• De Story!

    [...] is volgens hem helemaal verliefd op [...], die hem niet ziet staan, volgens hem het mooiste wezen dat op de wereld rond loopt. Hij probeert haar aandacht te trekken, en het lukt hem. Hij wil alles voor haar doen om haar gelukkig te maken, maar zijn vrienden zijn hem een stap voor en zien hoe hij naar [..(jongen)..] kijkt. Hij denkt dat zijn adoratie voor hem puur respect en vrienschap is, maar dan komt hij in een situatie waar hij ier niet meer om heen kon. Hij was daar al heel zijn leven, maar plots viel hij veel meer op. Was het daar warm of lag het aan hém?


    Rollen:
    Jongen (hoofdrol): Jared Leroy Damion Dixon.Tragically
    Het Mooie meisje: Jade kayla MillsAfrica
    Vrienden van de jongen.
    (mogen jongens en meisjes zijn,
    als je een
    beste vriend(in) : Lauren Rose Samuels Grizzly
    wilt maken mag dat ook!)
    en last but not least.
    Dé jongen.: Jaryll Delano NozukaTragically

    IK WIL NOG JONGENS!!

    Invullen!

    Rol:
    Volledige naam:
    Uiterlijk foto+omschrijving:
    Karakter(uitgebreid):
    Hobby's:
    Verleden:
    Familie:
    Extra...:


    Alvast Méga bedankt!

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 23:34 ]


    Love is louder.

    Volledige naam: Micah Lisse Stone
    Uiterlijk foto+omschrijving:

    Micah heeft blond haar en grijs-blauwe ogen. ze is 1.76 en heeft een perfect figuur.
    Karakter(uitgebreid):Micah is de prefectie zelf. Thuisgedraagt ze zich voorbeeldig en haar ouders houden van haar. Op school is ze overal de beste in en het lievertje van alle leraren. Maar doordat ze erg rijk is is ze ook populair. Iedereen wil Micah zijn en al is het maar een minuut in haar schoenen staan. Ze is jaloers als mensen meer en beter hebben. Ze draagt designer kleding en heeft alleen het duurste van het duurste. Veel ontwerpers willen dat zij hun kleren dragen.
    Hobby's: Shoppen,Dansen en nog eens Shoppen. School vind ze leuk maar dat geeft ze niet toe.
    Verleden: Micah komt uit een rijk gezin en krijgt alles wat haar hartje begeert. Al van jongs af aan draagt ze jurkjes die speciaal voor haar op maat zijn gemaakt (Chanel,Dior,D&G)
    Ze woont in een reuze groot huis. Ze zou eerst een broertje krijgen maar die is bij de geboorte gestorven. Haar ouders praten daar niet over.
    Familie: Twee ouders Julia Stone en Andrew Stone

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 12:40 ]

    Rol: Vriendin of mooi meisje
    Volledige naam: Jade Kayla Mills
    Uiterlijk:

    (Voe)
    Jade heeft mooie blonde haren. Haar wenkbrauwen zijn perfect geëpileerd. Ze heeft mooie blauwe ogen die ze meestal zwart omlijnd. Ze is 1.68 lang. Soms lijkt jonger dan ze is. Ze draagt graag grote oorbellen en heeft een sportieve stijl.


    Karakter: Jade weet dat ze een mooi meisje is en maakt daar dan ook gebruik van. Ze vind het leuk om te flirten en te feesten. Jade is een sympathiek meisje. Ze is populair maar laat andere daar niet onder leiden. Ze is intelligent. Ze is heel slordig. Overal liggen kleren en schoenen. Ook is ze dominant. Het moet gaan zoals zij het wilt. Verder is Jade altijd vrolijk waar sommige gek van worden. Ze heeft een hele positieve kijk op de wereld. Je kan altijd met Jade lachen. Soms komt Jade schattig over maar dat is echt wat ze wilt voorkomen. Verder is ze gek op sporten.
    Hobby's: Sporten, flirten, lachen, feesten, met vrienden zijn, shoppen
    Verleden: Jade woonde tot haar 14e in Australië. Haar ouders verhuisde omdat ze een betere baan konden krijgen. Haar familie woont daar nog.
    Familie: haar moeder heet: Lynn en haar vader Bruce. Haar moeder heeft een eigen modelijn en daar krijgt zo nu en dan wat kleding van. Haar vader is directeur van een groot evenementenbureau
    Extra...: -

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 17:13 ]


    You don't know what you got until is gone

    Rol: mooi meisje


    Volledige naam: Celeste St.Clarck


    Uiterlijkfoto+omschrijving:



    Celeste is een mooi meisje met wijze ogen. Ze heeft witblond haar dat ze meestal opsteekt en afwerkt met een strikje van kant. Ze houdt van pastelkleuren en draagt daarom vaak kleedjes met sobere kleuren en kant.
    Celeste is niet al te groot, rond de 1.63m en weegt zo een 54 kg. Ze heeft een mooi figuur.


    Karakter(uitgebreid): Celeste is een lief, zachtaardig meisje dat het beste voor iedereen wil. Vaak haalt ze zichzelf daardoor onderuit of geniet ze niet meer van de kleine dingen des levens omdat ze altijd te druk bezig is met andere. Haar verstand zegt haar wel dat ze meer moet genieten maar meestal negeert ze dat. Celeste is erg slim, haar minimaal is een 8 op sport, verder houd ze van diepzinnige gesprekken en spelen op haar saxofoon.


    Hobby's: Haar saxofoon en jazzmuziek zijn haar leven. Als je bij haar thuis komt zal altijd de jazz door je oren galmen.


    Verleden: Haar verleden is niet al te schoon. Samen met haar moeder woonde ze in Frankrijk, Parijs. Haar moeder werkte bij moulin rouge en verdiende zo genoeg geld om naar (plaats waar het afspeelt) te verhuizen. Daar probeerde ze hun leven zo goed als mogelijk opnieuw op te bouwen. In die tijd begon ze zich vragen te stellen over haar vader, haar moeder wou er niets over horen en toen ze er achter kwam dat Celeste had geprobeerd om contact te zoeken met haar vader, heeft ze haar enige dochter uit huis gezet. Celeste woont nu zelfstandig maar met begeleiding, ze studeert op de kosten van haar grootmoeder uit Frankrijk en werk in het weekend bij de supermarkt.


    Familie: Haar moeder, Juliëtte Vancourt, werkte in moulin rouge als hoer en wil nu niets meer van haar dochter te weten hebben


    Haar vader, Robert St. Clarck, was een Amerikaan in dienst. Hij trok naar Frankrijk en zocht zijn plezier in Moulin Rouge. Nadat Juliëtte vertelde over haar zwangerschap trok hij weer terug naar Amerika

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 20:06 ]

    Rol: dé Jongen.
    Volledige naam: Jaryll Delano Nozuka
    Uiterlijk foto+omschrijving:

    Jaryll heeft zwart haar, dat meestal niet wilt liggen zoals hij het zelf wilt. Hij heeft vrij donkere ogen en daar is hij blij mee. Jaryll speelt vaak basketbal, vandaar dat hij een lichte sixpack heeft, hij doet ook aan hardlopen.
    Karakter(uitgebreid): Jaryll stelt zich nogal hard op tegen vreemden. Hij kan slecht tegen veranderingen en gaat daar dan ook met zijn eigen manier mee om; meestal gaat hij hardlopen om zijn gedachtes leeg te maken. Jaryll laat het ook gelijk merken als hij iemand niet mag. Als hij je wel mag zou hij letterlijk door het vuur gaan. Vriendschap betekend veel voor hem. Hij is ook koppig. Ook heeft Jaryll minstens zeven uur slaap per nacht nodig, anders is hij de hele dag niet aanspreekbaar. Voor de rest is Jaryll erg aardig en behulpzaam.
    Hobby's: Sporten, gamen, met vrienden uitgaan en 'chicks spotten' al vind hij dat niet zo ontzettend leuk. Hij vind het fijner om gewoon met zijn vrienden rond te hangen en lol te maken. Ook foto's maken vind hij geweldig en dan let liefste van andere mensen.
    Verleden: Jaryll heeft nogal een erge jeugd gehad, waar hij niet graag overpraat. Hij heeft samen met zijn kleine broertje gezien hoe een brand zijn hele familie één klap heeft omgebracht.
    Familie: Zijn kleine -naar eigen zeggen- irritante, broertje: Yuki

    , is de enige familie die hij nog heeft.
    Extra...: Jaryll en Yuki zeggen wel dat ze niet goed met elkaar kunnen opschieten, maar in feiten zijn ze heel close. Ook denkt Jaryll er over om een tatoeage te laten zetten.

    Edit: zou je me willen waarschuwen wanneer dit verhaal online komt te staan. -ook al heb ik de rol niet?- alvast bedankt! :'D

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 20:39 ]


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Omdat ik het leuk vind om rollen in te vullen:
    Rol: Jongen (hoofdrol)
    Volledige naam: Jared Leroy Damion Dixon.
    Uiterlijk foto+omschrijving:


    Jared heeft donkerbruin haar dat hij met één keer borstelen al gelijk op zijn plek kan leggen. Zijn ogen zijn lichtbruin, wat in zijn voordeel is. Als Jared iets gedaan wilt krijgen, zet hij gewoon puppy-eyes op en krijgt hij -meestal- gewoon wat hij wilt. Op zijn schouderblad heeft Jared een tatoeage van een klein bescherm engeltje staan, met de naam: Alex er bij. Zijn ouders vinden het maar niks, voor Jared betekend het veel. Voor de rest ziet Jared er vrij normaal uit.
    Karakter(uitgebreid): Jared is nogal een open persoon. Hij zegt gelijk wat hij denkt en wat hij van iets of iemand vind, weet zijn vriendengroep dan ook gelijk. Tegen vreemden is Jared echter niet zo open. Hij wilt mensen eerst leren kennen voor hij ze echt vertrouwd. Jared is niet het type jongen dat je 's nachts tegen wilt komen: Jared vecht in zijn slaap, dus kom niet te dichtbij!
    Hobby's: Jared heeft iedere week wel weer een andere hobby, maar zijn grote liefde ligt wel ijshocky. Hij blaast daar zijn stom en stress af en gaat ook boxen. Verder vind Jared het ook fijn om uit te gaan met zijn vrienden of gewoon voor de bank te hangen om pizza te eten en flims te kijken.
    Verleden: Zolang Jared zich al kan herinneren heeft hij een normale jeugd gehad en is hij nooit echt begrepen door zijn familie omdat er simpelweg niemand was die echt iets om hem gaf. (buiten zijn ouders om).
    Familie: In tegenstelling tot zijn jongere broertje, kan Jared het helemaal niet goed vinden met zijn familie. In tegenstelling zelfs: hij heeft altijd ruzie met zijn familie. Jared ziet zijn familie dan ook niet vaak, hij is vaker bij zijn vrienden dan wat anders. Hij ziet zijn vrienden dan ook als familie, ook al laat hij dat niet altijd merken.
    Extra...:Jared durft geen auto te rijden. Zijn beste vriend, Alex is omgekomen in een auto-ongeluk. Jared voelt zich hier nog steeds schuldig over, omdat het met zijn auto gebeurd was.
    Als Jared gestrest is en er is geen ijs in de buurt om stoom af te blazen, gaat hij roken. Een akelige gewoonte die hij wilt afleren.

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 21:29 ]


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    ik wil de rol voor beste vriendin van de jongen!
    Rol: beste vriendin jongen
    Volledige naam: Lauren Rose Samuels
    Uiterlijk foto+omschrijving:LaurenLauren is de blonde Lauren is wat men 'het klein, schattige opdondertje' zouden noemen; ze heeft blonde, krullende haren, draagt bijna alleen maar kleedjes, maar heeft wel 'n stoer kantje; onder haar schattige indie kleedjes draagt ze niets liever dan zware combatboots. ze is ongeveer een meter zestig, en een fijn, jong gezicht, waar veel jongens op vallen. al heeft haar beste vriend nooit iets voor haar gevoeld, en zelf is ze bezet
    Karakter(uitgebreid): Lauren lijkt schattig langs de buitenkant, maar in de binnenkant is ze 'n beetje een wild child die nergens van terugdeinst. geef haar een uitdaging en ze neemt het met beide handen aan, om nadien de monden van iedereen te doen openvallen. Ze heeft groot gevoel voor humor en zal ook zovaak mogelijk iemand proberen beet te nemen, waar ze zeer goed in is. Lauren kan daarintegen ook zeer lief en begrijpend zijn, wat de jongen van pas kan komen, omdat hij ook weet dat ze voor alles openstaat, en het haar niet uitmaakt wat hij doet of is, zolang hij gelukkig is. Ook heeft ze een vriendje, Jensen, die in zijn 2de jaar universiteit rechten studeert. ze zijn al samen sinds de 2de klas, toen hij in het 5de zat. Jensen is zeer lief en oprecht, en vult Lauren perfect aan.
    Hobby's: toneel, gitaar en piano, paardrijden, fotografie,... zolang het maar niet mainstream is.
    Verleden: Lauren is van haar vader weggelopen en op haar 16de definitief bij haar moeder ingetrokken, nadat zij en haar broer een laatste knallende ruzie hebben gehad met hun stiefmoeder, omdat hun vader Lauren en haar broer al 12 jaar lang opzij schoof voor die vrouw. Gelukkig waren haar vader en moeder gescheidden toen ze twee was, dus kon ze gemakkelijk weg van haar vader. Na die bewuste ruzie heeft ze hem nog maar 2 keer terruggezien.
    Familie: Lauren heeft een broer, Thibault, die in zijn voorlaatste jaar master psychologie aan de universiteit zit. Ze wonen allebei bij hun moder en halfbroer Lex. Ook heeft ze een halfzus, Kato, maar aangezien ze het kind van haar stiefmoeder is, kan ze er totaal niet mee overweg en vermijdt ze Kato ook liever.
    Extra...: Lauren heeft een vriendje, Jensen, die trouwens 3 jaar ouder is dan haar, die net als Lauren zelf een echte goodball is, en houdt van humor en eten. Ze zijn al 4 jaar en nog wat samen, en het lijkt alsof ze iedere dag enkel meer van elkaar gaan houden. Als ze eens een meningsverschil hebben, schiet een van de twee meestal in de lach, waardoor ruzie bijna nooit voorvalt.
    Jensen
    Jensen

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 22:09 ]


    Maybe we should doubt our fears instead our dreams.

    Rol: vriend


    Volledige naam: Frederic Andrew Noël


    Uiterlijk foto+omschrijving:

    (deze beter?)

    Fre heeft prachtige sprekende ogen, die veel meisjes harten op hol laten slaan. Zijn blonde haar ligt nonchalant in zijn gezicht, hij vind het nutteloos om uren aan zijn haar te zitten als het vanzelf ook al leuk zit. Hij is zo een 1.78m lang en zo een 60 kg zwaar. Hij is erg mager, maar om de een of andere reden komt hij maar niet bij. Het liefst draagt hij een hemdje met een short tot aan zijn kniën.


    Karakter(uitgebreid): Fre is een beetje de player van het groepje. Hij flirt graag en dumpt het meisje weer als hij beter kan krijgen. Toch is hij niet harteloos. Hij is gewoon bang om iemand in zijn hart te laten na zijn vorige breuk.
    Verder lijkt hij heel erg open, maar weet de helft van zijn vrienden niet eens wat er in zijn hoofdje om gaat. Hij heeft vaak getwijfeld om zelf uit het leven te stappen, maar doet dit nooit omdat hij teweinig moed heeft. Ook kan hij op sommige momenten nogal agressief reageren


    Hobby's: Iedereen denkt dat hij graag aan football doet, maar eigenlijk doet hij het omdat zijn vader het wil. Zijn echte hobby is fotograferen.


    Verleden: Na de dood van zijn moeder is zijn vader meer en meer gaan drinken. Hij werd steeds agressiever. Zijn zus en broer kregen altijd de klappen Fre nooit. Nu zijn broer uit huis is en zijn zus ook dreigt te vertrekken is Fredric bang dat zijn vader hem zal vermoorden.

    Familie: Zijn moeder stierf op zijn 3de verjaardag aan een brand in het huis waar ze werkte. Zijn moeder werkte als poetsvrouw bij bejaarden en stak een sigaret op. de oude vrouw was haar gas vergeten af te zetten. Haar naam was Andrea.
    Zijn vader, Andrew, was eerst een goede zakenman. Hij verdiende goed, maar na de dood van zijn vrouw is hij gestopt en werd hij een oude zuiplap.
    Alex heeft nog een zus, Ginger, ze studeert rechten. En een broer Edward, hij is brandweerman.


    Extra...: Fre heeft in het geheim een blonde labrador. Luca

















    hopelijk heb je er iets aan

    [ bericht aangepast op 30 april 2011 - 23:18 ]

    Dsend schreef:
    Rol: vriend


    Volledige naam: Alexander (Alex) Andrew Noël


    Uiterlijk foto+omschrijving:



    Alex heeft prachtige sprekende ogen, die veel meisjes harten op hol laten slaan. Zijn blonde haar ligt nonchalant in zijn gezicht, hij vind het nutteloos om uren aan zijn haar te zitten als het vanzelf ook al leuk zit. Hij is zo een 1.78m lang en zo een 60 kg zwaar. Hij is erg mager, maar om de een of andere reden komt hij maar niet bij. Het liefst draagt hij een hemdje met een short tot aan zijn kniën.


    Karakter(uitgebreid): Alex is een beetje de player van het groepje. Hij flirt graag en dumpt het meisje weer als hij beter kan krijgen. Toch is hij niet harteloos. Hij is gewoon bang om iemand in zijn hart te laten na zijn vorige breuk.
    Verder lijkt hij heel erg open, maar weet de helft van zijn vrienden niet eens wat er in zijn hoofdje om gaat. Hij heeft vaak getwijfeld om zelf uit het leven te stappen, maar doet dit nooit omdat hij teweinig moed heeft. Ook kan hij op sommige momenten nogal agressief reageren


    Hobby's: Iedereen denkt dat hij graag aan football doet, maar eigenlijk doet hij het omdat zijn vader het wil. Zijn echte hobby is fotograferen.


    Verleden: Na de dood van zijn moeder is zijn vader meer en meer gaan drinken. Hij werd steeds agressiever. Zijn zus en broer kregen altijd de klappen Alex nooit. Nu zijn broer uit huis is en zijn zus ook dreigt te vertrekken is Alexander bang dat zijn vader hem zal vermoorden.

    Familie: Zijn moeder stierf op zijn 3de verjaardag aan een brand in het huis waar ze werkte. Zijn moeder werkte als poetsvrouw bij bejaarden en stak een sigaret op. de oude vrouw was haar gas vergeten af te zetten. Haar naam was Andrea.
    Zijn vader, Andrew, was eerst een goede zakenman. Hij verdiende goed, maar na de dood van zijn vrouw is hij gestopt en werd hij een oude zuiplap.
    Alex heeft nog een zus, Ginger, ze studeert rechten. En een broer Edward, hij is brandweerman.


    Extra...: Alex heeft in het geheim een blonde labrador. Luca

















    hopelijk heb je er iets aan


    Ik zie nu pas hoe een aantal elementen al erin zitten in een andere rol...

    kijk eens of het goed is anders pas ik het aan,,
    xx

    Dsend schreef:
    (...)

    Ik zie nu pas hoe een aantal elementen al erin zitten in een andere rol...

    kijk eens of het goed is anders pas ik het aan,,
    xx


    Kun je een andere naam nemen, dit is écht wel nodig!


    Love is louder.