(Sorry dat er heel lang niet op is gereageert)

Tijdens de lessen heb ik steeds maar dat geluid in mijn hoofd. Ik heb het nog nooit eerder gehoord. Het lijkt wel of er iets verborgen was.

Ik probeer me te focussen op mijn huiswerk. Waarom moeten docenten altijd zoveel huiswerk opgeven. Soms heb ik het idee dat ze er plezier van hebben. Dat ze met de gedachten op staan om ons te martelen met veel huiswerk. Ik snap gewoon niet waarom je het moet maken. Ik bedoel we werken al keihard op school en dan krijgen we ook nog werk voor thuis. Dat is toch niet normaal?

Hoe hard ik ook mijn concentratie op mijn huiswerk wil richtten het luktme niet. Telkens heb ik dat geluid weer in mijn hoofd. Het is gewoon zo raar. Aan mijn ouders wil ik het niet vertellen. Ze denken dan vast dat ik rare dingen hoor. Dit was echt geen verbeelding. Ik mag dan een rijke fantasie hebben,maar dit was echt.

Het enige wat ik ik wil weten is wat dat geluid was. Het leek als of er een beest was, maar ik weet dat dat niet kan. De directeur heeft een strenge regel die zegt dat er geen dieren op school mogen zijn.

Dan gaan mijn gedachten naar iets anders. Er zit sinds vandaag een nieuwe jongen bij ons in de klas. Dave. Hij was nogal stil en ik vroeg me af waarom. Hij zat achter in de klas en in de pauze zag ik hem ook niet. Toch raar dat hij precies op de dag kwam dat dat geluid er was. Het zou wast toeval zijn. Toch?





(Is misschien een beetje kort,sorry)

Reageer (1)

  • Squirrelflight

    Mooi,ik maak zometeen het 4e hoofdstuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen