Foto bij 64.

One more *long* chapter for my lovely, kind and beautiful fans! Ergens ben ik zowel met Gisborne als met Oakenshield akkoord, Bilbo deed het maar om goed te doen en het was ergens goed geprobeerd maar hij besefte niet van hoe groot belang die steen voor Thorin was en daarin heeft hij een grote fout gemaakt, you don't just give the kings jewel away to a simple human and his biggest enemy the elven king...
Wrong choice, Bilbo, very wrong, see what happens in this chapter! ;p

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Ringwraith

    Ik blijf erbij dat het niet Bilbo is die de verkeerde keuze maakt, maar dat Thorin zich is als een onverantwoordelijke ass gedraagt.

    Ook al hou ik van Thorin en was het voorspelbaar wat hij deed, maar ik haatte hem om het feit dat hij zich exact hetzelfde gedraagt als Thranduil deed.

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Tututututut, Bilbo, you see what you've done? :\
    You got Thorin mad, and I don't think he will like you anymore... :Y)
    On the other hand, Thorin is most sexy when he's angry, so that's a positive thing ^^ (A)
    Snel verder! <333333333

    1 decennium geleden
  • Frerin

    naaaa ik hoopde op een super romantisch momentje van thorin en lyris maar dit hoofdstukje was veder echt geweldig! en ik wil zo graag weten hoe het veder gaat!!!

    1 decennium geleden
  • Trager

    Omg, dat is zo spannend :o! Ik kan echt niet wachten tot ik over Erebor kan schrijven hehe :3. I really love it so much!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen