Foto bij Aveline Favre

Naam: Aveline Favre (Op z'n Frans uitgesproken)
Leeftijd: 18 jaar (30 november 1996)
Karakter: Aveline trekt zich veel van de wereld aan. Ze zou graag de wereld kunnen veranderen en er voor kunnen zorgen dat iedereen gelukkig is. Natuurlijk gaat dat niet altijd. Als er iets mislukt of ze ziet armoede of zo dan voelt ze zich ook slecht.
Ze heeft een eigen mening net zoals iedereen, en is ook bereid om haar mening te verdedigen. Af en toe weet ze niet goed wanneer ze moet ophouden.
Graag zou ze heel sociaal zijn en met iedereen spontaan beginnen praten, maar dat is toch niet altijd even gemakkelijk voor haar.
Ze heeft snel een oordeel klaar over iemand of iets, maar is bereid om mensen beter te leren kennen en haar mening nog aan te passen.
Familie: Ze heeft een oudere broer die al samen woont met zijn vriendin en hun zoontje van 1 jaar. Aveline zelf woont nog bij haar ouders. Met haar vader kan ze het goed vinden, met haar moeder iets minder, maar ze zal hen altijd respecteren.
Overig: Ze heeft nog nooit gekust en raakt daarom ook een beetje in paniek als een jongen zich dicht bij haar gezicht bevindt. Ze wil niet dat iemand haar ziet wenen.
Uiterlijk/foto:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen