• Het jaar 2000 breekt aan en de gehele toverwereld is eindelijk hersteld van alle schade die de tweede tovenaarsoorlog met zich meebracht. Om alles te vergeten besluit het ministerie voor het eerst sinds zes jaar een nieuw toernooi te starten, een zwerkbaltoernooi, voor jong en oud, voor jongens en meisjes. De negentienjarige Caja Boydell, wie al sinds twee jaar deel maakt van de Hollyhead Harpies is door haar dolle heen als ze het hoort en springt een gat in de lucht wanneer ze voor teamcaptain word gekozen. Samen met Ginny gaat ze opzoek naar nieuwe teamleden, die ze klaar kunnen stomen voor het gevreesde toernooi.

    Twaalf teams, zes wedstrijden en één winnaar. Iedereen wilt winnen, maar natuurlijk gaat dat niet zomaar. Tijdens de bekendmaking van de teams is het Caja die schrikt. Wat doet [..] hier, haar eeuwige aartsrivaal? Samen sluiten ze een weddenschap, wie het toernooi verliest, zal een heel jaar lang als huiself moeten dienen voor het andere team. Zal Caja winnen of is het verlangen naar drank, liefde en plezier toch groter?


    Een nieuw verhaal en hopelijk ook origineel. (:
    Zoals jullie zien heb ik hier heel wat personages voor nodig en daarbij vraag ik om jullie hulp. Dus wie denkt van, “Hmm, ik verveel me.” vul dit dan even in, want dan ben ik een heel eind onderweg!


    • Nodig

    # 5 teamleden Hollyhead Harpies. Dit zijn vrouwen, tussen de 17 – 25 jaar
    Dumbledore (2x), BeingHistory, Patronum, TroutyMouth, Memphis
    # 6 teamleden Montrose Magpies. Dit zijn mannen, tussen de 17 – 25 jaar
    Dumbledore (3x), Patronum,
    # Overige zwerkbalspelers. Tussen de 17 – 25 jaar
    # Trainer Hollyhead Harpies
    Dumbledore
    # Trainer Montrose Magpies
    Dumbledore
    # Overig Verzin zelf iets leuks, van gillende fans tot verre familieleden.
    Patronum

    EDIT:
    Alle teams op een rijtje:
    Hollyhead Harpies, Appleby Arrows, Ballycastle Bats, Caerphilly Catapults, Cambridge Cannons, Falmouth Falcons, Kenmare Kestrels, Montrose Magpies, Pride of Portree, Pullover United, Tutshill Tornado's, Wigtown Wanderers, Winterpayne Wasps. Klik hier voor meer informatie >>

    Ik zoek uiteenlopende personages, wees dus zo origineel mogelijk. Ook zou ik het fijn vinden als men originele voornamen gebruikt, iets dat echt bij het personage zelf past. Als iemand dus stoer over moet komen, ga dan niet een naam gebruiken zoals Annabelle of Angel, dat klinkt nogal raar.


    • Om in te vullen

    Rol:
    Voornaam, roepnaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd: Niet allemaal de standaard 17 jaar oud, ook boven de 20 a.u.b. Vermeld ook geboortedatum.
    Nationaliteit: Geboorteplaats, waar geboren?
    Afdeling Hogwarts: In welke afdeling zat jou personage?
    Karakter: Wees hierbij origineel. Niet allemaal de slimme jongen of meid, die erg arrogant is, maar toch lief. Onthoud dat iedereen zijn minpunten heeft.
    Uiterlijk: Hierbij wíl ik een foto. Gelieve een duidelijke foto van de persoon. Het mogen bekende zijn, maar alsjeblieft niet de standaard celebs die je in elk topic tegenkomt. Uitleg mag
    Bloed:
    Toverstok en patronus:
    Voorkeur positie: Welke positie zou jij je personage willen hebben? Jager, drijver, wachter of zoeker? Ik maak uiteindelijk de eindkeuze, maar hiermee probeer ik zoveel mogelijk mensen hun wensen te vervullen.
    Bezem: Welke bezem heeft jou personage? Een vuurflits, of een nimbus 2000? Je mag er natuurlijk ook zelf één verzinnen, maar geef dan wel een korte uitleg.
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vind, van familie tot kledingstijl.
    Waarschuwen?

    Bedankt voor het invullen, (: Ik kies niet de eerste, maar de beste uit en iedereen mag zoveel personages aanmaken als hij/zij wilt. Jongens zijn even hard nodig als meisjes, trouwens.

    [ bericht aangepast op 8 juni 2011 - 19:32 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Hollyhead harpies
    Voornaam, roepnaam: Romi
    Achternaam: Alan
    Volledige naam: Romania Selena Ala
    Leeftijd: 18 3 oktober
    Nationaliteit: Atlanta Georgia, naar engeland gekomen toen ze 11 was.
    Afdeling Hogwarts: Ravenclauw, er werd altijd gedacht dat ze minister zou worden
    Karakter: Romania heeft een zacht en verlegen karakter, waardoor ze nog wel eens in de problemen kan komen. Omdat ze niet voor zichzelf op durfte te komen is ze bijna haar hele schooltijd gepest, terwijl ze een aardig meisje was. Natuurlijk had ze ook haar minpunten en geheimen, elke keer met volle maan veranderde ze in een beeldschoon meisje, dat het leven zoog uit elke jongen die ze het eerst zag. Aangezien ze nog steeds niet van die vloek af is sluit ze zichzelf op met vollemaan.
    Uiterlijk:

    Door dat Romania altijd als nerd werd gezien is ze zich ook zo gaan kleden, wat al wel weer is veranderd na dat ze van school af ging.
    Bloed: Halfbloed, haar moeder is puur maar haar vader is een dreuzeltelg.
    Toverstok en patronus: 23.3 centimeter, gemaakt van eikenhoud met als kern een haar van rowena ravenclauw, een raaf is haar patronus.
    Voorkeur positie: Zoeker of wachter
    Bezem: Tijdens haar eerste vakantie in Rusland, waar haar vader nu woont, heeft ze daar haar eigen bezem gemaakt waar ze nu nog elke wedstrijd op vliegt.
    Extra: Haar ouders zijn gescheiden toen ze 11 was, haar vader ging naar Rusland, haar moeder bleef in Amerika en zij moest naar Hogwarts.
    Waarschuwen? ja!!


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Rol: Mascote Hollyhead Harpies (Omdat dat gewoon leuk is :D)

    Voornaam, roepnaam:Holly

    Achternaam:Harpie

    Volledige naam: Holly Harpie

    Leeftijd: 13

    Nationaliteit: De bergen in Wales

    Afdeling Hogwarts: Nooit op Hogwarts gezeten

    Karakter: Erg lief Maar nooit begrepen. Ze is erg leergierig en weet daardoor ook meer als de normale reus. Als ze met mensen moest praten is ze snel zenuwachtig maar als ze haar team aan moet moedigen doet ze alles. Ze is geliefd bij de meiden van de Harpies. In tegenstelling tot somigen andere reuzen (ik noem geen namen) Is ze niet geweldadig maar juist heel vredelievend. je zou kunnen zeggen dat ze totaal het tegenovergestelde van de normale reus is.

    Uiterlijk: Klik(hoop dat die een beetje goed is

    Bloed: Haar moeder is een Reus en haar vader ook dus een Volbloedreus.

    Toverstok en patronus: Geen toverstok.

    Voorkeur positie: Mascote:D

    Bezem: Aangezien deze dan zou doorkraken en ze geen Heks is heeft ze er geen.

    Extra: Ze is een Reus maar totaal anders als alle andere reuzen.
    De Meiden van De hollyhead Harpies zijn vaak helemaal gek van haar. En ze is altijd op alle Trainingen aanwezig. Omdat ze vlak naast hun trainingsveld woont.

    Waarschuwen JAA :D

    [ bericht aangepast op 6 juni 2011 - 17:50 ]


    "Delaying death is one of my favourite hobbies."

    Rol: Teamlid Hollyhead Harpies
    Voornaam, roepnaam: Brodie
    Achternaam: Sparrow
    Volledige naam: Brodie Zoéy Sparrow
    Leeftijd: Brodie is achtien jaar oud. Op 4 september zal ze negentien worden.
    Nationaliteit: Brodie is een halfbloedje. Haar vader is een Schotse en haar moeder een Zweedse. Ze woont nu niet meer bij haar ouders, maar toen ze dat nog wel deed, woonde ze in Engeland.
    Afdeling Hogwarts: Brodie was ingedeeld bij Slytherin. Dit was niet omdat ze onzettend gemeen was, of een van de sluwere. Totaal niet zelfs. Brodie is altijd al erg lui geweest en heeft liever dat het werk voor haar gedaan wordt. Daarbij komt kijken dat ze erg ijdel is en dat ze zich liever terugtrekt van het gevaar, dan dat ze het op zou nemen tegen het kwaad.
    Karakter: Zoals de meesten weten, is dat Brodie bijna niet te begrijpen is. Het is vaak alsof ze in haar eigen wereldje leeft; ze is dromerig en zwevend. Vaak ziet ze dingen zo postief in dat het voor haar lijkt alsof alles zo soepeltjes verloopt dat het niet meer verkeerd zou kunnen gaan, terwijl de werkelijkheid zo veel zwaarder is. Ze is niet de allerslimste en zorgde daardoor altijd dat ze naast een slimmerd zat bij de toetsen op school. Wat wel aan Brodie te merken is, is dat ze onzettend sportief is. Ze vliegt elke dag ontzettend lang op haar bezemsteel en gaat vaak hardlopen. Ze is levendig en probeert mensen vaak op te vrolijken. Verder is ze een aardig persoon, sociaal, lui en weet gemakkelijk mensen te manipuleren. Ze is totaal niet verlegen en het flink gebekte mondje van haar past precies bij haar Slytherin imago.
    Uiterlijk:


    Dakota Fanning
    Bloed: Brodie's ouders zijn alle twee dreuzels, ze is een dreuzelgeborene. Het kan haar niet veel schelen dat haar ouders niet kunnen toveren, maar de mensen uit haar afdeling kijken haar nog steeds raar aan. Het is toch geen schande, nu mensen hebben geleerd dat bloed niet alles is. Brodie vindt het alleen jammer dat ze met haar ouders niet over Hogwarts kan praten. Gelukkig heeft ze hier haar zusje voor, die nu in het derde leerjaar zit.
    Toverstok en patronus: Brodie's toverstok is gesneden uit eikenhout en is 22.2 centimeter lang. Als kern bevat hij een hippogrief veer. Deze toverstok is flexibel en bijna onbreekbaar. Hij is door het houtsoort redelijk licht van kleur.
    Voorkeur positie: Wachter.
    Bezem: Brodie heeft een Woodenwind als bezemsteel. Deze soort bezemstelen zijn vooral gemaakt voor wachters in het zwerkbalteam. Hij is namelijk vrijwel onbreekbaar en kan dus slurken gemakkelijk weg slaan. Het is geen hele snelle bezemsteel. Duiken zou niet gemakkelijk gaan, omdat het optrekken zwaar is bij deze bezemsteel, aangezien de bezemsteel veel weegt.
    Extra: Brodie heeft al een tijdje verkering met Dougie James. Hij zat net zoals zij op Hogwarts en is nu actief in het Zwerkbalteam Montrose Magpies. Ze wonen al een tijdje samen. Als dit niet mag, zeggen. (:
    Waarschuwen? Jep. :9~

    [ bericht aangepast op 9 juni 2011 - 18:57 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Speler Montrose Magpies
    Voornaam, roepnaam: Dougie
    Achternaam: James
    Volledige naam: Doug Finn James
    Leeftijd: Dougie is op 11 April, twintig geworden.
    Nationaliteit: Dougie is geboren en getogen in Engeland, London. Hij woont nu met Brodie in Ierland.
    Afdeling Hogwarts: Dougie was een welbekende, trotse Gryffindor. Het was zo duidelijk aan hem dat hij trots op zichzelf was. Niet per se om wie hij was, maar om wat hij allemaal voor elkaar kreeg op zo'n jonge leeftijd. Hij beheerste algauw goede spreuken en wist dingen gemakkelijk om te toveren tot iets anders. Het was alleen jammer dat Dougie erg eigenwijs was. Hoewel hij ontzettend slim is en mensen wijs advies gaf, was hij ook overtuigd dat zijn advies sowieso zou werken.
    Karakter: Dougie is een zeer verstandige jongeman. Hij is degene waar iedereen heen komt voor advies en geeft dit dan ook enthausiast. Voor dingen als hulp, kun je inderdaad goed bij hem terecht. Het probleem is dat hij dan ook zeker weet dat hij gelijk heeft en niet opgeeft totdat ook jij toegeeft dat hij gelijk heeft, ookal vindt je dit niet eens. Dougie is erg gesteld op zijn sociale contacten en behoudt zijn vrienden voor het leven. Hij is een vredestichter en heeft een hart van goud. Toch heeft Dougie vaak ruzie. Hij is zeer agressief en vaak lijkt er geen rem op hem te zitten, want als hij eenmaal schreeuwt, schreeuwt hij de longen uit zijn lijf. Hij is bijna niet te doorgronden en als je denkt iets van hem te weten, heb je het compleet fout. Hij accepteert zijn eigen gevoelens niet en voor hem was het dus al heel wat toen hij iets voelde voor Brodie Sparrow.
    Uiterlijk:


    Bloed: Dougie is een halfbloedje. Zijn vader is een trotse tovenaar, terwijl zijn moeder een gewone huisvrouw is: een dreuzel. Ze weten toch goed samen te leven en hebben Dougie opgevoed tot een keurige jongeman. Hierdoor heeft Dougie ook totaal niks tegen dreuzels of dreuzelgeborene.
    Toverstok en patronus: Dougie's toverstok is gesneden uit essenhout en is 25 centimeter lang. Als kern bevat hij een druppel feniksbloed. Deze stok is gemakkelijk te breken en vandaar is Dougie er erg zuinig op.
    Voorkeur positie: Jager.
    Bezem: Hij heeft een simpele vuurflits.
    Extra: Dougie houdt van de dreuzelwereld. Daarom gaat hij elke week met Brodie er uit eten en pakt hij standaard een pizza, hij houdt van die dingen.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Trainer Hollyhead harpies
    Voornaam: Janice of kortweg Jane
    Achternaam: Darrow
    Volledige naam: Janice Caroline Daarow
    Leeftijd: 30
    Nationaliteit: Dublin, Ierland. Ze is samen met haar mama naar Engeland gevlucht.
    Afdeling Hogwarts: Ze zat toen in Huffelpuf.
    Karakter: Ze is zeer luidruchtig. Maar ook zeer behulpzaam. Haar slechte eigenschap is; ze is heel erg koppig. Ze heeft een sterk en wild karakter maar blijft altijd trouw.
    Uiterlijk:


    Bloed: Halfbloed. Haar mama is een dreuzel en haar papa een tovenaar.
    Toverstok en patronus: 25 centimeter. Het is gemaakt van meidoorn. Als kern heeft het haar van een terzieler. Haar patronus is een lama
    Voorkeur positie: Een wachter
    Bezem: Een vuurflits
    Extra: Haar vader is verongelukt toen hij een brouwsel aan het maken was. Haar mama is zo een helderziende.


    Signatureloos

    Rol: Trainer Hollyhead Harpies
    Voornaam, roepnaam: Santana
    Achternaam: Martèz
    Volledige naam: Santana Ilya Martèz
    Leeftijd: Drieënveertig. Ze verjaart op 12 Augustus.
    Nationaliteit: Santana is een halfbloedje. Haar moeder is een Portugese heks en haar vader een Engelse. Toch heeft ze een Spaanse achternaam, dit komt omdat haar overgroot opa wél een Spaanse was - dit maakt haar vader een veerde, maar eigenlijk is hij gewoon een volbloed Engelse.
    Afdeling Hogwarts: Santana was ingedeeld bij Slytherin. Je zou haar inderdaad gemeen kunnen noemen, maar dat is alleen in het spel zelf. Ze streeft erg naar perfectie en laat het nauwelijks toe als iemand écht slecht speelt, dit komt omdat ze erg winlustig is. Ze is een goede tactiek bedenker en de meisjes van het team hebben veel aan haar als trainer.
    Karakter: Als je Santana hoort schreeuwen over het veld, wil dat alleen zeggen dat ze erg meeleefd met de meisjes van haar team. Ze kan gemakkelijk inschatten hoe een tegenstander speelt en traint de meisjes hier vaak op. Ze probeert hen wat wijsheid, respect en humor bij te brengen. Ze maakt veel grapjes als ze op het veld staat en gedraagt zich vaak als een echte moeder voor de meisjes. Toch is ze nooit een echte hele aardige dame geweest. Ze is namelijk erg vuil in het spel, is snel opgejut en als ze eenmaal de pik op je heeft, is het niet gemakkelijk om die weg te spelen.
    Uiterlijk:


    Bloed: Ze is een volbloeds heks.
    Toverstok en patronus: Haar toverstok is gesneden uit essenhout en is ongeveer 20 centimeter lang. Als kern bevat hij een druppel drakenbloed. Deze toverstok is breekbaar, maar is redelijk hard en daardoor zal je hem niet snel kunnen breken.
    Voorkeur positie: Ze heeft zelf altijd als drijver gespeeld.
    Bezem: Ze vloog en vliegt nu nog steeds op een Nimbus 2000. Maar om deze elegant te houden, had ze hem bewerkt en stonden er mooie krullen uit gesneden.
    Extra: Santana's dochter, Jules, speelt in het team van Hollyhead Harpies. Ze staat als drijver en is precies haar moeder. Ze wordt ook wel het duiveltje uit het team genoemd en is zeker niet de liefste uit het team. Zij als drijver zijnde betekent veel beukers tegen anderen aan.
    Ik vul straks de andere in en Jules. (:

    [ bericht aangepast op 6 juni 2011 - 18:22 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Teamlid Montrose Magpies
    Voornaam, roepnaam: Aaron, Ron
    Achternaam: Hughes
    Volledige naam: Aaron James Patrick Hughes
    Leeftijd: 19, geboren op 22 mei 1981
    Nationaliteit: Amerikaans, geboren in NYC
    Afdeling Hogwarts: Zat niet op Hogwarts, maar op W. Academy in Amerika, wat staat voor Witchcraft Academy, en zat daar in Horshall, te vergelijken met Gryffindor.
    Karakter: Voelt zich verlegen tegenover meisjes en is vrij geliefd onder de mensen. Zijn vader is gestorven, maar hij blijft geloven dat hij nog leeft, aangezien hij een ketting draagt rond zijn hals, met het Chinese symbool voor zijn vaders naam. Hij is snel gekwetst, maar zal die nooit laten blijken aan de buitenwereld. Zit af en toe ook eens graag alleen, aandacht hoeft voor hem niet altijd. Hij houdt van allerlei sporten, zoals Quidditch, maar ook muggle-sporten, zoals skiën, bowlen, golfen, …
    Uiterlijk:

    Hij heeft een gemiddelde grootte van 1m87, kastanjebruine, zachte ogen, en sproeten om zijn neus. Hij draagt constant een ketting die hij van zijn vader heeft gekregen toen die stierf.
    Bloed: Halfbloed
    Toverstok en patronus: Haar van een eenhoorn, lindehout, 22 cm. Zijn patronus is een Ara.
    Voorkeur positie: Zoeker, Wachter of Drijver
    Bezem: Vuurflits, geërfd van zijn vader
    Extra: Had een zeer sterke band met zijn vader, en is naar Engeland gegaan omdat zijn moeder hem bijna verstikte met al haar bemoederend gedoe. Kleedt zich normaal, volgens de normale mode, en houdt van zijn lekkere warrige haren. – En nu ga ik heel lief en in het klein verzoeken of hij verliefd mag zijn op Caja, maar dat hoeft niet xD-
    Waarschuwen? Yes, please (;

    [ bericht aangepast op 6 juni 2011 - 21:10 ]


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Rol: Trainer Montrose Magpies
    Voornaam, roepnaam: Nigel
    Achternaam: Canneld
    Volledige naam: Nigel Johnny Canneld
    Leeftijd: Zijn leeftijd is niet precies bekend. Hij zou sowieso ouder zijn dan zeventig, maar ziet er nog jong uit voor die leeftijd. Dit verklaart ook dat zijn kleinzoon in het team zit dat hij coacht, niet zijn dochter.
    Nationaliteit: Nigel stamt af van twee Surinaamse voorouders en is trots zichzelf zo te noemen. Nu is hij toch blij dat hij in Engeland woont en daar zijn nakomelingen kan opvoeden, omdat het hier toch altijd beter en rijker is dan in Suriname.
    Afdeling Hogwarts: Nigel is een van de intelligenste personen van de hele toverwereld. Op vrijwel alles weet hij een logische verklaring, een goede oplossing en weet mensen altijd uit de nood te helpen. Hij is sociaal en erg aardig, maar moeilijk om te doorgronden. Mensen komen vaak naar hem toe als ze met iets zitten, wat logisch is, aangezien Nigel een luisterend oor is voor iedereen. Hij maakt geen onderscheid tussen mensen en zelfs de leerlingen die hem niet mogen, helpt hij. Dit alles maakt hem een oud-Ravenclawer.
    Karakter: Nigel is een zeer sympathieke man door zijn grapjes en wijze opmerkingen. Hij is sociaal en laat mensen niet zomaar zitten. Dit alles maakt hem een schat van een vent en er moet wel heel wat met je mis zijn, mocht je hem niet mogen. Verlegen is hij niet te noemen, maar deze man weet precies wanneer hij lol kan maken. Hij kan vaak wel erg teleurgesteld overkomen en belooft zijn vertrouwen mensen iets te snel toe. Ruzie zou hij nooit hebben.
    Uiterlijk:


    Bloed: Volbloed
    Toverstok en patronus: Zijn toverstok is gesneden uit het houtsoort van een beuk en is 28 centimeter lang. Deze toverstok bezit een ravenveer als kern.
    Voorkeur positie: Vroeger was hij zoeker.
    Bezem: Vuurflits
    Extra: Nigel's kleinzoon Ceasar speelt in het team dat Nigel coacht. Hij speelt als jager.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Teamlid Hollyhead Harpies
    Voornaam, roepnaam: Jules
    Achternaam: Martèz
    Volledige naam: Jules Jólé Martèz
    Leeftijd: Jules is twintig jaar oud en wordt op 11 oktober, eenentwintig.
    Nationaliteit: Jules is ver een halfbloedje, maar komt eigenlijk gewoon uit Engeland. Zo zegt ze ook altijd dat ze een Engelse is, want Portugal interesseerd haar werkelijk helemaal niets. Ze praat ook expres met een overdreven Engels accent.
    Afdeling Hogwarts: Dit duiveltje uit het team is natuurlijk ingedeeld bij Slytherin. Ze is gemeen in het spel, schakelt anderen letterlijk uit en wordt vaak uit het veld gehaald wegens haar agressieve gedrag. Buiten het spel om, is ze nog steeds geen geweldig meisje. Ze doet dingen gemakkelijk achter je rug om en verzint genoeg roddels om je leven compleet zuur te maken. Toch is het een intelligente jongedame en houdt ze haar stand in eer door een getalenteerde heks te zijn.
    Karakter: Zoals wel duidelijk is, is dat Jules niet het leukste meisje uit het team is. De mensen die haar mogen, lopen algauw als slaafjes achter haar aan en doen alles om haar tevreden te houden. Ze eist dan ook altijd het hoogste van anderen en wanneer mensen die niet voor haar doen, zijn ze haar dus niet waardig. Ze biedt dat soort mensen geen eens een blik en praat al helemaal niet tegen hen. Ze studeert hard en vergt vaak het uiterste van zichzelf. Hoewel ze geen aardig persoon in het veld is, is ze wel degene die er echt naar streeft en zo door zet, dat de anderen er ook moed van krijgen. Haar zie je dus totaal niet opgeven.
    Uiterlijk:


    Bloed: Volbloed
    Toverstok en patronus: Haar toverstok is gesneden uit eikenhout en is 26 centimeter lang. Als kern bevat hij een druppel centaurbloed. Haar patronus is een zwarte panter.
    Voorkeur positie: Drijver
    Bezem: Een Woodenwind. Dit is zo gekozen omdat deze toch met wat snelheid hard aan kan komen en haar evenwicht weet te houden als ze een beuker wegslaat.
    Extra: Jules heeft al een lange tijd verkering met Jasper.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul er morgen wel een paar in, ik heb vanavond geen tijd meer xd.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    TroutyMouth schreef:
    Ik vul er morgen wel een paar in, ik heb vanavond geen tijd meer xd.


    Okeeee! (: Bedankt, hihi.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Speler Montrose Magpies
    Voornaam, roepnaam: Ceasar
    Achternaam: Canneld
    Volledige naam: Ceasar Jonathan Nigelo Canneld
    Leeftijd: Ceasar is tweeëntwintig jaar oud. Hij is jarig op 10 December.
    Nationaliteit: Ceasar is een Surinaamse, maar in de loop der generaties is hij ook deels Engels geworden. Dit komt door zijn moeder.
    Afdeling Hogwarts: Ceasar is een zeer levendig persoon en zeker toen hij nog op Hogwarts zat, was hij vrijwel altijd duidelijk aanwezig in de les. Hij is niet op zijn mondje gevallen en weet bijna altijd een scherpe opmerking te maken, of het nou aardig is of niet. Hij is ingedeeld bij Gryffindor, omdat hij wel een sociaal mannetje is. Hij maakt gemakkelijk vrienden en met zijn goede smaak van humor is het moeilijk om niet te lachen als hij er is. Erg slim is hij niet, vandaar dat Ravenclaw totaal niets voor hem is.
    Karakter: Ceasar is niet de meest leuke jongen om aan je zij te hebben. Hij is ontzettend arrogant en vaak lijkt het alsof de wereld alleen om hem draait. Het is een ontzettende schijnheil bij zijn opa in het team, maar deze man ziet natuurlijk wel dat de meesten uit het team zich gauw aan Ceasar irriteren en weet allang dat het een ijdele jongen is. Ceasar is een ontzettende flirt en kan zich vaak niet inhouden als hij een mooie heks ziet. Het is een commanderende jongeman, maar weet gemakkelijk stemming te brengen en heeft vaak scherpe, maar grappige opmerkingen naar anderen toe. Hij is een grote rivaal voor de Hollyhead Harpies, omdat hij goed speelt en een goede techniek bezit. Hij lijkt wel puur te spelen op improvisatie en plant nooit iets vooruit. Ceasar heeft voor het team eens proberen aan te pappen met Caja, om verschillende technieken van haar team uit haar te krijgen. Op het eerste moment had Caja had dit niet meteen door, maar brak algauw haar hart toen ze Ceasar met andere jongens hoorden praten over zijn plannen. Daarom haat Caja, Ceasar nu. Ceasar zou nog best vrienden willen zijn met haar, maar vindt haar algauw te irritant.
    Uiterlijk:


    Bloed: Ceasar is een volbloeds tovenaar. Hij heeft nu, gelukkig, bijna niks meer te maken met zijn ouders sinds uit huis is en samen met zijn teamgenoot Mick Styles in een appartement woont. Deze staat in een stadje naast Hogsmeade en deze stad is precies geschikt voor jonge tovenaars die nog studeren, hoog Zwerkbalspelen en eigenlijk nog single zijn.
    Toverstok en patronus: Ceasar's toverstok is gesneden uit essenhout en is 27 centimeter lang. Als kern bevat hij een druppel wierlingenbloed. Deze toverstok is eigenlijk gemakkelijk te breken, omdat hij erg hard en lang is. Hij is redelijk normaal van kleur en heeft al handvat een net wat donkerder hout.
    Voorkeur positie: Jager.
    Bezem: Ceasar heeft een SpiritFlash als bezemsteel. Deze bezemsteel kan een korte tijd, erg snel vliegen. Dit houdt hij dan ook maar zo kort vol, laadt als het waren op en kan daarna weer erg snel vliegen. Dit is goed te gebruiken voor jagers als Ceasar. Hij is licht van kleur en erg licht, zo is hij gemakkelijk op te trekken als je naar beneden duikt. Ceasar heeft al trots er zijn naam in gesneden, plus die van zijn opa.
    Extra: /


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Wanneer weten we of de rollen goed zijn?

    En wil je mss waarschuwen als de story er is? ;D

    [ bericht aangepast op 7 juni 2011 - 17:44 ]


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Patronum schreef:
    Wanneer weten we of de rollen goed zijn?

    En wil je mss waarschuwen als de story er is? ;D


    Ik ga zo meteen alle rollen nog even doorlezen en maak ik al een groot deel bekend, en ik zal je waarschuwen wanneer hij online staat. (:

    # Nog steeds erg véel rollen nodig!


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Teamcaptain Montrose Magpies - als dat mag. (:
    Voornaam, roepnaam: Mick
    Achternaam: Styles
    Volledige naam: Mick Noáh Samuel Styles
    Leeftijd: Mick is drieëntwintig jaar oud en wordt 19 februari, vierentwintig.
    Nationaliteit: Mick komt uit Amerika. Hij is geboren in Texas en heeft hier tot zijn elfde op een ranch gewoond. Altijd hielp hij mee met de stallen, de paarden en het landgoed rondom de ranch. Hier vloog hij ook altijd al rond en speelde met een betoverde boom zwerkbal. Hier zagen zijn ouders dat hij zeer getalenteerd waren en lieten hun leven achter om Mick op Hogwarts les te laten krijgen.
    Afdeling Hogwarts: Mick is een zeer sportieve, stoere en vriendelijke jongen. Hij is daarom natuurlijk ingedeeld bij Gryffindor. Het klinkt raar, maar hij heeft zichzelf eerder opgeofferd om eens Captain van het team te worden. Hij is een echte teamspeler en komt op voor zijn teamgenoten. Toch heeft deze jongen veel pit in zich en lijkt erg veel op zijn goede vriend Ceasar. Hij is ook erg arrogant geworden nu hij de beste plek in het team heeft gekregen en loopt vaak rond alsof de wereld van hem ligt.
    Karakter: Mick is een zeer stereotype, zoals de meesten uit zijn team zijn. Hij is arrogant geworden door zijn status in het zwerkbalteam, zijn talent en de manier waarop mensen tegen hem aankijken. Hij is een van de beste spelers van de wereld en de meisjes liggen aan zijn voeten. Leerlingen van toverscholen hebben posters van hem op hun muren hangen en benijden hem ontzettend. Dit heeft hem zelfverzekerd gemaakt, want Mick was een zeer onzekere jongen. Mick is ook nog eens zeer intelligente jongen, maar is beetje bij beetje kwijt geraakt waarvoor hij nou echt zwerkbalt. Toch is het zijn grote passie en doet hij het altijd met plezier. Het is een goede vriend en staat klaar voor de mensen die hem nodig hebben. Ook hij houdt van flirten en heeft zo nu en dan weer eens een vriendinnetje. Hij heeft niks tegen Dreuzels of snullen, maar verkiest tovenaars en heksen toch boven hen.
    Uiterlijk:


    Bloed: Volbloed
    Toverstok en patronus: Zijn toverstok is gesneden uit eikenhout en is 29 centimeter lang. Hij bezit als kern een veer van een hippogrief.
    Voorkeur positie: Zoeker
    Bezem: Een vuurflits
    Extra: Brodie Sparrow is Mick's nichtje. Met haar heeft Mick een zeer slechte relatie.


    Big girls cry when their hearts are breaking