Ben jij populair?

Mensen zeggen: "Dit is geen populariteitswedstrijd." Wel, ze liegen. Welkom bij de populaire quiz, waar het er om gaat om te testen of je populair bent. Elke dag is een populariteitstest hier! Denk je dat je een populaire jongen of meisje bent? Of ben je dat niet, en probeer je uit te vinden hoe dingen echt zijn? En wat je nou denkt of niet, neem een moment om uit te vinden of je het wel of niet bent!

Mogelijke uitkomsten

DE populaire! (8 x uitgekomen)

Jij bent HET. Jij bent een van de mensen waar anderen naar op kijken, en hopen op te lijken... OF het leuk vinden om je te haten. Je bent de populaire jongen/meisje. En weet je wat? Ik denk dat je dat al wist :p

Deel van de populaire groep (42 x uitgekomen)

Je hoort bij de populaire groep. Je past bij wat "populair" genoemd wordt, maar je bent niet echt een van de populaire kinderen op je school. Je bent hip, grappig en blij. Maar je bent niet zoals een populair kind zou zijn.

Onafhankelijk (14 x uitgekomen)

Jij bent niet echt populair, of hoort bij de populaire groep. Je hebt je eigen ritme en bent trots op je onafhankelijkheid. Misschien komt het soms raar over, maar je hoeft je daar echt niet druk over te maken. Je bent blijer bij jezelf dan bij de meeste andere mensen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

 • Jojoxbad

  De populaire (A)(yeah)

  1 jaar geleden
 • Heksenkind

  Hoi, ik heb deze quiz gemaakt.
  1. Sorry voor de typefouten, die zie ik nu ook.
  2. Het is gewoon iets wat ik in verveling heb gemaakt, als de uitkomst niet klopt, wordt daar niet boos over!
  3. Hij gaat erg uit van stereotypes. Er zitten alleen uitersten aan. Als ik antwoorden ga opschrijven als: "Ik date veel maar ben toch niet populair" kom ik nergens. Of "Ik zit veel op Social Media maar toch, ik ben niet populair".
  4. Hoezo "wij"? Dit is niet bedoelt als een soort "rassenscheiding"! Als het zo overkomt, dat spijt me!
  5. Mensen die zich "offended" voelen bij de uitkomst onafhankelijk, ik heb die ook elke keer. Ik ben totaal niet populair, ik heb weinig vrienden, zit weinig op social media omdat ik bang ben dat mensen mijn berichten stom zouden kunnen vinden, ik ben (ook?) onzeker, het is maar een quiz, probeer er om te lachen!

  Neem dit niet te serieus, ik zag alleen wat reacties, ik dacht, ik zorg voor duidelijkheid(?).

  1 decennium geleden
 • lukatje10

  populair

  1 decennium geleden
 • Guernica

  Ik ben totaal niet populair, maar ik ken er maar heel weinig op mijn school die dat zijn. Iedereen heeft wel mensen die je gewoon niet mag. De meeste mensen gaan liever om met de personen die bij hun passen, populair of niet. Ik vind dat iedereen gelijk is en met respect moet worden behandeld.

  1 decennium geleden
 • Jouska

  Onafhankelijk. Nou, nee. Op mijn school heb ik veel vrienden, maar ik ben niet populair. Did you get that? Echt onvoorstelbaar dat zoveel mensen weinig vrienden hebben als ze onpopulair zijn...
  Zonder m'n vrienden zou ik nergens zijn.
  En wij doen niet aan social media en daten...?

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?