Welke guy uit Bones is jouw perfect match?

Voor Bones fans. Welke guy past het best bij je? Seeley Booth, Dr Zack Addy, Dr Jack Hodgins, of Dr Lance Sweets? Voor de rest legt de titel zichzelf uit... Verder doe ik mijn best een serieuze quiz met een serieuze uitkomst te maken.

Mogelijke uitkomsten

Zack Addy (7 x uitgekomen)

In het begin van de serie is Zack Addy de briljante jonge assistent van Dr Temperance Brennan, en halverwege seizoen twee haalt hij zijn eigen doctorate. Zack is heel erg slim, maar zijn sociale vaardigheden zijn heel erg slecht. Ondanks zijn intelligentie is Zack erg onzeker, en durft hij nooit helemaal zijn mening te vertellen. In situaties waarin Zack iets wetenschappelijks uit moet leggen komt hij vriendelijk over, maar in sociale situaties is hij snel verdwaald. Zack mag dan een beetje een nerd zijn, hij is heel erg schattig. Hij begrijpt niets van liefde, dus Zack zal een hoop uitleg nodig hebben in dingen die sommige mensen automatisch begrijpen, maar hij is bereid te leren over liefde.

Jack Hodgins (8 x uitgekomen)

Jack Hodgins is en entomoloog, botanist en mineraloog, ook wel de "bug and slime guy". Hodgins heeft een afkeer van alles wat met de overheid te maken heeft, en is nogal paranoia. Hij is nogal sarcastisch, maar kan ook best vriendelijk zijn. Hodgins wordt vaak gezien als de "grappige" man. Hodgins' beste vriend is Zack, en hij doet zijn best Zack te helpen met zijn sociale leven. Hodgins is nogal flirterig, en heeft iedere zoveel weken een nieuwe vriendin, tenzij hij iemand ontmoet die speciaal is. En dat zou jij moeten zijn als je dit resultaat krijgt.

Seeley Booth (3 x uitgekomen)

Booth is iemand die gelooft in idealen, en vroeger in het leger heeft gezeten. Nu zit hij bij de FBI en los hij misdaden op. Booth is intuïtief, en vindt het moeilijk met zeer intelligente mensen om te gaan, de mensen in het lab, die hij "squints" noemt. Met Hodgins en Angela kan hij best goed overweg, maar bij voorkeyr negeert hij Zack. Booth is zelfverzekerd, en erg sociaal. Booth is voor weinig dingen bang, maar er is een ding waar hij echt bang voor is: clowns. Booth is erg katholiek, en vindt het niet leuk als daar opmerkingen over gemaakt worden. Booth is een heel beschermende "Alpha male", en is tot veel bereid voor degene van wie hij houdt.

Lance Sweets (1 x uitgekomen)

Sweets is een jonge psycholoog, die in eerste instantie niet zo serieus genomen wordt door het team. Hij kan niet goed liegen. Sweets is een personage die om anderen geeft, en bijna iedereen mag hem wel. Hij komt nogal onvolwassen over, zeker als hij zenuwachtig is, wat zijn werk moeilijker maakt. Toch is Sweets erg goed in zijn werk, en heeft hij het snel door als mensen liegen. Hij is erg beschermend tegen over zijn vriendin.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Groningen

    Hodgins,

    9 jaar geleden
  • Defodio

    ik kwam zack uit, goh ik hou zoveel van hem in de serie, ik wacht nogaltijd op het moment dat hij terug komt :(

    9 jaar geleden
  • xWINEHOUSE

    Zack I totally love him!

    1 decennium geleden
  • Nian206

    Oeps, ik heb Zacks uitleg schuingedrukt, maar de rest niet. Faal.
    Anyways, ik heb zoals ik verwachtte Zack Addy, 'cause I totally love him.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?