Wie ben jij van Take That?

Je kent ze vast wel, de bekende Engelse Band bestaand uit Robbie Williams, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange. Deze quiz is op hen geïnspireerd, en misschien kom je er wel achter op wie je het meeste lijkt!? Is dat niet leeeeeuk...!!?
Succes ermee!

Mogelijke uitkomsten

Robbie Williams (7 x uitgekomen)

Jij bent Robbie Williams! Een gangmaker die het leuk vind om anderen te vermaken. Maar toch kun je ook wel serieus zijn als het op belangrijke dingen aan komt. Die balans is erg belangrijk, en jij kunt die vast en zeker vinden.

Gary Barlow (4 x uitgekomen)

Jij bent Gary Barlow. Jij neemt soms graag de leiding over en probeert alles onder controle te houden. Tenslotte is hij erg muzikaal ingesteld op de piano, je laat je talenten daarom ook graag zien. Creativiteit is er genoeg.

Mark Owen (15 x uitgekomen)

Jij bent Mark Owen, problemen ken je niet zo snel en je houdt wel van een praatje met jan en alleman. Je bent spontaan en gezellig in de omgang, en bovenal houdt je wel van een lolletje. Net als deze gekke kwibus hahah!

Howard Donald (5 x uitgekomen)

Jij bent Howard Donald! In een groep houdt je je wat meer op de achtergrond, maar je bent zeker geen saaie piet. Jij hebt zat talenten die anderen weer helemaal niet hebben!

Jason Orange (20 x uitgekomen)

Jij bent Jason Orange, je blijft altijd trouw aan je vrienden, wat er ook gebeurd! Problemen probeer je altijd zo goed mogelijk op te lossen, je haat ruzies, houdt er ook weer niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan.. althans, een beetje is wel leuk. Maar niet te veel!

Take That (0 x uitgekomen)

Tadaaa

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Shanx_x

    Jason orange

    9 jaar geleden
  • Animal2

    Jason Orange :-o

    1 decennium geleden
  • Fliine

    Nu ben ik Robbie :P haha

    1 decennium geleden
  • rvlgirl

    the floob is een leuk nummer, vooral omdat er roeien in het clipje voorkomt, zit er op dus is het nummer extra leuk:P:P

    1 decennium geleden
  • MyDesire

    Jason Orange!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?