• Hij is er! From football girl to real lady

    Ik hoop dat jullie hem wat aan vinden, ik ben nu bezig met deel 1 want de ander is de proloog.
    Ik hoop dat jullie een abo nemen want ik meld niet (:

    xxx

    [ bericht aangepast op 25 april 2011 - 20:33 ]


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Ik zou van soccer, football maken.
    Football is de officiele benaming voor voetbal. Soccer is iets wat de Amerikanen ervan gemaakt hebben. (no_chears)


    ars moriendi

    Kuyt schreef:
    Ik zou van soccer, football maken.
    Football is de officiele benaming voor voetbal. Soccer is iets wat de Amerikanen ervan gemaakt hebben. (no_chears)


    haha oke,weer iets geleerd(nerd)


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Wow dit lijkt me echt een vet idee ;d Kwil wel een rol ^^
    maaruh over welke ploeg gaat het? Want kwil wel een keer Bojan invullen anders ;d
    'x


    THERE IS NO BEAUTY WITHOUT A LITTLE STRANGENESS

    mikechang schreef:
    (...)

    haha oke,weer iets geleerd(nerd)

    No problem, girl (banana)


    ars moriendi

    hahaha een soort van dames en heren in de dop! ik wil wel een rolletje..Kan ik Jesus Navas doen?
    x

    [ bericht aangepast op 24 april 2011 - 10:10 ]


    You don't know what you got until is gone

    Ik ga ook even nadenken om een rolletje :"D Het klinkt als een cool idee. :3
    Een rolletje voor Kjaer :3


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Naam : Kimberly Kelsey
    Achternaam : White
    Nationaliteit : Engels
    leeftijd: 20 (5-juli-1990)
    Karakter : Kimberly is een agressief typ. Je hoeft maar 1 ding verkeerd te doen en ze scheld je uit of ze slaat je. Kimberly is ordinair en onafhankelijk. Met haar familie heeft ze een slechte band en mensen hebben haar vertrouwen beschadigd. Kimberly is erg argwanend, ze zoekt overal iets achter. Ze komt arrogant over en is heel brutaal. Als ze iets moet doen dan neemt ze snel de leiding en moet ook alles zoals zij het wil. Kimberly heeft een goed gevoel voor humor en maakt overal een grapje van om haar onzekerheden te verbergen. Kimberly is gek op onenightstands en wanneer ze de kans krijgt om dit te hebben pakt ze die met beide handen aan. Ze sport veel en is ook best sociaal. Ze heeft veel vrienden. Kimberly is een zorgend meisje. Ze kan veel liefde geven maar dan moet je wel de gevoelige snaar raken. Kimberly heeft een enorm doorzettingsvermogen en geeft dan ook niet zomaar op. Ze wil met alles winnen. Kimberly is een slim meisje. Ze kan over alles wel meepraten.
    Uiterlijk :

    Kimberly heeft lange blonde haren die onderaan een beetje krullen. Haar lichaam is slank en ze heeft grote siliconen borsten. Ze heeft veel tatoo’s en piercings. Zo heeft ze een navelpiercing en een neuspiercing. Ze heeft een tatoo op haar rug, enkel en onderarm. Kimberly is 1.68 en weegt 45 KG. Ze heeft mooie groene ogen die ze omlijnd door eyeliner. Kimberly draagt graag hemdjes, korte jurkjes en rokjes en shortjes.
    Reden waarom ze meedoet: haar agressie en seksverslaving
    Een regel die ze kán overtreden in het huis: mensen slaan, seks hebben.
    Wie wordt 'jou' voetballer: Jesus Navav voor lang. Jesus en Kimberly steunen elkaar in het huis veel. Eerst zijn ze goede vriendjes maar later gaat er toch iets bloeien.
    Extra : Kimberly had een moeilijke jeugd. Haar vader zat vaak in de gevangenis en haar moeder had geen gezag over haar en haar drie broertjes. Haar broertjes sloegen haar veel waardoor zij dacht dat dat normaal was. Ze heeft haar jeugd diep weggestopt en daar is arrogantie over gaan groeien.
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden: Euhh… ik ben niet goed in Bondcoachen de enige die ik ken is Bert van Marwijk.

    [ bericht aangepast op 25 april 2011 - 17:30 ]


    You don't know what you got until is gone

    Naam: Taylor
    Achternaam: Gontier
    Nationaliteit: Canadees
    Karakter: Taylor is agressief tegen andere mensen en luistert ook nooit wat andere mensen doen. Ze is eigenwijs en doet wat ze zelf wil en gaat door totdat ze haar wil heeft gekregen. Taylor kan aardig overkomen, maar zo doet ze zich voor. Maar diep in haar hart is ze wel aardig. Ze is wel sociaal en leest ook graag boeken. Ze is wel wat verlegen bij andere mensen, maar sociaal bij haar vrienden.


    Uiterlijk: Taylor heeft erg lang blond haar. Het is allemaal wel echt, ze draagt geen extensions, maar het lijkt wel echt. Ze draagt veel donkere make up en donkere kleding. Ze draagt ook veel bandshirts. Verder heeft ze groene ogen en is ze niet zo heel lang, daarom draagt ze ook altijd hoge hakken. Ze is best dun, daarom kan ze dragen wat ze wil.
    Reden waarom ze meedoet: Taylor kan erg agressief overkomen en ze doet dingen tegen de wet, inbreken, te snel rijden, etc.
    Een regel die ze kán overtreden in het huis : Andermans spullen kapot maken.
    Wie wordt 'jou' voetballer: Simon Kjaer. Ze konden het gelijk al goed met elkaar vinden.
    Extra : Taylor is vroeger een actrice geweest, maar ze heeft het opgegeven omdat ze haar droom niet meer kon volgen. Daarna is ze de slechte kant in gegaan, door drugs te gebruiken. Daar is ze overheen gekomen, maar ze is wel erg agressief daarna geworden.
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden ?: Nou, daar ben ik nou niet zo goed is. Ik zou zeggen, doe iets leuks!

    [ bericht aangepast op 24 april 2011 - 12:31 ]


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Omg, ik wil ibi _O_ ik ga invullen


    No guts no glory.

    Naam: Rosie Celyna
    Achternaam: Jiroux
    Nationaliteit: Spaans
    Karakter: Rosie is een wilde meid die overal een feestje van maakt. Het liefst gaat ze zo vaak mogelijk uit met haar vrienden en komt wonderbaarlijk nooit dronken terug. Volgens haar zusje is ze immuum geworden voor alcohol. Naast haar wilde kant, heeft ze ook een lieve en zachtaardige kant. Haar vrienden en familie zijn alles voor haar, net als haar paard Boy. Ze houdt veel van dieren en wil later een eigen Ranch hebben. Ruzie maakt ze liever niet, maar als iemand haar uitdaagd laat ze zich daar niet bij zitten. Ze vecht als een man, met vuisten en bloed. Rosie is best dromerig, ze kan uren in het hoge gras liggen zonder zich te vervelen. Over het algemeen is ze dus best rustig, maar als iemand ook maar iets verkeerds zecht wordt ze meteen woedend. Ook schelt ze heel veel en rookt als een schoorsteen. 's Ochtends heeft ze altijd een ochtend humeur, dan heb je niet eens woorden nodig om haar kwaad te maken.
    Uiterlijk:


    Rosie heeft donkerbruin, stijl haar en groene ogen. Ze draagt vaak losse kleding en gescheurde broeken. Ze ziet er een beetje uit alsof niets haar kan schelen en dat ze overal schijt aan heeft. Ze is ongeveer 1.70 meter lang en draagt bijna altijd haar rode Vans. Ook draagt ze vaak t-shirts met teksten erop die haar twee maten te groot zijn. Om haar polsen heeft ze altijd zelfgemaakte armbandjes. Het zijn lederen vlechtjes waar ze zelf hangertjes aan heeft gemaakt. Haar nagels heeft ze meestal zwart, donkerblauw of rood gelakt.
    Reden waarom ze meedoet: Ze krijgt vaak opmerkingen dat ze minder hard moet zijn, want van binnen is ze eigenlijk een lief meisje dat grote dromen heeft. Daarom wil ze ook van haar 'schild' af en haar zelf zijn, alleen durft ze dat niet goed dus hoopt ze hier het zelfvertrouwen ervoor te krijgen.
    Een regel die ze kán overtreden in het huis: vechten, roken, seks hebben
    Wie wordt 'jou' voetballer: Ibrahim Afellay, hij hangt de hele tijd om haar heen en heeft diepgaande gesprekken met haar waardoor hij de enige is die de echte Rosie leert kennen. Eigenlijk vind ze hem best irritant omdat hij de leuke kant van haar naar boven brengt. Ze hebben vaak ruzie en kibbelen heel veel, maar aan het eind van de dag vinden ze elkaar toch wel heel leuk. Voor lang.
    Extra: Rosie is een slimme meid, ze heeft haar havo diploma gehaald en heeft daarna een hbo opleiding gedaan die ze met moeite heeft afgerond door al haar gefeest en was vaak afwezig tijdens de lessen.
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden?: Geen idee!


    No guts no glory.

    Naam : Seronay
    Achternaam : Erinote
    Nationaliteit : Nederlands
    Karakter : Seronay is een koppige meid met een grote mond. Ze laat zich niet doen en laat zich niets zeggen. Ze is geen makkelijk mens om mee om te gaan,ze is het liefst het middelpunt van de aandacht en heeft het leiderstype is zich. Ze is meestal niet zo agressief,maar wel als ze XTC heeft gebruikt. Ze is een meid die het graag te bond maakt en graag flirt,hierdoor krijgt ze vaak ruzie met andere. Ze is een meid die meestal iedere nacht wel iemand anders in haar bed heeft. Om ze de volgende morgen soms letterlijk naakt aan de deur te zetten. Dit is ook omdat ze nog nooit echt liefde heeft meegemaakt. Ze heeft een hekel aan veel te nieuwsgierige mensen,zeker van die trutjes die alles willen weten. Maar zelf is ze ongelofelijk nieuwsgierig en wilt ze zelf zoveel mogelijk weten. Ze kan zeer goed liegen en doet het ook zeer vaak.
    Uiterlijk :


    Seronay is een pracht van een meid, ze heeft lang,donkerbruine haren tot haar schouderbladen die ze meestal stijlt of opsteekt. Haar blauwe ogen pronken onder haar zwarte zwarte wimpers. Haar huid is licht getint en haar lippen hebben een zachtroze kleur
    Reden waarom ze meedoet : Seronay moest van haar ouders haar gewelddadige leven,van stelen,roven en zelf een keer moord, achter zich laten. Ze wild zelf ook haar leven veranderen en van de drugs afraken.
    Een regel die ze kán overtreden in het huis : Wapenbezit/gebruik, seks hebben,vechten, gebruik van drugs
    Wie wordt 'jou' voetballer: Seronay heeft haar oog laten vallen op Francesc Fàbregas. De Spaanse Arsenal voetballer. Ze ziet hem de eerste tijd meer als een seksspeeltje en flirt ook nog met de andere voetballers in het huis maar na een tijd groeien er echt gevoelens voor Francesc en verliest ze haar hart aan hem.
    Extra : Seronay heeft altijd haar lieveling geweer bij zich,de 9mm beretta gold


    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden ? : Geen idee

    Naam : Camille
    Achternaam : Strycker
    Nationaliteit : engels.
    Karakter [hoe uitgebreider hoe beter] : Camille is een spontaan meisje dat weet wat ze wilt. Ze geeft om haar vrienden en familie en doet alles om haar doel te bereiken. Ze kan nogal koppig en naíf overkomen. Verder geloofd ze heilig in de goedheid van de mens en is altijd bereid mensen een nieuwe kans te geven. Camille wilt altijd alles zelfs doen en accepteerd geen hulp.

    Uiterlijk [foto én uitleg] : foto: Emma Roberst
    Camille heeft bruin haar en bruine ogen. Ze is 1.75 lang en heeft een normaal gekleurde huid die in de zomer snel bruin word. rond haar neus heeft ze een paar kleine sproetjes.
    Reden waarom ze meedoet [let op : ze zijn niet allemaal alcoholist of drugsverslaaft] : Ze heeft angst stoornissen. Ze is doodsbang voor kleine ruintes zoals liften of krappe wc hokjes. Verder weigert ze om op het water te zijn. Ze gaat niet met boten zelfs niet zwemmen. Douche en in bad dat kan ze aan maar meer ook niet.

    Een regel die ze kán overtreden in het huis : Proberen te ontsnappen.
    Wie wordt 'jou' voetballer [let op : het kan voor eventjes zijn, het kan
    alleen een seksmaatje zijn of het kan lang duren] Fernando Torres.

    Extra :
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden ? : Geen idee eigenlijk sorry.

    xx meld je als je hem gebruikt??

    Naam : Iñes
    Achternaam : Vilas Boas
    Nationaliteit : Portugees.
    Karakter : Iñes is een depressieve meid dat nooit echt haar beslissingen kan nemen. Ze heeft hier ook dus veel sturingen nodig, en zal ook een van de underdogs zijn. Ze is wel zachtaardig maar een echte pessimist. Haar ouders zijn overleden en daarom gaat ze ook met foute vrienden om. Meestal gebruiken ze haar als 'slaafje' en laten ze haar het vuile werk opknappen. Ook heeft ze een beste vriend, die meestal wel voor haar klaar staat en het is ook de enige reden waarom ze nog leeft. Ze heeft geen hobby's want daar heeft ze het geld niet voor. Ze slaapt momenteel bij haar Peettante, maar wil daar zo snel mogelijk weg.
    Uiterlijk : Iñes is een mooie hele slanke meid, met haar huid witbleek. Ze zit nooit in de zon omdat ze heel snel verbrand. Ze heeft 1 moedervlek midden op haar gezicht, en probeerd dat altijd te verbergen met lagen camouflage en foundation. Ze heeft ook heel mooi bruin haar met een beetje slag in de haren. Meestal stijlt ze haar haren, maar als ze er echt geen zin in heeft, gaat ze zonder iets te doen het huis uit.
    Reden waarom ze meedoet : Ze heeft verschillende keren geprobeerd zelfmoord te plegen, en is een heel onzeker meisje dat zich eigenlijk als een jongen gedraagt. Ze wil hier haar manieren leren, en een nieuw leven proberen op te bouwen.
    Een regel die ze kán overtreden in het huis : Roken, met de buitenwereld contact hebben?
    Wie wordt 'jou' voetballer : Fernando Torres. Hun 'relatie' wankelt een beetje. Het ene moment zijn ze helemaal dol op elkaar, de andere keer zien ze elkaar alleen maar als seksobject, maar het kan ook zijn dat ze helemaal niks meer met elkaar te maken willen hebben en het daarna opeens weer helemaal goed is.
    Extra : Haar enige familie is haar Peettante, met de rest heeft ze geen contact meer.
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden ? : Carlo Ancelotti :D


    wil je melden als je hem gebruikt?(flower)

    [ bericht aangepast op 24 april 2011 - 22:19 ]


    Everything you want comes after you stop looking for it

    Ik ga invullen & ik ga eeeehm Sergio Canales van real madrid invullen ;x


    The best things in life aren't things.

    Naam : Victoria
    Achternaam : Ljublijankic
    Nationaliteit : Sloveens
    Karakter [hoe uitgebreider hoe beter] : Victoria is een losgeslagen iemand. Elke regel die je Victoria oplegt gaat ze verbreken, als je zegt dat Victoria iets kan gaat ze het oefenen tot ze het kan, als je haar kwetst gaat ze gewoon lachen alsof ze zich nog nooit zo goed heeft gevoelt. Ze is een echte strever die altijd de beste wil zijn, maar toch is ze niet egoistisch, ze doet het altijd stil. Ze gaat het nooit aan de hele wereld melden dat zij de beste ergens in is. Ze is een echte controle freak als ze niet alles in de hand heeft word ze helemaal gek en begint ze van de stress met dingen te gooien en dingen te zeggen die ze niet meent. Ze is een echte furie. Victoria is zeer koppig en gaat elke discussie met iedereen aan en gaat door tot ze gewonnen is. Victoria is een echt groot feestbeest. Ze heeft al alles uitgeprobeerd, probeert elke goodlooking-guy haar bed in te grijpen, maar als Victoria een goede relatie heeft is ze heel betrouwbaar en zal zelfs niet durven naar een ander ejongen te kijken. Als vriendin is ze ook een heel betrouwbaar iemand, geheimen zal ze altijd voor zich houden tenzij dat het in het belang van haar vriendin is dat ze het moet vertellen, maar toch vind ze aandacht geweldig. Ze heeft ook een heel grote mond als dingen haar niet aanstaan maar als je lief tegen haar doet zal ze ook lief tegen jou zijn. Als je arrogant tegen haar bent krijgt ze vaak woede uitbarstingen, hier heeft ze zéér vaak last van en dan gaat ze rap een gevecht aan met mensen.
    Uiterlijk [foto én uitleg] :


    Victoria heeft van zichzelf een heel bruine huid en dat ligt ook niet aan haar Sloveense nationaliteit. Haar haren zijn niet cliché lang stijl of lang gelovend, maar aan de ene kant heeft ze een frou die langer is en aan de andere kant is haar haar heel kort. Haar lippen doet ze altijd fel rood omdat ze dat heel leuk vind omdat het uitkomt met haar mooie huid en haar ogen doet ze altijd in smokey eyes zodat ze een mysterieus effect geeft. Victoria kan van kledij met een baggy broek met een veel te grote rockband tshirt buiten komen of met een heel onthullend en sexy kleedje met toren hoge hakken die haar vormen goed laten uitkomen buitenkomen.
    Reden waarom ze meedoet [let op : ze zijn niet allemaal alcoholist of drugsverslaaft] : Victoria is een echt feestbeest, maar verslaafd aan alcohol is ze ook weer niet ze kan best zonder leven maar als ze uitgaat is ze meestal lazarus en herinnert ze zich niets meer. Ze wil elke goodlooking-guy in haar bed hebben, maar als ze een serieuze relatie zou hebben zou ze een heel trouw iemand zijn. Ook wil ze leren om haar woede te bedwingen, ze heeft namelijk last van echte woede buien.
    Een regel die ze kán overtreden in het huis : Seks hebben en wegsluipen om te feesten.
    Wie wordt 'jou' voetballer [let op : het kan voor eventjes zijn, het kan alleen een seksmaatje zijn of het kan lang duren] Sergio Canales, seks maatjes maar ze weten allebei dat er meer in het spel is dan alleen maar seks. bij iedere vrij partij is er egte liefde te voelen bij de twee.
    Extra : Ze heeft deze tattoo
    Wie moet de vader en bondcoach van Shanice worden ? : Maradonna/Mourinho i don't know

    [ bericht aangepast op 24 april 2011 - 23:58 ]


    The best things in life aren't things.