Welk natuurelement ben jij volgens de chinese astrologie?

De Chinese astrologie kent naast de tekens van de dierenriem vijf natuurelementen. Welke ben jij? (CG)

Mogelijke uitkomsten

Hout (26 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid Je streeft - als een boom - altijd naar het hoogste en het beste, zodat je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien. Tegelijkertijd sta je met beide benen stevig op de grond en probeer je je doelen op een geduldige, rationele manier realiseren. Daarbij maken je assertieve karakter en je oplossingsgerichtheid je tot een geboren leider. Je vindt het vaak moeilijk om je gevoelens te uiten, maar wanneer je ergens de leiding hebt, zeg je gewoon waar het op staat.
Power tipEen bonsaiboompje of plant op je kamer helpt je om je hout energie te versterken

Vuur (28 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid Net als vuur ben jij vlammend en fascinerend, en weet je de aandacht te trekken. Alles wat je doet, doe je met passie en enthousiasme en je bent altijd in voor iets nieuws. Je houdt van afwisseling, en kunt geïrriteerd en verveeld raken als iets routine dreigt te worden. Anderen zijn graag in de buurt vanwege je kracht, charisma en aanstekelijke gezelligheid. Kijk uit dat je met je vlammende karakter anderen niet in de schaduw plaatst
Power tip Rode items en accessoires in je kamer versterken je vurige energie

Aarde (69 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheidJij geeft en verzorgt, net als de aarde. Voor je vriendinnen ben je een betrouwbare vriendin die altijd een schouder vrij heeft om op uit te huilen. Problemen los je op een eerlijke, praktische manier op. Je kunt je soms druk maken over dingen waar je geen controle over hebt. Gelukkig voel je je altijd en kalm met familie en goede vrienden om je heen. Je houdt het simpel en raakt niet snel gestrest. Je bent ontzettend down-to-earth
Power tip Met een bloeiende plant in een (terracotta)pot stimuleer je je aarde element

Metaal (18 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid Jij bent een doorzetter en als je eenmaal iets in je hoofd hebt, is je mening moeilijk te veranderen. Je bent georganiseerd en gedisciplineerd en brengt elke opdracht tot een einde, whatever it takes. Je bent ijzersterk van binnen én van buiten en gaat graag fysieke uitdagingen aan. Je ziet het leven als een puzzel die opgelost moet worden en houdt ervan om mensen en ideeën te analyseren. Gebruik je zelfbeheersing om negativiteit uit te bannen.
Power tipEen schaaltje met munten op je kamer activeert je metaal energie.

Water (37 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheidMysterieus en diep als de oceaan, dat ben jij. Je bent emotioneel, gevoelig en spiritueel en zoekt in het leven constant naar eerlijkheid en waarheid. Je bent graag alleen om te denken. Je hebt een scherpe intuïtie en bent tevens een goede luisteraar. Maar je dagdroomt veel liever dan dat je je bezighoudt met de soms keiharde realiteit die vol problemen en conflicten zit.
Power tipEen vissenkom met vissen op je kamerversterkt je water energie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • nerveus

    Aarde ;)

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    Metaal en dat klopt als ik iets wil dan blijf ik doorzetten tot ik het heb of krijg of what ever typisch mij

    1 decennium geleden
  • AngelDreams

    Hout het klopt wel. Ik ben al mijn hele leven aan het vechten voor mijn rechten. Ik heb namelijk dyslexie (eindelijk bewezen) Maar ik mocht geen test doen omdat ik te weinig achterstand had. Later blijkt echter dat ik een heel hoog IQ heb en heel veel doorzettingsvermogen heb. Deze quiz klopt dus echt!!!

    Love it(H)

    1 decennium geleden
  • Nakky

    Hout

    1 decennium geleden
  • GottaLoveYa

    Wat een leuke quiz!! Heb je vast veel moeite voor gedaan. Zulke quizen met moeite zijn veel leuker dan de "ik verveel me dus ik typ lalalalala in een quiz"quiz.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?