Welke persoon uit Toy Story ben jij?

Altijd moeten lachen om de films van Toy Story? Dan is het nu tijd om te weten te komen op welk speelgoedje jij het meest lijkt! Veel plezier ;)

Mogelijke uitkomsten

Woody (1 x uitgekomen)

Je bent een echte held die populair is en je bent heel zelfverzekerd. Je geeft veel om je vrienden maar als het TE gevaarlijk word, ga je heel misschien toch terug.

Het lijkt je stoer om in het wilde westen te wonen!

misschien ben je iets te zeker van jezelf. Luister ook naar anderen!

Jij bent Woody ;)

Jessy (26 x uitgekomen)

Je bent een vrolijk persoon die wel goed kan omgaan met mensen. Je komt meteen op voor je vrienden als er iets gebeurd maar als er iets met jezelf gebeurd, bijvoorbeeld dat je gepest word, kruip je terug in je doos en verschuil je je.

Jou lijkt het Wilde Westen helemaal te gek!

Probeer wat beter op te komen voor jezelf!

Jij bent Jessy!

Buzz Lightjear (7 x uitgekomen)

Je bent een aardig persoon die voor alles en iedereen wil opkomen en zich vaak bemoeit met de problemen van iemand anders. Je bent super de puper populair!

In de ruimte voel je je helemaal thuis! Nu nog uitkiezen welke planeet!

Ook jij bent iets te zeker van je zelf. Probeer je vrienden om hulp te vragen, bijvoorbeeld dat ze het moeten zeggen wanneer jij iets doet wat hun niet leuk vinden. Opscheppen over je zelf bijvoorbeeld.

Jij bent Buzzzzzzzzzzzzzz!

Alien (6 x uitgekomen)

Je bent niet echt populair en zoekt je plekje veilig tussen personen die je misschien zullen beschermen. Je respecteert veel mensen en ziet dan ook tegen ze op. Je bent een beetje een onzeker typje!

Op de planeet Venus ligt jouw bestemming! oooooooooooh....

Meneer aardappelhoofd (1 x uitgekomen)

Je bent een beetje een persoon die alles serieus neemt en snel gekwetst is. Als iemand in gevaar is, die jij gewoon niet mag, dan help je hem ook niet. Je kan heel goed opkomen voor jezelf en je kan je, zogezegd 'een weg door de jungle schelden.' Je bent niet echt populair omdat veel mensen je te bazig vinden. Toch ben jij een hele goeie leider!

Je vind het heerlijk om elke dag weer in je kledingkast te duiken en nieuwe setjes te maken! Helaas kun je je neus niet veranderen :(

Pas wel op met wat je doet. Ook al mag je iemand niet, misschien word hij wel achternagezeten. Je zou hem moeten helpen. Let ook op je bazigheid!

Jij bent meneer Aardappel Hoofd!

Soldaat (13 x uitgekomen)

Jij bent redelijk populair en probeert alles en iedereen te helpen. Vaak lukt het je ook nog. Je kan goed samenwerken maar als iemand net iets te stom tegen je dood, moet jij zeker geen wapens bij je hebben. Je zou diegene dan zo neerschieten!

Tussen de andere soldaatjes in een spannend en avontuurlijke omgeving kan jij je zeker vermaken!

Door jouw agressiviteit ben je soms wat aangebrand en sla je iemand snel in elkaar. Probeer je te beheersen!

Rex (0 x uitgekomen)

Je bent een vrolijk type dat graag grapjes om maakt, mensen graag laat schrikken en mensen aan het lachen probeert te maken. Je kan er niet tegen als mensen een niet leuk grapje over je maken en jij kruipt dan het liefst terug in je hol om daar een beetje te gaan zitten huilen. Je bent niet echt populair en word misschien zelfs gepest omdat je niet goed voor jezelf op kan komen.

Heerlijk tussen de bomen en de dichte struiken!

Probeer wat meer aan je zelfvertrouwen te doen. Je bent een prachtig persoon!

Jij bent Rex!

Slinky (5 x uitgekomen)

Je bent een best wel aardig persoon die best goed voor zichzelf kan opkomen en ook best wel wat zelfvertrouwen heeft. Je bent vaak een beetje klungelig met je lijf. Het enige probleem verder, is dat je snel op je teentjes getrapt bent!

In een huisje met een kleine baasje die vaak met je speelt en je soms even bij je oor vast grijpt, vind jij het geweldig!

Probeer je te beheersen Slinky!

Jij bent Slinky!

Hamm (4 x uitgekomen)

Je bent een goed persoon die alles goed bedoeld, ook al lukt dat soms niet helemaal. Soms, als je echt een hekel aan iemand heb, kan het zover komen dat je hem gaat pesten. Het gene waar je goed in bent: opkomen voor een ander!

Heerlijk in een relaxte ruimte waar je lekker kunt luieren!

Hou je jezelf een beetje in bedwang? Je wil niet als een pester gezien worden! Toch?

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

 • Yoola

  Jessy :)

  1 decennium geleden
 • CerysdePanda

  ik ben alien lol;)

  1 decennium geleden
 • OlafATW

  Leon was Hamm :P

  1 decennium geleden
 • ZephyrDragon

  Jessy! yeey! xxx hvj moppie

  1 decennium geleden
 • Prisjexx

  Ik ben JESSSY(yeah)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?