tada, one direction !

DEZE QUIZ IS SAMEN GEMAAKT MET ;
mabelstylesx



' schat, ruim jij de borden op ?' roept je moeder nog vanuit de gang. ' ja-haa. ' roep je, en je hoort de dichtgeslagen deur. je moeder ging natuurlijk weer naar haar vriendinnen, en kwam daarna ladderzat thuis. ze was veel vaker bij haar vriendinnen, nu je zusje vorig jaar was overleden en je vader daar letterlijk afstand van moest nemen en vluchtte naar frankrijk. je liet je van de bank glijden en liep naar de keuken. de keuken was wit met zwarte handvatten, en je hád mooi uitzicht op de tuin. tot dr een huis werd gebouwd achter jullie huis. nu keek je recht in een slaapkamer. je pakte de borden, en legde het in de vaatwasser. je drukte de muziek aan, en deed de afwas. opeens kwam girlfriend - avril, lil mama. en daar móét je op dansen. als een spastische aap dans je in de keuken, tot je je opeens behoorlijk aangestaard voelt. met een ruk richtte je je blik naar het raam, daar 5 jongen je lachend aanstaarde, en schrok je rot wat weer een spastische beweging veroorzaakte. je kijkt ze even fronsend aan. dan kijken ze allemaal weg, en verdwijnen uit je zicht. je zucht, leuk zn uitzicht .. al zagen ze dr niet verkeerd uit. je richtte je blik weer op de afwas, toen de bel ging. je legte de handdoek neer, waarmee je net had staan zwaaien toen je danste. en met lichte renpas ren je richting de deur. zou je moeder nu al thuis zijn ? je opent de deur, maar nee. daar voor je staat één van de jongens die je zojuist had uitgelachen. ' kan ik binnen komen ?' vraagt hij beleeft. je knikt heftig, terwijl je hem aandachtig bekijkt.

Mogelijke uitkomsten

HARRYSTYLES. (21 x uitgekomen)

' mooi.' zegt 'ie en hij zegt een stap naar binnen, ' YOU DID IT HAZZA !' riep toen een jongen met justinbieber die zojuist uit de bosjes sprong. ' kluns.' riep toen weer een andere met bruin haar en hij trok hem weer de bosjes in. je kijkt met grote ogen verbaast hun kant op, en slaat de deur dicht. ' wat was dát ?' riep je. ' zeg maar niet veel, want ik heb je opgenomen hoor.' je keek hem verbaast aan, terwijl hij de gang begon te keuren. ' dat je danst, of wat je ook deed ..' ' ik was aan het kijken hoe spastische mensen leven ! ' riep je onschuldig. ' haha, je hebt geluk dat je knap bent, want liegen kan je niet.' ' dansen ook niet, dus ?' hij lachtte. ' alsof jij dat kan !' hij kijk uitdagend. ' je moest 'ns weten ..' zegt hij, en hij begint raar te dansen. je lacht, tot er opeens een gezicht word gedrukt tegen het raampje in de deur. ' INBETWEENSER DANCE GO !' roept het bruinharige jongen, je schrikt je dood en valt door een , ja alweer ,spastische beweging in de armen van de krullenbol. ' je lijkt wel een bolletje woohh..' zeg je maar door je het kan afmaken drukt hij zn lippen of de jouwe.

ZAYNMALIK. (3 x uitgekomen)

hij glimlacht, en loop naar binnen. even valt er een stilte, wat best raar is want je was wel een prater. ' dus .. ' ' ohja.' zei die alsof hij weer wakker schoot uit een droom, je keek hem raar aan. ' dus ?' herhaalde je maar. ' ja sorry, ik verdronk even.' ' verdronk ? dr is geen eens water ..' ' in je ogen, bedoel ik.' en jullie lachen. ' kan je niet zwemmen dan ?' je kijkt hem serieus aan, die blik waar je vriendin zo jaloers op was omdat zij in de lach schoot als ze serieus keek. hij kijk je aandachtig aan en begint weer te lachen. hij leunt op de leuning van de trap die in de gang staat. even valt het weer stil tot er opeens een blond jongetje door de deur rent. ' zayn ! ik zocht je overal.' riep hij hijgend. ' sorry man, ik zag haar staan en moest even hier heen.' hij keek jou richting op en glimlachte. jij deed het zelfde. ' ook sorry voor mij hoor.' zeg je maar. ' waarvoor ?' vraagt de blonde jongen. ' nou, als ik niet had bestaan had hij hier niet gestaan. ' ' nee, als jij niet had bestaan had ik nooit dit gedaan.' zegt hij en hij drukt zn lippen op het jouwe. ' GO ZAYN GO !' riep de blonde, en zayn drukt hem weg uit het huis en sluit de deur. je glimlacht door de kus heen.

NIALLHORAN. (24 x uitgekomen)

zonder iets te zeggen loopt hij naar binnen, en jij sluit de deur. hij kijkt geschrokken om nadat hij de keiharde knal hoorde die de deur maakte. hij liep langzaam richting de woonkamer waar de film ,die je nog aan het kijken was, nog aanstond. ' die film ken ik !' roept hij en hij gaat op de bank zitten en kijken. je glimlacht, en gaat dr dan ook naast zitten. even later zitten jullie helemaal in de film als de reclame komt.' NEEE ! NIET RECLAME !' roep je. hij kijkt je lachend aan. ' je hebt reclame voor een rede, je moet eten.' zegt hij en even wacht hij op je reactie. dan zeggen jullie tegelijk ' FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD.' jullie lachen helemaal in een deuk en rende toen als wilde beesten naar de snoepkast. je pakte popcorn, chips, drank, snoep, bakjes met appelmoes & alles wat je maar kon leegplunderen. en liep toen weer naar de bank. je gooide het op de bank, en je zag dat hele bank vol zat. de jongen kwam toen ook naar de bank, en keek het met grote ogen aan. ' die helft is voor jou, en deze voor mij.' zeg je en je schruift een gat tussen al het eten. hij klinkt en jullie ploffen op de stoel. ' wie het eerst alles opheeft !' zegt hij, en jullie vallen het eten aan als prooi tot er nog maar 1 snoepsliertje op de bank ligt. ''mijnes !' roep je, en hij grijpt het voor je het kan pakken. ' we delen !' zegt hij en hij pakt een kant van het sliertje, jij pakt het anderen en sneller dan je eerder daarvoor had gegeten eet het het op, tot jullie lippen elkaar raken.

LOUISTOMLINSON. (21 x uitgekomen)

'fijn.' zegt hij en je sluit de deur weer. samen lopen jullie naar de keuken, die nog helemaal een troep is. ' zoo, goed opgeruimd.' zegt de jongen die waarschijnlijk ook merkte dat het een troep was. 'sorry, ik had geen tijd om op te ruimen voor je er was.' zei je sarcastisch. hij keek verder en zag je prijzenkast. ' zozo. knap hoor 1ste plaats.' zei hij en hij pakte de troffee uit de kast. je bloosde, en pakte toen maar weer een bord. hij liep jouw richting op. ' zal ik het eens uitleggen ?' zegt hij ' denk je dat ik niet kan afwassen ?' ' oh, niet boos worden assepoester. ' je probeerde boos te kijken, maar schoot in de lach. ' oke, we doen een wedstrijd !' zei je en je gaf hem een paar borden en bestek. ' en wat is de prijs ?' vroeg je. ' als ik win, mag ik een kusje. ' je glimlachte, en begon te wassen. om even vals te spelen, deed je het ietsje langzamer. aan het eind was de uitslag ook dat de jongen won. de jongen boog naar voren en zonder enige twijfel drukte je je lippen op de zijne.

LIAMPAYNE, (8 x uitgekomen)

' nou, kom dan. ' zei je na een tijdje maar hij bleef stokstijf staan. ' nog 3 .. 2 ..' zei je en toen trok hij je aan je arm mee naar buiten. met een knal sloeg de deur dicht. je zuchtte, jezus. ' kom dan ..' zei hij je na en hij nam je mee naar een bosje. ' ik ga daar niet in !' riep je. ' haha, hier zijn geen wolven, beren of heksen dus kom nou maar.' zegt hij en hij wil je meetrekken maar je blijft staan. hij trekt harder maar je blijft zo stevig mogelijk staan. dan komt hij jou kant op en tilt je met 2 sterke armen op. ' NEE NEE !' riep je en je begon te trappelen waardoor je in zn buik (sixpack) trapte en hij zn evenwicht verloor. met een blons belanden jullie in een modderplas. jullie schieten in de lach. ' haha, jij bent ook niet makkelijk he !' zei je en hij stond weer op. je glimlachtte, en nam zn hand ,die hij zojuist uit had gestoken, aan. hij trok je zohard op dat je tegen zn borst belanden. met 1 cm van zn lippen vandaan keek je in zn ogen. 3, 2 1 .. telde je in je hoofd en jahoor, hij drukt zn lippen op het jouwe. x

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Breckenridge

    Liam (H), vervolg?

    1 decennium geleden
  • ChestHair

    love the picca of zaynn!!

    1 decennium geleden
  • DarkEnough

    boobear(H)

    1 decennium geleden
  • Heksjee

    Harry Styles . vervolg?? wil je het laten weten als die er is??

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Niall Horan ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?