op wie uit LOST lijk jij

op wie uit de spannende tv serie LOST te zien op net 5 lijk jij

Mogelijke uitkomsten

Jack Shephard (4 x uitgekomen)

Je bent Jack Shephard.

Je bent ene doktor die altijd iedreen helpt. je bet ook een zeer vriendelijke man maar, Soms kun je ook je minder vriendelijke kant laten zien. Of je het eiland wel wilt verlaten weet je niet zeker

Kate Austen (6 x uitgekomen)

Je bent Kate Austen.

je hebt waarschijnlijk iemand vermoord daarom vertrouw je je verleden niet gauw aan anderen toe. Je liegt eerder dan de waarheid maar, ook jij zult dat zien dat eerlijk altijd het best is. Het leifst verlaat je het eiland zo snel mogelijk maar, de politie krijgt je niet weer in handen

James "Sawyer" Ford (9 x uitgekomen)

Je bent James "Sawyer" Ford.

Men ziet jou als ruwe man terwijl je niet zo'n slecht verleden hebt. eigenlijk doe je maar stoer om de anderen te laten denken dat je ruw bent. Het eiland verlaten doe je met plezier maar, je bent wel bereid jezlf op te oferen.

John Locke (6 x uitgekomen)

Je bent John Locke.

Je bent een mysterieus persoon met veel kennis. Jij weet heo je moet overleven. Op het eiland voel jij je zeer thuis je gelooft dat je hier je tweede kans hebt gekregen. Het eiland verlaten daar denk jij niet aan.

Frank Lapidus (1 x uitgekomen)

Je bent Frank Lapidus.

Jij komt even Snel op het eind langs en laat zien hoe medig je bent. Je geeft je leven voor een ander. je bent een eerste klas piloot en kun bijna alles besturen. Dat het eiland bijzondere kracht heeft daar geloof jij niet in. Het liefst had je die dag dat je naar het eiland moest vliegen vrioj genomen.

Sun Kwon (6 x uitgekomen)

Je bent Sun Kwon.

JIj bent in het begin best verlegen en laat je man het woord maar doen. Je probeert je man en vader graag tevreden te houden maar, je wilt graag ook je eigen mening vertellen. Het eiland verlaat je graag maar, niet zonder je man.

Benjamin Linus (1 x uitgekomen)

Je bent Benjamin Linus.

Je bent en zeer mysterieus persoon en ook wat gestoord. Je durft geen offers te maken liever je kind dood dan jezelf. Overleven is ook jouw ding. Je bent graag de nummer 1 van de baas zo niet dat raak je verward. Het eiland is jouw thuis.

Claire Littleton (2 x uitgekomen)

Je bent Claire Littleton.

Je bent sterk met het gebruiken van je stem maar, toch vaak verlegen tegenover het ander geslacht. Je geeft veel om je kind en zou nooit weg gaan zonder. Je bent wel snel jaloers.

Juliet Burke (1 x uitgekomen)

Je bent Juliet Burke.

Je bent zeer inteligent. Je weet bijna overal een antwoord op. In de liefde kun je niet goed kiezen. Je volgt meestal netjes de regels maar, waneer iemand zijn leven er van af hangt breek je ze. Het ieland verlaten doe je wel graag maar, laat dat niet merken.

Charles Widmore (0 x uitgekomen)

Je bent Charles Widmore .

Jij Doet alles om de geheimen van het eiland te ontdekken en ze voor jezelf te gebruiken. Zolang jij maar verdient is het goed. Wie in jouw weg staat word vernietigd speciaal de gene die jouw kind aanraken komen niet ver. Het eiland verlaat je past als je als zijn geheimen kent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • crazyBiatch

    Kate Auston ^^

    1 decennium geleden
  • VampiireKid

    Sun Kwon =)

    1 decennium geleden
  • TheJoker

    yes Frank Lapidus
    ookal komt hij maar even hij is cool

    1 decennium geleden
  • bfmvred

    jack is trouwens awsome, maar k ben wel een vrouw dus doe dan maar sun of zo

    1 decennium geleden
  • bfmvred

    Jack!!! cool thanksxDxDxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?