Wood & Rain beginnen een heel avontuur....

Wood's POV:

'Ik kan het proberen al word het moeilijk.' antwoordde rain. 'Goed, ik doe het ik ga met je mee op reis!'
'Mooi, maar gaan we nu slapen het is al bijna middernacht en grey en ice slapen al.'
'Goed.'
Er stonden gelukkig twee bedden dus hoefde ik niet op de grond ofzo. Ik kleede me snel om. Ik ging liggen in een bed en viel langzaam in slaap.

De volgende ochtend stond ik al snel op en rain was druk bezig in zijn huis met spullen pakken. 'Oh je bent wakker.' zei hij toen hij het merkte. 'Grey en ice jagen samen en zijn al goede vrienden trouwens. Er staat eten voor je op tafel ik ben nog wel een hele dag bezig met inpakken hoor.' vervolgde hij terwijl ik overeind kwam. 'Weet je eigenlijk wel waar de tempel is?' zei ik. 'Ja ik heb een kaart.' zei rain. Eindelijk, iemand met een kaart dan weet ik tenminste hoe een deel van het bos eruit ziet. Ik keek er snel op zodra ik hem vond in een kast. Er stond 'Het eikenbos.' op de kaart ongeveer in het midden met de groene dingen die bomen moesten voorstellen, aan de zijkanten van de kaart waren het 'De zuidelijke bergen.' en 'De oostelijke bergen.' met tekens die bergen moesten voorstellen.
Ik keek de kaart later nog wel al had ik wel een stenen gebouw gezien die 'De goudblad tempel.' bij stond op de kaart. Ik stond op en zei 'Ben zo terug.' ik pakte mijn kleren en liep het huisje uit. Ik liep richting een meer waar de twee wolfjes aan het spelen waren als puppy's. Ik sprong even kort in het water en kleedde me toen om. De rest van de dag oefen ik met me pijl en boog, vis ik of speel met de twee wolfen omdat rain druk bezig is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen