Wie van Twilight ben jij?

Wil jij weten op wie van Twilight jij bent?
Je kunt deze personages zijn:
-Edward
-Bella
-Emmet
-Alice
-Jasper
-Rosalie
-Renesmee
-Jacob

Mogelijke uitkomsten

Edward (8 x uitgekomen)

Jij bent de knappe, maar bescheiden Edward. Hij is verliefd op Bella en doet er dan ook alles aan om haar en zijn familie te beschermen. Je bent heel snel, kunt gedachten lezen (maar niet die van Bella) en hij is ook romantisch. Je hebt het in het begin moeilijk om je te beheersen maar daarna ben je er bijna immuun voor. Je bent net als de rest van je familie vegetarisch.

Bella (28 x uitgekomen)

Jij bent Bella. Eerst ben je een mens, maar dan wordt je verliefd op Edward. Later wordt je ook een vampier en krijgen jullie samen een kind Renesmee.. Je bent nogal verlegen en klunzig, maar je bent heel beschermend en lief. Je hebt ook een gave: je kan een beschermend veld creëren om zo je dierbaren te beschermen.

Emmet (0 x uitgekomen)

Jij lijkt dus op Emmet, de broer van Edward en ... Je bent samen met Rosalie. Je hebt geen gave, maar je bent wel heel sterk en grappig. Je houdt van vechten maar je vertrouwt vooral op je kracht in plaats van verstand.

Rosalie (2 x uitgekomen)

Jij bent de bloedmooie Rosalie, de vriendin van Emmet. Je bent heel koppig en soms wel een beetje ijdel, maar je zal er alles aan doen om je familie te beschermen. Je had ook een kinderwens, maar omdat je een vampier was kon dat niet. Je was dan ook HEEL blij me Renesmee.

Alice (7 x uitgekomen)

Jij ben de vrolijke, kleine en sierlijke Alice. Zij is de vriendin van Jasper. Alice kan de toekomst voorspellen. Ze is altijd vrolijk en is heel modebewust. Ze staat dan ook altijd klaar om te helpen. Als jij iemand ontmoet beschouw je hen meteen als je BFF.

Jasper (0 x uitgekomen)

Jij bent de mystrieuze Jasper. Hij is het vriendje van Alice. Je gave is dat je emoties kunt voelen en beïnvloeden. Je kunt goed vechten en kan goed tactieken uitwerken. Je bent zelf nog maar net vegitarïer, dus heb je het nog moeilijk.

Renesmee (3 x uitgekomen)

Renesmee. Jij bent de dochter van Edward en Bella. Je bent dus half vampier en half mens. Je bent verliefd op Jacob. Je bent heel lief en mooi. Iedereen vind je aardig en wil voor je vechten. Als gave heb je dat jij door iemand aan te raken een bepaal beeld kan laten zien.

Jacob (1 x uitgekomen)

Jij bent Jacob. Een weerwolf. Je bent het alfamannetje van de Quileutte-roedel. Je bent de beste vriend van Bella en je bent ingeprent (verliefd) op Renesmee. Je bent snel, sterk en heel HOT ( letterlijk en figuurlijk). Je bent trouw, maar heel koppig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?