Wat voor een fantasy personage ben jij?

Ik heb wel eens eerder een quiz als deze gemaakt maar dat was een paar jaar geleden. Deze quiz is een stuk uitgebreider met meer uitkomsten.
Dus als je wil weten wat voor een personage jij zou zijn in een fanatsy wereld, dan moet je deze quiz maken^^

Mogelijke uitkomsten

Ridder (30 x uitgekomen)

jij bent een ridder. je kan goed overweg met een zwaard. Meestal vecht je voor je een koning. Je bent moedig en betrouwbaar.

bard (28 x uitgekomen)

Een bard is iemand die muziek maakt. Iemand die hele mooie magische muziek maakt, het is dus een soort magier maar dan met muziek. Barden zijn creaftief en vreedzaam.

Magier (88 x uitgekomen)

Jij bent een magier. Jou wapen is je magie, je kan van alles toveren zoals: vuur en bliksem. Magiers zijn slim en serieus. Ook zijn ze mysterieus, je weet maar nooit of ze goed of slecht zijn.

toekomst strijder (23 x uitgekomen)

Jij bent een toekomst strijder. Een personage dat een beetje afwijkt van de rest omdat het meer met science fiction te maken heeft dan met fantasy. Je maakt gebruik van de meest moderne technische wapens. Toekomst strijders zijn koelbloedig en nuchter.

elfen boogschutter (122 x uitgekomen)

Jij bent geen mens maar een elf. je kan goed overweg met een pijl en boog en je houdt van de natuur. Elfen zijn schuw voor mensen maar ze zijn meestal wel heel vriendelijk

Paladin (10 x uitgekomen)

Een paladin is een ridder met magie. het gaat hier altijd om goede witte magie. Ze strijden tegen het kwade en ze hebben ook helende krachten. Paladins zijn nobel en betrouwbaar

Vampier (21 x uitgekomen)

Jij bent een vampier. Je bent ondood en je kan niet tegen daglicht. Opzich ben je niet een slecht persoon, maar je hebt bloed nodig om te bljven leven wat tenkoste gaat van de mensen om je heen.
Vampieren zijn elegant en onbetrouwbaar

Ninja (12 x uitgekomen)

Jij bent een ninja. je hebt een onbekende identiteit en je bent goed in oosterse vecht kunsten. Ninja's kunnen goed of slecht zijn. Het karakter van een ninja is moeilijk te beschijven omdat ze meestal heel geheimzinnig zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • SuperLgirl

    Magiër.

    Ik ben niet echt serieus.
    Ik ben eerder een soort Hermelien griffel. Uit Harry Potter.

    1 decennium geleden
  • Kysera

    VAMPIER!! :D

    1 decennium geleden
  • Floralscene

    elfen boogschutter.

    hihi heb een keer boog ge schoten :P

    1 decennium geleden
  • Mugiwara

    Magier! :D
    Gave quiz!

    1 decennium geleden
  • TheEmo

    VAMPIER!! YAY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?