hungergames, story quiz - deel 2

en het verhaal gaat verder! nog 1 dode, raad eens wie het is?

op mijn account staat volgens mij ook de introductie, dus doe die eerst als je nog geen karakter hebt. :)

hier is de link naar de introductie :)

http://www.quizlet.nl/quiz/377421/hungergames-story-quiz-introductie/

p.s ik heb ook besloten een "killcount"bij te houden

buck:1

Mogelijke uitkomsten

Marianne (10 x uitgekomen)

je word wakker onder de boom waar je onder sliep, en merkt dat er een gigantische tor op je gezicht zit. je doet erg je best om niet te gillen, maar een klein kreuntje kan je toch echt niet binnenhouden. je slaat de tor weg en pakt snel een tak, waarmee je de tor doorboort. gelukkig, dat epische gevecht is achter de rug. "nou" denk je "tijd om maar te gaan verkennen, hé?" je weet dat je voedsel nodig hebt, dus pak je je tas en ga je, gewapend met een stok en een doosje glitterpoeder, voedsel zoeken. alleen is er één ding, je tas voelt opeens wel erg zwaar, en de mysterieuze inhoud blobt nogal heftig heen en weer als je loopt, als een soort pudding. na een tijdje besluit je toch maar te kijken wat er nou in zit. eieren, gigantische puddingachtige eieren. geweldig, die tor heeft dus haar kevergebroed in je tas gedropt, ugh. als je terugkomt (met lege handen) besluit je maar dat het het beste is als je de kever eet, hoe goor het ook mag zijn. omdat je geen lucifers hebt en onder een boom zit besluit je geen vuur te maken, en eet het insect rauw. en het smaakt geweldig. tsja, wat kan je zeggen? wat dacht je van "smaakt naar kip?" je besluit de eieren te houden, zodat je over een tijdje een lekker grote hoeveelheid kippenkevers hebt, wat ben je toch slim :)

Martijn (2 x uitgekomen)

dag 2 in je grot, nog steeds comfortabel, vrolijk, en om de één of andere reden levend. wat valt er te zeggen? je bent blij met je leven, tot nu toe. je besluit je grot maar eens verder te verkennen. je pakt je velmes in je linkerhand en je speer in de rechter en gaat erop af, dan besef je je dat je toch wel echt een toorts of zoiets nodig hebt en besuit terug te gaan. als je na een uur lopen nog niet terug bent besluit je dat je misschien wel verdwaald bent, vooral omdat je zeg maar nogal veel plakkerige draden om je lichaam heen voelt wikkelen tijdens het lopen, en inmiddels al op een soort coconnetje lijkt. je kijkt even snel achter je, waar je denkt een grote dunne poot te zien, is dat maar je verbeelding? wie weet...

Zora (0 x uitgekomen)

nadat je de hele nacht hebt gelopen heb je eindelijk een goede plek gevonden, een open plek in het bos. er staat dan wel een soort houten doos of zoiets, maar je bent te moe en besluit er geen aandacht aan te besteden. je gaat gewoon op de doos liggen en valt in slaap. toch besluit je dat je niet kan slapen tot je een zweep hebt gemaakt, en dus maak je die. je voelt je veilig en gaat slapen.

Mariëlle (0 x uitgekomen)

je ligt in je geimproviseerde hutje en besluit niet al te veel te bewegen, als je minder beweegd verspil je minder energie, en als je minder energie verbruikt verbruik je minder eten, en dat is goed. je hebt wel een vermoeden dat er iets of iemand op je huisje ligt, maar je bent te moe om te kijken, je rolt je om en slaapt verder.

shadow (0 x uitgekomen)

je word wakker in een nogal onprettige houding, ondersteboven met een lus om je voet en een boos kijkende boom. wacht , wat? kijkt de boom nou naar je? je schrikt je kapot en laat prongelijk je rugzak vallen, shit! je ziet dat de boom een soort holletje met sap erin heeft. dat heb je al eens eerder gezien, in de 83ste hongerspelen werd er ook een kind gegrepen door zo'n boom, even later werd het kind in het sap gegooid en werd levend verteerd. gezellig was dat toch, en nu is het jouw beurt! nou, je kunt hier eigenlijk alleen maar hangen, en wachten tot de boom je heeft verslonden. :[

Mia (7 x uitgekomen)

dag twee in je sukkelgroepje. je weet echt niet hoe lang je het nog gaat uithouden. je slijpt je sabel en kijkt goed om je heen, maar er is niets te zien/doen. vandaag is echt saai >: (

Luna (10 x uitgekomen)

je spendeerd het meeste van je dag jagend, je vangt twee fazant-achtige dingen en 3 gigantische kevers. je besluit de fazanten voor later te bewaren en zet je tanden in één van de kevers. heerlijk, smaakt naar kip! je eet er gelijk nog één en beseft je dan dat je had moeten rantsoeneren, oepsie! ach, je boogschuttalenten zijn goed genoeg om je te redden. teverden ga je slapen inder een hoopje bladeren. vandaag was een goede dag :)

Ruby (7 x uitgekomen)

je word wakker en beseft je dat plan 'verleid de knapperd' maar eens uitgevoerd moest worden, je kruipt naar starlight toe en maakt hem wakker. "Hé starlight" "wat" vraagt hij slaperig. je drukt jouw lippen op de zijne. hij stribbeld eerst een beetje tegen, maar dan valt er een sponsorgift uit de lucht, hij begrijpt de subtiele hint. de rest van de middag doen jullie fluffyduffy met elkaar en lezen in de hoorn het briefje dat in de sponsorgiftdoos zat: "kom op meid, duw die tong d'r in!" ugh, anita (de coach) is altijd zo subtiel...

Starlight (1 x uitgekomen)

je ligt nog heerlijk te dromen als je opeens ruw gewekt word door Ruby's stem in je oor. "wat?" zeg je geïrriteerd, maar voordat je zelfs maar de T hebt kunnen zeggen heeft ze al haar lippen op de jouwe geplant. zlefs al voelt het niet verkeerd ofzo voel je je wel aangerand en je spartelt tegen. en dat komt de plof en begrijp je wat er aan het gebeuren is. nu werk je mee met al dit gedoe. Je bent niet verliefd op Ruby, en zij ongetwijfeld ook niet op jou, want als jullie het briefje in de sponsorgift lezen betrekken de gezichten van jullie beiden. ze is niet wat jij uitgezocht zou hebben, maar het kan erger.

Specter (4 x uitgekomen)

je word wakker in je bol van takken en kijkt naar de grond die nu opeens wel heel erg dichtbij is. hoe is dat zo gekomen? moet je je toch afvragen, en dan zie je het. een heel klein hertje staat op de tak en buigt hem om. "dang it" mompel je. je besluit om het hertje weg te jagen, en begint hard te sissen. het werkt niet. sterker noch, het hertje sist terug. met consumptie. geïrriteerd draai je je maar weer om en slaapt verder. behalve dan dat je bijna meteen word gewekt omdat je soort van gekatapulteerd word. de tak waar je bal aan hangt breekt en je vliegt. dus dit id het einde? denk je. gekatapulteerd door een hert. er verschijnt een meewarige glimlach op je gezicht. en dan komt de klap...

KLIFFHANGERRRR!!!

Ruth (0 x uitgekomen)

je strompeld nu al een tijdje het bos door. je voelt je zwak en draaierig, je ademd zwaar en je handen zitten onder het bloed. je bent nu al 2 uur bezig met leegbloeden, en het doet verschrikkelijke pijn. je voelt je hulpeloos en machteloos. je strompeld verder, en voelt je benen zwak worden. je zakt door je knieën, nog steeds heftig bloedend. 10 minuten later, je begint heel erg te zweten, wetende dat je einde naderd. 5 minuten later, je voelt je hoofd bonken. 10 minuten later, je word misselijk en je begint dubbel te zien, is dit het einde? 2 minuten later, je begint zwarte vlekken te zien, en stort op je buik. 30 seconden later, je stoot je laatste adem uit en alles wordt zwart.

R.I.P Ruth, het tweede slachtoffer van de 107de hongerspelen.

Sera (2 x uitgekomen)

al de hele dag ren je achter die jongen aan die je hebt verwond met je zeis, uiteindelijk besluit je maar op te geven en maakt een klein onderkomen van takken. je besluit een kampvuur te maken, voor andere kandidaten is dit dom, maar voor jou is het een manier om tribuutjes naar je toe te lokken, ik bedoel, je kan ze toch wel aan! later zie je dat Ruth (zo heet die jongen die je had verwond kennelijk) is doodgebloed, je eerste kill is binnen (6)

Blaze (0 x uitgekomen)

je word wakker midden in het meertje, kennelijk was je gisterewn tijdens het wassen in slaap gevallen. hoe je het hebt overleefd weet je niet, alhoewel je erg onprettig gekietel in je rug voelt. je kijkt over je schouder en ziet dat je door een school vissen naar het eilandje in het midden van het meertje word gedragen. de kant waar je vandaan kwam is al niet meer te zien. dan besef je je iets. "shit!" zeg je hardop, je hebt je namelijk net besefd dat je shirt nog aan de andere kant ligt. nou ja, het is hier niet heel erg koud, dus wat kan het jou ook schelen? misschien willen capitoolmensen wel een sponsorgift geven aan de shirtloze sixpack jongen...

Timothy (1 x uitgekomen)

je rent, en rent, en rent maar door tot je bij een soort meertje aankomt. je wilt wat water drinken, maar besluit dat je eerst maar eens aandacht moet besteden aan het random shirt dat hier ligt. de eigenaar is nergens te bekennen. vreemd, denk je, dan besluit je toch maar een slok van het water te nemen. je voelt je hoofd licht worden en valt achterover in het zand. kennelijk zat er een soort slaapmiddel in het water.

Rolf (0 x uitgekomen)

je word wakker en je arm bonkt en doet extreem veel pijn, je gooit er wat warm water op en de pijn verminderd wat. je kijkt maar eens wat er in mijn rugzak zit en bent blij verrast. er zit een dolk in, en niet zomaar een dolk, een giftige. ook zit er een doosje pleisters in, die je besluit te gebruiken op je wond. je hebt er ongeveer 7 nodig om de wond volledig te sluiten, en besluit dan wat bessen te plukken.

Hope (3 x uitgekomen)

je word wakker en ziet rolf met een handjevol bessen, je raakt in paniek. "Rolf! niet eten die kunnen giftig zijn!" je slaat de bessen uit zijn hand en hij kijkt beteuterd naar het water, waar de bessen nu al naar de bodem zijn gezakt. dan zie je dat zijn hele gezicht onder de bessendrap zit, hij heeft ze dus al gegeten. "Rolf, hoe lang eet je al van die bessen?" vraag ik hem bezorgd. "al sinds de ochtend, heel erg vroeg!" oké, dan is het dus geen nachtschot, denk je opgelucht. je eet ook wat van de bessen en herkent de smaak, het zijn bosbessen.

Aurora (10 x uitgekomen)

je bent nu al een tijdje het kamp van de beroeps aan het bestuderen, je hebt een plan uitgestippeld en het enige dat je nodig hebt om dat uit te voeren is een kans om de juiste materialen te pakken te krijgen. het enige dat je nog nodig hebt, is een beetje buskruid.

Lianne (2 x uitgekomen)

je word wakker naast de hoorn en ziet gelijk dat er alweer een "liefde" is opgebloeid. Starlight en Ruby zitten als een gek elkaar te zoenen, je wordt er misselijk van, zo'n zoetsappig tafereeltje, ugh. het ergste is dan ook wel dat je zeker weet dat de capitoolvrouwtjes dit geweldig zullen vinden, je hoort hun stemmen al door je hoofd kwetteren: "ooooooohhhhhhh wat romantisch!!! ahahahahahahaaaaa!" ugh, *kots*. dat gevoel is dan weer helemaal weg als je Martin ziet, de vlindrtjes dansen rond in je buik en je giechelt een beetje van binnen. je weet niet hoe dit zo is opgebloeid, maar het is wel prettig :)

Martin (0 x uitgekomen)

je wordt wakker, en hebt gelijk weer dat prettige gevoel in je buik, Lianne kijkt je recht aan. zulke mooie ogen, dat leren zwemmen was toch wel ergens goed voor, want je verdrinkt in die prachtige blauwe poelen. het liefst zou je gelijk op haar afstormen en in haar armen vallen, maar dat lijkt je niet zo'n goed idee, wat nou als ze niet voelt wat jij voelt voor haar? toch blijf je de hele dag die ogen zien, ze laten je niet meer los.

en, zijn jullie al misselijk?

Buck (0 x uitgekomen)

je word wakker en je merkt dat je armbandje piept, je kijkt ernaar. "killcount: 1" je grijnst, realizerende dat je de eerste moord in de arena hebt gepleegd, ergens kan je een evil lachje niet onderdrukken. je voelt je op dit moment zo goed, je bent onverslaanbaar! hahahahaha!

Heather (11 x uitgekomen)

je sluipt nu al een tijdje rondjes om het kamp van de beroeps, het is echt bespottelijk makkelijk om ongezien te blijven. je hebt al een boel uit hun grote hoop voorraden gejat, inclusief een groot, scherp mes. erg handig voor een soort ninja zals jij :) je zit, en wacht, tot je je kans kan grijpen.

Raptor (0 x uitgekomen)

je been doet zo'n pijn! het is echt niet normaal. de tranen lopen al bijna in je ogen, en Mia blijft maar zeggen dat je je niet aan moet stellen. zij beseft zich niet hoeveel pijn het doet. je kan ook niet meer lopen vanwege die stomme wond in je been. je zit hier eigenlijk als een hulpeloze baby, wachtend om afgeslacht te worden. je zelfmedelijden blijft maar groeien en groeien...

Spike (1 x uitgekomen)

na gisteravond van takken een soort klein boomhutje te hebben gemaakt ben je heerlijk in slaap gevallen. je besluit maar op verkenning uit te gaan. je bent bijna je hutje uit als je iets hoort, je klimt snel weer terug naar binnen. je ziet een klein meisje met een boog langslopen, ze heeft een heleboel wild in haar hand. je zit te twijfelen of je haar van achteren neer moet steken, maar jer doet het niet. je geweten staat het je simpelweg niet toe.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?