• Wanneer een groep vriendinnen beginnen te moorden, gaan de inwoners van San Francisco ervan uit dat het op een serie moordenaar gaat. Maar wat als de politie erachter komt dat het op een groep doorgedraaide tieners gaat?
    De meiden worden opgepakt, en opgesloten in de gevangenis van San Francisco, aangezien de meiden geen zin hebben om naar de politie te luisteren, maken ze het stilaan alleen maar erger...


    5 meiden
    ~
    ~
    ~
    ~
    ~

    Invullen
    Volledige naam:
    Leeftijd: [17/19]
    karakter:
    Foto:
    Uiterlijk:
    Familie status:
    Verleden:

    Drugs gebruik: ja/nee
    roken: ja/nee
    alcohol verslaafd: Ja/nee

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 19:27 ]

    Naam: Janine Catherina Lanster
    Leeftijd: 17
    Karakter: Ze is een lief meisje, maar kan fel reageren.
    Foto: link, want plaatje doet het niet
    Uiterlijk: Janine heeft lang, bruin haar, en ze draagt vaak warte kleren, waardoor ze een beetje Goth over kan komen.
    Familie status: Haar familie zit een beetje krap met het geld. En wonen in de achterbuurt. Haar vader is verslaafd aan drugs.
    Verleden: Janine's moeder is toen ze Janine 3 was vertrokken, ze trok het niet meer. Haar vader is daarna emotioneel ingestort. Toen hij onder invloed van drugs was; heeft hij haar mishandeld en misbruikt. Hij misbruikt haar soms nog steeds.

    Drugs gebruik: Soms, ze is niet verslaafd
    Roken: Ja
    Alcohol verslaafd: Nee

    ps. Meld je het als de story online staat??

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 19:51 ]


    It is better to reign in hell than to serve in heaven.

    ik ben bezig met een rol in te vullen voor je ! ;D

    Volledige naam: Celyne "Elly" Elizabeth Carter
    Leeftijd: 17, bijna 18
    karakter: Ze is erg zelfverzekerd, en heeft altijd haar woordje klaar liggen. Elly heeft lak aan alles en iedereen. Ze is erg onbewust van de dingen die ze doet, ze denkt dat het normaal is en snapt niet wat anderen er zo verkeerd aan vinden. Op haar 12e had ze voor het eerst een jointje, klinkt niet zo erg misschien, maar zo leerde ze foute vrienden kennen en ging het van kwaad naar erger. Verder is ze niet vies van een knokpartij, ze vecht als een jongen. Van binnen is ze hard, draait zo de nek van een kip om. Niets is in haar ogen te erg.
    Foto: Celyne
    Uiterlijk: Elly heeft donkerbruin haar, ze wisseld vaak van krullen en stijl haar. Ze draagt stoere kleding, maar toch staat het haar nog elegant. Ze heeft groene ogen en gebruikt naast mascara en eyeliner geen make-up.
    Familie status: Celyne woont niet bij haar ouders. Al van jongs af aan werd ze verwaarloost en moest ze voor haarzelf zorgen. Zodra ze oud genoeg was is ze meteen daar weggegaan. Nu woont ze samen met een paas 'foute' vrienden in een krakkemikkig pand. Ze is enigskind en heeft geen contact meer met haar familie.
    Verleden: Ze is een aantal keer gesnapt bij het stelen van kleding, make-up, alcohol etc. Op haar 12e begon ze met jointjes roken. Toen ze 15 was heeft ze een jaar lang boulimia gehad en heeft ook een aantal keren drugs gebruikt. Dit doet ze nu liever niet meer.

    Drugs gebruik: niet meer
    roken: ja
    alcohol verslaafd: ja


    No guts no glory.

    Ik ga ook een rol invullen ;)


    -

    Volledige naam: Mouria Avalia Riodéà
    Leeftijd: 19
    karakter:Ze heeft een ijskoude ziel en een hart van steen: Mouria is wreed en kwaadaardig,ze kan onmenselijk gemeen en slecht zijn. Ze is enorm agressief,ze vecht vaak en zal soms véél te vlug tot actie en geweld overgaan. Ze slaat,schop en bijt soms zelfs als het moet. Ze is enorm ongeduldig,alles moet zo snel mogelijk gaan.Ze kan niet tegen mensen die treuzelen,ze wordt er razend kwaad en nerveus van. Ze kan er niet tegen als iemand kritiek op haar heeft,als je haar op een fout wijst schaamt ze er zich niet voor om al jou slechte en beschamende fouten toe te schreeuwen. Ze scheld en roept vreselijk hard,ze kan decibels tot boven de 90 decibel produceren. Ze kan iemand enkel met woorden totaal afkraken en de grond in boren. Maar ze is moedig en sterk,ze stopt nooit voor haar doel bereikt is of voor een opdracht afgewerkt is. Ze weigert met negatieve resultaten terug te keren,ze keert liever niet terug dan met een negatief resultaat. Ze is een sterke vechter,ze vecht tactisch en gepland,ze zal nooit gewoon roekeloos iets doen. Ze vecht niet altijd eerlijk en durf vals spel te gebruiken. Als laatste is ze geen type waar je iets tegen moet vertellen als je wilt dat het geheim blijft. Ze kan geen geheimen bewaren en durft zelf geheimen tegen je te gebruiken. Ze zal,als het haar in het voordeel werkt, alles wat je haar vertelt tegen je gebruiken. Ze kan heel goed op mensen inspelen en inpraten,ze kan zo goed liegen dat ze mensen alles kan wijsmaken.
    Foto:


    Uiterlijk: Mouria is een scene,ze heeft vele tinten bruin in haar haren en donkerbruine bijna zwarte ogen. Ze maakt veel gebruik van eyeliner,oogschaduw en mascara. Ze heeft twee piercings in haar onderlip,twee bolletjes links en rechts. Ze is 1.75m groot en heeft hele lange,sterke benen. Ze draagt meestal,als ze niet moord,korte felgekleurde jurken en stevige ballerina's of andere stevige schoenen waar ze goed mee kan rennen. Tijdens het moorden draagt ze een strakke zwarte skinny jeans, een donkergrijs blousje,als het koud is draagt ze hierover een zwarte vest, en sportschoenen.
    Familie status: Mouria komt uit een stinkendrijke, adellijke familie. Ze moest eigenlijk een deftige kasteeldame worden maar had er schijt aan en leed haar eigen leventje.
    Verleden: Mouria vermoorde op haar 16de haar haar moeder en die haar broers en zussen. Haar nichten en neven konden grotendeels ontsnappen en waarschuwde de politie. De klopjacht op Mouria duurde een half jaar,in juni werd ze opgepakt. Ze werd opgesloten in een gesloten instelling,waar ze leerde roken en vechten. In september datzelfde jaar kon ze ontspannen en is ze niet meer gevonden. Een hele tijd later leerde ze de meiden kennen waar ze nu mee gaat moorden.

    Drugs gebruik: min of meer, ze gebruikt Speed voor grote moorden bijvoorbeeld als ze veel mensen ineens moet vermoorden.
    roken: Ja
    alcohol verslaafd: Verslaafd niet,maar ze drink af en toe wel graag alcohol.

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 20:16 ]

    Volledige naam: Alina Callaghan
    Leeftijd: 19
    karakter: Alina is een wolfs in schaapskleding. Ze lijkt in eerste opzicht lief, onschuldig en speels met haar mooie uiterlijk en verleidelijke lach maar niets is minder waar. Wanneer mensen haar leren kennen komen ze er achter dat ze een manipulatieve, psychotische bitch is. Als ze iets wil hebben dan doet ze daar ook alles voor. In eerste instantie gebruikt ze haar charme of verleiding maar als dat niet werkt zijn bedreiging, omkoping, afpersing en moorden haar uitwijkmogelijkheden. Het kan haar niets schelen of ze mensen moet veraden, gebruiken, kwetsen of doden, zolang ze maar krijgt wat ze wil. Verder is Alina erg slim en ze zorgt dat er altijd een plan B is en als die mislukt een plan C en ga zo het alfabet maar langs. Soms kan ze last hebben van een woede uitbarsting, vooral als er iets niet zo gaat als zij het wil. Ze weet maar al te goed hoe ze met wapens om moet gaan en ze kan goed vechten. Haar geheimen vertrouwt ze aan niemand toe, bang dat die tegen haar worden gebruikt. Ze is alleen maar zo geworden door alles wat ze heeft meegemaakt, diep van binnen is ze een emotioneelwrak, maar dat laat ze aan niemand zien.
    Foto:


    Uiterlijk: Alina is een lange slanke dame. Ze heeft bruin lang haar dat tot haar onderrug komt. Haar ogen zijn blauw en omringd door zwarte lange wimpers.
    Familie status:Ze heeft geen familie meer. Die is ze op haar dertiende kwijt geraakt. Daarna is ze van het ene pleeggezin naar het andere pleeggezin gegaan maar geen van de gezinnen kon haar aan. Nu woont ze met een groep andere probleem jongeren in een leegstaand pand.
    Verleden: Alina heeft op haar dertiende haar ouders voor haar ogen neergeschoten zien worden. Alina werd naar pleeggezinnen gebracht maar geen van de gezinnen konden haar aan. De politie kwam haar vaak thuis brengen nadat ze had geprobeerd wat te stelen en ze is zelfs zo ver gegaan dat ze samen met een aantal andere een bank overvalde. Het ging alleen niet zoals gepland en alles liep totaal uit de hand. Alina had een paar mensen, inclusief twee politie agenten doodgeschoten. Ze had mazzel en kon nog net ontsnappen aan de politie maar ze kon niet meer terug naar haar pleeggezin. Ze trok in bij een groep jongeren in een leegstaand pand.

    Drugs gebruik: nee
    roken: nee
    alcohol verslaafd: nee


    -

    Volledige naam: Lexy Coper - Coop, Coper of Lex genoemd door vrienden.
    Leeftijd: 18 jaar
    Karakter: Lexy is een zeer mysterieus iemand. Ze laat helemaal niet in haar kaarten kijken. Niemand weet vanwaar ze vandaan komt en waarom zij moordt. Ze is een zeer stil en observeert iedereen continu. Ze ziet mogelijkheden die andere nooit zullen zien. Ze is een stille planner en haar ideeën zijn onfeilbaar. Als Lexy iets zegt, is het waarheid, iets waar lang over nagedacht is. Iedereen laat Lexy maar begaan want tegen haar ingaan heeft geen zin. Als men dan toch haar gaat tegen spreken kan ze heel agressief reageren. Ze zal nooit roepen, maar op iemand zijn/haar gezicht slaan kan gerust gebeuren.
    Lexy heeft ook een goed gevoel voor techniek. Ze kent alle onderdelen van elke auto, apparaten, toestellen, ... Ze kan er heel goed mee omgaan en staat ook gekend als " The Mechanic ".
    Foto:


    Uiterlijk: Lexy heeft een zeer intimiderend uiterlijk en uitstraling. Ze heeft een strak lichaam en zou gerust een model kunnen zijn met haar meter 78. Ze heeft lang donker bruin golvend haar. Haar gezicht is strak en mysterieus. Dit komt deels door haar donker bruine ogen. Ze zijn bijna zo donker dat het bijna op zwart lijkt. Haar lange wimpers accentueren dit nog meer. Ze heeft een snake-bite die ze zelf gestoken heeft en overal op haar lichaam staat er wel een tattoo.
    Ze houdt van jeans-shortjes en tank-tops met een hemdje erover.
    Familie status & verleden: Als mensen aan heer vragen wie haar ouders zijn, wat haar situatie is. Zwijgt Lexy stil. Niemand zal uit haar mond horen waarom zij moordt of wat haar bezig houdt.
    Lexy was vroeger helemaal anders. Samen met haar moeder, Caroline Cannes, en haar vader, David Coper, leefde ze gelukkig in een droomhuis. Ze was enig kind en kreeg veel aandacht van haar ouders. Al van jongs af worstelde Lexy al met duistere gedachte. Hierdoor sneed ze zichzelf. Haar moeder had haar betrapt toen ze bloedend op de badkamer vloer lag. Ze heeft Lexy meteen naar naar een Psychiater gestuurd, maar Lexy wou niet vertellen over haar duistere, moordende en gruwelijke gedachten. De beelden die haar bang maakten en die haar dwongen om zichzelf te snijden. Ze zocht haar antwoorden op internet en kwam terecht bij de woorden: Psychisch gestoord, psychose, geestengestoorden, door demonen bezeten, ...
    En toen stond er een meisje voor de deur. Het meisje heet Sarah Hallow. Lexy was toen 16, het meisje leek iets ouder dan haar. Ze had het zelfde bruin golvend haar als Lexy en de donkere bruine kijkers hadden ze ook gemeen. Sarah was haar half zus. Hun moeder verliet de vader van Sarah, Marc Hallow, toen Sarah nog net geen peuter was en liet haar bij haar vader achter. Ze kwam in het leven van Lexy. Haar moeder werd nu hun moeder en werd er aan Lexy wijsgemaakt dat Sarah haar vader dood was. Na een paar dagen was er een feest in een pub. Lexy begon Sarah echt aardig te vinden. En tijdens het feest ging het heel snel.
    Er vielen doden. Lexy haar vrienden en vader werden vermoord. En toen was Marc Hallow daar. Helemaal niet dood, maar juist met een mes in zijn handen en bloed op zijn kleren. Hij greep Lexy vast en drukte zijn mes tegen haar keel. "No, dad!" Schreeuwde Sarah. "Doe het niet! Doe haar geen pijn. Ze is familie." Smeekte ze. Hun moeder rende naar hun toe. Marc keek gevoelloos naar Caroline. Caroline panikeerde en greep haar haren vast. "Doe het niet, Marc. Het is ook jou dochter!" Iedereen keek even verward naar Caroline die met tranen in haar ogen naar haar jongste dochter keek. "Ik was zwanger toen ik bij jou wegging." Jammerde ze. "En je liet mij achter? Je liet mij in de steek?!" Reageerde Sarah huilend. Caroline draaide zich naar Sarah. "Ik wou dat je nooit naar me toe was gekomen. Ik wou dat je nooit geboren was!" Verweet ze haar oudste dochter. "Dit is allemaal jou schuld." Zei ze er huilend achterna.
    Toen gebeurde alles wat het leven van Lexy drastisch veranderde. Marc liet Lexy los. Ze viel op de grond en zag alles gebeuren. Marc viel hun moeder aan en stak meermaals zijn mes in haar borst. "Hoe durf je dat te zeggen tegen mijn dochter!" Hijgde hij terwijl hij bezig was. Lexy was verstijfd van wat ze zag. Haar moeder werd vermoord door haar natuurlijke vader. De beelden werden werkelijkheid.
    Sarah greep haar vader vast en in een reflex had ze zijn mes vast en pinde die recht in zijn hart. Dat was de laatste moord, dat dachten ze.
    Lexy heeft nu een ongelofelijke haat tegenover Sarah. Zonder haar was dit niet gebeurd, was zij niet zo geworden. De moord gevoelens bleven en werden erger. Iets wat blijkbaar in de familie zit.
    Een ziekte.

    De meiden zijn de enigste plaats waar Lexy terecht kan.
    De enigste plaats waar ze haar lust naar moorden kan delen.

    Drugs gebruik: Ja, als de beelden te erg worden. Het is de enigste manier om ze weg te krijgen.
    Roken: Ja
    Alcohol verslaafd: Nee, maar ze drinkt wel graag een biertje.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt, ik heb me denk ik wat laten gaan. Haha ;D

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 22:05 ]


    Forlife.


    Volledige naam:
    Hannah McIsle - wordt vaak kortweg ''Jersey'' genoemd naar haar geboorteplaats.
    Leeftijd:
    Wordt binnenkort 19
    Karakter:
    Hannah is een snelle dame die zich vaak onschuldig voordoet. Dit was ze ook, totdat iemand haar moeder vermoorde toen Hannah 15 jaar oud was, nu was ze alleen samen met haar vader en 3 broers. Hierna werd Hannah opstandig, ze werd van school getrapt en liep weg bij huis om zo de meiden te vinden. Hannah is koelbloedig en kan mensen makkelijk manipuleren. Haar ogen lijken je altijd te vinden en maken je nerveus. Hannah is heel dominant en heel slim, ze weet altijd alles. Het zijn haar ideeën die ervoor zorgen dat ze steeds weg kunnen komen. Hannah heeft altijd goede adviezen en loopt eigenlijk altijd wel te koop met haar lichaam. Ze is enorm gericht op mannen en zoekt altijd aandacht. Hannah is koelbloedig en kan helder denken in paniekerige situaties. Hannah is alleen vriendelijk tegen mensen die ze mag en geeft anderen een grote bek. Het lijkt alsof ze een enorm groot zelfvertrouwen heeft maar eigenlijk verschuilt er zich een heel klein, onzeker meisje achter die grote bek en doet ze vaak alsof zodat mensen tegen haar opkijken. Hannah's motto is ''Het doel heiligt de middelen'', en ze handhaaft dat iedere moment van de dag. Ze is dwingend en kan goed luisteren, met haar in de buurt moet je uitkijken wat je zegt want ze is nogal snel op haar teentjes getrapt. Ondanks dat kun je wel met haar lachen en heeft ze af en toe wel eens een melige bui. Hannah is erg op uiterlijk gericht en is een echte snob.
    Foto:


    Uiterlijk:
    Hannah heeft lang haar met allemaal blonde krullen erin. Ze heeft donkerbruine ogen en een slank figuur, mensen noemen het een prostituee-figuur. Hannah is altijd met uiterlijk bezig en heeft altijd veel mascara op. Ze is 1.80 en daarmee erg lang. Met haar stoere blik in d'r ogen kan ze zo model worden.
    Familie status + Verleden:
    Hannah's moeder, Thea McIsles, kwam om bij een bankroof toen Hannah 15 jaar was omdat ze de criminelen wou stoppen. Dit heeft Hannah sterk gemaakt. Hannah heeft drie oudere broers; Kenny, James en Lionell, die altijd rugby met haar speelden. Hannah's vader Pete McIsles is ook al eerder in aanraking geweest met de politie omdat hij vroeger het vroeger nog weleens leuk vond om brandjes te stichten, waar één keer 3 mensen bij zijn omgekomen, niemand weet hiervan behalve Hannah. In Hannah's ogen is haar vader heilig dus wie één slecht woord over hem spreekt, is nog lang niet jarig. Ook haar broers zitten nu in de criminaliteit en laatst is haar broer James veroordeeld tot levenslang terwijl Kenny en Lionell nog steeds bij hun vader thuis wonen. De McIsle's zijn een gebroken gezin en een gevaarlijk gezin.

    Drugs gebruik:
    Nee, niet echt. Hannah gelooft dat je dan niet helder kunt denken maar ze zegt wel dat de anderen het wel moeten gebruiken zodat ze eerder, en vooral sneller, mensen kunnen vermoorden.
    Roken:
    Hannah is compleet verslaafd aan roken en doet dat zo vaak als ze kan.
    Alcohol verslaafd:
    Nou, niet verslaafd. Ze drinkt vaak een glaasje, en dan vooral verschillende cocktails. Hannah heeft vroeger als barvrouw gewerkt en kan dus heerlijke cocktails maken. Af en toe met een beetje vergif erin.

    Zeg je als hij er is?

    [ bericht aangepast op 19 april 2011 - 16:16 ]


    Not all those who wander are lost.

    Ik ga invullen x


    The best things in life aren't things.

    Invullen
    Volledige naam: Cher Dumbler.
    Leeftijd: [17/19] 19.
    karakter: Cher heeft een heel moeilijk karakter. Ze gaat vaak heel koppig zijn en gaat alle discussie's aan met iedereen en houdt vol tot ze wint. Als je Cher hebt gekwetst gaat ze een pokerface op zetten., dan gaat ze doen alsof er niets aan de hand is omdat ze niet graag heeft dat mensen haar gevoelige kantje ziet. Ze is soms wel een arrogant iemand, maar je kan haar geen bitch noemen. Ze vind gewoon bij sommige mensen zoals sletjes, meerlopers en pesters dat ze een op hun plaats moeten worden gezet. Ze is misschien heel klein, maar kan overal haar mannetje staan. Ze zal altijd opvallen door haar eigen mening die niemand kan veranderen behalve zichzelf. Ze weet wat ze wilt en volgens sommige mensen is het ook daarom dat Cher zover geraakt soms door haar eigen, moeilijke karakter. Cher houdt ervan om omgekeerd te doen dan de andere. Als je tegen haar zegt dat ze iets niet mag, zal ze het zeker en vast doen. Ze is ook een heel erg feestbeest. Ze zal er niet van terug deinzen om liters wodka te drinken en dan met een of andere jongen in bed te belanden.
    Foto:


    Uiterlijk: Cher is misschien een heel klein beetje excentriek. Ze is heel erg gesteld op haar kapsel, ze zal het altijd anders dragen, maar haar favoriet is met zo'n doek zoals op de foto, maar ze heeft ook andere zoals Een zijdelingse vlecht.^, Opsteken met een soort kuif, Of los gestijld, maar ze heeft er meerdere, zo kwam ze is thuis met fel rood haar. Cher haar ogen zijn meestal heel fel opgemaakt want dat hoort bij haar eigen stijl, haar wenkbrauwen zijn altijd perfect geepileerd. Van kledij is Cher ook heel anders. Ze gaat baggy broeken dragen, torenhoge hakken erop en een trui met iets heel excentriek aan. Ze gaat zoals op de foto veel te korte tshirt aantrekken, en een skinny of het kan ook zijn dat Cher gewoon een kort kleedje met torenhoge hakken gaat aandoen. Het loopt allemaal heel erg uit elkaar. Cher heeft vier tattoos.1, 2,3 en 4
    Familie status:Cher haar moeder was zwanger op 15 jarige leeftijd omdat haar moeder altijd misbruikt werd door haar stiefvader en alles gebeurde zonder condoom. Zo raakte Cher's moeder zwanger. Na twee jaar besliste die Cher te laten adopteren omdat ze er zelf niet kon voor zorgen. Cher belandde in Londen bij een Frans gezin waarvan de moeder niet werkte, de vader altijd zat thuis kwam en waarvan de broer opzich een hele lieve jongen was. Ze waren arm en Cher besliste op 16 jarige leeftijd samen met haar "broer", Jonathan weg te lopen. Ze belandde beiden een aantal weken op straat tot ze terecht kwamen in een loft. Jonathan zocht werk in een restaurantje en Cher ging verder met haar laatste jaar school. Overlaatst kregen ze bericht dat hun twee ouders waren omgekomen in een auto-ongeval, maar beiden hebben geen traan gelaten. Een week of twee geleden kregen de twee een vrouw op bezoek die blijkbaar Cher's moeder was, ze stond er met een Vijftien jarig meisje en had geen onderdak. Sinds dien hebben de twee de vrouw onderdak aangeboden alleen als ze ook gingen werken. Dus nu hebben ze er een 'zusje', Monica, maar het is een echte aandachtshoer en bitch.
    Verleden: Cher heeft met haar familie al heel wat meegemaakt in het verleden. -> kijk bij het stukje van verleden. En alsof dat nog niet genoeg was verloor Cher ook 2 beste vriendinnen aan zelfmoord. Op school had ze geen vrienden en werd ze altijd gepest doordat ze wat anders was dan alle anderen, maar toch krijgen ze haar niet klein. Misschien vloog ze af en toe in een gevecht met een of andere pester, belandde ze in bed bij een jongen, of nam ze drugs en kwam rebels dronken aan op school. Op school stond ze gekent als arrogant en gemeen. Ze kwam dronken aan op school of stoned, spijbelde af en toe wel eens enz. Cher heeft nooit echt veel om haar punten gegeven want ze wist toch dat ze niet zo'n hele goede job zou vinden met haar anders zijn en haar moeilijke karakter.
    Drugs gebruik: ja.
    roken: ja.
    alcohol verslaafd: Niet persé echt verslaafd ze kan echt wel zonder, maar af en toe gaat ze zich wel een lazarus zuipen door flessen vodka te drinken omdat ze niet rap dronken word.


    The best things in life aren't things.

    Volledige naam: Melanie Samantha Cingert
    Leeftijd: [17/19] 19
    karakter: Ze is heel erg fel en heeft last van woedeaanvallen. Mensen die het niet met haar eens hebben, moeten maar bijdraaien want anders hebben ze een probleem. Natuurlijk is ze vaak verdrietig vanwege haar heftige verleden maar dit weet ze altijd om te laten slaan in woede. Ze doet werkelijk alles om haar zin te krijgen en ze verzint vaak vreselijke ideeen. Ze heeft ook een aantal keer zelfmoord overwogen, maar heeft besloten dat zij niet hoeft te boeten voor wat andere haar aan doen. Ze neemt vaak initiatief en hakt de knoop door door te zeggen dat ze het gewoon doen. Ze is uit op wraak, omdat ze weet hoe gemeen mensen kunnen zijn. Deze wraak is niet altijd rechtvaardig, moorden doet ze ook wel als het gewoon om iemand gaat die niks met haar te maken heeft (gehad). Ze hecht zich niet snel aan mensen en staat er meestal alleen voor. Ze is dus ook compleet onafhankelijk van iedereen.
    Foto:
    kledingstijl ^^

    nu

    oorspronkelijk

    Uiterlijk: Ze heeft lang haar dat ze elke keer verft. Het is nu rood maar ze heeft het ook wel blauw en zwart gehad. Ze heeft een mooi lichaam en ze is 1.50.
    Familiestatus en verleden: Ze is enig kind en werd vroeger vaak verwend. Haar moeder had het erg moeilijk met haar. Haar vader heeft ze nooit gekend, aangezien haar moeder een buisjeszwangerschap had op haar 40e. Haar moeder probeerde op een aardige en positieve manier met haar om te gaan, maar zij kreeg ook wel door dat dat niet lukte. Ook ging Melanie bijna nooit op school en ze had geen vrienden, naar hoefde die ook niet. Wat had ze aan vrienden? Na vele ruzie's kwam Melanie op haar 13e terecht in een instituut voor moeilijk opvoedbare kinderen. zelfs daar was zij een heftig geval, ze was vaak kwaad en moeilijk. 3 dagen voordat ze 14 werd kwam ze in de jeugdgevangenis, waar ze naar 3 maanden weer uit mocht. Na een paar dagen in een ander instituut liep ze weg. Toen heeft ze ongeveer driekwart jaar op straat geleefd, op zoek naar onderdak, eten en andere manieren om in leven te blijven. Hierna kreeg ze een baantje in het bordeel, waar ze voor weinig geld moest strippen en naar bed gaan met vieze oude mannen om toch iets te verdienen. Hierheeft ze tot 1 maand geleden nog gewerkt, maar nu leeft ze weer op straat.

    Drugs gebruik: ja, niet echt verslaafd maar ze gebruikt het wel regelmatig
    roken: ja, zeer zwaar
    alcohol verslaafd: ja, niet echt verslaafd maar ze gebruikt het wel regelmatig

    [ bericht aangepast op 23 april 2011 - 11:46 ]

    Volledige naam: Camille Isabella Strycker

    Leeftijd: 17

    karakter: Camille is een verlegen stil meisje. Ze wilt graag alles goed doen wat niet altijd lukt. Ze vind het belangrijk wat mensen van haar vinden. Ze is gek op muziek en speelt sinds haar 9e piano. Ze is soms wat onzeker en naíf. Ze is altijd iedereen bereid een 2e kans te geven en dat is niet altijd goed voor haar. Ze weet wat ze wilt in het leven en dat is Journaliste worden.

    Foto: Taylor Momsen

    Uiterlijk: Camille heeft blond haar en blauw groenige ogen. Ze is slank niet té maar gewoon mooi. Ze heeft een vrij bleke huid met rond haar neus wat sproetjes. Als make-up gebruikt ze wat mascara eyeliner en lipgloss.

    Familie status: Ze woont bij haar moeder haar ouders zijn net een jaar gescheiden en omdat hij vader naar een andere stad verhuisde bleef ze bij haar moeder.

    Verleden: Camille is enorm bang voor de lift en voor kleine ruimtes. Toen ze 5 jaar was heeft ze een keer opgesloten gezeten in een kleine vooraadkast. Ze deed met wat vriendinnetjes verstoppertje en vond het een goede verstop plek. De kast viel achter haar opslot en het duurde 2 uur op haar eruit te krijgen. Sinds toen durft ze niet meer in krappe ruimtes zoals de lift en een wc hokje.

    Drugs gebruik: ja/nee nee

    roken: ja/nee nee

    alcohol verslaafd: Ja/nee nee

    Volledige naam: Fenne Miller
    Leeftijd: 19 jaar
    karakter: Behulzaam voor vrienden, luisterend oor, koppig, zelfstandig.
    Foto: Fenne
    Uiterlijk: Blonde krullende lokken, draagt graag unieke kledij in alle kleuren, draagt graag ballerina's of snikers
    Familie status: Haar moeder en vader heeft ze nooit gekend want ze is in pleeggezin terrecht gekomen toen ze 2 jaar was, ze heeft twee broers, Ryan die 22 is en Tyler die 19 is. Ze gaat vaak met Ryan opstap maar hij heeft een slechte invloed op Fenne daarom raakt ze altijd in de problemen, ze steelt, ze drink, maar aan drugs doet ze niet want daar is haar beste vriend aan gestorven. Haar pleegouders Annemoon en Caton die van spaanse afkomst is zijn heel zorgzaam en weten niet wat ze allemaal uitsteekt achter hun rug. Ze voelt zich erachter altijd schuldig tegenover hen.
    Verleden: Haar echte ouders kent ze niet. Ze is op 9 jarige leeftijd beginnen te stelen door haar broer Ryan die een slechte invloed heeft op haar. Ze heeft diep in de put gezeten omdat haar beste vriend Vincent is overleden aan een overdosis drugs toen ze 16 jaar was.

    Drugs gebruik: nee
    roken: nee
    alcohol verslaafd: Ja

    [ bericht aangepast op 24 april 2011 - 19:04 ]


    Keep calm and love Zayn Malik =)