welke draak past bij jou

test welke draak het best bij jou past

Mogelijke uitkomsten

tandloos/helleveeg (24 x uitgekomen)

deze draak is slim snel en mist nooit, hij is trouw maar ook eigenwijs en hij zal een goede vriend voor je zijn

stormflieg/akelige adder (6 x uitgekomen)

de akelige adder heft volgens het drakenhandboek het heetste vuur van alle draken en komt uit de speurdes klasse, ze kan stekels van de staart afvuuren en sommige zeggen dat die giftig zijn. deze draak is meer dan een beetje ijdel, maar als jullie eenmaal en hechte band hebben heb je een goede vriend/vriendin naast je strijden.

speknekje/gronkel (4 x uitgekomen)

speknekje is een gronkel uit de bolder klasse, deze draak is niet heel snel maar moet ook niet onderschat worden, de gronkel is namenlijk immuun voor drakenkruid en daarmee ook de pijlen van de jagers, ze eten stenen en kunnen grote lavaballen uitspuugen, ook hebben ze sterke kaken en als ze eenmaal getraind zijn zijn ze heel lief en trouw, je boft maar dat deze draak je vriend is.

haaktand/monster nachtmerrie (14 x uitgekomen)

als je deze draak vroeger de kop af hakte was je meteen een echte vikking, dit kwam omdat de monster nachtmerrie zichzelf in brand kan steken en dus ook moeilijk te doden. deze stoker draak is sterk en eigenwijs. als jij deze draak hebt getemd zal iedereen je wel bewonderen en als je een goede band hebt met deze draak zijn jullie echte makkers en een goed team in de strijd.

razende ritserug/ braak en burb. (2 x uitgekomen)

de ritserug heeft twee koppen waarvan de ene een gas uitstoot en de ander het ontsteekt. met twee koppen zijn ze dubbel zo gevaarlijk, maar als je bijde koppen tegelijk eten geeft wordt het een heel gemoedelijk draakje. met de ritserug als vriend val je zekerweten op. ook kun je deze draak met twee vikkingen berijden. de huid van de ritserug is veel waard, maar jij en je drakenvriend weten zig vast goed te verdedigen met al dat gas.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

 • Lorem

  Ik vergat dat ik deze Quiz al had gedaan, maar ehm, I got Toothless again. c:

  5 maanden geleden
 • Lorem

  Toothless~~
  Ging voornamelijk op gevoel af en mooie kleurtjes~ c:

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?