Ben jij een shopperella?

Op zatermiddag verstopt je vriendin zich het liefst onder de bank... Want als het aan jou ligt, sleur je haar de hele stad door op zoek naar nieuwe must-haves.
Offe... haalt ze juist alles uit de kst om jou met te slepen? Kortom, check of jij een shopperella bent!

Mogelijke uitkomsten

Shop-lover (20 x uitgekomen)

De naam 'shopperalla'is jou op het lijf geschreven! Elke dag check je de etalages op nieuwe, coole must-haves. En als je verdrietig bent, sleur je je moeder mee naar de stad om ze allemaal te kopen. Helemaal niets mis mee, maarre zorg je wel dat je spaarvarken iets in z'n maag heeft? Anders gaat ie knorren.

shop-hopper (41 x uitgekomen)

Jij bent helemaal in shopbalans. Je wordt er heel blij van als je moeder je meeneemt naar de stad om nieuwe kleren in te slaan, maar elke week hoeft nou ook weer niet. Trouwens, er zijn nog zoveel andere dingen te doen. De kans dat jij een outfit schoort waar je eigenlijk helemaal niet happy mee bent, is dus ook klein.

Shop-stopper (1 x uitgekomen)

Winkelen is nou niet bepaald jouw favo bezigheid. Je ziet het eerder als een moetje, omdat je nou eenmaal een nieuw paar schoenen nodig hebt. Tip: ga eens samen met je moeder aan de shop in een andere stad, want misschien vind je winkelen in'vreemde'winkels wel heel leuk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

 • Ilona001

  Shop-hopper! (cool) Leuke quiz. Ik geef je een 9!(hoera)

  1 decennium geleden
 • Rose

  shop-hopper klopt wel(A)

  grappige quiz (Y)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?