Welke Lost-Babe Ben jij??

Kun jij net zow slecht tegen leugens zoals Claire?? Of ben jij net zow stoer als Kate?? Doe de test en kijk op welke 'Lost'-Babe jij het meest lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Danielle Rousseau (0 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Danielle Rousseau. Veel is ze niet in beeld tijdens Lost. Danielle probeert namelijk zo min mogelijk op te vallen en is het liefst alleen. Het is fijn om af en toe wat tijd voor jezelf te hebben, maar lekker afspreken met vrienden is ook belangrijk!!

Sun Kwon (4 x uitgekomen)

Je hebt het meeste weg van Sun Kwon. In het begin van de serie zat Sun erg onder de plak bij haar man Jin. Ze durfde absoluut niet tegen hem in te gaan. Je hoeft ook niet altijd de grootste mond te hebben, maar voor jezelf op komen mag best.

Claire Littleton (14 x uitgekomen)

Jouw karakter lijkt het meest op dat van Claire Littleton. Ze is lief, zorzaam en kan absoluut niet tegen leugens. Ze was woedend toen ze erachter kwam dat Charlie nog steeds drugs gebruikte. Aan jou hebben mensen een heel trouwe vriendin.

Kate Austen (3 x uitgekomen)

Jij bent net als Kate Austen: Stoer, maar een klein hartje. er is maar weinig wat Kate niet durft. Er is niets mis met veel lef en af en toen wat risico nemen. Maar kijk uit dat je niet té veel op Kate gaat lijken. Met zo\\\'n strafblad zit niemand op je te wachten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Leader

    Claire:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?