Foto bij Beating 110

AANDACHT, AANDACHT: TELEFOONCEL!!!!!!!!! GHEHEHE.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Abadine

    Hij heeft dat ongeluk veroorzaakt! Ze zag groene kijkers in die auto en dat heeft harry!

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Oooooh, dit was dus het telefooncelstukje ^^ Very leuk!!! (:
    haha een look-a-like detector-detector, ook handig ^^ Kan ik die anders niet even lenen? Dan kan ik zoeken of iemand anders die wel hier in de buurt woont misschien ook een one direction look-a-like detector (waarom typ ik dat woord steeds eerst 3 keer verkeerd?? ): ) heeft en dan kan ik daarmee misschien wel de Liam-jongen opsporen ^^
    Hee, weet je trouwens dat je inmiddels 94 abo's hebt? Jij gaat de 100 gewoon halen hoor, dat weet ik zeker!! En zelfs meer, denk ik (:
    Oh, dan moet ik maar eens een keer naar Amsterdam gaan, om die winkel op te sporen ^^ Misschien op 24 juni, want dan ben ik er toch =DDDDD Oké, dat moest even ^^ Ik ben gewoon zo blij dat ik kaartjes heb voor 1D =D
    Haha, jij bent ook al zo origineel met namen voor je knuffels bedenken. Ik bedenk me net dat ik ook een aap had die Aap heette, geloof ik... En een hondje dat Wifwaf heette. En een olifant die Bolie heet (als in Bolie komt van oliebolie, oliebolie komt van oliebol. oliebol komt van olie, olie komt van oli en oli komt van olifant ^^). Oh, en deze vind ik best wel geniaal bedacht van mijn erg kleine zelf: ik had een zeehondenknuffeltje dat ik Dottelot noemde ^^ Geeeeen idee hoe ik daar ooit op gekomen ben, haha ^^.
    Still, een random persoon die je vraagt om een knuffel is wss interesssanter dan wat mij meestal dagelijks gebeurd (hoewel, toen ik zaterdag avond op dat tribute concert was, had ik mijn berenmuts op en ik was even op de grond gaan zitten, omdat ik moe werd en toen was er een random persoon die over mijn hoofd/muts ging aaien en ik keek hem echt zo na van: wat de fuk? Waarschijnlijk was hij niet meer helemaal nuchter...)
    Ach, pizza is nog best interessant ^^ Was hij lekker? =D
    Maar in elk geval: heel leuk hoofdstukje!! =D

    1 decennium geleden
  • woepie

    love you story <3

    1 decennium geleden
  • woepie

    cutieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

    1 decennium geleden
  • Dare2DreamX

    *en over dat rare gedrag van Harry, ik denk hij iets met het ongeluk te maken heeft ofzo
    Oftewel iets waar wij nog niets vanaf weten ofzo
    Hmmmm *thinking* xp
    (Te cuuuuuute!! :3 ) xp
    Snel verder?! :p
    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen