Ja! ik heb het! een rotdag!

dat heb ik eigenlijk best wel vaak. Dan gaat alles mis, ben je ziek en moet je toch naar school, ben je een keertje op zaterdag op school om te helpen met de open dag bij het gymnasiumtraject, hoor je aaan het einde dat de mensen die geholpen hebben met parkeren €5 krijgen! Dus hier mijn haatlijstje:

1. Ziek zijn
Ik werd vannacht weer wakker met misselijkheid! Het scheelde niet veel en ik zou hebben gekotst! Op mijn kamer (zolder) is geen wc en de vloer vernielen doe ik ook liever beneden, dus ik ga ga gewoon naar beneden en ga voor de wc op de grond liggen. Had ik beter niet kunnen doen, ook al was (en ben) ik enorm ziek, een pijnlijke rug erbij is ook niet prettig. Nu zit ik hier te schrijven terwijl ik ieder moment over mn nek zou kunnen gaan.
En dan sturen je ouders je ook nog naar school. (6) zien ze niet dat je ziek bent ofzow? Ik moest me ook nog gewoon om 8 uur melden! egt niet gerdaan! Dat brengt me op nr 2:


SCHOOL
School kan wel leuk zijn, echt waar! maar niet als je er helemaal geen zin in hebt. Ons rooster zuigt. Iedere maandag, donderdag en vrijdag zitten we tot 4 uur op school, iedere dag eerste uur les en nou moet er ook nog ergens een blokuur bv ingeplakt worden. Dat past niet (Het mag niet voor een 2e klas om tot 10 voor vijf op school te zitten) dus moeten ze het splitsen. iedere dag tot 4 uur. Geen wonder dat mijn resultaten achteruit gaan.


(Na een korte ademhalingspoging wegens binnenhouden eten van gisteravond)

Ik ga zo verder! iK ga eerst naar huis, gadverdamme ik voel me niet goed.

Reageer (1)

  • QueenMe

    Ah, wat stom! Sterkte en beterschap (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen