Hoe ben jij op Quizlet gekomen?

Hoe ben jij hier op Quizlet terecht gekomen? Door een magische kleerkast, of een halfreus die je vertelde dat je een tovenaar was? We hebben allemaal onze eigen manier gehad. Met deze Quiz ga ik proberen erachter te komen hoe jij hier bent beland!

Natuurlijk kan ik het fout hebben, ik ben professor Zwamdrift niet, maar met een beetje geluk lukt het toch!

Note: Ik heb hierbij het Forum en andere mogelijkheden (zoals een foto) weggelaten.


Deze Quiz doet mee aan QOTM

Mogelijke uitkomsten

Via een Quiz! (21 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen door het maken van een quiz! Misschien zelfs wel met de al bekende ''Harry Potter, in welke afdeling behoor jij?'' quiz. Misschien ook niet, en heb je een voorliefde voor een heel andere fandom, of houd je meer van OP en BK (bekende personen. Dames en heren, hier een nieuw genre uitgevonden.) Maar de quiz bracht jou hiernaartoe, dat staat als een paal boven water.

Via een Story! (31 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen door het lezen van een story! Misschien is het je aangeraden door een vriendin, misschien klikte je nietsvermoedend op een veelbelovende titel, zonder er enig idee van te hebben dat je er nooit meer weg zou komen- je maakt immers deze quiz, dus dat zegt al iets, toch? (wbw) Misschien was het wel het populaire genre ''fanfictie'', dat jou uitnodigde om op de IJzeren Troon van Westeros te gaan zitten, gemaakt van de zwaarden van je vijanden. (Toch? Het was een tijdje geleden toen ik begonnen ben met kijken, daarna mocht het niet meer van mijn moeder omdat ze het toch niet ''gepast'' vond.) Maar misschien ook niet, en heb je een voorliefde voor een heel andere fandom, of houd je meer van OP en BK (bekende personen. Dames en heren, hier een nieuw genre uitgevonden.) Maar een verhaal bracht jou hiernaartoe, dat staat als een paal boven water.

Via een Poll! (10 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen door het invullen van een poll! Je bent hier gekomen met hulp, als de adelaars in een Peter Jackson film, hulp om te laten zien wie wat nou eigenlijk vindt, hulp als in: een resultaat. Misschien komt het wel door jou, dat een user Poem of the Month gewonnen heeft! (Help hier graag nog eens aan mee, hoe meer stemmen hoe meer vreugd!) Je bent een welkome aanvulling voor de site, want na die ene poll is het daar niet bij gebleven. Hier het levende (beeldschermige) bewijs, de quiz die je nu maakt. We zijn blij dat jij er bent!

Via een Gedicht! (0 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen door het lezen van een gedicht! En daar zijn er gelukkig een heleboel van! Hoewel het gedicht iets minder populair lijkt te zijn (soms) zitten er werkelijk pareltjes tussen. Hoe meer lezers, hoe meer mensen wederzijds kunnen genieten. De een omdat die een prachtig gedicht leest, de ander omdat die een motiverende reactie ontvangt die zijn of haar dag weer maakt. En je bent niet alleen maar daar gebleven, je hebt heel Quizlet verblijd met je aanwezigheid! Super!

Via een Lijstje! (15 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen door het lezen van een lijstje! Het onderwerp zal ik maar niet proberen te raden, want er zijn er veel te veel om uit te kunnen kiezen. Maar ook jij hebt je criteria verbreed. Quizlet, here you come!

Via een Vriendin! (2 x uitgekomen)

Jij bent in het Wonderland der Creativiteit, ook wel Quizlet genoemd, gekomen op het aanraden van een goede vriend of vriendin! En laat die nou net een heel goede smaak hebben! Hoewel het bij anderen bleef bij een eenmalig bezoek, ben jij meegenomen in het Quizletse leven, waar je heel gelukkig mee mag zijn. Er is hier altijd wel iemand die voor een ander klaarstaat <3

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

 • Karube

  Via een story

  Ha, ik was er al toen stories nog in quiz-vorm stonden (krul) Maar verder klopt het wel dat ik door fanfiction hier ben blijven plakken :Y)

  1 jaar geleden
 • Jojoxbad

  Via een quiz! Klopt echt! Kudo!

  2 jaar geleden
 • Watmoetikdoen

  Een lijstje... ik was gewoon wat zoeken op internet ik verveelde me.... maar het eerst wat ik gedaan heb is een quiz

  6 jaar geleden
 • Scandal

  Via een Quiz!
  Klopt officieel eigenlijk wel want toen bestonden er nog geen andere creaties, zelfs geen forum. =P

  6 jaar geleden
 • AlphaNoodle

  Via een story.

  Maar eigenlijk via een goede vriendin!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?