Domme blondjes test

Hoeveel domme blondjes zijn er nodig om een domme blondjes quiz te doen? Hmm... Blondjes worden niet geacht om quizzen leuk te vinden... Quizzen zijn moeilijk... Maar ik vind quizzen leuk... Ik doe nu een quiz... Een domme blondjes quiz... of het is een domme blondjes quiz.... Hmm.... als je dit nog steeds leest moet je misschien de quiz maar meteen doen.

Mogelijke uitkomsten

Dom blondje (39 x uitgekomen)

Wauw, ehm... jouw resultaat is... speciaal? Hoe moet ik dit uitleggen zodat jij het begrijpt? Eens kijken: in jouw geval, maakt haarkleur niet eens uit. Je bent gewoon D-O-M. Dat betekent dom. Eigenlijk spreek je het ook zo uit. Nou ja, je legt geen nadruk op... Weetje wat? Maak je geen zorgen. We vinden je toch wel aardig.

De Brunette! (140 x uitgekomen)

Waarom doe je deze quiz eigenlijk? Je bent misschien niet de slimste, maar de gestoorde, ingewikkelde formule die de resultaten van deze quiz berekent (die je misschien in detail aan mij zou kunnen uitleggen) heeft je uitgezocht als brunette. Je bent veilig voor de "domme blondjes momenten", jij past echt niet in deze stereotypes!

Feestbeest Blondje (66 x uitgekomen)

Waaauuwww! Jij bent helemaal into feestjes. Totaal! Je bent dol op leuke feestjes, en wild worden, en leuke feestjes! Iedereen die daar niet dol op is, is een LOSER, en misschien wel een suffie (en misschien wel een brunette suffie, dat ook nog). En tussen haakjes, je denkt dat je geen dom blondje bent, en iedereen die zegt dat je dat wel bent is gewoon totaal jaloers op jouw fabulous zijn! Dus vergeet hen, want jij bent HOT!

Gezellig blondje (203 x uitgekomen)

Je bent een beetje dommig, ja, maar je bent de eerste om het toe te geven! Je hebt een blij-wees-gelukkig karakter en je vindt het hele dom blondje stereotype nogal dom en je bent er ook trots op! Woohoo! Ga blond! Of wacht... Ik bedoelde niet gaan! Kom terug!

Sexy blondje (26 x uitgekomen)

*zucht* Het moet vast moeilijk zijn om goed gevormd, superknap en blond te zijn! Ja, je moet telkens omgaan met mannen vechtend om jouw aandacht, maar dat vind je zeker niet erg. En meid, jij WEET hoe je hun aandacht moet krijgen! Nou, dus wat boeit het als je haarkleur, mond en neus nep zijn? En wat dan nog als alle jaloerse meisjes je een slet vinden. Dat is hun probleem, wat jij ziet er fantastisch uit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

 • Angel_Kitten13

  sexy blondje.. Maar like, niks van me is fake ofzo maar like k hou wel superveel van jonges enzo en feestjes

  7 jaar geleden
 • Evyta

  ben de brunette eigenlijk donkerblond maar dat boeit niet want het lijkt meer op bruin dan op blond :)

  1 decennium geleden
 • xojade1

  Dom gezellig blondje ;3 klopt hihi

  1 decennium geleden
 • Jamiezx

  wat...the heck....weetje laat maar xD

  1 decennium geleden
 • FrozenStar

  Ik ben de brunette. xd

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?