Goeiemorgen...

Het is nu half zeven en ik ben zo moe dat ik weer wil slapen. maar dat kan ik niet... dat is echt zo zwaar irritant.
Ik ben bij mn familie in Nieuwegein, {om voetbal te kijken} en ik zit hier dus als enige beneen om eventjes te computeren.
het weer ziet er weer eens uit alsof het enorm gaat plensen, en wat schrok ik van die onweer van gisteravond :| echt nie grappig was dat.
normaal word ik altijd kalm van onweer, maar dit leek wel alsof we in de hel zaten... Zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt.

*wrijft even in dr ogen om de slaap weg te halen*

Ik ben nooit echt bang voor onweer geweest, maar je kon wel horen dat er enkele ongelukken waren gebeurt. Om de haverklap hoorde ik sirenes van de brandweer loeien. We hadden de tv en computer uitgedaan en we waren achter het raam gaan staan. Je kon echt veel van die inslagen zien, de meeste gelukkig ver weg. Want als je een inslag ziet en dan tegelijkertijd (wat een leuk woord voor galgje) een knal hoort was ie heel dichtbij. Ik hoop dat mn huis nie is verbrand ofzo...
en nu over iets anders, onweergelul is niet leuk meer...
Voetbal!
Iedereen dacht dat het NL - DU zou worden. slechts 18% van de nederlanders dacht dat spanje wereldkampioen word. In de kranten stonden al succeswensen naar Duitsland, en in D. ook gelukswensen voor Nederland.
niemand had gerekend op Spanje. Tenminste, niet hier. En Nederland is beter! {en anders eet ik octopus vanavond.} owja paul de octopus! Ik vind hem echt goed. Maar het vorige toernooi had ie ook alles goed, behalve de finale. dus nederland gaat winnen!
En nederland heeft nog nooit {in dit WK, dus ook de oefenwedstrijden en de qualificatiewedstrijd (nog beter woord voor galgje, mits ik het goed geschreven heb...)
verloren! Spanje wel...
okeej maar ik denk dat ik even op de bank in slaap ga vallen, anders ben ik morgen een dood lijk. en vanaaf ook, maar ik ga hier kijken. Het is hier echt geweldig oranje!
ow nog een ding! ik hou van bloemen fotograveren.
Hier is de link naar mijn fotoalbum.
als jij ook je naam op een van de foto's wil, stuur dan de link in een reactie (van die ene foto, het kan ook gewoon iets anders zijn, dus het moet ook geen bloem zijn ofzo. Ook al neem je een octopus (grrrr...) Dan is dat oowk goed) want ik vind het heel leuk om dat soort dingen te doen.

zo, dan heb ik toch wel aardig wat lopen lullen???

Reacties, plz...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen