Ben jij een tijger?

Hoeveel tijgerpunten behaal jij? Ben jij de echte tijger koning(in)? Kom er achter in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Car (17 x uitgekomen)

Wauw! Jij bent echt de tijgerkoning(in)! Je tijgerpunten zijn ver boven het gemiddelde, gaaf! Jij zoekt altijd avontuur op en weet ook de leukste plekken te bezoeken, auto of douche, geen uitdaging is jou te veel. Tip: pas op voor kale plekken en vergeet niet de stoma te verwisselen.

Kieuw (7 x uitgekomen)

Jij bent meer een vis dan een tijger. Je staat net niet helemaal onder aan de tijger lijst en zoekt graag het water op. Je bent dol op blauwe banken en Spaans eten. Tip: pas op voor bloederige vingers!

Spych (15 x uitgekomen)

Wauw! Jij bent net nieuw als het om tijgepunten gaat, maar dat maakt niet uit. Als we allemaal even sireus doen weten we dat je het goed bedoelt, ookal doe je soms een beetje spygisch. Tip: doe je best een haal meer tijgerpunten! Je hebt zeker de potentie om hoger aan de lijst te komen. (Pas op voor fuckboys en pony's)

Tentje (10 x uitgekomen)

Jij bent super avontuurlijk! Het liefst ga je lekker camperen en zoek je ruige avonden op in je tent, het liefst met vrienden om je te vergezellen! Je lievelingsvrucht is de peer, zeker lekker! Tip: ookal ben je soms naakt en bang, vergeet niet dat er mensen bij je zijn om licht op je te schijnen.

Tijgerloos (16 x uitgekomen)

Jij bent absoluut geen tijger, maar dat betekend niet dat je dit nooit zult zijn. Je hebt je leven nog voor je, ga je gang!

Beperkt (0 x uitgekomen)

Je tijgerleven is super goed! Je maakt lijstjes om alles bij te houden, zo hou je structuur in je leven. Tip: vergeet niet met beide benen op de grond te staan!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?