Hoofdstuk 3!

Ik loop verder op route 1 en sylvia loopt naast me. ''Volg je me?'' vraag ik. ''Nee, ik ben ook op reis, en toevallig gaan wij naar de zelfde plekken.'' Ik zucht. ''Je mag wel met mij mee.'' zeg ik. ''Oke.'' zegt silvia. We komen aan bij een meer. ''Even stoppen bij dit meer?'' zegt silvia. Ik zeg ''Goed dan.'' Eevee springt van mijn schouders en rent op het glimmende water af en drinkt er wat van. Ik doe mijn handen in een kom en drink water eruit. ''hmm'' zeg ik. Silvia gooit een pokeball waar golduck uit komt. ''Golduck, scratch nu!'' Ik wist niet eens dat ze in gevecht was met een goldeen. Eevee en ik keken toe. Golduck gaf een harde klauw aan de goldeen en deed dat een paar keer. 'POKEBAL NU!'' zei silvia en gooide een pokebal in de lucht die op goldeen lande. Goldeen kwam er niet uit. ''Ja ik heb een goldeen!'' zei silvia.
''Goed gedaan maar die pokebal zinkt nu wel naar onder hea'' zeg ik.
''Ohja. Golduck pak hem.'' zei silvia.
Golduck dook diep en kwam later terug met een pokebal. Hij legde hem op de kant en kwam het water uit. ''Yeah! IK heb een goldeen!'' riep silvia blij.
''Ik heb een idee, als jij, song, een waterpokemon vangt kunnen we een water gevecht houden!'' zei silvia.
''Is goed.'' ik keek om me heen nadat ik dat zei. Een staart van een vaporeon! Dé eevee watersoort. ''Eevee die vangen we! Ga achter hem aan met tackle!'' Eevee rende de struiken in en tacklede. ''Zand storm!'' Een zandstorm ging over de vapereon heen. Onder tussen pak ik mijn pokedex en richt hem op de water pokemon. De Watersteen verandert Eevee in Vaporeon. Hij leeft dicht in de buurt van het water. Hij heeft een visachtige staart waardoor hij vaak wordt aangezien voor een zeemeermin. Als zijn staart begint te trillen dan gaat het binnen een paar uur regenen. Vaak ligt hij lekker te luieren op de oever bij een meer. Zijn structuur lijkt heel erg op watermoleculen. In het water kan hij volledig onzichtbaar worden. Eén van zijn aanvalstechnieken is de Zuurschild aanval.
Verteld de pokedex. Snel klap ik m dicht. Eevee komt de struiken uit geduwd door een harde water straal. Eevee valt neer en een boze vaporeon komt de struiken uit. ''Eevee!'' eevee staat pijnlijk op en doet een aanval, een snelle nieuwe aanval. ''Ja! Eevee je hebt snelle aanval geleerd!'' zeg ik.
Daar door valt vaporeon achter over maar staat alweer op en doet een staart zweep. Eevee ontwijkt en doet een zandstorm en daarna snelle aanval. ''Goedzo evee!'' roep ik. Als vaporeon uitgeschakeld is gooi ik een pokebal. Hij wiebelt drie keer en dan.. Ik heb hem! Ik ren op mijn pokeball af. ''Onze eerste gevangen pokemon eevee!'' Ik kijk blij naar eevee. Silvia komt aan. ''Water pokemon battle of niet? Jou nieuwe vaporeon tegen mijn goldeen?''
Ik knik. ''Vaporeon, go!'' ik gooi een pokebal in de lucht en vaporeon komt eruit. ''Vaporeon ben je klaar voor ons eerste gevecht?'' vaporeon knikt. Hij springt het water in en gaat op een rots staan. ''Goldeen nu!'' een rood-oranje-witte vis komt de pokebal uit met een rare hoorn.
''Staartzweep!'' Goldeen racet op vaporeon af en slaat hem met zijn staart.
''Staartzweep jij nu ook!'' roep ik en vaporeon slaat met zijn staart tegen goldeen's.
''Peck!'' riep sylvia. Nu begint goldeen hard te slaan met zijn hoorn
''Vaporeon!'' riep ik. ''Sta op je kunt het please!'' ik kijk naar vaporeon. Zou hij winnen of niet?

Reageer (3)

  • Squirrelflight

    vierde hoofdstuk is er, ik ga alvast vijfde schrijven maar die komt morgen dan geactiveerd
    * Vol met inspiratie *

    1 decennium geleden
  • Squirrelflight

    oke ik ga door :D
    had zo'n gevoel van als niemand het leest wat heeft het dan voor zin maar goed :)
    thanks for reading.

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    dooorXd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen