogen. Hij heeft een normaal tot licht getinte huid. In de zomer word hij erg snel bruin, rond zijn neus heeft hij een paar kleine sproetjes die je alleen van heel dichtbij ziet. Verder is hij 1.87 lang en opzich wel goed getraint.

    Extra: Toen Liam nog klein was is hij gebeten door een hond. Hierdoor heeft hij op zijn linker pols een groot litteken. Hij praat er liever niet over omdat hij nog steeds niet erg veel van honden houd.

    Mag ik meerdere rollen invullen??


    Ja je mag meerdere rollen invullen, ik neem de beste :)


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    VampyreAngel schreef:
    (...)

    Ja je mag meerdere rollen invullen, ik neem de beste :)


    Mag ik ook meer invullen?


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Ever schreef:
    (...)

    Mag ik ook meer invullen?


    IEDEREEN mag er meer invullen XD funny people....


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Mag ik straks de jongen met spiritus doen?


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague

    Ever schreef:
    Mag ik straks de jongen met spiritus doen?


    Je mag doen wie je wilt, ik kies uit alle inzendingen de beste rollen


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Al een paar hele goede rollen gezien :)


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Naam: Avalyn Decentri -afkorting Ava-
    Leeftijd: 18
    Element: Lucht
    Karakter: Avalyn is altijd al een apart typje geweest. Buitenwerelds is iets wat ze meer dan eens gehoord heeft, net als een dromer. Dit is dan ook wel wat ze is. Ze is heel haar leven erg afgeschermt geweest, maar ergens deed ze dat zelf ook wel. Het is niet dat ze niet sociaal is, maar ergens vindt ze het moeilijk om anderen in haar eigen kleine droomwereldje toe te laten. Daar is alles nou eenmaal goed en vertrouwd en mensen zijn niet makkelijk in te schatten. Iemand kan op het eerste gezicht aardig lijken, maar je vervolgens een dolk in de rug steken. Toch zit er achter die gedachte een sterke wilskracht en een groot verlangen naar vrijheid. Alleen heeft ze niet de middelen om deze stap te nemen, noch ziet ze er erg naar uit om de reis alleen te maken.

    Avalyn kan op vele punten met de wind vergeleken worden. Ze is licht en vrolijk, maar lijkt ergens onbereikbaar. Je kan niet makkelijk inschatten hoe ze zal reageren en ze is dan ook een kracht om rekening mee te houden. Ze is wispelturig als de wind, soms is ze lief en zachtaardig als een zomerbriesje, speels en lichtvoetig, zonder enige problemen, maar als ze boos is, dan kun je een heuse orkaan verwachten, één met verwoestende kracht. Een mysterieus aura lijkt om haar heen te hangen, het is nooit mogelijk om haar stemming helemaal aan haar af te lezen.

    Toch laat ze mensen niet zomaar binnen walsen in haar leven. Ze zal je eerst 'grondig' bestuderen, soms neemt dit een paar minuten in beslag, soms een paar uren of soms een paar dagen, maar als ze eenmaal de klik vindt, wat per persoon verschilt, dan zal ze je met open armen ontvangen. Niemand is in haar ogen hetzelfde, zelfs identieke tweelingen zijn dit niet, zij ziet altijd het speciale en aparte in ieder mens. Hetgeen wat ze zichzelf maken. De waarheid in jezelf vinden noemt ze dit ook wel, iedereen is uniek. Ze vindt dat het belangrijk dat anderen hun mening kunnen uiten en ze respecteert die ook wel, al zal ze het er echt niet altijd mee eens zijn.

    Avalyn is erg rechtvaardig. Ze kan er eigenlijk niet daadwerkelijk tegen als iemand onrecht aangedaan wordt, maar het ontbreekt haar meestal aan de middelen er iets tegen te doen en ze heeft zelf eigenlijk ook geen idee wát ze er tegen zou moeten doen. Dus legt ze zich er bij neer, al kunnen zulke dingen nog aardig aan haar blijven knagen. Ze is erg positief ingesteld, maar dat wil niet zeggen dat ze niet inziet wanneer dingen moeilijk zijn/worden of wanneer iets en verloren zaak is.

    Kennis is iets wat Avalyn zeker bezit, ze is een intelligent aangelegd meisje, maar loopt hier niet mee te koop. She's humble en complimenten wimpelt ze vaak af met een bescheiden antwoord of een verlegen dank. Één van Avalyn's favoriete plekken zijn haar raamkozijn of het dak, al is er voor haar niet veel mogelijkheid het dak op te komen. Hele dagen kan ze in haar raamkozijn doorbrengen, de ramen open, een goed boek en mooie muziek. Muziek is een belangrijk onderdeel van haar leven, en ondanks dat ze zelf geen instrument kan bespelen zonder er een valse klank uit te krijgen, luistert ze er erg veel naar en kan ze vaak gevonden worden terwijl ze zachtjes aan het zingen is or humming a tune.

    Uiterlijk: Avalyn bezit lange, blonde krullen, die tot net onder haar borsten komen. Een schuine lok zit over haar rechteroog. Haar blonde haar is iets waar ze toch wel trots op is en ze wil het dan ook lang houden. Ooit moest ze het kort knippen, omdat er kauwgom in zat en dat stond haar voor geen ene meter. Haar krullen zijn vrij grof, met af en toe een pijpenkrul er in. Vaak zitten ze door elkaar gedraaid en ze doen niet altijd wat zij wil dat ze doen. Haar haar kan dan eigenlijk ook best vaak als wild omschreven worden en heel soms lijkt het alsof het ontploft is, maar dat is dan voornamelijk nadat ze het gewassen heeft en met nat haar is gaan slapen. Haar haar is van nature blond en neigt wat naar de donkere kant. Als het zomer wordt kan het echter voorkomen dat haar haar, of enkele plukken daarvan, oplichten.

    Avalyn heeft een delicaat gezicht. Haar jukbeenderen zijn redelijk hoog en ze heft amandelvormige ogen, die een mengeling van grijs en blauw zijn. De lichtval bepaald welke kleur het meeste overheerst en daarmee ook in welke tint de kleur zich voordoet. Zo kunnen ze het ene moment zo blauw als de hemel zijn, maar het andere moment grijs als een regenachtige dag. Haar lippen zijn redelijk vol en lichtroze.

    Ze is rond de 1.75 meter, kan er een centimeter naast zitten. Ze heeft een normaal figuur, is niet overmager en ook niet dik, ze is slank. Haar benen zijn lang en redelijk atletisch. She has my boobs.

    Haar kledingstijl kan als casual omschreven worden. Een comfortabele spijkerbroek met een lekker shirt is wat ze het liefst draagt. Ook draagt ze wel jurkjes, maar als er iets is dat ze haat, dan zijn dat hakken. Ze draagt altijd sneakers, skateschoenen of ballerina's. Eigenlijk elke schoen de plat is vindt ze fijn.

    Extra: Avalyn heeft een 'locket', wat erg belangrijk is voor haar. Het is gewoon iets wat ze al van kleins af aan heeft, dus ze hecht er erg veel waarde aan. Het is waarschijnlijk het belangrijkste dat ze bezit, in haar ogen dan.


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Keep it coming my loves :Y)


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Rol: Meisje dat water beheerst.

    Naam: Eliane Stryks

    Leeftijd: 15

    Element: Water

    Karakter: Eliane is een opvallend type met een onschuldig en lief karakter. Ze zal mensen nooit met opzet pijn doen en vind het fijn om er voor andere te zijn. Ze is gek op muziek en heeft zelf een mooie stem. Ze speelt geen instrument wat ze wel erg jammer vind. Eliane is geen sportief meisje, ze heeft geen slechte conditie of iets maar vind sport gewoon niet leuk. Verder is ze het zonnetje in huis en steekt iedereen aan met haar vrolijke karakter. Ze is niet de slimste maar is ook niet dom. Ze maakt soms alleen wat dommige opmerkingen.

    Uiterlijk: Ariana Grande

    Voor een wedenschap heeft Eliane haar haar rood geverft. Ze vond het eigenlijk wel leuk en daarom heeft ze het zo gelaten. Ze heeft eigenlijk donker bruin haar. Ze heeft een vrij lichte huid en grote bruine ogen. Ze is 1.66 lang en groeit niet meer. Ze draagt graag jurkjes met hoge hakken zodat ze niet iets langer is.

    Extra: Niks :D

    Rol: Meisje dat lucht beheerst.
    Naam: Lexia Onami Skyness
    Leeftijd: 16
    Element: lucht
    Karakter:Lexia is een ontzettend enthousiast meisje waarvan sommige denken dat ze echt ADHD heeft. Ze is druk, een echte prater en dol op grappen. Ze vindt het heerlijk om met haar vrienden rond te hangen en zou echt niet zonder ze kunnen, ze is zeer vrijgevig en denkt sneller aan andere dan aan zichzelf. Ze is erg sociaal aangelegd en is dol op feestjes, een echt feestbeest dus. Sportief is ze zeker en haar meeste vrije tijd geeft ze dan ook daar aan uit. Lexia staat bekend om haar sarcastische reactie’s, ze kan soms wel wat bot overkomen en heeft een redelijk kort lontje. Hoewel ze dit probeert te beheersen zijn er genoeg mensen die het heerlijk vinden om haar uit te dagen, iets waar Lexia echt niet tegen kan en dan barst gewoon de bom. Als het om regels gaat is Lexia erg soepel, ze negeert ze en vind het onzin, ze is een echte waaghals kan je wel zeggen. Iets waar Lexia ook wel bekend voor staat, is haar ochtendhumeur. Ze slaapt graag uit en als ze daar niet de kans voor krijgt, loopt ze een hele dag knorrig rond. Er is ook nog een positief ding aan haar, ze is de vertrouwenspersoon van iedereen. Ze kan als geen enkel ander geheimen bewaren. Als er iets niet van de eerste keer wil lukken bij Lexia, is de kans groot dat ze het stukmaakt, want zo is ze nu eenmaal.
    Uiterlijk: (Foto + uitleg)

    Lexia is 1m68 en erg slank gebouwd. Ze heeft donkerbruin haar dat tot halverwege haar rug komt. Haar donkere ogen wekken de indruk dat ze iets mysterieus heeft. Vaak wordt ze vergeleken met iemand van Spaanse afkomst, terwijl ze dat absoluut niet is. Op haar linkerpols heeft Lexia een kleine tattoo van een gouden kooi waar een vogeltje uitvliegt... de tattoo staat symbool voor vrijheid.
    Extra: Laat je weten of ik de rol heb of niet? :)


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Iedereen die een rol krijgt krijgt heir een pb over door mij :)


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    dan zal ik met smart wachten op een pb _O_


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.