(De regio, is van alle regios in, ze zitten in het midden, trainers mogen vanaf nu 8 pokemon bij zich hebben!)

Song werd wakker en keek op haar wekker, nog maar zes uur. Ze zuchtte, om 10 uur zou ze iets speciaals krijgen. Maar wat? Dacht ze. Ze stond op en ging snel douchen. Toen ze klaar was met alles liep ze de keuken in. Haar moeder zei ''Hey song, er staat eten op tafel.'' Song at het snel op. Het waren pannenkoeken. Na een tijdje wachten en wachten zei ze. ''Arg! Wanneer is het nou 10 uur?!'' snel keek ze op de klok. 5 voor acht. Haar moeder kwam binnen en zei ''Die klok staat fout, de wekker staat wel goed hoor. Ga maar kijken.'' Snel racede song de trap op. 1 Minuut, voor tien uur! Ze racede naar beneden en halferwege hoorde ze de deurbel. Er stond een jongen, ongeveer drie jaar ouder als haar. Ze was zelf 10. Toen zag ze een schattige eevee naast de jongen. De jongen liep naar binnen en zei ''Hoi. Ik kom je iets brengen.'' song deed de deur dicht. ''Zie je die eevee? Die is nu van jou.'' De eevee keek bang. ''Echt?!'' zei song. Ze wou altijd al op reis om de champion te worden. ''Ja, doei!'' en de jongen racede weg. Okeeee.... dat was raar. Ze aaide de eevee. ''Hey eevee.'' zei ze. Ze liep met eevee de woonkamer in en zei ''Ik ga ook op reis mam!'' Haar moeder zei ''Goed dan,'' ze zei nog wat met afscheid en pakte spullen in, even later stond ze voor haar huis. ''Doei!'' riep ze en liep samen met eevee route een op. Maar ze werd tegen gehouden door een trainer. ''Stop!'' riep hij. ''Wat?!'' riep song boos.
''Waarom is je eevee niet in de pokeball? En waar is je pokedex?'' Zei de trainer. Pokedex! Hoe moest ze daar nou weer aan komen.
''Ik heb geen pokedex, geen idee hoe je aan zo'n ding komt. En misschien wil eevee helemaal niet in de pokeball die ik nog niet heb.'' Riep song.
''Ah, een beginnende trainer.'' zei de jongen die één jaar ouder dan haar was. Hij zij het nu minder schreeuwerig en ruzie achtig.
''Kom ik laat je zien hoe je aan die dingen moet komen.'' hij liep naar een gebouw naast hun huis. Song's huis was niet in een stadje. Gewoon aan de rand van de regio en bij route 1. Song volgde de trainer naar binnen. Een pokemon proffesor zei ''Ah hoi jay.'' de jongen hete dus blijkbaar Jay. ''Wie is dat?'' vroeg hij gelijk. Jay antwoordde ''Een beginnende trainer zonder pokeballs of een pokedex met maar één pokemon.'' Song kreeg een pokedex en acht pokeball's. Ze liep weer naar buiten. ''Goed dan, nu kan ik eindelijk beginnen aan m'n reis!'' zei ze. Jay zei ''Nee hoor.''
''En waarom nu weer niet!"?'' antwoorde ze boos.
''Pokemon moet in pokeball.'' zei Jay alsof hij alles beter wist.
Eeve schudde haar kop heen en weer. ''Dat wil eevee niet!'' riep song.
''Nou en?'' zei Jay.
''Genoeg! Ik daag je uit voor een gevecht! Nu of nooit! Als ik win, ga je weg en laat je mij en eevee met rust!'' Riep song boos.
''En als ik win, dwing jij eevee in de pokeball en geeft al je pokeballs aan mij zodat ik meer kan vangen, die winkels zijn duur weet je.'' riep Jay.
We gingen verder van elkaar weg staan. ''Best!'' riep song. Eevee keek ook boos. Dit was haar eerste gevecht!
''Versla dit konijntje'' zei Jay rustig en gooide een pokebal naar de lucht waar een zubat uitkwam.
''Eevee tackle hem!'' riep song. Eevee sprong op de zubat af. ''Ontwijk!'' riep Jay weer rustig alsof dit een supermakkelijke gevecht was.
Zubat ontweek. ''Leech life, nu zubat.'' zei Jay. Het raakte eevee. ''Eevee! Kom op we kunnen niet verliezen!'' riep song. Eevee kwam pijnlijk overeind. ''Ee-Vee!Vee!'' zei eevee. ''Sand-attack eevee! Zorg dat hij niets ziet.'' Eevee stuurde zand op zubat af. ''Zubat vind hem nu!'' riep Jay boos.''En doe dan supersonic!''
''Eevee snel! Tackle!'' riep song toen zubat op de grond viel. Ze raakte. ''Zubat sta op NU!!!'' Riep jay boos. Hij keerde zubat terug en loog ''Ik liet je winnen, ik deed maar alsof ik het probeerde, want een trainer verslaan die nog maar begint is zielig. Volgende gevecht, is jij verlies.'' ''Ja vast!'' riep song. Toen Jay weg was keek ze naar eevee. ''Goed gedaan eevee!'' Eevee sprong op haar schouder en ze liepen verder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen