Het is ochtend, zilverwind en avondhart worden net wakker..

Toen avondhart wakker was geworden liep ze het hol uit. Steenpoot kwam naar haar toe. ''Avondhart, wauw! Je bent krijger en je hebt een kitten gered en zilverwind is niet meer ziek!'' miauwde hij enhausiast.
''Ik weet het, maar dat maakt me geen held. Steenpoot, ik wil dat jij ook krijger word maar...'' miauwde avondhart
''Weet ik.. maar ik word het wel! Heus wel! Wacht maar...'' miauwde hij hoopvol.
''Is goed, ik moet nu de rivierclan terug gaan halen.'' miauwde avondhart.
Ze rekte zich uit en riep zilverwind, samen, als krijgers liepen ze het kamp uit. Voor de uit en ingang riep een stem 'Wacht!'
Het was zwartkit. ''Hallo zwartkit.'' miauwde zilverwind en draaide zich om naar het kleine katertje. Avondpoot draaide zich ook om.
''Jullie clan niet terug mogen halen! Jullie mogen wel clan halen, maar leider niet. commandant moet leider worden.'' sprak zwartkit.
''Haha we zullen het regelen.'' miauwde avondhart. Even later waren ze een stuk hun territorium in op weg naar de rivier. ''Ergens heeft zwartkit een punt.'' zei zilverwind en de stilte was weg. ''Klopt.'' miauwde avondhart. ''Maar we kunnen er niets tegen doen, goudster is de leider. Hij bepaalt.'' Na een tijd kwamen ze aan. ''En wat nu, weer de rivier over? Dan vinden we niks...'' miauwde zilverwind. ''Doe nou maar.'' zei avondhart en zette een van haar poten op de stenen. Ze gleed uit en schreeuwde ''Zilverwind!' ze trok zilverwind achter zich aan. Het enige wat ze zag was water, en het werd zwart...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen