Wie pas er het best bij jou???

Greg, Tayy, Rob, Justin, 1D, ChrisB ?? WIEE O WIEEEEEE

Mogelijke uitkomsten

Gregory van der Wiel (16 x uitgekomen)

Gregory van der Wiel houd erg van voetbal! Hij heeft ook zo'n lekker body! maar het gaat niet alleen om zijn body, maar ook om zijn lieve gedrag en dat hij heel sociaal is. Hij houd natuurlijk van zijn team AJAX! Maar helaas gaat hij naar Valencia.. Dat vind jij ook erg, je wilt natuurlijk het liefst dat hij bij Ajax blijft! Lichtgebruind tintje houd jij wel van!

( helaas voor jullie maar Greg is al van mij (flower)(H))

Taylor Lautner (51 x uitgekomen)

Een sixpack, dat heeft hij wel. En niet alleen om zijn body vind je hem leuk, maar ook om zijn killer karakter. Hij is lief, zorgzaam en steunt je overal in. Hij helpt bij je problemen en geeft je een goed gevoel. Hij maakt tijd voor je vrij, maar geeft je ook zelf vrijheid. Dé ideale boyfrien dus.


(HIJ IS VAN MIJ (duivel))

Robert Pattinson (3 x uitgekomen)

Niet alleen als vampier trekt hij ieder meisje aan. Jij vindt Rob hélémáál het éínde! Met zijn groene ogen staart hij de hele avond in de jouwe. Hij neemt je mee naar de vetste party's en chiqueste café's. ByeBye Kristen, Hello You!

Justin Bieber (0 x uitgekomen)

Justin is helemaal into you! ByeBye SelinaG, hello you! Met zijn basketball- en dancemoves, pakt hij jou helemaal in! En na afloop van zijn concert, een stevig potje kroelen!

(We don't like him.. )

One Direction (0 x uitgekomen)

De boys van 1D zijn awe-some! Een van de vijf is van jou, of wil je ze liever allemaal? Van Liam, Niall, Louis, Harry en Zayn kun je helemaal wegkwijnen, en zeker als ze zingen. Jij bent hun inspiratie, en dat kunnen ze goed gebruiken in hun liedjes. Who's the cutest??

(ZAYN IS VAN MYY :D)

Chris Brown (0 x uitgekomen)

Jij houd vooral van zingen! Jij kan Chris Brown zijn body niet uit je hoofd houden! Hij houd veel van dieren en kroelen en dan het liefst met jou. Hij kan het niet goed vinden met Rihanna en jij mag haar muziek ook niet. Samen hebben jullie al lot oflove to share, dus geniet van de toekomst!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LostInSpace

    TL,
    Maar echt ik doe er alles aan om 1D te krijgen maar ik krijg telkens TL of GvdW!
    Verder leuke quiz

    1 decennium geleden
  • xAngelGirlx

    Taaaay Lautner! (H) Yeahh. :D
    Maar 1D & Robert Pattinson zijn ook nice ^^ (H)

    1 decennium geleden
  • FANGIRL

    Van mij mogen ze allemaal bij me passen!

    1 decennium geleden
  • ShakeItUp

    Taylor? Doe mijn maar Jackson Rathbone:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?