Foto bij Beating 161

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • AgeQuodAgis

    Geen dank hoor. Normaliter ben ik eigenlijk ook een stille lezer, maar ja.
    Ik ben echt ontzettend weg van dit verhaal. Dus ik vind het wel zo eerlijk om een reactie te plaatsen en dat duidelijk te maken.
    Niet dat ik andere verhalen niet goed vind of zo, maar ik vind dit verhaal -met alle ''ik wil geen relatie met jou'' drama- leuker dan de wanhopige liefdes dingetjes.
    Volgens mij val ik nu in herhaling qua het plaatsen van reacties maar goed: Snel verder!

    1 decennium geleden
  • annae

    Aahw Harry hou dit vol en ontwijk haar nooit meer!!
    Je verdient t dit en je andere verhalen zijn echt super!!
    Vind dat ook al goed van jou bij mij sluimert t in mn hoofd en denk ik ik moet zoveel doen heb geen zijn dus stel ik t maar uit daarom les ik nu al mn boeken dat us zinnig maar wel sommige leuk al heb ik geen zijn en verslag ervan te maken dat haal ik wel van internet hoef het toch niet in te leven en de rest zal wel de laatste nacht voor school begint gebeuren...
    Mooi dat t ook bij jou gezellig was anders voel ik me zo lullig als ik vertel hoe leuk ik t vond
    Daar heb ik idd werk geluk mee al is t wel zo dat sommige feesten ik niet meer naar binnen mag wat wel vrij ergvervelend is maar ja t kan erger. En sowieso is geert slechter zelfs mn ouders die normaal weten oké vinden vinden dit belachelijk en zeggen ook drink maar door en dat zeggen bijna alle ouders dus ja zin heeft t niet

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Ik zag jouw story trouwens gisteren weer bij populaire stories staan ^^ En idd, ook een paar keer in de top (:
    Hihi, die quote daarboven is mooi ^^
    En dit hoofdstuk dat je geschreven hebt ook (: Ik ben blij dat ze weer met elkaar praten en dat ze nog steeds van elkaar houden en zo ^^ (want dat doen ze wel :P *zwaait met foamfinger*)
    Ik heb niet zo veel inspiratie voor een reactie, maar ik vond wel dat ik dit keer eventjes bij alle hoofdstukken (vanaf 157) waar ik nog geen reacties had achtergelaten even een reactie moest achterlaten, omdat ik ze zo mooi vond! Maar wel best wel zielig ook :c Maar dat heb ik in deze reacties vast wel eerder gezegd.
    Anyway, ik hoop heel erg dat het goed komt tussen die twee c:

    P.s. Het bewijs dat Liam "Happy Christmas" zegt ^^]
    P.p.s. En het filmpje dat er zo'n beetje voor gezorgd heeft dat ik fan ben geworden van One Direction, ook al is kerst nu al voorbij, maar het past wel bij de tijd van het jaar ^^

    1 decennium geleden
  • poisxnd

    EN IK ZEG : AHHHHHHHHHHHHHHHHHHWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Top stukje!!
    I've got the feelings!!!!!
    <3 <3 <3 <3 <3
    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen