• wil jij een rol in mijn verhaal heb ik een paar dingen nodig.

    vriendin van :
    Naam + achternaam
    leeftijd
    geboorte land
    uiterlijk
    karakter

    wie het eerst komt wie het eerst maalt

    vriendin van : Fernando Torres als het kan :D
    Naam + achternaam: Camille Strycker
    leeftijd: 19
    geboorte land: Engeland
    uiterlijk: foto uiterlijk
    karakter: Camille is een erg velegen meisje en staat niet graag in de belangstelling. Ze houd van muziek en is ook erg musicaal. Ze speelt in een klein bandje met wat vrienden en daar speelt ze piano. Ze houd van zingen maar doet dat niet bij andere mensen.

    vriendin van: Robin van Persie
    Naam + achternaam: Luena Fuentes
    leeftijd: 24 jaar
    geboorte land: Spanje
    uiterlijk:


    Luena is een meisje met lang blond haar. Ze heeft mooie blauw groeninge ogen die de accentueert met mascara en oogpotlood. Door haar lange wimpers lijken haar ogen nog mooier. Luena heeft mooie zacht roze lippen waardoor ze een nog sprekender gezicht krijgt. Ze heeft een mooi slank lichaam met mooie lange benen. Het liefst draagt ze rokjes met een fleurig shirtje of jurkjes. Luena loopt het liefst op ballerina's of slippers. Als ze 's avonds of in het weekend lekker met Bojan op de bank hangt draagt ze meestal een jogginsbroek met een oversized shirt van hem.
    karakter:Luena is beslist geen stil meisje maar niet op een verkeerde manier. Ze helpt graag andere mensen, maar bemoeit zich niet met dingen die haar niks aan gaan. Ze staat niet graag vooraan of in de belangstelling. Doordat haar zusje vroeg gestorven is heeft ze wel geleerd om van het leven te genieten. Door dat is wel iets meer gaan nadenken over wat ze echt wil en staat ze nu een stuk vaster in haar schoenen. Ze kan slecht tegen mensen die schelden met een ziekte of iets anders.Ze is dan ook niet bang om hier iets van te zeggen. Verder is Luena zeker een leuke meid om vriendinnen mee te worden. Je zult niet snel ruzie met haar krijgen.

    [ bericht aangepast op 1 mei 2011 - 13:31 ]


    ~

    Het is Nicklas Bendtner


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    vriendin van : Aaron Ramsey
    Naam + achternaam Megan Emily Burton
    leeftijd 23
    geboorte land Engeland
    uiterlijk


    Megan heeft lang bruin haar, met een nonchalante slag er in. Haar groene ogen laat ze heel mooi uitkomen door niet al te veel mascara op te doen, en donkere oogschaduw te gebruiken. Megan is niet erg lang, slechts 1.68 lang. Daarom draagt ze vaak hakken als ze met Aaron op pad gaat. Het liefste draagt ze haar rode Vans. Qua kledingstijl is ze erg meisjesachtig, misschien zelfs truttig bijna. Ze draagt vaak schattige jurkjes en allerlei accessoires.
    karakter Megan is een rustig meisje, niet erg aanwezig maar toch heel gezellig en sociaal. Ze staat niet graag op de voorgrond, en heeft een hekel aan mensen die daar heel ver in gaan. Het liefst pakt ze een terrasje met vriendinnen, gaat ze zonnen of leest ze een boek. Meestal boeken zoals Pride & Prejudice, Wuthering Heights etc. Ook houdt ze erg van sporten. Ze doet van alles. Van joggen tot aan een potje softbal. Ze is erg vergevingsgezind, maar vergeten vind ze moeilijk. Ze kan erg slecht tegen stress, ze word er helemaal zenuwachtig van en kan erg geïrriteerd zijn. Megan is echt een ochtendmens. Vroeg opstaan om een rondje te joggen, boodschappen doen enzovoorts. 's Avonds gaat ze meestal vroeg naar bed, tenzij er een leuk feestje is of iets waarvoor ze op zou blijven.


    No guts no glory.

    Vriendin van: Ibrahim Afellay
    Naam+Achternaam: Samira Valentiné Stryks
    Leeftijd: 19
    GeboorteLand: Spanje (Woont daar nog steeds)
    Uiterlijk:


    Karakter: Heeft een Vrij Bitchy Kant, Maar bij haar vrienden is ze het Zachtaardige, Melige en Drukke meisje. De mensen waarom ze geeft zijn haar alles. Als er iets met hun gebeurt zakt haar hele wereld in.


    Firm believer of all that is magic