alle anime in jouw

JIJ en anime, wat draag ik, wat heb ik als haar, wat is mijn karakter, hier vind je HET!

Mogelijke uitkomsten

Kamari Nyara (88 x uitgekomen)

Je bent 14, een meisje en zoals ze zeggen een 'fallen angel' je bent een pietje precies. Je wilt iets en dat krijg je ook, je kracht is lucht, en s' avonds is je kracht het grootst, bij volle maan word je een angel en krijg je de kans om in de hemel te komen. je geest is een wolf er groot, en grijs-wit. Het is een dier dat vermoord is in de oorlog, verder er over is niet bekend.

Kumary Yama (8 x uitgekomen)

Je bent 13 en een meisje (duh!) je bent een echte duistere engel, je doet niets anders dan mensen pesten, omdat ze sterfelijk zijn en ze doden. Je werd uit de hel 'getrapt' omdat je zelfs daarvoor té slecht was. je bent enorm dol op zwart en steelt daarom ook zwarte dingen zoals diamanten. Je geest is een bloederige elf, die ook uit de hel is getrapt jullie zijn samengaan werken, om jullie doel te bereiken... DODEN.

Hamayara Winu (56 x uitgekomen)

je bent een meisje van 15 en kan goed opschieten met shamanen, je bent op vrijdag de 13de geboren in een schrikkeljaar, daarom vinden mensen je een erg ongeluksmeisje ze noemen je meisje der doden. Je bent daarom erg alleen, en ongelukkig gelukkig vond je hoop bij een geest. Ze is een angel die al jaren op aarde rondzwerft voor een meester ze heeft 2 bandana's (sjaaltjes) om haar armen, door haar heb je alle elementen tot je beschikking. en dus kan niks je stoppen om je in de hemel te krijgen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • ReBeL7

    kumary yama past best goed bij mij (lol)

    1 decennium geleden
  • lisa123

    kamari nyara

    1 decennium geleden
  • Watria

    Hamayara Winu :P

    1 decennium geleden
  • Animegirl14

    Kumary Yama

    Ik hou niet van doden maar als het moest om iemand te redden wel!!

    1 decennium geleden
  • Shinju

    Kamari Nyara

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?