Hungergames, story quiz - deel 1

goed, het is dus de bedoeling dat ieder deel één type doodgaat, ook al is het onwaarnschijnlijk, er gaat maar één persoon dood in het bloedbad.

hier is het vorige deel waarin je kan zien wie je bent:

http://www.quizlet.nl/quiz/377421/hungergames-story-quiz-introductie

dus als je wilt weten wie je bent moet je gewoon de link hierboven copy-pasten, of gewoon op mijn account zoeken =)

Mogelijke uitkomsten

Buck (0 x uitgekomen)

3,2,1, laat de 207de hongerspelen beginnen!
je springt zowat van je plaat en rent op de hoorn af, je ziet eenj bijl liggen, perfect! je kan niet wachten om iemands brein hiermee kapot te slaan, je zwaait ermee in het rond en raakt iemand, je hoort een schreeuw en ziet Lianne staan, ze heeft een grote snee in haar wang. "Euhmmm, sorry" mompel je zacht. het was niet de bedoeling om nu al je mede-beroeps dood te maken. je kijkt verbluft om je heen, iedereen is al weg, iedereen behalve de beroeps, en die rare blonde jongen. hij heeft je te laat in de gate en TSJAK!!! daar zit je bijl al tussen zijn ribben, hij kreunt en valt op de grond, mooi, je eerste moord in de arena, 1 down, 22 to go...

Aurora (16 x uitgekomen)

nadat je het kanonschot hebt gehoort, schiet je ervandoor, het bos in. wacht eens even, je hebt geen voedsel en geen water, geen nicotine (of hoe dat zuiveringsspul ook mag heten) en geen wapens, ofterwel, je staat er helemaal alleen voor.

Zora (2 x uitgekomen)

je stormt van mijn platform af, zijn er goeie wapens? nee, balen. maar je weet hoe je van grasvezels en takken een zweep kan maken, dus dat is wel goed. je besluit gewoon een rugzak te grijpen en hem te smeren, als er opeens een mes rakelings langs je hoofd vliegt. "godve.." je zet het op een rennen, je ziet dat de werpster al een nieuw mes naar jouw hoofd begint te smijten, maar dan wordt haar hoofd geraakt met een bijl en kan je ontsnappen, thank god, you're not dead. yet...

Sera (2 x uitgekomen)

Je sprint van je platform en pakt de zeis die je toevallig zag, je probeert mensen ermee te raken, maar ze rennen allemaal zo snel, uiteindelijk raak je één jongen in zijn zij. hij schreeuwt en strompelt verder het bos in, je rent hem achterna.

Lianne (4 x uitgekomen)

jij rent op de hoorn af en grijpt een messenset. perfect. je ziet een meisje en gooit een mes naar haar hoofd, shit, mis. je mikt om er nog een te gooien, maar opeens zie je een bijl op je hoofd afvliegen en je valt op de grond, auw. "sorry" hoor je Buck mompelen, wow, die is enthousiast.

Heather (15 x uitgekomen)

je sluipt van je platform af, niemand ziet, of hoort je. je pakt snel een rugzak en sluipt het bos in en kijkt wat er in je rugzak zit. een flesje met dat spul om water schoon te maken, een kleine dolk, een pakje gedroogde perzikken, en een grote lap stof, waarnschijnlijk bedoelt om een soort hangmat van te maken of zoiets, maar omdat het zo heerlijk donker zwart is maak je er een cape van, zo ben je onzichtbaar in het woud. je knoopt de lap goed vast en zorgt dat je ook nog een kapje heb, (jouw felblonde haar valt zo op in de jungle) goed, je ziet er dan wel uit als roodkapje, maar het heeft ook wel weer wat.

Spike (0 x uitgekomen)

je sprint naar de hoorn en pakt een sabel en een rugzak, je maakt je snel uit de voeten, je probeert nog mensen te raken met je sabel, maar het is zo'n Chaos! mensen schreeuwen en sprinten naar het bos en overal is bloed, je vringt jezelf naar het bos en hoopt op een beetje mazzel.

Ruth (1 x uitgekomen)

je rent naar de hoorn en pakt een rugzak, dan ren je naar het bos, maar iets scherps boort zich in je zij, je schreeuwt en hapt naar adem, half buiten bewustzijn strompel je het bos in, je zij bloedt hevig en je bent behoorlijk zeker dat iemand je heeft geprobeert te vermoorden, je weet alleen niet wie...

Felix (3 x uitgekomen)

je probeert niet op te vallen en sluipt naar de hoorn, natuurlijk denk je niet gezien te worden en je zoekt rustig wat uit, het is toch een chaos om je heen. na een tijdje merk je alleen dat het onprettig rustig is, je kijkt om je heen en kan nog net de bijl zien die op je afvliegt, TSJAK!! en de bijl heeft zich midden in je ribben geplant, je kreunt vande pijn en valt op de grond. je doet nog wat tevergeefse pogingen om te ademen maar het lukt niet, je stikt, je bent de eerste dode van de 207de hongerspelen.

R.I.P Felix

Raptor (0 x uitgekomen)

Je sprint van je platform, recht op de hoorn af. je grijpt snel een zwaard en ren naar de andere beroeps, ze hebbent jou namelijk ook bij de beroepstroep laten horen. je ziet een klein jongetje rennen en slaat hem met je zwaard, je hoort een gil en voor je het weet heb je een werpspeer in je been, je schreuwt het uit vaqn de pijn en valt op de grond. het meisje die het heeft gegooit trekt het uit je been en rent achter het jongetje aan. je blijft op de grond liggen tot Mia naar je toe loopt met een verbanddoos. "hou je stil en alsjeblieft niet gaan janken." zegt ze geïrriteerd. ze spuit eerst één of andere vloeistofn op je wond, het doet verschrikkelijke pijn, bijna nog meer dan die hele wond zelf. dan wikkelt ze er verband omheen. je probeert op te staan, maar valt gelijk weer om. je verband wordt weer rood. ïk zei toch, niet bewegen, sukkel!" zegt Mia boos. "waneer kan ik weer lopen?" vraag je. "ik ben toch geen dokter? hoe moet ík dat nou weten!" zegt ze boos, je besluit wijselijk om je mond maar te houden...

Starlight (0 x uitgekomen)

Je rent van je platform af en naar de stapel. je probeert een speer te pakken, maar ze zijn weg voordat jij ze kan pakken. je pakt maar één van de boemerangen en slingert het naar het hoofd van een jongen, maar je mist. gelukkig kan je je boemerang weer pakken. je draait je om en ziet dat je echt niet meer kan richten. het is veel te chaotisch. dus wacht je tot de chaos over is , maar de enige die er dan nog zijn, zijn de beroeps en één jongen, die bijna meteen een bijl in zijn ribben krijgt. je loopt naar je mede-beroeps en zoekt lucifers voor een goed vuur, het wordt namelijk behoorlijk laat.

Blaze (0 x uitgekomen)

Je rent van je plaat af, zo het bos in. je probeert zo ver mogelijk te rennen tot je ineenzakt, je hijgt en ademt heel zwaar. als je even op adem bent gekomen zie je dat je op een soort oase terecht bent gekomen. perfect! hier zou je wel een tijdje moeten kunnen overleven. je trekt je shirt over je hoofd en begint het zweet eraf te wassen.

Shadow (4 x uitgekomen)

Je rent van je plaat, grijpt een brood en wat gedroogde ham (ingepakt in folie) en rent weg, niemand heeft je gezien, goed. je klimt een boom in en wikkelt een buigbare tak om je middel, daarna val je in slaap en vertrouw je erop dat de beroeps je niet zullen vinden. je bent toch praktisch onzichtbaar.

Ruby (12 x uitgekomen)

Je rent op de hoorn af en pakt een klein, licht zwaard, dan ga je in de hoorn op de loer liggen tot iemand komt, zodat je die dan in de rug kan steken. alleen, er komt niemand. je komt teleurgesteld weer naar buiten en kijkt om je heen. "1 dooie maar? vraag je teleurgesteld. "Misschien meer als jij had geholpen!" zegt Mia kattig. "Nou sorry hoor! ik probeerde gewoon slim te zijn!" "Slim zijn is kennelijk niet je sterkste punt." je begint zachtjes te huilen. de eerste avond in de arena is nu al een ramp.

Timothy (2 x uitgekomen)

je rent van je platform af het bos in, jij hebt toch geen wapen nodig, dus waarom zou je überhaubt naar de hoorn toerennen als je geen wapen nodig hebt. maar dan besef je je dat je wel een rugzak had kunnen gebruiken, shit, nu heb je niks. dit wordt nog een lange nacht...

Hope (3 x uitgekomen)

je rent van je plaat af en zoekt Rolf in de chaos, als je hem bijna bereikt krijgt hij opeens een zwaard tegen zijn arm, woedend werp je de speer die je net had gepakt in het been van die engerd, je rent naar hem toe en trekt de speer uit zijn been, dan ren je met Rolf aan de hand het bos in. heel ver van de hoorn vindt je een soort klein meertje, gek genoeg is het water lekker warm, nou ja, zal wel één of ander capitool iets zijn, er zijn ook veel struiken met bessen enzo, perfect is het hier, je zwemt met rolf naar het kleine stenen eilandje in het midden van het meertje (ja, ze kunnen zwemmen) en valt heerlijk in slaap op de lekker warme steen, je merkt niet eens dat het kannon maar één keer afgaat, wat historisch weinig is.

Specter (9 x uitgekomen)

Je rent gelijk weg van de hoorn, maar bedenkt je dan. je hebt natuurlijk wel een rugzak nodig. dus je rent terug, pakt een klein rugzakje en een stuk touw en rent het bos in, daar klim je gelijk een boom in, buigt een paar buigzame takken om je heen in een bolvorm en bindt het vast met je touw, de rest van het touw dat niet op de knoop zit van de takken knoop je om jezelf heen zodat je niet valt, dan pak je wat bladeren, checkt ze op insecten en legt ze dan in je mandjen van takken, nu heb je een bed om in te slapen. dan open je je rugzak en kijkt wat erin zit, een flesje Jodium, wat boterhammen, een klein zakmes, een verbanddoos, en een rol nylondraad, handig, perfect om vallen mee te zetten, of om lichamen mee te laten "zweven" hehe...

Martijn (3 x uitgekomen)

Je rent naar de hoorn en pakt een rugzak, een speer en een pakje lucifers, yes, jackpot. dan ren je het woud in tot je niet meer verder kan rennen. dan besef je je dat je aan de rand van een afgrond staat, en je ziet een behoorlijk brede richel onder je, voordat je een besluit neemt kijk je even in de rugzak, een boterham in folie, een net, een mes om dieren mee te villen, en een lap plastic. je besluit te springen, gelukkig was de rand niet zo slipperig en land je veilig op de richel. je ziet een grot en gaat erin. je doodt één of ander groot slapend beest dat daar toevallig lag (waarnschijnlijk de beer die in de grot hoorde) en begint hem te villen, je krijgt grote lappen vlees en je bewaart het vet in de plastic folie die bij de boterham zat. de rest van het vlees rooster je boven een vuurtje van hout dat je van boven heb gehaald en stopt alles wat je niet nodig hebt in je rugzak. je valt al snel in slaap met die lekker zachte berenvacht op je, dit zou nog best comfortabel kunnen worden.

Mariëlle (2 x uitgekomen)

Je gaat van je platform af en pakt een zaklamp en een plantenboek, het kan nog best van pas komen. je rent verder het bos in en komt na een tijdje op een open plek en maakt gelijk een kampvuur en een houten schuilplaats, het is een beetje wankel, maar het is iets. je plukt wat appels, kijkt even in je plantenboek of ze niet dodelijk zijn en eet ze dan (ze zijn dus niet dodelijk) dan val je snel in een diepe slaap.

Luna (17 x uitgekomen)

je rent van je platform, je moet die boog hebben! je rent, en je hebt hem! dan ren je snel naar het bos, maar keert je snel om, shit! je bent de pijlenkoker vergete! je rent terug naar de hoorn en kan nog snel de koker weggraaien en wegrennen, geweldig! je hebt een wapen!

Mia (6 x uitgekomen)

je gaat naar de hoorn toe en pakt een rapier, je probeert mensen te raken, maar het lukt niet. het is bte chatisch, als iedereen weg is is er nog één jongen die niet beroeps is en vlak voor ik hem kan doorboren wordt hij geraakt door een bijl van buck. en ,natuurlijk, liggen er twee van ons op de grond, Liannen is kennelijk geraakt door Buck, en Raptor heeft kennelijk een speer in zijn been gehad. na het behandelen van Raptor zijn been moet ik ook nog eens van de rest een hysterische Ruby troosten, natuurlijk. dit is werkelijk het sneuste beroepsclubje ooit...

Martin (0 x uitgekomen)

je stormt van je platform en pakt een zwaard. dan ga je maar gewoon in het rond slaan, maar raakt niemand, het is te chaotisch. als iedereen weg is help je Lianne overeind, en dan zie je het, die prachtige ogen, die bodemloze poelen blauw in dat perfecte wit, vanaf dat moment kon je niet meer normaal naar haar kijken, ze is gewoon zo mooi! die avond kijk je alleen nog maar naar haar.

Rolf (1 x uitgekomen)

je rent zo hard mogelijk weg, maar word gelijk geraakt door een zwaard, je valt op de grond en schreeuwt het uit van de pijn. je bent in je arm geraakt en het bloed heel hevig. je ziet op de grond naast je een rugzak en besluit hem maar mee te nemen, dan wordt je door Hope overeind geholpen en snelt het bos in, jullie komen aan op een mooie open plek en zwemmen naar het eilandje in het meer. het is er heerlijk warm en je valt heel snel in slaap met hope dicht tegen je aan, je voelt je voor het eerst in de arena echt helemaal veilig.

Marianne (10 x uitgekomen)

je rent naar de dichtbijzijnste rugzak en grijpt hem zo snel mogelijk, je rent het bos in en kijkt snel in je rugzak, en er zit in... knalgele glitterpoeder, nice behalve dan dat je er ECHT HELEMAAL NIKS AAN HEBT!! ugh, je kan de capitoolmensen al horen lachen, haha! zij is het meisje met de glitterpoeder, GRRR!! je hebt ook altijd pech hé? je gaat maar onder een boom slapen (onder de wortels dus) en valt snel in slaap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • scarletwitch

    LUNA!!!

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    Marianne ik ben lekker slim met mijn gele glitterpoeder rugzak
    ha dat doet niemand mij na vervolg??

    1 decennium geleden
  • Tqueen

    I <3 my Luna :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?